Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet hangisini uygulayacagini sasiriyor insan cok haklisin,ama bildigim kadariyla prolaktin hormonun eger yuksekse incir kuru daha cok yukseltiyor,hormon testlerinden sonra yapabilirsin aslinda,bunlarin hepsi birer bahane sanki butun cocuk sahibi insanlar bunlari yaparakmi hamile kaliyor hayir elbette ama bizim gibi mucadele ile evlat sahibi olmaya calisanlar icin bunlari yapiyor olmak beyin olarakta rahatlatiyor elinden gelenin en iyisini yapmaya capismak ve gerisini allahin takdirine birakmak...

Evet haklısın incir süt hormonunu yükseltiyor ve şeker yüklemesi olduğu içinde dikkatli kullanmakta fayda var. Ben ilk zamanlar duyduğumda çok kullandım ama o dönem bir faydasını çok göremedim.

Görüş tabili canım bakalım ne yorum yapacak aretciğim.

Haklısın canım. Ben de geçenlerde Saraçoğlu nu aradım. İncir kürünün tarifi için. E2 ve prolaktin değerimi sordular bilmiyorum dedim. İncir kürü prolaktini yükselttiği için değerinizi bilmeden tarifte bulunamayız dedi. Adete kaç gün var dediler, 14-15 gün var dedim. Adete kadar soğan kürü ile başlayın dedi. Adette değerlerinize baktırıp tekrar arayın, durumunuza göre tarifi veririz dediler. Demek ki herkesin yapabileceği bir kür değil incir kürü. Ve öncesinde de soğan kürü yapılması gerekiyormuş

Aldigin kararlari insallah mutlulukla uygularsin. Incir kurunu tavsiye ederim 3 ay cok duzenli yapmistim ozellikle diyetisyen esliginde kilo vermeye calisirken. Diger kurlerin hic birini yapmadigim icin bilemiyorum. Simdilik kan degerim dusuk oldugundan kan hapi yaninda uzum cekirdegi tozuda tuketiyorum bi 15 gun sonrada ari sutune basliycam insallah

Denizkaplan da yazmis incir kürü oncesi sogan kuru yapmistim...
Simdiki plan ve dusuncem Allahin izniyle eylule kadar 10 kilo verebilmek kan degerimi normale getirebilmek ve ari sutu kullanmak.
Poppy73 hepsini bi anda uygulamasan daha iyi olmazmi o kadar cok ilaclar kur ler yaziliyorki kafam karisiyor

Günaydın ben az önce dayanamayıp test yaptım. Bugün aşılamanın 8. Günü ve idrar testi negatif zaten pozitif te beklemiyordum şimdilik üzülmedim nedense. Sadece sinirlendim.
Canım 8. Gün daha erken idrar da çıkmaması çok normal. Doktorlar bile kanda en az 12. Gün diyor. Ki idrar kitleri kan kadar kesin bile değil. Biraz daha bekle derim sakince. Rabbim büyük.

Günaydın kızlar,

Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.

Evet, tabi, herşeyi aynı anda uygulayamam. Haplar ve arı sütü kullaniyordum zaten tedavi öncesi, belki bir şey daha eklerim. Bu ne sağlık arkadaşım yaa:))

Canım 8. Gün daha erken idrar da çıkmaması çok normal. Doktorlar bile kanda en az 12. Gün diyor. Ki idrar kitleri kan kadar kesin bile değil. Biraz daha bekle derim sakince. Rabbim büyük.
Ya bu kadar erken negatif olacağını biliyordum. Alışayım negatife diye yaptım. Pozitifse yani tuttuysa piyango olur haftaya ama tutmadıysa da o zamana kadar alışmış olurum, zaten beklemiyordum derim dedim.

Günaydın kızlar,

Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.
Aaa çok şaşırdım. Neden adet oldun erken değil mi?
Sağlık olsun şunu anladık demekki kendi kendine de yumurtan olabiliyormuş. Böyle böyle olanla devam edeceksin canım. Napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…