Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kıskanmamaya calısiyorum.neyseki benden epey genc ve cocugu henuz olmayan cocuk yapmayı gizli veya alenen isteyen bir sürü kiz var isyerinde. bir onlar becersin de görelim cocuk ne zaman diye oyle cok rahatsız edilmedim.biraz daha medeni mi çevrem acaba ? Bir de olur olur diyenler var.sagolsunlar hic daha senin olmaz diyen olmadı.hemen başlıyorlar 45 yaşında biri var doğurdu

Benim de iki düüşüğüm olduğu için ve tüp bebek yaptırdığımı bildikleri için sormuyorlar. Ama içlerinden biri hamile olsa söylerler mi direk bilmiyorum. Belki zamanla söylerler... benimkiler de bbaya düşünceli çok şükür

Evet bana da olur olur diyen çok. Sorunu bilmiyorlar ama bak bi tanıdığımızın 10 yıldır olmadı sonra ikizleri oldu ben tam derken ama benim amh düşük, fsh falan, yani ileri hareketimizde az falan filan diyemiyorum tabi :))) inşallah diyorum amin diyorum geçiyorum :)

Son düzenleme:
Seninkiler bildigin çingene.hadlerini asmışlar niye ücretsiz izne ciktın.bende bunu anlamıyorum niye maaşımdan olayım.cok abartılı buldum bu izni sana sıkıntı veriyor

Bizim giriş kattaki kadın var 10 sene olmamış sonra bir doktor bulmuş onda tedavi olmuş bebeği var 2 yaşında. Kadın çok meraklı beni kilo aldı görünce eşimin yanında bebek mi var yoksa dedi ben sustum eşim sağ olsun yok deniyoruz ondan aldı dedi kilo :))) kadında çekti beni kenara adamın kartını verdi şimdi her hafta soruyor naptın gittin mi diye. Böylelikle apartman öğrendi eşim sayesinde :)

Aksam aksam moraller yerine geldi
Oyle...benim de esim apartmanda söyledi istanbula gidiyor diye.neyse, apartman problem degil, bana birsey soran yok.yani beyler aynılar bak :) o doktor kimmis acaba ?

Aksam aksam moraller yerine geldi
Oyle...benim de esim apartmanda söyledi istanbula gidiyor diye.neyse, apartman problem degil, bana birsey soran yok.yani beyler aynılar bak :) o doktor kimmis acaba ?
:)) valla ya adam açık açık söyledi ben şok, ben iptal :))) kartı iş yerinde doktorun yazarım size :)

Valla bu tip erkeklere heleki kadına şiddet uygulayanlar için 8/10 kişilik bir kadın dayak ekibi kuracaksın bir temiz eşşek sudan gelene kadar döveceksin birdaha karısını dövmeye cesareti bulamasın

Ooooo, burası bayağı hareketlenmiş. Beni de artı şu süreçte üzen şu oldu. Yakın sayılabilecek iki arkadaşım var, ikisi de biliyordu son transfer olayını. Hatta Biriyle kan testinden önceki gün görüştük ve hala aramadı, ne oldu diye. Diğeri de yine haberdar herşeyden, o da kan testi tarihini biliyordu. Ondan da ses çıkmadı. Sonra şu bahsettiğim aynı doktora gittiğimiz hamile kalan arkadaşım, kan testi günü aradı. Negatif dedim, tamam sonra konuşuruz dedi, kapattı. Bir dakika bile surmedi konuşma. Bir daha da aramadı, utaniyordur belki, onun pozitif ya. Yani bu durumlar da beni oldukça üzdü.

Bazı hamileler de nazarımız değer diye bilerek gizLiyor.

Bazı hamileler de nazarımız değer diye bilerek gizLiyor.
Bir de dün bir hamile haberi daha aldım, daha doğrusu doğurmuş bile. Benimle aynı zamanlarda ve benden sonra evlenen hemen hemen yakın uzak herkes hamile kaldı ve dogurdu. Hatta ikinci tura bile başlamış olabilirler.

İnsan her yaşadığı olayda ak koyun kara koyunu görüyor işte ve giderek yalnızlaşıyor ister istemez. Arkadaşların aramaması sormaması insanı gerçekten üzüyor. Ama boşveeeer biz hamile kalalımda onlar aramamış olsunlar. Derdimizden büyük Rabbimiz var.

Evet, her geçen gün daha da yalnızlaşıyorum, yalnızlaştıkça güçleniyorum. Beni öldürmeyen her şey güçlendirir, demiş Nietzsche.

Valla bu tip erkeklere heleki kadına şiddet uygulayanlar için 8/10 kişilik bir kadın dayak ekibi kuracaksın bir temiz eşşek sudan gelene kadar döveceksin birdaha karısını dövmeye cesareti bulamasın
Dimi yaa. Bizim eşekler de sudan kolay kolay gelemeyeceğine göre ye babam ye

Evet, her geçen gün daha da yalnızlaşıyorum, yalnızlaştıkça güçleniyorum. Beni öldürmeyen her şey güçlendirir, demiş Nietzsche.
Valla yabancılar daha Samimi bu konuda bize. Ben doktorda 3-4 kişi ile tanıştım hala her gün konuşuyoruz. Forumda tanıştığım insanlarda var hala mesajlaşıyoruz dertleşiyoruz. Yani daha iyi hissediyorum onlarla konuşurken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…