- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.161
Bence de 3. günMerhaba canları. An itibari ile regle oldum,iki prensesin annesi sen ne durumdasın canım yarın sabah hastaneyi arayıp randevu alıcam kızlar 2. Günü mü 3. Günü mü hidiyorsunuz değişir mi?
Canıımmm hoşgeldin cankız. Sana ulaşabileceğim bir numara yazar mısın özelden? Ya da bendeki numaradan ulaşabilir miyim?Memleket kokulu selamlar kızlar :)
Türkiye ye geldik çok şükür bin şükür, insanın ülkesi gibisi yok
Biraz aile ziyaretleri ve tatil yapıp kürkçü dükkanına geri döneceğiz,beni merak etmeyin kafa dinlemeye çalışacağım tüm sorunlardan uzak
Haremiz bence erken test için,kırmızıları görmeden umut kesmek olmaz
illusive canım öncelikle geçmiş olsun, benimde ilk tedavimde ilk gün iki yumurtamdada döllenme olmamıştı sonra 1 gün daha beklettiler tedbir amaçlı ve 1 i döllendi gerçi negatif oldu ama böyle bekletebiliyorlarmış
iki prensesin annesi kesinlikle, sonuçta kaderimizde gayretimize ve çabamıza bağlı olarak şekilleniyor bence...Allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah
Hoşgeldin canım. Tatil uğur getirsin inşallah bol bol dinlen kafa dağıt.Memleket kokulu selamlar kızlar :)
Biraz aile ziyaretleri ve tatil yapıp kürkçü dükkanına geri döneceğiz,beni merak etmeyin kafa dinlemeye çalışacağım tüm sorunlardan uzak
illusive canım öncelikle geçmiş olsun, benimde ilk tedavimde ilk gün iki yumurtamdada döllenme olmamıştı sonra 1 gün daha beklettiler tedbir amaçlı ve 1 i döllendi gerçi negatif oldu ama böyle bekletebiliyorlarmış
iki prensesin annesi kesinlikle, sonuçta kaderimizde gayretimize ve çabamıza bağlı olarak şekilleniyor bence...Allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah
Hoşgeldin ve iyi tatiller:)Memleket kokulu selamlar kızlar :)
Vay eşek sıpası:)Alıntı...
Mucize mi arıyorsunuz!! Mutlaka okuyun....
Daha önce sezaryen doğum yapan anne ikinci çocuğuna 8 aylık hamileyken yaşadığı sancılar sebebiyle Lille Hastanesine gitti. Doktorlar bu sancıların doğumla alakalı olmadığını anlayınca hastayı detaylı muayene etti. Yapılan detaylı muayenede doktorlar bebeğin sırtını daha önceki sezaryen sebebiyle olmuşmuş anne karnındaki yırtılmaya sırtını dayadığı ve bu şekilde yırtılma bölgesine "kapak" işlevi görerek kanamayı engellediğini belirledi. Bu şekilde bebek hem kendi hem de annesinin hayatını kurtarmış oldu. Hemen sezaryene alınan kadının ve bebeğin sağlığı yerindeyken, bebek yırtığın oluşturduğu boşluktaki vakumun sebebiyle sırtında yırtığın büyüklüğünde şişmiş bir ödemle doğdu.
Öte yandan oluşan ödemin doğumdan hemen sonra geçtiğini ve bebeğin hiçbir sağlık problemi olmadığı öğrenildi.
Bir mucize de bize göster Allah'ımm
2. Gün gidilmesi iyi. Benim doktorum 2. Günü tercih ediyorum demişti cnmMerhaba canları. An itibari ile regle oldum,iki prensesin annesi sen ne durumdasın canım yarın sabah hastaneyi arayıp randevu alıcam kızlar 2. Günü mü 3. Günü mü hidiyorsunuz değişir mi?
ah ah sanki allah bizimle dalga geçiyor tövbe yarabbim ya. İsteyene verme istemeyene ver.Bir mucize hikayesi de benden :
Bir arkadaşımın çok yakını İngiltere de yaşıyorlar ; Kadın 44 yaşında bir oğlu var çocuğu 19 yaşında. 3-4 senedir menepoza girdiğini düşünüyor ailede genetik diye doktora bile gitmemiş. İstanbula geliyor hazır gelmişken doktor kontrole gidiyor . Doktor diyor ki 4 aylık hamilesin!!!!!!! bir şikayeti yok hatta bir kaç davette alem yapıp sabaha kadar içmişliği var ,yolculuklar falan hiç farkında değil acık kilo almanın dışında. ve bebek gayet sağlıklı.... Şimdi ben çocuk seni dinleyemem diye kızan bu arkadaşı bebişli günler bekliyor :))
Umut hep var kızlar :) iyi haftalar
Hoş geldinMemleket kokulu selamlar kızlar :)
Her adette yumurta durumuna göre tekrar tekrar denemeye devam edicez canım. Başka yolu var mı ?valla ben döllenmeyen yumurtalardan sonra böyle kalakaldım.. Eşimde yeter artık diyor, onun yanında ağlayıncada sinirleniyor hayatımızın merkezi yaptın bu bebek olayını diyor. Bir taraftan insanlarda sürekli ne oldu, ne yaptınız deyip duruyor.. Devam edeceğim ama aylarca yumurta yoktu, olanda döllenmedi falan filan.. şimdi ne yapsam bilemiyorum.
Oluruna bırakmayı ve kabullenmeyi öyle çok istiyorum ki anlatamam. Tamam nasip değilmiş ben anne olamayacağım ve hayatıma böyle devam edip başka uğraşlar edinebilmeyi çok istiyorum ama bunu anlık yapabiliyorum ve aklımı fikrimi inceden inceye hep bir sızı gibi kaplıyor bu anne olamayacak mıyım düşüncesi..Belki de oluruna bırakmak gerekiyor bazen ya da alternatif yollar düşünmek. Şu hayatta bilebildigimiz tek şey her işte bir hayır olabileceği..
Evet ya kalkıp devam edeceğiz yada oturup kabulleneceğiz.. İkisi de zor. Rabbim güç versin bize. Yaşamayan bilemiyor bu mücadeleyi..Her adette yumurta durumuna göre tekrar tekrar denemeye devam edicez canım. Başka yolu var mı ?
O eksikliğin dolabileceğini zannetmiyorum canım ve biz bunu bildiğimiz için de pes edemiyoruz.Oluruna bırakmayı ve kabullenmeyi öyle çok istiyorum ki anlatamam. Tamam nasip değilmiş ben anne olamayacağım ve hayatıma böyle devam edip başka uğraşlar edinebilmeyi çok istiyorum ama bunu anlık yapabiliyorum ve aklımı fikrimi inceden inceye hep bir sızı gibi kaplıyor bu anne olamayacak mıyım düşüncesi..
Bu bir kayıp değil, bir eksiklik o yüzden bu eksikliği neyle doldurmam gerekli bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?