- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.421
Amin canım cümlemizine HAYIRLI EDİP ÖYLE versin. Bazen Hayırlı olanın bize verilmesi için zorlu sınavlarla sınanıyoruz ve sonrasında HAYIR olduğunu anlıyoruz. O yüzden Rabbim HAYIRLI EDİP ÖYLE versin.Benim fala meraklı bir arkadaşım var beni o götürdü illa gidelim diye. 2015 evleniyorsun dedi evlendim, rahim yolların tıkalı hemen tüp bebek yap normal yolla hamilelik yok dedi ve ikiz erkek olacak dedi. İlk ikisi tuttu da henüz ikizleri göremedik, neyse bunlara kapılmafığın sürece sıkıntı yok Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimize.
Amin inşallah arkadaşım, biz eşimle hep birşeyleri zorlayarak ulaştık hayatımızda hiç önümüze tepside sunulmadı sanırım bu bebek te öyle olacak. Hayırlısı ile geldin de sağlıklı huzurlu olalım yeter.Amin canım cümlemizine HAYIRLI EDİP ÖYLE versin. Bazen Hayırlı olanın bize verilmesi için sınavlar zorlu sınavlarla sınanıyoruz ve sonrasında HAYIR olduğunu anlıyoruz. O yüzden Rabbim HAYIRLI EDİP ÖYLE versin.
Aynen canım bizde öyle. Şimdi herşeyimizi yaptık sıra bebek yapalıma geldi onda da böyle koşturuyoruz. Hep diyorum olsun en büyük sınavımız bu olsun yine de.. Rabbim sayımızı eksiltmeden arttırsın inşallah. 1 tane yumurtan varmış hayırlısı olsun inşallah e2 değerin güzel çıkar kist e2'i etkilemez dilerim.Amin inşallah arkadaşım, biz eşimle hep birşeyleri zorlayarak ulaştık hayatımızda hiç önümüze tepside sunulmadı sanırım bu bebek te öyle olacak. Hayırlısı ile geldin de sağlıklı huzurlu olalım yeter.
İnşallah hayırlısı olur ve bol bol yumoş görünür canım..Günaydın kızlar bugün adet oldum sonunda, yarın foktor yolları taşlı:) hayırlısıyla yeni bir denemeye başlayacağız, inşallah bu son olur. Galiba hepimiz yine aynı dönemde regl olduk kih kih:)
Umarım düşük çıkar arkadaşım. Şimdi keyfini çıkar sahilin kahvenin. Yapacak birşey olmadıpını biliyorsun sadece sabır ve tevekkülAslında şu anda çok gerginim doktordan çıktım benim kist küçülmüş ama gitmemiş 1 tane yumurta var E 2 için kan verdim sonucunu bekliyorum. Şimdi kordonda deniz kıyısında oturdum kahve içiyorum sakinleşmek için. E2 yüksek çıkarsa ben almanyaya dönücem büyük ihtimalle gerilim iyice arttı üstümde. Umarım düşük çıkar kan sonucu.
evet ben de bu sabah gördüm. Yarın kontrolüm var bakalım neler olacak.Günaydın kızlar bugün adet oldum sonunda, yarın foktor yolları taşlı:) hayırlısıyla yeni bir denemeye başlayacağız, inşallah bu son olur. Galiba hepimiz yine aynı dönemde regl olduk kih kih:)
inofolik combi yi pko su olanlara tavsiye ediyorlar. Sende var mıydı öyle bir şey? neden içiyorsun?Bu arada bu tedavide arı sütünü dheayı macayı hayıt suyunu bırakacağım. Ama ace selenyum inofolic combi coenzym q10 ve omega 3 e devam edeceğim. Ne çok şey içiyormuşummmm... var mı fikri olan acaba bırakmam gereken başka birşey var mı
İnşallah herşey yolunda gider inşallah.Aynen canım bizde öyle. Şimdi herşeyimizi yaptık sıra bebek yapalıma geldi onda da böyle koşturuyoruz. Hep diyorum olsun en büyük sınavımız bu olsun yine de.. Rabbim sayımızı eksiltmeden arttırsın inşallah. 1 tane yumurtan varmış hayırlısı olsun inşallah e2 değerin güzel çıkar kist e2'i etkilemez dilerim.
Yok canım. İlac aynı zamanda insulin direnci yüksek hastalara da veriliyor. Ben de biraz yüksek ama cok değil. Bir yandan da hashimato hastasıyım ki insülin direnci vs daha çok göeülüyor bu hastalıkta. İçeriğindeki myo inositol aynı zamanda seratonin salgılanması da etkili bir nevi anti depresan. Bu yüzden alıyorum yaşlandıkça hücrelerimiz inositol üretimini hapamıyorinofolik combi yi pko su olanlara tavsiye ediyorlar. Sende var mıydı öyle bir şey? neden içiyorsun?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.evet ben de bu sabah gördüm. Yarın kontrolüm var bakalım neler olacak.
Hiç baktırmadım ve bakmadım. Öyle şeyler bana hep ürkütücü gelmiştir. Geleceği bilmek kimseye bahşedilmemiş.
Haydi bakalım birlikte başlarız belkievet ben de bu sabah gördüm. Yarın kontrolüm var bakalım neler olacak.
Benim de bugün 2. günümdü. Cim Bey' e gittim yine. sağda 1-2 ve solda 2-3 tane görünüyor dedi. Yine bir torba iğne ilaç. Çarşamba günü kontrol, bakalım. Bu arada Cem bey' e geçenlerde instagramda paylaştığı mucizeyi sordum, tahmin ettiğim gibiymiş. Opu yaptığı hastası arkadan gelenlerle o ay gebe kalmış. Şu an 3 aylıkmış . Genetikten sağlıklı gelenleri de kardeş için dondurduk dedi.Günaydın kızlar bugün adet oldum sonunda, yarın foktor yolları taşlı:) hayırlısıyla yeni bir denemeye başlayacağız, inşallah bu son olur. Galiba hepimiz yine aynı dönemde regl olduk kih kih:)
41 kere maşalllahhhh oh ohh... inşallah hepsi sağlıkla büyüler...Benim de bugün 2. günümdü. Cim Bey' e gittim yine. sağda 1-2 ve solda 2-3 tane görünüyor dedi. Yine bir torba iğne ilaç. Çarşamba günü kontrol, bakalım. Bu arada Cem bey' e geçenlerde instagramda paylaştığı mucizeyi sordum, tahmin ettiğim gibiymiş. Opu yaptığı hastası arkadan gelenlerle o ay gebe kalmış. Şu an 3 aylıkmış . Genetikten sağlıklı gelenleri de kardeş için dondurduk dedi.
Ahh canım inşallah yaa. Şu sağlam embriyo bir bulunsun 7 gün oruç tutacam vallahi41 kere maşalllahhhh oh ohh... inşallah hepsi sağlıkla büyüler...
Maşşalllah maşallahBenim de bugün 2. günümdü. Cim Bey' e gittim yine. sağda 1-2 ve solda 2-3 tane görünüyor dedi. Yine bir torba iğne ilaç. Çarşamba günü kontrol, bakalım. Bu arada Cem bey' e geçenlerde instagramda paylaştığı mucizeyi sordum, tahmin ettiğim gibiymiş. Opu yaptığı hastası arkadan gelenlerle o ay gebe kalmış. Şu an 3 aylıkmış . Genetikten sağlıklı gelenleri de kardeş için dondurduk dedi.
Evet yaa, ben regl'yim.Günaydın kızlar bugün adet oldum sonunda, yarın foktor yolları taşlı:) hayırlısıyla yeni bir denemeye başlayacağız, inşallah bu son olur. Galiba hepimiz yine aynı dönemde regl olduk kih kih:)
Regl mi oldun?evet ben de bu sabah gördüm. Yarın kontrolüm var bakalım neler olacak.
Uleeennn, millete şapır şupur, bize yarabbi şükür. Sen opu ol, o ay hamile kal, bir de genetikten gelen sağlıklı embriyosu mu varmış??? OfffffBenim de bugün 2. günümdü. Cim Bey' e gittim yine. sağda 1-2 ve solda 2-3 tane görünüyor dedi. Yine bir torba iğne ilaç. Çarşamba günü kontrol, bakalım. Bu arada Cem bey' e geçenlerde instagramda paylaştığı mucizeyi sordum, tahmin ettiğim gibiymiş. Opu yaptığı hastası arkadan gelenlerle o ay gebe kalmış. Şu an 3 aylıkmış . Genetikten sağlıklı gelenleri de kardeş için dondurduk dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?