Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dava edeceksin bunları ya. Koyun zannediyolar bizi. Biiiiiiiiiiiiiip

Evet, dava aç bence de, Almanya, alırsın hakkını, peşini bırakma. HSG'de ne çıktı ki?

Evet, dava aç bence de, Almanya, alırsın hakkını, peşini bırakma. HSG'de ne çıktı ki?
Her iki rahim kanalı kapalı çıktı, sonra laporokopi oldum malesef açılmamış o nedenle tüp bebek yapmaya karar verdik. Almanyada hem pahalı hemde daha başarısız oldukları için türkiyede tüp bebek olmaya karar verdik. Türkiye tüp bebekte daha başarılı buda bir gerçek.

Bir de Amerika'dan mı gelmiş?? Yazık. Valla ben de doktoru görmek istemiyorum, yüzleşmek zor geliyor. Ne diyecek kimbilir? İşte, yaşın gereği zaten şans düşüktü vs. derse restleşmekten çekiniyorum. Bir yandan da görüşmem lazım, o kadar para verdik, bi ne diyeceğini duyalım bakalım. Tedavi özeti ve tahlil sonuçlarımı da almam lazım. Henüz görüşmeye hazır değilim.

umarım o doktora gitmedin tekrar. Geçmiş olsun canım

Dava edeceksin bunları ya. Koyun zannediyolar bizi. Biiiiiiiiiiiiiip

Valla hep aklımda bu doktor gidip yakasına yapışasım geliyor...

Kendini hazır hissettiğinde gidip görüş o zaman. Gerçi hoş ne diyecek cevaplar hep klasik ama bir sonraki tedavi için planlar yapılabilir.. Zaman alehimize işliyor o yüzden ara vermek istesekte zaman bize karşı..
umarım o doktora gitmedin tekrar. Geçmiş olsun canım

Evet hep aklımda o doktor çünkü o değerlerimi yakalayamadım bir daha onca iğne ve ilaca rağmen. O doktora tabi ki gitmedim ama hep telefon açıp ağzıma geleni saymak istiyorum. Asistanının numarası var yazacağım bi ara ona iletsin diye. Bu adam bir de kök hücre çalışmaları yapan ve dünyaca ünlü bi doktor sözüm ona. Ama yumurta ile kisti ayırt edemiyor!!! Allah onu bildiği gibi yapsın eğer o gün anlasaydı bugün belki bambaşka olurdu herşey.. Menapoz teşhisi koyuyor ultrasonda 3 yumurta görüyor hala kafası dank etmiyor adamın.. şimdi ki aklım olsa ben öyle dururmuydum o zamanlar e2, fsh, vs nedir bilmiyordum matematik terimleri gibi geliyordu.. şimdi kurdu olduk ama geç kaldık..

Haremiz in sözlerine katılıyorum.şimdi başka forumda okudum da 24 yaşında bir kız 16 yumurtası çıkmış 14 ü döllenmiş.dedim ki ben de böyleydim bir zamanlar tüp bebek bile gençler için daha çok onlarda şans tabi ki % 50 ilk sefer de.bizim de içimiz geçmiş Haremiz im in dediği gibi olmaz değil olur tabi bizim de, ama 24 yaşında ki kız değiliz savaşçı kızlar sizi

Hahaha aynen bende sayenizde öğrendim herşeyi, bekarken bir tanecik kistim olmuştu başkada bişi bilmezdim çünkü evlenmeyi hiç düşünmedim hiçte kimseye sormadım hep burayı takip ederek öğrendim. Sağolun can dostlar seviyorum sizleri

Valla bende çoğu şeyi doktorlardan değil buradan öğrendim. Okumadığım konu ve yazı kalmadı.. Ben zaten her konuda böyleyim eğer ilgi alanıma giriyorsa yalayıp yutarım.. Haaaaa yalayıp yutttumda bu benim ne işime yaradı orası da tartışılır..
Cahillik bazen mutluluktur dememişler boşuna..

işyerimde 25 yaşındaki arkadaşımız çocuk istiyordu.piko hastasıydı.istedi doktora gitti bir rahim filmi çektirdi o ay hamile tüm zorlukları bir kaç ay sürdü ha olmayan da çok bizim orda kızlar bekliyor bakalım ne yapacaklar. Asmin lena sen yakalandın canım İzmirde .ben işyerimde kimseye söylemedim bir yakın arkadaşım hariç cidden rahat oluyor böyle.

Bilinçli bir kadın dediğin şekilde talep ederse yapmak zorundalar. Hastanın fikri ve iateği önemli. İtiraz etmemeliler böyle bir talep olursa. Dediğin mantıklı çünkü.
dün ben aynı şeyi söyledim havuz yapalım dedim, bakalım 5. güne gelsin belki gerekmez dedi Dr. ama bu sefer o şekilde istiyorum hemşire dediki daha uygun oluyor havuz gerçi ona da dondurma işlemi bilmiyorum daha oraya gelemedim ama haklısınız daha mantıklı bencede...

Evet canım söylemek zorunda kaldım en güzeli hiçkimseye söylememek ama işte bizim yumurta işi bozdu.

kötü olmuş ama kafanı da çok takma buna, olacak olan embriyon yine olur.eskiden yaşadığın bu işlemdeki yumurtanın da illa olacağı yoktu diyelim sakin olmak zorundayız.

Kızlar yaaa birşey sorucam şimdi bugün benim reglim başladı büyük ihtimalle yarın doktora gidicem. Arı sütüm bu sabah bitti alıp devam etsem mi yoksa kullanmayı bıraksam mı? Mayıs ayında benim yumurta erken çatladı arı sütünün etkisi oldu mu bilmiyorum çünkü doktor çatlamaması için iğne verdiği halde 9 cu gün çatladı. Şimdi arı sütü kullanırsam gene aynısı olur diye korkuyorum ne yapayım bir fikir verin lütfen

hmm doğru senin öyle olmuştu.doktorla bir konuş da öyle karar versen.bir yandan tedavinin ilk günleri 5. güne kadar , ilk kontrole kadar içersen yumurta hızla büyüyor orada bırakabilirsin.
adetin 2. günü kontrole gittiğinde yumurta sayına bakıp doktara sorup bir karar verebilirsin. arı sütü, tedavinin ilk günleri, 5. güne kadar bir şey yapmamalı.biz de hep öyle oldu.ben haremiz poppy73 böyleydi.güzel haberlerinle inş.

Doktora mesaj attım reglim başladı diye cevap bekliyorum, yarın gidersem sorarım yemeğe devam et derse yarın alırım canım.

evet haklı olabilirsin ama şöylede olmuş olabilir belki aldı embriyo genetiğe gitti bazen 2 ay bekleniyor dinlenme süreside eklenince belki o arada kaldı mucize demezdi yoksa ne bilim sormadım açıkçası ama bence dr'lar bile buna cevap veremez orada ilahi güç devreye giriyor... o gelecekse gelecek zaten öyle böyle vesile

bir arkadaşımda çok önce anlatmıştı tabi ne kadarı doğru bilinmez tüm yumurtalar alınıyor ufak olanlarda yani yoksa kist oluşuyormuş... ama sormak lazım alırken ne yapılıyor diye!!

Doktorun göremedigi yumurtalar oluyor.o yumurtadan bir ay sonra transferi olacaksa hamile kaldığını ogreniyor.yine buralarda okumuştum bir kez :)

bir arkadaşımda çok önce anlatmıştı tabi ne kadarı doğru bilinmez tüm yumurtalar alınıyor ufak olanlarda yani yoksa kist oluşuyormuş... ama sormak lazım alırken ne yapılıyor diye!!
Bak ben bunu bilmiyordum ve hep düşünüyordum ne yapılıyor o minikler diye. İyice derinlere inmekten bu konularda sıyırıcam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…