Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bedenini biraz dinlendir iyi gelir , benim bu ayda sorun olur ise bende ara vericem bedenimi hazırlıcam . Ben arı sütünü SEPENATURAL diye bir organik balcıdan alıyorum , gebelige hazırlık için özel bir macun hazırlıyorlar önce senin hormon degerlerini istiyorlar ve ona göre karışım hazırlıyorlar . Ben tabi izmire geldigimde buldum bu markayı o nedenle macunu almadım saf arı sütü aldım .

Sakın bu durumu eksiklik olarak görme. Eksik değilsin, eksik değiliz. Aksine sizler çok özel insanlarsınız. Anne olabilmek için büyük fedakarlıklar yapan, birine bir hayat verebilmek için herşeyi göze alan eşsiz ruhlarsınız. Mutlaka vardır herşeyin her uğraşın bir sebebi ve güzel bir sonucu. Ancak bir noktada da vazgeçmek ve kabullenmek gerekiyor. Belki de bu hayatımızda başka görevlerimiz var, onları görmemiz gerekiyor. O teslimiyeti yaşamamız gerekiyor. Belki de o teslimiyetten sonra gelecektir ödülümüz. Tabi ki bazılarımızın da mücadele etmesi gerekiyor. Bunu en iyi kişinin kendisi bilir. Ben kendi adıma değişik düşünceler içindeyim. Durulamıyorum kaç gündür. Kararlar, vazgeçişler, yeni oluşumlar. İlginç bir süreç benim için. Sizlerle de paylaşacağım.

Hmm, değişikmiş, İzmir'de mi burası? Bu arada senin doktor randevu ne zaman?

Ben de bir kez tüp deneyip olmazsa bu bebek sayfasını kapatacağım. Hakkaten hayatımızın merkezi oldu. Bize de yazık.bazen oluruna bırakmak gerekiyor. Çabalamamak belki de.
Bazen çabaladıkça saçmaladığımı düşünüyorum. Çabama şahit olanların bana acıdığı fikrini kapılıp daha hırçın oluyorum. Bazende gerektiği kadar anlamadıkları için hırçınlaşıyorum. Hiç bir tedavimde veya opuda eşimden başka ailemden kimse olmadı. Bu bile gücüme gidiyor. İçten içe gücüme gidiyor. Ben olsaydım yanlarında olurdum diyorum. Onlar adına araştırır doktor bile bulurdum, randevu alıp hadi yürü gidiyoruz derdim.. Ama hep ben olsaydımlar yakıyor ya insanın içini.. Gerçekten kapatmak gerekiyor bazen. Hayatın önüne geçiyor çünkü bazen. Bu günler geri gelmeyecek bir daha. Kafaya takmadan laylaylom devam edilebilen bir şey de değil ki. Veya öyle de yapılabilir ama ben beceremiyorum. Doktorlar hem %5 veya %10 şans verip kafana takmayacaksın diyorlar.. Olmuyor işte onların dediği gibi olmuyor. İnsanı yeri geliyor annesi bile anlayamıyor çünkü o bir anne evladı var benim. Garip bir yoksunluk.

bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum bi erkek neden çocuk işini erteler erkek 33 yaşında kadın 41 1,5 senelik evliler daha öncesinde 2,5 sene flört dönemleri olmuştu ama erkek çocuk işini sürekli erteliyor hatta istemiyor bi erkek çok seviyor ve aşıksa sizce çocuk yapmak istemez mi ? sonuçta kadının öyle her istedigi zaman hamile kalma gibi bir şansı yok zaman onun aleyhine işliyor şunuda söyleyeyim adamın ailesi tarafında sıkıntısı var ailesi evlendigi kişiyi pek istemiyor hatta görüştüklerinide sanmıyorum adam ailesini biraz hiçe sayıpta evlilik yaptı

Aşk olsa da bu evlilikte bencillik var erkek Karısını düşünse çocuk ister demek ki evlliliğinde gelecek görmüyor hayatta koşulsuz güven yok

Aşk olsa da bu evlilikte bencillik var erkek Karısını düşünse çocuk ister demek ki evlliliğinde gelecek görmüyor hayatta koşulsuz güven yok

birde adam çocukları çok seven biri tanıdıklarının söyledigine göre maddi durumu deseniz hiç bir prob yok kadın istiyormuş çünkü yaşı geçtigi için ama adam istemiyor erteliyor bana çok garip geldi adam ailesinide hiçe sayıp inatlaşıp evlilik yaptı belkide aklımada bu gelmiyor degil zaten ailesiylede arası bozuk dedigim gibi annesiyle gelin hiç görüşmüyor görümcelerde aynı şekilde kadın daha önceden bir evlilik yapmış 8 yıl felan sürmüş benim duydugum nekadar doğru bilmiyorum o evliliginde 2 kere tüp bebek denemişler olmamış
valla dışardan görseniz çok mutlu bi evlilik profili çiziyorlar nekadar aşık nekadar seviyorlar dersiniz ama çocuk istemediginde işin rengi bence degişiyor sonuçta kadın 20 yaşında degil

Canım geç kalma korkusuyla çırpındığını görüyorum ama bu işin içine daha fazla girske yani hem bedenen hem ruhen, daha da batıyoruz dibe. Biraz çırpunmayı bırakıp sakince suyun üstünde kalmak lazım. Yoksa boğulacağız. Düşünsek te korksak ta çabalasak ta boş boş dursak ta hüçbir şey değişmiyor ki. Bİraz akışına bırakıp teslim olmak o çemberin duşuna çıkıp ordan bakmak gerek. POPpy nin dediği gibi belki de bıraktığın anda gelecek sana. Kaçan ve kovalayan gibi. Kovalamayı bırakmak gerek zamanı gelince. YOksa gerçekten psikılojimiz evlilipimiz etkilenecek.bu işe bu noktaya bir günde gelmedşysek bırakmak ta bir günde olmayacak elbet. Zamanla alışacağız.

AYnı durumda olan arkadaşım vardı kocası boşanmak istedi. Çocuk istemiyordu adam. Ailesinin rızası olmadan evlendiği için bir de üatüne çocuk yapmayayım bari diyordur.

AYnı durumda olan arkadaşım vardı kocası boşanmak istedi. Çocuk istemiyordu adam. Ailesinin rızası olmadan evlendiği için bir de üatüne çocuk yapmayayım bari diyordur.
çok doğru bi tespit sonuçta çocuk istiyorlar diyelim olacagının bile garantisi var mı ?hem kadının yaş faktörüde var şuan onun için bir gün bile bence çok önemli vakit kaybetmemesi lazım adam bunu biliyordur herhalde bilerekte istemiyorsa kesinlikle evlilikte gelecek görmüyordur kim ne derse desin aile onayı aslında önemli kaç yaşında olursak olalım ailenin onay vermedigi ilişkide sağlıklı olmuyor sanki helede anne karşıysa sonuçta evlat üstünde birsürü emekleri oluyor

Merhaba kızlar, bu gün hiç giremedim çok yoğundum yarın saat 14:00'de Randevum vra bakalım başlayacakmıyız nedense ilki gibi çok heyecsn yok sanırım insanalışıyor... bu sefer çok fazla umutlanmayacağım... herşeyin hayırlısı.. bakalım miniğim gelmek için hazır mı kısmet:))) kızlar tek tek yazılarınızı okudum duygularınız o kadar yakın ki benimkine çok haklıısnız zamanı gelince bazen kabullnemek en iyisi ama sanırım ben daha vazgeçmeye hazır değilim herşeyin hayırlısı...

illusive her cümlende seni çok iyi anladığımı söylemek istiyorum. Yumurtanın döllenmemesi vs ve çaban maddi manevi. Belki olmayacak bir konu için emek harcayacağına ve sadece döllenme sorunu olduğu için donasyon sayfasını takip edip görebilirsin. Hamile kalanlar var. Bu bir savaş ve elimizde olanları değerlendiriyoruz. Maddi gücünü bu kanala yönlendirsen nasıl olur. Benim de olumsuz olursa çok niyetim var. Ama eşim buna para harcamaya karşı ki evlenmeden önce yapacağımı söylemiştim. Pozitif alanlar o kadar mutlu ki. Vücuduna estetik yaptırmak gibi birşey bu. Bazı konular elimizde olmadığı için teknolojiyi kullanmak. Veya vazgeçmek bu da bir çözüm. Çok kez opu olduysan alternatif yöntemler iyi. Hepimiz için hayırlara vesile olsun.Allah daha fazla aratmasın. Hepimiz zor zamanlardayız inş. Ferahlığı çıkalım

günaydın, bu sabah eşim rüyasını anlatıyor. hamile bir bayan görmüş. Artık hayatımızın merkezi olmuş demek ki rüyamda bile hamile görüyorum dedi. haklısın dedim biraz uzaklaşalım bu işlerden benim de sıtkım sıyrıldı dedim. Şu halimize bak yaaa.
ben bugün öğlene kadar arazide olacağım dışarda yani. Siz yazın ben okurum:) Güzel bir gün olsun inşallah.

Bir an bile olsa bu konudan uzaklaşmak seni rahatlatacaksa boşalt kafayı, gez dolaş. Ama öyle öğlene kadar da değil. Bir tatil planı yapın bence artık. Tabiii kediciği de hesaba katarak

Kislaar bu aralar yazamaadim ama hepsini okudum.Akrabalar burda olunca gelen giden cok oluyo,piknik,ev isleri,bir yandan manti eriste siparisler vs kosusturmaca iste.Okumaya ancak zaman buluyorum.
Tedaviye baslayacak arkadaslar insallah guzel haberler guzel sonuclar alirlar dualarimdasiniz .
Haremizcim insallah seninde sonucun pozitif olur insallaaahh.Gercekten artik biktik bunaldik.Psikoloji altust oldu.Ben artik cok rahatim.Ilacti yumurtlamaydi...hicc derdim kalmadi.Ohhh bee kafa rahatligi ne guzelmis.10 aydir ugrasiyordum.
Haremizcim bebek gercekten hayatimizin merkezi olmus cnm.Artik ruyamizda birbirimizi bile gormeye basladik.Gercekte gormedigin kisileri ne tuhaf.
Sekerim pancarim hosgeldin cnm.Insallah birgun temelli geliceksin hemde kucaginda meleginle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…