Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet yaa, ben regl'yim. ertnur ve iki prensesin annesi da öyle, tedaviye başladılar. Asmin lena , o da başlıyor sanırım bugün. Başka kim var?
Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.

Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.
bence biraz daha kal kalabiliyorsan. kist erimeden bir tedavi yapmıyorlar zaten.soğan kürüne başla adetin 2. günü.
muhtemelen bende de kist oluştu. Çünkü çok sancım oldu tüm ay. kisti halletmek için zaten ben de 1 ay bekleyeceğim gibi. Bakalım. zaten adetim adetten başka her şeye benziyor ilaçlardan. Vücut bir atsın o artıkları, temizlensin öyle başlamalı.

Tühhh yaaa bi kist için beklemek kötü oluyor bilirim.. Soğan kürü kist için bire bir canım.

Kızlar ovulasyon testi yaptım. Ben hiç anlamıyorum bu testin sonucunu. Dün yapmıştım çok silikti. Bu LH hormonu yumurta gelişimini mi gösteriyor acaba? Adetimin 9. günü

Eklentiler

• Yeni Resim.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
evet canım yumurtlaman başlamış. bir iki güne sanırım çatlar.çalışmalara başla. hatta 12.13. gün e2 ne baktır bakalım. Yumurta gelişimin nasılmış? Yumurta başına 150 ml değer olması gerkiyormuş.

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar nasılsınız? artık çok arada giriyorum yazılarınızı okuyup çıkıyorum çok fazla yorum yazamadım kusura bakmayın bu ara iş yeri biraz stresli kalabalık((( benim tedavimin 4. gün tam gaz devam iğne ilaçlara bakalım pazartesi kontrol var neler olacak kaç yumurta olacak benim o gün E2 için kan aldılar, sonuçlar dr gidecek dediler arayıp sorsam mı aceba ona göre mi tedavi yapılıyor? ilk tedavimde daha heyecanlıydım bu sefer daha sağlam basıyorum yere... sanırım her şeye hazırım.. az öne kayın validem ile telefonda konuştuk, yine konu döndü dolaştı çocuk olayına geldi ısrarla dr git diyor hiç bir şeyi bilmiyor söylemedik inşallah tatilden sonra dedik işte yaşın 41 oldu da bir an ağzıma neler geldi kaldı dedim boşver uyma( ama çok kırıldım ben yürüdükçe bile iğne yerlerim başladı azda olsa sızlamaya ben bunları yaşarken kadında nereden bilsin gerçi ama ben sinir oluyorum bu insanların özeline karışma haklarını nerden buluyorlar aceba? sanırım başta veriyoruz bunu... canım sıkıldı ne kadar sakin stresten uzak kalmak istesemde üstüne geliyor insanın.. bu sefer günlük yazmıyorum geçen tedavimde yaptıklarımın aksine şeyler yapıyorum.. bakalım belki bu sefer daha güzel sonuçlar alırım.. bu arada iki prensesin annesi canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer o altın yumurtaları buluruz arkadaşım...yolumuz uzun.. kızlar sizler neler yapıyorsunuz? poppy73 başladın mı radikal kararları uygulamaya saçlar gitti mi arkadaşım? biraz toparladın mı? Haremiz Bebegimhadi neler yapıyorsunuz sekerpancari buralarda mısın halen kusura bakmayın çok takip edemedim... kalbim sizinle emin olun.. inşallah tüm güzellikleri birlikte yaşayacağız..

Hmm, hayırlısı olsun. Sen bilirsin, gidip tekrar gelme şansın var mı?

Kızlar ovulasyon testi yaptım. Ben hiç anlamıyorum bu testin sonucunu. Dün yapmıştım çok silikti. Bu LH hormonu yumurta gelişimini mi gösteriyor acaba? Adetimin 9. günü
LH hormonunu pik seviyeye çıktığını ve yumurtaların 36 saat içinde çatlayacağını gösteriyor.

Boşver takılma, sakin ol. Ya da isterseniz söyleyin, anlatın durumu, belki rahatlarsın. Anlayışlı bir kadına benziyordu. Valla benim kararlar zırt pırt değişiyor, gel gitler, zihinsel fırtınalar, zor bir süreç oldu. Bugün biraz daha iyiyim. Saçımı daha kestirmedim.

Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.
Dostoyevski ne demiş ?? Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum.
Bayılıyorum bu söze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…