- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.441
Öleyim ben öleyimUleeennn, millete şapır şupur, bize yarabbi şükür. Sen opu ol, o ay hamile kal, bir de genetikten gelen sağlıklı embriyosu mu varmış??? Offfff
ben de aynı şeyi düşündüm.Uleeennn, millete şapır şupur, bize yarabbi şükür. Sen opu ol, o ay hamile kal, bir de genetikten gelen sağlıklı embriyosu mu varmış??? Offfff
Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.Evet yaa, ben regl'yim.ertnur ve iki prensesin annesi da öyle, tedaviye başladılar. Asmin lena , o da başlıyor sanırım bugün. Başka kim var?
evet bu sabah. tam 29. günde. şaşmadı allahtan.Regl mi oldun?
bence biraz daha kal kalabiliyorsan. kist erimeden bir tedavi yapmıyorlar zaten.soğan kürüne başla adetin 2. günü.Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.
Tühhh yaaa bi kist için beklemek kötü oluyor bilirim.. Soğan kürü kist için bire bir canım.Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.
evet yumurtlama gerçekleşmiş bugün ve yarını değerlendirinKızlar ovulasyon testi yaptım. Ben hiç anlamıyorum bu testin sonucunu. Dün yapmıştım çok silikti. Bu LH hormonu yumurta gelişimini mi gösteriyor acaba? Adetimin 9. günü
evet yumurtlama gerçekleşmiş bugün ve yarını değerlendirin
evet canım yumurtlaman başlamış. bir iki güne sanırım çatlar.çalışmalara başla.
opu olmayacak mısın? acaba kaç yumurtan var. doktora gitmeycek misin?Ay inşallah yaa. Ben akşama hazırlanayım
Yok canım gitmeyeceğim daha yeni opu oldum. 7000 TL bayıldık ama döllenmedi. Bu ay böyle geçsin artık diyorum. Belki yarın ultrasona girmek için normal bi kadın doğumcuya giderim.opu olmayacak mısın? acaba kaç yumurtan var. doktora gitmeycek misin?
Hmm, hayırlısı olsun. Sen bilirsin, gidip tekrar gelme şansın var mı?Malesef ben başlıyamıyorum canım kist östrojen üretmeye devam ediyor e2 200 lerde bu ay doğum kontrol hapını başlıyor doktorum. Ama benim kafam karmakarışık gitsem mi kalsam mı ne yapsam bilmiyorum.
Anladım, iyi misin?evet bu sabah. tam 29. günde. şaşmadı allahtan.
LH hormonunu pik seviyeye çıktığını ve yumurtaların 36 saat içinde çatlayacağını gösteriyor.Kızlar ovulasyon testi yaptım. Ben hiç anlamıyorum bu testin sonucunu. Dün yapmıştım çok silikti. Bu LH hormonu yumurta gelişimini mi gösteriyor acaba? Adetimin 9. günü
eh işte mecburen devam...tokat yeyip gülümsemeye çalışmak gibi bir şey...Anladım, iyi misin?
Boşver takılma, sakin ol. Ya da isterseniz söyleyin, anlatın durumu, belki rahatlarsın. Anlayışlı bir kadına benziyordu. Valla benim kararlar zırt pırt değişiyor, gel gitler, zihinsel fırtınalar, zor bir süreç oldu. Bugün biraz daha iyiyim. Saçımı daha kestirmedim.Merhaba Kızlar nasılsınız? artık çok arada giriyorum yazılarınızı okuyup çıkıyorum çok fazla yorum yazamadım kusura bakmayın bu ara iş yeri biraz stresli kalabalık((( benim tedavimin 4. gün tam gaz devam iğne ilaçlara bakalım pazartesi kontrol var neler olacak kaç yumurta olacak benim o gün E2 için kan aldılar, sonuçlar dr gidecek dediler arayıp sorsam mı aceba ona göre mi tedavi yapılıyor? ilk tedavimde daha heyecanlıydım bu sefer daha sağlam basıyorum yere... sanırım her şeye hazırım.. az öne kayın validem ile telefonda konuştuk, yine konu döndü dolaştı çocuk olayına geldi ısrarla dr git diyor hiç bir şeyi bilmiyor söylemedik inşallah tatilden sonra dedik işte yaşın 41 oldu da bir an ağzıma neler geldi kaldı dedim boşver uyma ( ama çok kırıldım ben yürüdükçe bile iğne yerlerim başladı azda olsa sızlamaya ben bunları yaşarken kadında nereden bilsin gerçi ama ben sinir oluyorum bu insanların özeline karışma haklarını nerden buluyorlar aceba? sanırım başta veriyoruz bunu... canım sıkıldı ne kadar sakin stresten uzak kalmak istesemde üstüne geliyor insanın.. bu sefer günlük yazmıyorum geçen tedavimde yaptıklarımın aksine şeyler yapıyorum.. bakalım belki bu sefer daha güzel sonuçlar alırım.. bu arada iki prensesin annesi canım seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sefer o altın yumurtaları buluruz arkadaşım...yolumuz uzun.. kızlar sizler neler yapıyorsunuz? poppy73 başladın mı radikal kararları uygulamaya saçlar gitti mi arkadaşım? biraz toparladın mı? Haremiz Bebegimhadi neler yapıyorsunuz sekerpancari buralarda mısın halen kusura bakmayın çok takip edemedim... kalbim sizinle emin olun.. inşallah tüm güzellikleri birlikte yaşayacağız..
Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.eh işte mecburen devam...tokat yeyip gülümsemeye çalışmak gibi bir şey...
Dostoyevski ne demiş ?? Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum.Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?