- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.101
Merhaba, evet, okumuştum, hatırladım ama tekrar hatırlatman iyi oldu:). O kadar çok şey var ki, hangisini yapsam bilmiyorum. Biesteron Bahçeci vermişti, zaten var, o yüzden kullanabilirim sanırım. Quenzim ile folik asit de var. Arı sütü zaten var:). İncir kürü ile başlayabilirim.
Evet haklısın incir süt hormonunu yükseltiyor ve şeker yüklemesi olduğu içinde dikkatli kullanmakta fayda var. Ben ilk zamanlar duyduğumda çok kullandım ama o dönem bir faydasını çok göremedim.Evet hangisini uygulayacagini sasiriyor insan cok haklisin,ama bildigim kadariyla prolaktin hormonun eger yuksekse incir kuru daha cok yukseltiyor,hormon testlerinden sonra yapabilirsin aslinda,bunlarin hepsi birer bahane sanki butun cocuk sahibi insanlar bunlari yaparakmi hamile kaliyor hayir elbette ama bizim gibi mucadele ile evlat sahibi olmaya calisanlar icin bunlari yapiyor olmak beyin olarakta rahatlatiyor elinden gelenin en iyisini yapmaya capismak ve gerisini allahin takdirine birakmak...
Görüş tabili canım bakalım ne yorum yapacak aretciğim.Bu arada aradılar doktorun muayenehanesinden. Beta hcg yaptırdınız mı diye sordular. Söyledim, ilaçları bıraktınız mı diye sordu, evet dedim. Doktorla görüşmek ister misiniz diye sordu. Şu anda bilmiyorum, ben size haber veririm dedim. Görüşeyim mi?
Merhaba..ben varımMerhaba Bursa dan kimse var mı
Haklısın canım. Ben de geçenlerde Saraçoğlu nu aradım. İncir kürünün tarifi için. E2 ve prolaktin değerimi sordular bilmiyorum dedim. İncir kürü prolaktini yükselttiği için değerinizi bilmeden tarifte bulunamayız dedi. Adete kaç gün var dediler, 14-15 gün var dedim. Adete kadar soğan kürü ile başlayın dedi. Adette değerlerinize baktırıp tekrar arayın, durumunuza göre tarifi veririz dediler. Demek ki herkesin yapabileceği bir kür değil incir kürü. Ve öncesinde de soğan kürü yapılması gerekiyormuşEvet hangisini uygulayacagini sasiriyor insan cok haklisin,ama bildigim kadariyla prolaktin hormonun eger yuksekse incir kuru daha cok yukseltiyor,hormon testlerinden sonra yapabilirsin aslinda,bunlarin hepsi birer bahane sanki butun cocuk sahibi insanlar bunlari yaparakmi hamile kaliyor hayir elbette ama bizim gibi mucadele ile evlat sahibi olmaya calisanlar icin bunlari yapiyor olmak beyin olarakta rahatlatiyor elinden gelenin en iyisini yapmaya capismak ve gerisini allahin takdirine birakmak...
Aldigin kararlari insallah mutlulukla uygularsin. Incir kurunu tavsiye ederim 3 ay cok duzenli yapmistim ozellikle diyetisyen esliginde kilo vermeye calisirken. Diger kurlerin hic birini yapmadigim icin bilemiyorum. Simdilik kan degerim dusuk oldugundan kan hapi yaninda uzum cekirdegi tozuda tuketiyorum bi 15 gun sonrada ari sutune basliycam insallahBu arada arkadaşlar, konumuzla ilgili planım da şu şekilde. Takviyelere devam ederim, başlarım bir süre sonra. Arı sütü, quenzim. Biesteron konusunda hala kararsızım. Bir de dün tesadüfen gördüm. Goji diye bir meyve varmış, bu konuda bayağı iyiymiş, hücre yeniliyormuş. Kür yapabilirim, bal-çörek otu-tarçın gibi ya da incir kürü gibi. Önerileriniz var mı? Onun dışında başka bir merkezde denerim üçüncüyü. Nasılsa çok, sürekli değiştiriyorum:)). Araştıracağım yavaş yavaş. Bu konuda da önerileriniz var mı, benimle paylaşabilir misiniz?
Canım 8. Gün daha erken idrar da çıkmaması çok normal. Doktorlar bile kanda en az 12. Gün diyor. Ki idrar kitleri kan kadar kesin bile değil. Biraz daha bekle derim sakince. Rabbim büyük.Günaydın ben az önce dayanamayıp test yaptım. Bugün aşılamanın 8. Günü ve idrar testi negatifzaten pozitif te beklemiyordum şimdilik üzülmedim nedense. Sadece sinirlendim.
Günaydın Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsunGünaydın kızlar,
Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.
Günaydın Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
Hmm, o zaman vazgeçtim incir küründenEvet haklısın incir süt hormonunu yükseltiyor ve şeker yüklemesi olduğu içinde dikkatli kullanmakta fayda var. Ben ilk zamanlar duyduğumda çok kullandım ama o dönem bir faydasını çok göremedim.
Hayırlısı olsun, bol şansKızlar! Çok tatlısınız. Arkadaş gibisiniz bana. Yazmasam da her gün okuyorum. Bu adetimle beraber tüp bebeğe başlayacağım. Burada anlatmıştım daha önce, özet geçeyim: Ankara, 41,5 yaş, 14 aylık evlilik, 1 başarısız aşılama..
Evet, tabi, herşeyi aynı anda uygulayamam. Haplar ve arı sütü kullaniyordum zaten tedavi öncesi, belki bir şey daha eklerim. Bu ne sağlık arkadaşım yaa:))Denizkaplan da yazmis incir kürü oncesi sogan kuru yapmistim...
Simdiki plan ve dusuncem Allahin izniyle eylule kadar 10 kilo verebilmek kan degerimi normale getirebilmek ve ari sutu kullanmak.
Poppy73 hepsini bi anda uygulamasan daha iyi olmazmi o kadar cok ilaclar kur ler yaziliyorki kafam karisiyor
Ya bu kadar erken negatif olacağını biliyordum. Alışayım negatife diye yaptım. Pozitifse yani tuttuysa piyango olur haftaya ama tutmadıysa da o zamana kadar alışmış olurum, zaten beklemiyordum derim dedim.Canım 8. Gün daha erken idrar da çıkmaması çok normal. Doktorlar bile kanda en az 12. Gün diyor. Ki idrar kitleri kan kadar kesin bile değil. Biraz daha bekle derim sakince. Rabbim büyük.
Aaa çok şaşırdım. Neden adet oldun erken değil mi?Günaydın kızlar,
Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.
Test mi yaptın?? Erken yapmışsın. Niye sinirlendin, onu anlamadım.Günaydın ben az önce dayanamayıp test yaptım. Bugün aşılamanın 8. Günü ve idrar testi negatifzaten pozitif te beklemiyordum şimdilik üzülmedim nedense. Sadece sinirlendim.
Geçmiş olsunGünaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?