Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi bakalım inşallah bol bol yumoşlar görünür bu ay Allah'ın izniyle..

Amin inşallah arkadaşım cuma sabahı 9 da randevum var çok heyecan yaptım gene
Seslen yumoşlarına karnını seve seve.. Hadi gelin annenize diye diye.. Koca evrene mesaj yayma teknikleri uygulanıyor biz bi organımıza yayamıyoruz ama ben inanıyorum işe yaradığına bunun. Benim sağlıklı embriyom olduğu tedavimde çok seslenmiştim kendilerine :))) Duydu sanırım karlar kral veya kraliçesi

Ben ablama rica ettim 41 yasin oku diye, ablam çok temiz kalplidir bazen içine doğar böyle şeyler ve olur ondan rica ettim. Kendim okuyamadım kistten dolayı ilaç hep kahverengi akıntı yaptı onun için okuyamadım. Birde meryem suresi var ama okumak kısmet olmadı malesef inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey.

Evet ben kelimelerin gücüne inanıyorum. Hatta duaların kaderi değiştirebildiğine de!!! Allah büyük.

mustafa bahçecinin röp okuma fırsatım olduda adam aslında bu konuda garanti vermediklerini söylüyor yani biz sadece aracıyız uygun ortamı hazırlıyoruz gerisi Allahın nasip etmesine kalmış bir şey ha sen kendi maddi durumuna göre defalarca denersin kimisinin ki ilk deneme tutar kimisi 5-8 herneyse yada hiç tutmayadabilir tamamen sana kalmış bir durum
zaten adam o röp açık açık söylemiş yani 40 yaş ve üzeri kadınların şansını yaş itibariyle daha düşük oldugunu yumurtalarının kalitesizligi birsürü etken yani hamile kalması biraz mucize der gibi tabiki var diyor ama örnekleri çok az onlar bile biz çok umut vermiyoruz eskiden 40 lardan sonra yumurta azalıyordu şimdi 30 lu yaşlara düştü buda biraz yedigimiz içtigimiz yaşam kalitesinden dolayı gibime geliyor eski nedip gibi anne babalarımız gibi kesinlikle degiliz
mesela birçok avrupa ülkesi 42 yaş üstü kadınlara tüp bebek bile yapmıyor
şimdiki gençler mesela bu işi hep erteliyorlar aslında çok yanlış yapıyorlar ne olsa çocugum olur mantıgıyla ama iş kesinlikle böyle degil çocuk işini genç yaşlarda bitirmek lazım doktorların söyledigi gibi sağlık prob yoksa

Merhaba, kesinlikle katılıyorum yediklerimiz ve içtiklerimiz mahvediyor bizi eskiden her şey doğaldı şimdi doğal olan ne var ki ben mesela 26 yaşındayım 1 yıldır çocuğum olmuyor ve bu sene başlıyorum tedaviye hiç ertelemeyi düşünmedim iyisiyle kötüsüyle ne kadar erken o kdar iyi.

Bak ben bunu bilmiyordum ve hep düşünüyordum ne yapılıyor o minikler diye. İyice derinlere inmekten bu konularda sıyırıcam az kaldı
İnme arkadaşım bışver. Zaten çok şey bildiğimiz için belkide böyleyiz. Anlatmıştım burda. Hastanede bir kadın urfalı, hamile kalmak istiyor doktor bana bir hap verdiydi onu içtim hamile kaldım gene versin diye geldim diyordu. Klomenden falan bi haber. O ilacın hamile bıraktığına inanmış ve belki o ilacı içince tekrar hamile kalacak inandığı için ne bilim. Cehalet mutlulukmuş gerçekten. Çünkü herşeye inanıyorsun belki inanınca oluyordur. Sende sal gitsin araştırma boşver. Bilince ne olacak ki??

Oooo Mutlu1anne gelmiş. Hoşgeldin hemşo

Hiç işte. Ben bile o kadar bilmeme rağmen hala Cim Bey in koltuğunu bile alamadım

aynen yaaa indikçe dipteyim sondayım depresyondayım zaten :)) tanıştığın o kadın gibi olmak istiyorum valla billa. Ben de bi bayanla tanışmıştım ve 10 yıldır tedavi görüyor ama amh nedir fsh nedir bilmiyor.. sorunun ne olduğunu bile bilmiyorlardı hiç transfer bile olamamıştı oysa ama kadın fıkır fıkır, kıpır kıpır gayet neşeliydi. Cahilllik mutluluk işte diyorum hep :))

nisanda 2 embriyo transfer edildi kimyasal gebelik oldu 15 gün kanamam sürdü tüp bebek için 3 ay ara vermiştim regl gecikti tedavinin yan etkisi dedim bir kere tahlil yaptırdım negatif sonra aman boşver dedim artık menopozda olur başka bişeyde olur artık neyse ne . Ovulasyon geç olmuş mayısta hamile kaldım şu an 8 haftalık gerçekten bu işler hiç belli olmuyor diyeceğim o ki vazgeçmeyin doktorlar ne derse desin kaderimiz onların elinde değil bilimde bir yere kadar 41 yaşındayım 14 aylık evliyim

Merhaba kızlar,, ben 32 yaşındayım .sorunu eşimde sanarak ilk tüp benek tedavisine başladım geçen hafta.yaklaşık 2,5 yıldır sperm değerlerinin düzelmesi için uğraşıyorduk. Fakat ben kendi durumumun bu kadar vahim olduğunu bu tedavi ile öğrendim. Adetin 3. Günü gittiğimde doktor 8 folikül gördü ve tedaviye başladık geçen perşembe. Bana hiç rezerv azlığından bahsetmemişti.ben de bu folikül sayısını normal sanmıştım kendi okuduklarımdan.
Aynı doktora mayıs ayında amh testi yaptırmıştım. Ve sonuç 2 çıkmıştı.ki ben tahlilin yanlış olduğunu düşünüyorum şuan.folikül sayısı ile örtüşmüyor çünkü.
Herneyse iğnelere başlayıp 5. Gün ilk kontrole gittiğimde 4 yumurta gelişim gösteriyordu sanırım. Birisi 12 diğerleri 10 mm idi. Doktora güveniyorum fakat o kadar az konuşuyor ki kendi akibetimi bilmiyorum şuan. Ama bence 5. Günki kontrolde tedavi iptal edilmeliydi bence.
Bilemiyorum kızlar bu belki ilk tüp denemem ama 2,5-3 yıldır eşimin durumuyla uğraştığım için psikolojik olarak o kadar Yorgun'um ki. Tüp benim için başlangıç değil de son çare son duraktı.şimdi onda da umudum kalmadı. O gün eve gelip tüm gün ağladım. Hatta klinikte de ağlayınca doktor beni kliniğin psikoloğuna yönlendirmek istedive ben anladım ki bu zamana kadar tüp bebek için ümit ederek yaşamışım.şimdi ise herşeyin sonuna gelmiş hissediyorum. Ben uğraşıp didinirken ,32 olsa da yaşım ,vücudum çoktan yaşlanmış meğer...çok üzgün ve mutsuzum

Oy oy 41 kere maşallah Allah kucağına Almayı da nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah darısı başımıza. Aynen dediğin gibi tıp dediğimiz de bi yere kadar.

Canım benim yaşın 32 Amh değerin 2 ilk tedavi başlangıcında 8 yumurta ve 4 tanesi gelişmiş. Burada üzüleceğin bir durum yok ki arkadaşım neden psikoloğa gidecek kadar umutsuz oldun. Ben 39 yaşında 0.08 amh ile umudumu kaybetmiyorum. Dur bakalım daha amh değerin çok güzel folikul sayın güzel yaşın genç.. haksızlık etme kendine.

Oy oy 41 kere maşallah Allah kucağına Almayı da nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah darısı başımıza. Aynen dediğin gibi tıp dediğimiz de bi yere kadar.
Amin inşallah allah herkese nasip etsin doktorlarda bizi umutsuzluğa itiyor sonrada şartlanıyoruz olmayacak diye olan bizlere oluyor

Yumurat sayısına göre amh değeri belli olur mu?bende karından ultrasonda 5 yumurta gördü doktor tek yumurtalikta.diğerinde cikolata kisti var görülmez dedi pek ilgilenmedi.5 yumurta 0.07 amh uygunmmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…