- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.401
Benim de burada tanıdığım arkadaşlar daha yakın vallaValla yabancılar daha Samimi bu konuda bize. Ben doktorda 3-4 kişi ile tanıştım hala her gün konuşuyoruz. Forumda tanıştığım insanlarda var hala mesajlaşıyoruz dertleşiyoruz. Yani daha iyi hissediyorum onlarla konuşurken.
Bence doğurmamalısın deseydin ya.Benim de çevremde evli olup da hamile olamayan doğurmayan Yok.dediğiniz gibi çoğu 2. Ye hamile. Ama ilginçtir ki benim buradan tanıştığım bir üye vardı. Yüzyüze gelmemiştik ama watsaptan görüşüyorduk. Çocuk düşünmediğini söylüyordu sürekli. Benim de çok istediğimi biliyordu. Sonra Birgün hamileyim diye idrar testinin fotoğrafını yollayıp "doğurmalıyım dimi " diye sordu. Sonra da öldün mü kaldın mı demedi o günden sonra. Ha bir de dedi ki yumurtlama günü vs hiç hesaplamamış tek ilişkiyle kalmış. Resmen yüzde yüz başarı dedi
Benim de çevremde evli olup da hamile olamayan doğurmayan Yok.dediğiniz gibi çoğu 2. Ye hamile. Ama ilginçtir ki benim buradan tanıştığım bir üye vardı. Yüzyüze gelmemiştik ama watsaptan görüşüyorduk. Çocuk düşünmediğini söylüyordu sürekli. Benim de çok istediğimi biliyordu. Sonra Birgün hamileyim diye idrar testinin fotoğrafını yollayıp "doğurmalıyım dimi " diye sordu. Sonra da öldün mü kaldın mı demedi o günden sonra. Ha bir de dedi ki yumurtlama günü vs hiç hesaplamamış tek ilişkiyle kalmış. Resmen yüzde yüz başarı dedi
Doğur tabii ki dedimBence doğurmamalısın deseydin ya.
Ayy yaa ben çok cazgırım. Böyle laflar beni çok tahrik ediyor susamıyorum kiii. Çakardım lafımı valla. Ay yok sen Totona güvenmiyorsun doğurmaman bebek için de daha iyi, ben bebek olsam beni hem düşünmeden meydana getiren sonra da benden vaz geçip vaz geçmemeyi başkalarına soran birini asla annem olarak istemezdim derdim.Doğur tabii ki dedim
Ayy bi nefes al kız Ayy yaa ben çok cazgırım. Böyle laflar beni çok tahrik ediyor susamıyorum kiii. Çakardım lafımı valla. Ay yok sen Totona güvenmiyorsun doğurmaman bebek için de daha iyi, ben bebek olsam beni hem düşünmeden meydana getiren sonra da benden vaz geçip vaz geçmemeyi başkalarına soran birini asla annem olarak istemezdim derdim.
Bunu bana niye yaptığı o kadar belli ki. Beni mutsuz etmek için yaptı.Ayy yaa ben çok cazgırım. Böyle laflar beni çok tahrik ediyor susamıyorum kiii. Çakardım lafımı valla. Ay yok sen Totona güvenmiyorsun doğurmaman bebek için de daha iyi, ben bebek olsam beni hem düşünmeden meydana getiren sonra da benden vaz geçip vaz geçmemeyi başkalarına soran birini asla annem olarak istemezdim derdim.
Hayatımda bakmadım da baktırmadım daFal baktıran var mı içinizde
Hiç baktırmadım ve bakmadım. Öyle şeyler bana hep ürkütücü gelmiştir. Geleceği bilmek kimseye bahşedilmemiş.Fal baktıran var mı içinizde
BenFal baktıran var mı içinizde
Aynı düşüncedeyim...Fal; geleceğini bilmediğin, tanımadığın yabancı bir insana teslim etmektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?