- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.221
Genetikle ilgili konuları söyleyen kim, hangi Acıbadem? Çünkü benim de doktorum Aret Hoca, ancak Aret Hoca genetik taraftarı değil.Canım ben Acıbadem ve Aret bey de tedavi gördüm.
Aret bey değil canım Acıbadem Fatih hoca. O bi hastasıyla yaşadığı olayı anlattı bana.Genetikle ilgili konuları söyleyen kim, hangi Acıbadem? Çünkü benim de doktorum Aret Hoca, ancak Aret Hoca genetik taraftarı değil.
Hadi bakalım:)). Hayırlı olsun canım:)). Hangi vitamin ve igneleri verdi?Merhaba kızlar epeydir yazamadım çok yoğundum akşamlarıda aypetimi eşimin elinden alana aşkoldun... bu gğn dr gittim ve tedaviye başladık hayırlısıyla bu sefer farklı vitaminler ve ikave iğne verdi dediği şu ki bu ilaçların yumurtalata iyi grleceğini düşünüyorum.. tabi yine genetik konuştuk karar sizin dedi ama yaş gereği söyledikleriyle zaten sonunda ikna oluyorsun...havuz işlemini sordum buna karar vermek için erken 5. Güne gelelim o gün karar veririz dedi... aldım ilaçlarımı koluma çıktım hepinizin dualarına güzel enerjinize ihtiyacım var inşallah bu sefer biraz yüzüm güler..
Hayırlısı olsun Yen'i tedavin. İnşallah Rabbim en kalitelerinden yumoşlar gelir annelerine.. İlaçları ben de merak ettim.Merhaba kızlar epeydir yazamadım çok yoğundum akşamlarıda aypetimi eşimin elinden alana aşkoldun... bu gğn dr gittim ve tedaviye başladık hayırlısıyla bu sefer farklı vitaminler ve ikave iğne verdi dediği şu ki bu ilaçların yumurtalata iyi grleceğini düşünüyorum.. tabi yine genetik konuştuk karar sizin dedi ama yaş gereği söyledikleriyle zaten sonunda ikna oluyorsun...havuz işlemini sordum buna karar vermek için erken 5. Güne gelelim o gün karar veririz dedi... aldım ilaçlarımı koluma çıktım hepinizin dualarına güzel enerjinize ihtiyacım var inşallah bu sefer biraz yüzüm güler..
Teşekkür ederim canım benim. Ben de seni okuyorumKIZLAR merhaba hayattayım sesim çıkmıyor sadece.sizi okuyorum.illusive nin embriyosu olmasina sevindim.ben seni ilk bastan beri okurum, hatırladım embriyon vardı. telefonum servisten geldi
Teşekkürlerpoppy73 illusive güzel dilekleriniz için... gonalf 225 merional 75 lik humatrope 40 lık vurucam sonra 5. Gün orgalutran iğne olarak bunlar.. ilaçlarda pregnio fol iyot, omepa q10, previt positive vitaminler bu son 2 tanesi ve femara sabah akşam bu sefer baya ilaç verdi bakalım artık inşallah daha etkili olur...
günaydın. Bugün aşılamanın 12., adetimin 27. günü. sabah test yaptım malesef negatifzaten yarın 28. günüm adet olmam gerek. İlaçlardan ve aşılamadan dolayı gecikebilir. Bu sebeple umutlanmamak için testimi yaptım. Cumartesi doktor kontrolümde doktor devam edelim ikinci aşılamada daha fazla şans olur diyecek. Şimdilik hiçbir şey yapmak istemiyorum. kistim oluşmuşsa onun tedavisine bakarım. Çok sıkıldım daha şimdiden çok bıktım. Allah tüp için sürekli yeni baştan başlayanlara kolaylık versin. Emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alsınlar inşallah.İçinde de ben.
Hayırlısı olsun canım. Aşılamada zaten şans düşüktü, gerçi hiç belli olmaz. Tüpte bile 12. gün idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler de var. Sadece beklemek biraz daha zor oluyor. Tabi işin diğer bir boyutu da biz zaten kendimizi zihinsel olarak negatifte tutuyoruz. Doğrusu son ana kadar umudu korumak ama doktorlar ve çevre bizi çok umutsuzluğa düşürüyor. Doktorun tekrar aşılama yapmasın yaa, o da iyiymiş. Zaten aşılamada şans düşük, bir de yaş faktörü var. Sakın kabul etme, zaten zor bir süreç. İnsan bu 12 günü yaşayınca bir daha yaşamak istemiyor, biliyorum. Ben de şu anda bıkmış durumdayım, pek de istekli değilim açıkçası. O yüzden bu değerli hakkını tekrar aşılamada kullanma, kullanacaksan tüpte kullan.günaydın. Bugün aşılamanın 12., adetimin 27. günü. sabah test yaptım malesef negatifzaten yarın 28. günüm adet olmam gerek. İlaçlardan ve aşılamadan dolayı gecikebilir. Bu sebeple umutlanmamak için testimi yaptım. Cumartesi doktor kontrolümde doktor devam edelim ikinci aşılamada daha fazla şans olur diyecek. Şimdilik hiçbir şey yapmak istemiyorum. kistim oluşmuşsa onun tedavisine bakarım. Çok sıkıldım daha şimdiden çok bıktım. Allah tüp için sürekli yeni baştan başlayanlara kolaylık versin. Emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alsınlar inşallah.İçinde de ben.
evet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. Bir ay kadar dinlenip artık tüpe geçeyim diyorum. Sonra ne olur ne yaparım hiç bilmiyorum inan. Devam etmeli miyim pes mi etmeliyim eşimle bu kararı vermemiz gerek.Hayırlısı olsun canım. Aşılamada zaten şans düşüktü, gerçi hiç belli olmaz. Tüpte bile 12. gün idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler de var. Sadece beklemek biraz daha zor oluyor. Tabi işin diğer bir boyutu da biz zaten kendimizi zihinsel olarak negatifte tutuyoruz. Doğrusu son ana kadar umudu korumak ama doktorlar ve çevre bizi çok umutsuzluğa düşürüyor. Doktorun tekrar aşılama yapmasın yaa, o da iyiymiş. Zaten aşılamada şans düşük, bir de yaş faktörü var. Sakın kabul etme, zaten zor bir süreç. İnsan bu 12 günü yaşayınca bir daha yaşamak istemiyor, biliyorum. Ben de şu anda bıkmış durumdayım, pek de istekli değilim açıkçası. O yüzden bu değerli hakkını tekrar aşılamada kullanma, kullanacaksan tüpte kullan.
Cem Bey de maalesef bunun tespitinin hala yapılamadığını, bu konuda geç bile kalındığını söyledi. Genetikten sağlam gelen embriyonun bile tutunamama sebebini maalesef tıp hala bulamadı dedi. Sanki benim işim , ben bulacam yaaevet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. Bir ay kadar dinlenip artık tüpe geçeyim diyorum. Sonra ne olur ne yaparım hiç bilmiyorum inan. Devam etmeli miyim pes mi etmeliyim eşimle bu kararı vermemiz gerek.
insan düşünmeden edemiyor ya, doktorlar da bilemiyor iyice gıcık oluyorum onlara da. Neden tutmadı? sebep ne? yumurtam mı kalitesizdi? Eşiminkiler mi kalitesizdi? Yoksa tuttu da genetik bozukluğu yüzünden kayıp mı ettik embriyoyu? bunu bize söylemeleri, bilmeleri gerekiyor artık. Onlar da bizim üzerimizden kumar oynuyor. Tutunca şok oluyorlar tutmayınca şans diyorlar. Böyle olmamalı. Parayı tıkır tıkır alıyorlar ama tutsa da tutmasa da. oh ne güzel iş valla.
Tutmayınca para iadesi yapsalardı bak nasıl bulunurdu. Salak şeyler...Cem Bey de maalesef bunun tespitinin hala yapılamadığını, bu konuda geç bile kalındığını söyledi. Genetikten sağlam gelen embriyonun bile tutunamama sebebini maalesef tıp hala bulamadı dedi. Sanki benim işim , ben bulacam yaa
Bence şu şekilde işliyor: Doktorlar her türlü dış ortamı hazırlıyor, en iyi spermi seçiyor, rahmi hazırlıyor ancak kadın her ay kaliteli yumurta üretmiyor. Çünkü her ay üretseydi doğum patlaması yaşanırdı, doğal süreçte ortalama bir kadın muhtemelen senede birkaç kez kaliteli yumurta üretiyor, yaş geçince bu sayı daha da düşüyor. Yumurtanın kaliteli olup olmadığını da bugünkü teknolojiyle anlayamıyorlar, belki genetikle biraz anlama noktasına geldiler. O yüzden senin dediğin gibi kumar oynuyoruz, para yatırıyoruz ve şansa bekliyoruz. O yüzden de kimi ilk denemede tuttururken kimi 8. denemede tutturuyor. Şansı, parası ve sabrı olan kazanıyor. Tabi bunun dışında başka sebepler de vardır bilemediğimiz. Bu iş böyle bir iş, ticari bir iş. Şunu düşündüm geçen gün, doktora gidiyorum, adam bana şansın yüzde 10 diyor, ben yine de 7-8 bin lira bayılıyorum ve umut ederek bekliyorum, ne saçma dedim. Manyak mıyım ben dedim. Başka bir şey olsaydı bu riski kimse almazdı dedim, deli derlerdi dedim. Ama bu iş başka bir iş, belki de denemeye değer bir iş, bilemiyorum, bu aralar kafam oldukça karışık.evet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. Bir ay kadar dinlenip artık tüpe geçeyim diyorum. Sonra ne olur ne yaparım hiç bilmiyorum inan. Devam etmeli miyim pes mi etmeliyim eşimle bu kararı vermemiz gerek.
insan düşünmeden edemiyor ya, doktorlar da bilemiyor iyice gıcık oluyorum onlara da. Neden tutmadı? sebep ne? yumurtam mı kalitesizdi? Eşiminkiler mi kalitesizdi? Yoksa tuttu da genetik bozukluğu yüzünden kayıp mı ettik embriyoyu? bunu bize söylemeleri, bilmeleri gerekiyor artık. Onlar da bizim üzerimizden kumar oynuyor. Tutunca şok oluyorlar tutmayınca şans diyorlar. Böyle olmamalı. Parayı tıkır tıkır alıyorlar ama tutsa da tutmasa da. oh ne güzel iş valla.
Cim Bey olacaktıCem Bey de maalesef bunun tespitinin hala yapılamadığını, bu konuda geç bile kalındığını söyledi. Genetikten sağlam gelen embriyonun bile tutunamama sebebini maalesef tıp hala bulamadı dedi. Sanki benim işim , ben bulacam yaa
Aynen hatta bazı doktorlar şans bile vermeden gönderiyor. Bile bile lades bizimki en azından benimkiBence şu şekilde işliyor: Doktorlar her türlü dış ortamı hazırlıyor, en iyi spermi seçiyor, rahmi hazırlıyor ancak kadın her ay kaliteli yumurta üretmiyor. Çünkü her ay üretseydi doğum patlaması yaşanırdı, doğal süreçte ortalama bir kadın muhtemelen senede birkaç kez kaliteli yumurta üretiyor, yaş geçince bu sayı daha da düşüyor. Yumurtanın kaliteli olup olmadığını da bugünkü teknolojiyle anlayamıyorlar, belki genetikle biraz anlama noktasına geldiler. O yüzden senin dediğin gibi kumar oynuyoruz, para yatırıyoruz ve şansa bekliyoruz. O yüzden de kimi ilk denemede tuttururken kimi 8. denemede tutturuyor. Şansı, parası ve sabrı olan kazanıyor. Tabi bunun dışında başka sebepler de vardır bilemediğimiz. Bu iş böyle bir iş, ticari bir iş. Şunu düşündüm geçen gün, doktora gidiyorum, adam bana şansın yüzde 10 diyor, ben yine de 7-8 bin lira bayılıyorum ve umut ederek bekliyorum, ne saçma dedim. Manyak mıyım ben dedim. Başka bir şey olsaydı bu riski kimse almazdı dedim, deli derlerdi dedim. Ama bu iş başka bir iş, belki de denemeye değer bir iş, bilemiyorum, bu aralar kafam oldukça karışık.
Tabii yaa Cim BeyCim Bey olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?