Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım bekarken evlenelimnyeter bu yalnızlık bitsin diyoruz. Yalnız ve huzur evinde ölmeyelim bari diyoruz. Evlensikten sonrada çocuk olmadıktan sonra eşi napim diyoruz. Doyumsuz muyuz ne? Ben eşimle evlendiğim için çok mutluyum allah başımdan eksiknetmesin. Hiçlimsenin eşini etmesin. Ama mutluluk sadece çocukta değildir ya.

Valla şekerim benim çevremdekilerin hepsi sıcak bakıyor. Önemli olan erkeğin düşüncesi mi yoksa cocuk sahibi mi olmak. Ayrıca zaten ben erkek olsam yanlış anlama derdim ki ne akıllıymışsın sen de dondurmuşsun derdim... benim çevremde böyle şeylere önem veren erkek yok bu arada...

Aynen ben de sürekli arkadaşlaırma söylüyorum yapmıyorlar ama doktor baktı çok iyiymiş yumurtalarım diyorlar:)))

Evet maalesef ama bu bakış açısı ülkemize has . Mesela ben işyerinde o kadar çirkin olaylar yaşadım ki kendi derdime bir de o eklendi. Birgün oturuyoruz , odadaki kızlardan biri kuruyemiş vs ikram ediyor masaları dolaşıp ....sonra bana dedi ki " gel ben asıl sana bşy ikram Edicem". Gittim saf saf yanına bana ne uzattı biliyor Musun ; keçiboynuzu , hem de sırıtarak ve diğer arkadaşına bakıp gülerek

Süper çözüm beğendim valla. Öyle şeye böyle şey:)

Eee sen ne yaptın peki. Benim hayalimde hemen kız ve o keçiboynuzu tek vucut bütünleşiverdiler mesela.

İşte biz bunu kendi içimizde kabullenip sindirsek, gerçekten mutlu olsak bile insanlar rahat bırakmıyor maalesef. Çünkü bizim toplumda evlenmek , çocuk sahibi olmak statü olarak görülüyor.

Aynen ben de sürekli arkadaşlaırma söylüyorum yapmıyorlar ama doktor baktı çok iyiymiş yumurtalarım diyorlar:)))
:)) benimde 2015 de rutin kontrollerimde her şey çok güzeldi ama bi anda Yok oldular :) en iyisi 25/30 larda dondurmak Mış sanşa bırakmamak lazım.

Allah arkadaşına sabır versin. Ama işte bu yüzden tanıyıp evlenmek gerekiyor hemen şipşak evlenmemek lazım. Karslıymış da boşanmak yokmuşmuş, hangi devirde yaşıyor. Bir de ölümle tehdit ediyor.... korkunç... devletin mutlaka bir mekanizma kurması gerekiyor bu ipsiz sapsız sadece bir yerli olmakla övünen erkek müsvettelerini korkutmak ve ıslah etmek için...

Tövbe tövbe yarabbim ya.. kimseye söylememek en iyisi işte ama ben söylemiş oldum şimdi herkes meraktan soruyor sürekli ne oldu diye. Münasebetsiz insan çok.

İnanılmaz... ben olsam anında şikayet ederdim... kolaysa bir daha dalga geçsin durumumla..

Eee sen ne yaptın peki. Benim hayalimde hemen kız ve o keçiboynuzu tek vucut bütünleşiverdiler mesela.
Bu anlattığım sadece içlerinden biri . Bşy yapamadım çünkü insan önemsediğini hissettirmek istemiyor böyle insanlara. Ben de o kadar bunaldım ki sırf bu tüp bebek işine girmek için 1 yıl ücretsiz izin aldım , o ortama daha fazla dayanamazdım.

Önemli olan dilek dilemek ve olmasiydı.evlilikte cocukta dualarımdaki iki istegim. Esi ne yapayım demedim hic cidden.cocuk da bir dilek istek olmasa da hayat devam edecek

Tövbe tövbe yarabbim ya.. kimseye söylememek en iyisi işte ama ben söylemiş oldum şimdi herkes meraktan soruyor sürekli ne oldu diye. Münasebetsiz insan çok.
Hayatım söylemesen bile 6 ay sonra bebek yok mu diye sormaya başlıyorlar ki.be nedense hep kadınlar bu dangalaklığı yapan. Egosunu tatmin ediyor heralde

Ben aslında eşimin durumunu söylememiştim onlara ama çocuk düşündüğümü biliyorlardı .demek ki aralarında geyik malzemesi yapmışlar bu konuyu.Allah bilsin

Ben aslında eşimin durumunu söylememiştim onlara ama çocuk düşündüğümü biliyorlardı .demek ki aralarında geyik malzemesi yapmışlar bu konuyu.Allah bilsin
Şimdi anladım, napcaksın münasebetsize... ben zannettim biliyorlar durumunu... deli midirr boş vakti çok onların anladığım kadarıyla.

Hayatım söylemesen bile 6 ay sonra bebek yok mu diye sormaya başlıyorlar ki.
Evet maalesef dediğin gibi. Yalnız beni hamile olan arkadaşlarım mesela aramıyor sormuyor. Dikkat ettikleri için yapmıyorlar hatta bazıları 6 aylıkken söylüyor mecbur kalıp. Bu bile beni üzüyor. Değişik bi şey yaşadığımız ya.. gerçekten öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…