- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.121
Test günün hangi gündü?Ya bu kadar erken negatif olacağını biliyordum. Alışayım negatife diye yaptım. Pozitifse yani tuttuysa piyango olur haftaya ama tutmadıysa da o zamana kadar alışmış olurum, zaten beklemiyordum derim dedim.
Ne bilim ya. Çok sinirlendim işte. Hatta bir sürü küfür ettim. Kendime hiç yakıştıramıyorum böyle olmayı. Şimdiden bıktım son olur inşallah uğraşmam diyordum olmayınca sar başa diye sinir oldum.Test mi yaptın?? Erken yapmışsın. Niye sinirlendin, onu anlamadım.
Haftaya cumartesi.Test günün hangi gündü?
Yaa, evet, çok zor bir süreç. Çok şey yaşatıyor insana, duygu gel gitleri, degisik düşünceler. Çok şey de öğretiyor aynı zamanda. Zor ama ardından kendinle ilgili birçok yüzleşme de yasayabiliyorsun. İdrar testi yapmak evet, insanı alıştırıyor ama yapmayıp o süreci bir bütün halinde de geçirmek bir alternatif.Ne bilim ya. Çok sinirlendim işte. Hatta bir sürü küfür ettim. Kendime hiç yakıştıramıyorum böyle olmayı. Şimdiden bıktım son olur inşallah uğraşmam diyordum olmayınca sar başa diye sinir oldum.
Nasıl yani, dün yumurta toplandı ve bugün adet mi oldun. Nasıl yaa?Günaydın kızlar,
Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.
Teşekkür ederim canım. Kan testi gününe kadar beklicem artık. Sigara konusunda ben doktorlarla aynı fikirde değilim ya. Benim ofisteki arkadaşım ve eşi günde birer paket sigara içiyolar kısır olmaları gerekti ama yok. çocukları var. Karşı konşum karılı kocalı içşyorlar hatta hamileyken bile içti çocuğu da bir zeki sorma. Sonra da defalarca gebe kaldı kürtaj oldu.Kızlar günaydın hepiniz bir şekilde hayata tutunmaya devam etmeliyiz, poppyciğim illusiveciğim bugünnolmazsa yarın olacak bir şekilde... içinizi ferah tutmaya kendinize bakmaya devam edin. Haremizim çok erken yapmışsın benim tavsşyem sana gününde kan testi yaptırman. Alışılmıyor negatşf düşüncesine canım. Hatta her gün ümit daha da artıyor idrar yaptığında. Bu arada dün kuzenim geldi 36 yaşında 3,5 aylık hamileymiş ayda bir hafta göeüyor eşini planlamamışlar denk gelmiş eşi ve kendisi hiç sigara içmeyenleeden. Bilseydim sigaranın bu kadar zararlı olduğunu içmezdim....
Erken rezerv azlığınve sperm azlığı açısından yazmak istemiştim aslında. Tam açık yazamamışım canım. Erken yaşta hamile kalıyorsun ben de kalmıştım problem yok ama bence ilerleyen yaşlarda etkilemeye başlıyor. Neyse artık en azından ben bıraktım eşim de inşallah bırakır...Teşekkür ederim canım. Kan testi gününe kadar beklicem artık. Sigara konusunda ben doktorlarla aynı fikirde değilim ya. Benim ofisteki arkadaşım ve eşi günde birer paket sigara içiyolar kısır olmaları gerekti ama yok. çocukları var. Karşı konşum karılı kocalı içşyorlar hatta hamileyken bile içti çocuğu da bir zeki sorma. Sonra da defalarca gebe kaldı kürtaj oldu.
Ama bizim yaşımızda belki etkiliyordur ne bilim.
Yaa, evet, çok zor bir süreç. Çok şey yaşatıyor insana, duygu gel gitleri, degisik düşünceler. Çok şey de öğretiyor aynı zamanda. Zor ama ardından kendinle ilgili birçok yüzleşme de yasayabiliyorsun. İdrar testi yapmak evet, insanı alıştırıyor ama yapmayıp o süreci bir bütün halinde de geçirmek bir alternatif.
Bende çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun kendin için en iyisini düşüneceğine bileceğine inanıyorum. Bana haber gönderdi eşimin arkadaşı büyük kişiler çok ısrar etmeyin mutluluğunuza bakın diye. İnş. Daha güzel sonuçların olurGünaydın kızlar,
Dün yumurta toplanmıştı benden. Bugün aradılar döllenme olmamış maalesef. Çok üzgünüm. Bu arasa Adet oldum az önce.
Canım burada olmak yada olmamak düşünmene engel değil ki aklının bir köşesinde muhakkak oluyor düşünmemek mümkün mü?Haremiz dur bakalım henüz erken. Ben en çok poppy73 ün yazdıklarına katılıyorum. Ne yaptığını merak ediyoruz tabi. hemen test yapmaya başlamışsın. .Umarım hepimiz için hersey daha iyi olur ben kendimde transfer olduğunda biraz buradan uzak kalacağım sanırım. Unutmak lazımmış. Testi de 9. Gün yapar paylaşırım
Aynen ben de. Dünyanın sonu değil. Hayalimiz vardı eşimle bir sahil kasabasında taştan köy evi almak. Daha doğrusu ben çok istiyorum. İlla da taş köy evi olacak müstakil. İçinde ocağı olacak. Bahçesi bostanı olacak beş altı tavuk bir iki de keçi istiyorum. Etrafımda hiç ev ve insan olmasın istiyorum kafa dinleyeyim artık. Hare olursa kasaba ilkokuluna gider hayalimizden vaz mı geçelğm yani 40 yıl ne için çalıştık diyorduk:) olmazsa da no stres no gerginlik. Zaten artık çalışmak istemiyorum . Emekliliğime 4 senem var. Eşim çalışsın ben artık çalışmam. O da evden yürütsün işkerini artık bilemem. Ben Bağla bahçeyle tavukla keçiyle uğraşmak istiyorum. Kısmet hare olsada olmasa da bu hayalimizi uygulayacağız bakalım. Er yada geç.Bende çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun kendin için en iyisini düşüneceğine bileceğine inanıyorum. Bana haber gönderdi eşimin arkadaşı büyük kişiler çok ısrar etmeyin mutluluğunuza bakın diye. İnş. Daha güzel sonuçların olur
Bizim hayalimizi anlattın. Ben de çalışmaktan yoruldum. Tek hayalim ayaklarımı toprağa basacağım bir ev. Kendi halimizde insanlardan uzakta yaşamak. Bu hayali kurarken de bahçede emekleyen yavrumduAynen ben de. Dünyanın sonu değil. Hayalimiz vardı eşimle bir sahil kasabasında taştan köy evi almak. Daha doğrusu ben çok istiyorum. İlla da taş köy evi olacak müstakil. İçinde ocağı olacak. Bahçesi bostanı olacak beş altı tavuk bir iki de keçi istiyorum. Etrafımda hiç ev ve insan olmasın istiyorum kafa dinleyeyim artık. Hare olursa kasaba ilkokuluna gider hayalimizden vaz mı geçelğm yani 40 yıl ne için çalıştık diyorduk:) olmazsa da no stres no gerginlik. Zaten artık çalışmak istemiyorum . Emekliliğime 4 senem var. Eşim çalışsın ben artık çalışmam. O da evden yürütsün işkerini artık bilemem. Ben Bağla bahçeyle tavukla keçiyle uğraşmak istiyorum. Kısmet hare olsada olmasa da bu hayalimizi uygulayacağız bakalım. Er yada geç.
Zaten zamansız büyümüştü yumurtalarım ve hapı kesmiştim. Nasip değilmiş. Çok tanıdık bu yaşadığım ilki kadar canım acımıyorNasıl yani, dün yumurta toplandı ve bugün adet mi oldun. Nasıl yaa?
Hep sağlık olsun diyorum. Ama yoruldum. İnsan kendini yetersiz ve eksik hissediyor.Aaa çok şaşırdım. Neden adet oldun erken değil mi?
Sağlık olsun şunu anladık demekki kendi kendine de yumurtan olabiliyormuş. Böyle böyle olanla devam edeceksin canım. Napalım.
Bizim hayalimizi anlattın. Ben de çalışmaktan yoruldum. Tek hayalim ayaklarımı toprağa basacağım bir ev. Kendi halimizde insanlardan uzakta yaşamak. Bu hayali kurarken de bahçede emekleyen yavrumdu
Sigara zarar veriyor bence de yumurtalara, belki de daha çok spermlere. Geçenlerde Aziz Sancar sigaranın nasıl DNA hasarı yaptığına dair bir grafik yayınladı, belki görmüşsünüzdür. Sigara zaman içinde bir şekilde etki ediyor, kimine daha fazla kimine daha az. Biz de yıllarca içtik, ben simdiki psikolojik durumum nedeniyle birkaç tane içtim. Ama geçici bir durum bu. Eşim de bıraktı bir hafta önce sürpriz oldu bana:). En azından bu süreçte sağlığımıza özen göstermiş oluyoruz işte:)).Teşekkür ederim canım. Kan testi gününe kadar beklicem artık. Sigara konusunda ben doktorlarla aynı fikirde değilim ya. Benim ofisteki arkadaşım ve eşi günde birer paket sigara içiyolar kısır olmaları gerekti ama yok. çocukları var. Karşı konşum karılı kocalı içşyorlar hatta hamileyken bile içti çocuğu da bir zeki sorma. Sonra da defalarca gebe kaldı kürtaj oldu.
Ama bizim yaşımızda belki etkiliyordur ne bilim.
Teşekkür ederim desteğin için. Her şey gönlünce olsunMRH arkadaşlar ben fazla giremiyorum çalışıyorum ama girdiğimde de hepsini okuyorum ....Haremiz cnm üzme kendini daha sonuç belli olmaz aşılama tüp bebek gibi değil hele idrar da hiç çıkmaz daha cnm çünkü adetin geçerse gel kan testi demişti bana dr hiç belli olmaz belkide hamilesin şuan stres yapıp kendinede zarar verirsin ...olmassa da hayatın sonu değil bak ne güzel hayaller aynen bizi anlatmışsın bizim de hayallerimiz hep öyle.....heralde bizim gibi tevadide olan herkez bu düşünce de uzaklaşmak kafa dinlemek kimseyi görmek istememek kimse ye hesap vermemek ...piskolojik yani... illusive cnm sende sıkma canını bak 10 kere opu oldum ben seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama toparlan ki bir daha ki tedavinde daha iyi ol cnm birde şöyle düşün embriyo oluşsaydı transfer olsaydın sonra düşük olsaydı veya tutmasaydı inan ki daha çok üzülürdün demek ki sağlıksız bir yumurta idi o yüzden toparlan cnm....herkeze sevgiler ....
Üzülme, bir yol bulursunuz elbet. Ya da üzül, üzül ki atman gereken negatif enerjiyi at. Hayat iniş çıkışlarla dolu, hepsi bize yol göstermek için.Zaten zamansız büyümüştü yumurtalarım ve hapı kesmiştim. Nasip değilmiş. Çok tanıdık bu yaşadığım ilki kadar canım acımıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?