Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Benim de çevremde evli olup da hamile olamayan doğurmayan Yok.dediğiniz gibi çoğu 2. Ye hamile. Ama ilginçtir ki benim buradan tanıştığım bir üye vardı. Yüzyüze gelmemiştik ama watsaptan görüşüyorduk. Çocuk düşünmediğini söylüyordu sürekli. Benim de çok istediğimi biliyordu. Sonra Birgün hamileyim diye idrar testinin fotoğrafını yollayıp "doğurmalıyım dimi " diye sordu. Sonra da öldün mü kaldın mı demedi o günden sonra. Ha bir de dedi ki yumurtlama günü vs hiç hesaplamamış tek ilişkiyle kalmış. Resmen yüzde yüz başarı dedi

Benim de burada tanıdığım arkadaşlar daha yakın valla

Bence doğurmamalısın deseydin ya.

Doğur tabii ki dedim
Ayy yaa ben çok cazgırım. Böyle laflar beni çok tahrik ediyor susamıyorum kiii. Çakardım lafımı valla. Ay yok sen Totona güvenmiyorsun doğurmaman bebek için de daha iyi, ben bebek olsam beni hem düşünmeden meydana getiren sonra da benden vaz geçip vaz geçmemeyi başkalarına soran birini asla annem olarak istemezdim derdim.

Ayy bi nefes al kız 

Bunu bana niye yaptığı o kadar belli ki. Beni mutsuz etmek için yaptı.
İnsanlar özellikle böyle konularda nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. Ben genelde içime atıyorum canım bu yaşadıklarımı maalesef yani o an cevabını veremiyorum .isyan etmek istemiyorum ama Allah böylelerine kolayca veriyor işte.ne denir ki.

Ben bir ara çok meraklıydım gençken yani. Ama sonra anladım ki boş. Ben şöyle düşünüyorum. Geçmişimi zaten ben biliyorum ve şu anımı. Gelecek te henüz şekillenmedi dolayısıyla hiç kümse bilemez.

Kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin bu mübarek günün hatırına inşallah..

ALINTI;

Resul-i Ekrem (sav) şöyle buyurmuşlardır.

“ Bir gün Cibrîl bana geldi. Elinde beyaz bir ayna vardı. Aynanın ortasında da siyah bir nokta bulunmaktaydı.

– Ey Cibrîl, bu nedir, diye sordum.

– Bu cumadır. Sana ve senden sonraki ümmetine bir bayram olsun diye Rabbin gönderdi, dedi.

– Bizim için bu günde ne vardır, diye sordum.

– O günde sizler için bir çok hayır vardır. Bir kimse o gün Rabb’ine dua etse ve bir şey istese; eğer onun kısmetinde varsa verilir. Kısmetinde yoksa istediğinden daha hayırlısı ve büyüğü kendisine verilmek üzere kıyamete saklanır. Yahut o kimse kendisine yazılmış bir şerden korunmak için dua ederse Allah (cc) onu daha büyüklerinden de korur, dedi.

Benim fala meraklı bir arkadaşım var beni o götürdü illa gidelim diye. 2015 evleniyorsun dedi evlendim, rahim yolların tıkalı hemen tüp bebek yap normal yolla hamilelik yok dedi ve ikiz erkek olacak dedi. İlk ikisi tuttu da henüz ikizleri göremedik, neyse bunlara kapılmafığın sürece sıkıntı yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize.

Aslında şu anda çok gerginim doktordan çıktım benim kist küçülmüş ama gitmemiş 1 tane yumurta var E 2 için kan verdim sonucunu bekliyorum. Şimdi kordonda deniz kıyısında oturdum kahve içiyorum sakinleşmek için. E2 yüksek çıkarsa ben almanyaya dönücem büyük ihtimalle gerilim iyice arttı üstümde. Umarım düşük çıkar kan sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…