Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar epeydir yazamadım çok yoğundum akşamlarıda aypetimi eşimin elinden alana aşkoldun... bu gğn dr gittim ve tedaviye başladık hayırlısıyla bu sefer farklı vitaminler ve ikave iğne verdi dediği şu ki bu ilaçların yumurtalata iyi grleceğini düşünüyorum.. tabi yine genetik konuştuk karar sizin dedi ama yaş gereği söyledikleriyle zaten sonunda ikna oluyorsun...havuz işlemini sordum buna karar vermek için erken 5. Güne gelelim o gün karar veririz dedi... aldım ilaçlarımı koluma çıktım hepinizin dualarına güzel enerjinize ihtiyacım var inşallah bu sefer biraz yüzüm güler..

Hadi bakalım:)). Hayırlı olsun canım:)). Hangi vitamin ve igneleri verdi?

Hayırlısı olsun Yen'i tedavin. İnşallah Rabbim en kalitelerinden yumoşlar gelir annelerine.. İlaçları ben de merak ettim.

Teşekkürler poppy73 illusive güzel dilekleriniz için... gonalf 225 merional 75 lik humatrope 40 lık vurucam sonra 5. Gün orgalutran iğne olarak bunlar.. ilaçlarda pregnio fol iyot, omepa q10, previt positive vitaminler bu son 2 tanesi ve femara sabah akşam bu sefer baya ilaç verdi bakalım artık inşallah daha etkili olur...

Bu gün hastanede beklerken yine bir bayanla tanıştık aynı bizim gibi bu yol uğruna 4. Denemesi ebru hanımın hastası.. burda 2. Deneme yaş 26 çok genç yani bana göre ama gel glelim ki hep yaşa takılıyor drlar ama 15 tane toplanıyor 5 tanesi dölleniyor ve ellerinde 1 tane kalıyor yani 2. Denemeye kadar detay soramadım eşi vardı ynaında çok fazla ama kadının dediği 15 yumurta olsa ne olur kalitesiz bu gün transferi vardı inşallah yüzü güler bellli ki durumları çom çok iyi değil borçlanmışlar bunu dile getirdi kendimi unutup bir ara ona üzüldüm.. bne kna o bana dua ederek ayrıldık... hayırlısı yani... birde hastanedeki bir hemşire onunla baya smaimi olduk bizim toprak çıktı öyle muhabbet ederken kendisinin de orada bir drfa tüp bebek denediğini söyledi ve negatif... yani olmuyorsa olmuyor dedi rezrvesi çok çok azmış bana dediği senin yaşında olsam ve bu değerlerleben devam ederdim ona da üzüldüm ama o gayte mutlu yaş 46 olmuş kapamış bu defteri... ksbullenmekte güzel ve mutlu... kendimi genç hisettim bu arada bu muhabbete o kadar genç vardı ki zaten iki prensesin annesi ile karşılaştık biraz ayarlaıdk gibi oldu sağolsun geldi.. kısacıkta olsa kusura bakma bu arada arkadaşım çok konuşamadık...yani bende haberler bu kadar kızlar yazılarınızı pek okuyamadım inşallah topluca okuyacam sadece sekerpancari gelmişsin hoşgeldin canım Allah gönlüne göre versin kalbin çok temiz belli yğreğindekini kaleme dökebiliyorsun... bu gün hastanede insanların yüzüne tek tek baktım aynı amaç için hepimiz ordaydık bir an çok garip geldi... Allah umutsuz evlatsız bırakmasın bizi, kendim içinde hayırlısıne ise onu diliyorum..

günaydın. Bugün aşılamanın 12., adetimin 27. günü. sabah test yaptım malesef negatif zaten yarın 28. günüm adet olmam gerek. İlaçlardan ve aşılamadan dolayı gecikebilir. Bu sebeple umutlanmamak için testimi yaptım. Cumartesi doktor kontrolümde doktor devam edelim ikinci aşılamada daha fazla şans olur diyecek. Şimdilik hiçbir şey yapmak istemiyorum. kistim oluşmuşsa onun tedavisine bakarım. Çok sıkıldım daha şimdiden çok bıktım. Allah tüp için sürekli yeni baştan başlayanlara kolaylık versin. Emeklerinin karşılığını hayırlısıyla alsınlar inşallah.İçinde de ben.

ertnur ugurlu gelsin ins.vücudun seni de sasırtabilir beklediginden de iyi sonucların olsun inş.ben havuz yöntemini faydalı buluyorum.sende cok gencsin bunu bil canım.rahat ol relaks ol buralara kafani takma en son gittigimde; merkezde, genc kızlar buraları okumuyordu insan etkileniyor diye.bir yönüyle hak vermemek elde degil

Haremiz geçmiş olsun.yine de ins. Kanda cıkar.canım 2. Asilama mı senin de ins istedigin gibi olsun

Hayırlısı olsun canım. Aşılamada zaten şans düşüktü, gerçi hiç belli olmaz. Tüpte bile 12. gün idrarda negatif görüp kanda pozitif görenler de var. Sadece beklemek biraz daha zor oluyor. Tabi işin diğer bir boyutu da biz zaten kendimizi zihinsel olarak negatifte tutuyoruz. Doğrusu son ana kadar umudu korumak ama doktorlar ve çevre bizi çok umutsuzluğa düşürüyor. Doktorun tekrar aşılama yapmasın yaa, o da iyiymiş. Zaten aşılamada şans düşük, bir de yaş faktörü var. Sakın kabul etme, zaten zor bir süreç. İnsan bu 12 günü yaşayınca bir daha yaşamak istemiyor, biliyorum. Ben de şu anda bıkmış durumdayım, pek de istekli değilim açıkçası. O yüzden bu değerli hakkını tekrar aşılamada kullanma, kullanacaksan tüpte kullan.

evet canım ben de aynen öyle düşünüyorum. Bir ay kadar dinlenip artık tüpe geçeyim diyorum. Sonra ne olur ne yaparım hiç bilmiyorum inan. Devam etmeli miyim pes mi etmeliyim eşimle bu kararı vermemiz gerek.
insan düşünmeden edemiyor ya, doktorlar da bilemiyor iyice gıcık oluyorum onlara da. Neden tutmadı? sebep ne? yumurtam mı kalitesizdi? Eşiminkiler mi kalitesizdi? Yoksa tuttu da genetik bozukluğu yüzünden kayıp mı ettik embriyoyu? bunu bize söylemeleri, bilmeleri gerekiyor artık. Onlar da bizim üzerimizden kumar oynuyor. Tutunca şok oluyorlar tutmayınca şans diyorlar. Böyle olmamalı. Parayı tıkır tıkır alıyorlar ama tutsa da tutmasa da. oh ne güzel iş valla.

Cem Bey de maalesef bunun tespitinin hala yapılamadığını, bu konuda geç bile kalındığını söyledi. Genetikten sağlam gelen embriyonun bile tutunamama sebebini maalesef tıp hala bulamadı dedi. Sanki benim işim , ben bulacam yaa

Tutmayınca para iadesi yapsalardı bak nasıl bulunurdu. Salak şeyler...

Bence şu şekilde işliyor: Doktorlar her türlü dış ortamı hazırlıyor, en iyi spermi seçiyor, rahmi hazırlıyor ancak kadın her ay kaliteli yumurta üretmiyor. Çünkü her ay üretseydi doğum patlaması yaşanırdı, doğal süreçte ortalama bir kadın muhtemelen senede birkaç kez kaliteli yumurta üretiyor, yaş geçince bu sayı daha da düşüyor. Yumurtanın kaliteli olup olmadığını da bugünkü teknolojiyle anlayamıyorlar, belki genetikle biraz anlama noktasına geldiler. O yüzden senin dediğin gibi kumar oynuyoruz, para yatırıyoruz ve şansa bekliyoruz. O yüzden de kimi ilk denemede tuttururken kimi 8. denemede tutturuyor. Şansı, parası ve sabrı olan kazanıyor. Tabi bunun dışında başka sebepler de vardır bilemediğimiz. Bu iş böyle bir iş, ticari bir iş. Şunu düşündüm geçen gün, doktora gidiyorum, adam bana şansın yüzde 10 diyor, ben yine de 7-8 bin lira bayılıyorum ve umut ederek bekliyorum, ne saçma dedim. Manyak mıyım ben dedim. Başka bir şey olsaydı bu riski kimse almazdı dedim, deli derlerdi dedim. Ama bu iş başka bir iş, belki de denemeye değer bir iş, bilemiyorum, bu aralar kafam oldukça karışık.

Aynen hatta bazı doktorlar şans bile vermeden gönderiyor. Bile bile lades bizimki en azından benimki Ama umut işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…