- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.181
Bedenini biraz dinlendir iyi gelir , benim bu ayda sorun olur ise bende ara vericem bedenimi hazırlıcam . Ben arı sütünü SEPENATURAL diye bir organik balcıdan alıyorum , gebelige hazırlık için özel bir macun hazırlıyorlar önce senin hormon degerlerini istiyorlar ve ona göre karışım hazırlıyorlar . Ben tabi izmire geldigimde buldum bu markayı o nedenle macunu almadım saf arı sütü aldım .Oluruna bırakmayı ve kabullenmeyi öyle çok istiyorum ki anlatamam. Tamam nasip değilmiş ben anne olamayacağım ve hayatıma böyle devam edip başka uğraşlar edinebilmeyi çok istiyorum ama bunu anlık yapabiliyorum ve aklımı fikrimi inceden inceye hep bir sızı gibi kaplıyor bu anne olamayacak mıyım düşüncesi..
Bu bir kayıp değil, bir eksiklik o yüzden bu eksikliği neyle doldurmam gerekli bilemiyorum..
Sakın bu durumu eksiklik olarak görme. Eksik değilsin, eksik değiliz. Aksine sizler çok özel insanlarsınız. Anne olabilmek için büyük fedakarlıklar yapan, birine bir hayat verebilmek için herşeyi göze alan eşsiz ruhlarsınız. Mutlaka vardır herşeyin her uğraşın bir sebebi ve güzel bir sonucu. Ancak bir noktada da vazgeçmek ve kabullenmek gerekiyor. Belki de bu hayatımızda başka görevlerimiz var, onları görmemiz gerekiyor. O teslimiyeti yaşamamız gerekiyor. Belki de o teslimiyetten sonra gelecektir ödülümüz. Tabi ki bazılarımızın da mücadele etmesi gerekiyor. Bunu en iyi kişinin kendisi bilir. Ben kendi adıma değişik düşünceler içindeyim. Durulamıyorum kaç gündür. Kararlar, vazgeçişler, yeni oluşumlar. İlginç bir süreç benim için. Sizlerle de paylaşacağım.Oluruna bırakmayı ve kabullenmeyi öyle çok istiyorum ki anlatamam. Tamam nasip değilmiş ben anne olamayacağım ve hayatıma böyle devam edip başka uğraşlar edinebilmeyi çok istiyorum ama bunu anlık yapabiliyorum ve aklımı fikrimi inceden inceye hep bir sızı gibi kaplıyor bu anne olamayacak mıyım düşüncesi..
Bu bir kayıp değil, bir eksiklik o yüzden bu eksikliği neyle doldurmam gerekli bilemiyorum..
Hmm, değişikmiş, İzmir'de mi burası? Bu arada senin doktor randevu ne zaman?Bedenini biraz dinlendir iyi gelir , benim bu ayda sorun olur ise bende ara vericem bedenimi hazırlıcam . Ben arı sütünü SEPENATURAL diye bir organik balcıdan alıyorum , gebelige hazırlık için özel bir macun hazırlıyorlar önce senin hormon degerlerini istiyorlar ve ona göre karışım hazırlıyorlar . Ben tabi izmire geldigimde buldum bu markayı o nedenle macunu almadım saf arı sütü aldım .
Bazen çabaladıkça saçmaladığımı düşünüyorum. Çabama şahit olanların bana acıdığı fikrini kapılıp daha hırçın oluyorum. Bazende gerektiği kadar anlamadıkları için hırçınlaşıyorum. Hiç bir tedavimde veya opuda eşimden başka ailemden kimse olmadı. Bu bile gücüme gidiyor. İçten içe gücüme gidiyor. Ben olsaydım yanlarında olurdum diyorum. Onlar adına araştırır doktor bile bulurdum, randevu alıp hadi yürü gidiyoruz derdim.. Ama hep ben olsaydımlar yakıyor ya insanın içini.. Gerçekten kapatmak gerekiyor bazen. Hayatın önüne geçiyor çünkü bazen. Bu günler geri gelmeyecek bir daha. Kafaya takmadan laylaylom devam edilebilen bir şey de değil ki. Veya öyle de yapılabilir ama ben beceremiyorum. Doktorlar hem %5 veya %10 şans verip kafana takmayacaksın diyorlar.. Olmuyor işte onların dediği gibi olmuyor. İnsanı yeri geliyor annesi bile anlayamıyor çünkü o bir anne evladı var benim. Garip bir yoksunluk.Ben de bir kez tüp deneyip olmazsa bu bebek sayfasını kapatacağım. Hakkaten hayatımızın merkezi oldu. Bize de yazık.bazen oluruna bırakmak gerekiyor. Çabalamamak belki de.
Aşk olsa da bu evlilikte bencillik var erkek Karısını düşünse çocuk ister demek ki evlliliğinde gelecek görmüyor hayatta koşulsuz güven yokbu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum bi erkek neden çocuk işini erteler erkek 33 yaşında kadın 41 1,5 senelik evliler daha öncesinde 2,5 sene flört dönemleri olmuştu ama erkek çocuk işini sürekli erteliyor hatta istemiyor bi erkek çok seviyor ve aşıksa sizce çocuk yapmak istemez mi ? sonuçta kadının öyle her istedigi zaman hamile kalma gibi bir şansı yok zaman onun aleyhine işliyor şunuda söyleyeyim adamın ailesi tarafında sıkıntısı var ailesi evlendigi kişiyi pek istemiyor hatta görüştüklerinide sanmıyorum adam ailesini biraz hiçe sayıpta evlilik yaptı
Aşk olsa da bu evlilikte bencillik var erkek Karısını düşünse çocuk ister demek ki evlliliğinde gelecek görmüyor hayatta koşulsuz güven yok
Canım geç kalma korkusuyla çırpındığını görüyorum ama bu işin içine daha fazla girske yani hem bedenen hem ruhen, daha da batıyoruz dibe. Biraz çırpunmayı bırakıp sakince suyun üstünde kalmak lazım. Yoksa boğulacağız. Düşünsek te korksak ta çabalasak ta boş boş dursak ta hüçbir şey değişmiyor ki. Bİraz akışına bırakıp teslim olmak o çemberin duşuna çıkıp ordan bakmak gerek. POPpy nin dediği gibi belki de bıraktığın anda gelecek sana. Kaçan ve kovalayan gibi. Kovalamayı bırakmak gerek zamanı gelince. YOksa gerçekten psikılojimiz evlilipimiz etkilenecek.bu işe bu noktaya bir günde gelmedşysek bırakmak ta bir günde olmayacak elbet. Zamanla alışacağız.Bazen çabaladıkça saçmaladığımı düşünüyorum. Çabama şahit olanların bana acıdığı fikrini kapılıp daha hırçın oluyorum. Bazende gerektiği kadar anlamadıkları için hırçınlaşıyorum. Hiç bir tedavimde veya opuda eşimden başka ailemden kimse olmadı. Bu bile gücüme gidiyor. İçten içe gücüme gidiyor. Ben olsaydım yanlarında olurdum diyorum. Onlar adına araştırır doktor bile bulurdum, randevu alıp hadi yürü gidiyoruz derdim.. Ama hep ben olsaydımlar yakıyor ya insanın içini.. Gerçekten kapatmak gerekiyor bazen. Hayatın önüne geçiyor çünkü bazen. Bu günler geri gelmeyecek bir daha. Kafaya takmadan laylaylom devam edilebilen bir şey de değil ki. Veya öyle de yapılabilir ama ben beceremiyorum. Doktorlar hem %5 veya %10 şans verip kafana takmayacaksın diyorlar.. Olmuyor işte onların dediği gibi olmuyor. İnsanı yeri geliyor annesi bile anlayamıyor çünkü o bir anne evladı var benim. Garip bir yoksunluk.
AYnı durumda olan arkadaşım vardı kocası boşanmak istedi. Çocuk istemiyordu adam. Ailesinin rızası olmadan evlendiği için bir de üatüne çocuk yapmayayım bari diyordur.birde adam çocukları çok seven biri tanıdıklarının söyledigine göre maddi durumu deseniz hiç bir prob yok kadın istiyormuş çünkü yaşı geçtigi için ama adam istemiyor erteliyor bana çok garip geldi adam ailesinide hiçe sayıp inatlaşıp evlilik yaptı belkide aklımada bu gelmiyor degil zaten ailesiylede arası bozuk dedigim gibi annesiyle gelin hiç görüşmüyor görümcelerde aynı şekilde kadın daha önceden bir evlilik yapmış 8 yıl felan sürmüş benim duydugum nekadar doğru bilmiyorum o evliliginde 2 kere tüp bebek denemişler olmamış
valla dışardan görseniz çok mutlu bi evlilik profili çiziyorlar nekadar aşık nekadar seviyorlar dersiniz ama çocuk istemediginde işin rengi bence degişiyor sonuçta kadın 20 yaşında degil
çok doğru bi tespit sonuçta çocuk istiyorlar diyelim olacagının bile garantisi var mı ?hem kadının yaş faktörüde var şuan onun için bir gün bile bence çok önemli vakit kaybetmemesi lazım adam bunu biliyordur herhalde bilerekte istemiyorsa kesinlikle evlilikte gelecek görmüyordur kim ne derse desin aile onayı aslında önemli kaç yaşında olursak olalım ailenin onay vermedigi ilişkide sağlıklı olmuyor sanki helede anne karşıysa sonuçta evlat üstünde birsürü emekleri oluyorAYnı durumda olan arkadaşım vardı kocası boşanmak istedi. Çocuk istemiyordu adam. Ailesinin rızası olmadan evlendiği için bir de üatüne çocuk yapmayayım bari diyordur.
Oluruna bırakmayı ve kabullenmeyi öyle çok istiyorum ki anlatamam. Tamam nasip değilmiş ben anne olamayacağım ve hayatıma böyle devam edip başka uğraşlar edinebilmeyi çok istiyorum ama bunu anlık yapabiliyorum ve aklımı fikrimi inceden inceye hep bir sızı gibi kaplıyor bu anne olamayacak mıyım düşüncesi..
Èvet canım izmirde , hormon tesletine göre karışım hazırlıyor , erkekte sperm sorunu var ise onun test sonucuna göre onun içinde karışım hazırlıyor .Hmm, değişikmiş, İzmir'de mi burası? Bu arada senin doktor randevu ne zaman?
Regli olmayı bekliyorum eli kulagında , regli olunca doktora mesaj atıyorum ikinci günü konrole çagırıyor doktorum.Hmm, değişikmiş, İzmir'de mi burası? Bu arada senin doktor randevu ne zaman?
Bir an bile olsa bu konudan uzaklaşmak seni rahatlatacaksa boşalt kafayı, gez dolaş. Ama öyle öğlene kadar da değil. Bir tatil planı yapın bence artık. Tabiii kediciği de hesaba katarakgünaydın, bu sabah eşim rüyasını anlatıyor. hamile bir bayan görmüş. Artık hayatımızın merkezi olmuş demek ki rüyamda bile hamile görüyorum dedi. haklısın dedim biraz uzaklaşalım bu işlerden benim de sıtkım sıyrıldı dedim. Şu halimize bak yaaa.
ben bugün öğlene kadar arazide olacağım dışarda yani. Siz yazın ben okurum:) Güzel bir gün olsun inşallah.
Ay evet ya yıllık iznim hala duruyor.ah o kedicik...Bir an bile olsa bu konudan uzaklaşmak seni rahatlatacaksa boşalt kafayı, gez dolaş. Ama öyle öğlene kadar da değil. Bir tatil planı yapın bence artık. Tabiii kediciği de hesaba katarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?