Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Zaten zamansız büyümüştü yumurtalarım ve hapı kesmiştim. Nasip değilmiş. Çok tanıdık bu yaşadığım ilki kadar canım acımıyor
Çok geçmiş olsun canım. Canın sağolsun. Ne demişti sekerpancari ? "kader gayrete aşıktır" Ay yoksa tam tersi miydi lan? Aman canım ne önemi var. Özetle gayrete devam işte

Çok geçmiş olsun canım. Canın sağolsun. Ne demişti sekerpancari ? "kader gayrete aşıktır" Ay yoksa tam tersi miydi lan? Aman canım ne önemi var. Özetle gayrete devam işte
Evet gayret ediyoruz çok ama böyle artık umudum azalıyor. Tabi ki pes etmek değil ama umudum ve hayalim giderek silikleşiyor. Eskisi gibi olacak inanıyorum diyemiyorum. Gerçekler ortadayken. Rabbim sağlık versin diyelim. Şimdi arkadaşımla konuştum. Yaşı 39 ve 3 tane çocuğu var o dönemde tüplerini bağlatmıştı. Sonra boşandı 2. Evliliğini yaptı. Evlendiği kişinin bebeği yoktu. Sonra tüp denediler 2 kere ama her seferinde 9 tane yumurta toplandı 5. Güne gitti hepsi ve neticede son denemesinde hamile kaldı ve şimdi 10 haftalık. Ama adam istemiyormuş boşanmak istiyor ve arkadaşım zaten 3 tane var ben tek başıma bu Bebeği doğuransam diyor ve aldıracak. Allahım herkesin derdi başka başka. Biz çırpınıyoruz ama işte bazen böyle zorda olsa bebekten vazgeçmek zorunda da kalabiliyor kadınlar

İnşallah canım. Şimdi adet oldum ama dün yumurta toplandı şimdi adetin 2. Veya 3. Günü gidip kontrol olmam gerekiyor ama daha yeni toplandı sanmam bu ay yumurta olsun. Ama her geçen zamanda aleyhimize. Kafam bi milyon sorularla ve ne yapsamlarla. Hakkımızda hayırlısı çok sağol yorumun için..

Adam mı boşanmak istiyormuş?? Bebek olurken o aşamalarda aklı nerdeymiş peki? Angutkadın da doğursun adama ne gerek var. Nafaka falan bakar çocuğa. Yazık değil mi . Nasıl kıyacak. Yapmadan düşüneceklerdi.Ben de bu mantığı anlamıyorum.

Adi herife bakın yaa. Madem boşanacaktın, ne diye kadına umut verip tüp yaptırdın. biiiiiiiiippppp Anladınız siz onu

Canım. Buradaki kızlar hikayemi biliyor. Sana da özet geçeyim. 13 aylık evliyim ve 41 yaşındayım. Kasımda 1 negatif aşılama ve 1 tüp denemem var. Şubat tan beridir de başka yerde tedavideyim. 3 opu yapıldı. Toplam 4 embriyo genetiğe gitti. Ama hepsi anormal geldi. Rezerv azlığı var. 2 ayı bu sebepten pas geçti doktor. Önümüzdeki adetim 3-4 gün içinde başlar. Aynı süreci tekrar yaşayacam. Yani dünya kadar masraf emek zaman puuff. Şimdi sil baştan. Sağlıklı embriyoyu bulmak için daha kaç opu olmam lazım bilmiyorum. Ama Allah maddi manevi güç verdikçe denemeye devam ediyorum. İnanıyorum ki birgün bir mucize de bizi bulacak Allah ın izniyle

Adi herife bakın yaa. Madem boşanacaktın, ne diye kadına umut verip tüp yaptırdın. biiiiiiiiippppp Anladınız siz onu

Sabahtan bu yana konuşuyorum arkadaşımla. Adam doğur bana ver diyormuş!!! Ya çocuk annesiz büyüyecek ve arkadaşım zaten ayrı duramaz çocuğundan. Adam cimrinin teki. Ayda 2.000 tl harcama yapıyor diye demediği kalmıyor neymiş 500 tl ile geçinen varmış. Başta 3 çocuğa babacılık oynamak hoşuna gitti ama sonra zor geldi. Madem zor geldi kadına neden yaptırdın bu tüp bebeği. O masum içinde ne dualar ettik olsun diye. Kız ne uğraştı.. Kafası çok karışık. Adam dava açacak pazartesi. Kaldı öyle arkadaşım karnında bebeği ve 3 çocuğu ile..

İnşallah canım benim. Benimde durumum seninle aynı gibi. Bu arada bi doktora gittim geçen dedim işte hikayemi anlatırken embriyo oluşturuyoruz genetiğe gidiyor trizomi çıkıyor diğerinde xxy çıkıyor falan diye bana doktor "tövbe bismillah korku filmi gibi" dedi. Bunu diyen tüp bebek doktoru. İnsan kendini eksik görüyor Yani zar zor tek tük oluşuyor embriyo oda genetik sorunlu çıkıyor ben kendim adet bile olamıyorum. Bir daha adet sirküsünde bile diyemiyorum. Ne olacağı belli değil. Sen sanırım adet olabiliyor sun doğal olarak?

Çok şükür ki evet. Yıllardır 28 günde bir olan adetim tedaviye başlayalı beri yani yaklaşık 6 aydır 23-26 gün arasında değişiyor. Artık tarihleri kestiremiyorum. Tek sorun bu.

Çok şükür ki evet. Yıllardır 28 günde bir olan adetim tedaviye başlayalı beri yani yaklaşık 6 aydır 23-26 gün arasında değişiyor. Artık tarihleri kestiremiyorum. Tek sorun bu.
Olsun tarihleri hatırlamasan da adet olmak çok iyi bişey. Bu her yumurtlama oluyor demektir. Elbet o sağlıklı yumurta denk gelecektir Emin'im.

Yok ya bebeği ona verecekmiş. Mahkeme sana nah verir.Bak tam hayatguzel2015 in deli olduğu hukuki konular boşanma avukatı olmak istiyorum diyorsu yaa o daha iyi bilebilir ama bence maddi manevi tazminat istesin kadın mahkeme illaki verir bu haline. Soyup soğana çevirsin adamı. Nafakayı da yüksek alır zaten. O zaman adam ayda 500 tl nasıl yetmiyormuş anlar biiiiip!

Merhaba canları. An itibari ile regle oldum, iki prensesin annesi sen ne durumdasın canım yarın sabah hastaneyi arayıp randevu alıcam kızlar 2. Günü mü 3. Günü mü hidiyorsunuz değişir mi?
Canım bende hala tık yok. Ben 3. gün gidiyorum. Yani Cim Bey öyle demişti bana. Dolayısıyla ilaçlara da 1 gün geç başlamış oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…