- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.461
yok ya söylemek istemiyorum kendi ailemde kimse bilmiyor ben bide insanların sorularını kaldıramayacağım sanırım bu yük bana yetiyor, ama bunlarda bitmeyecek sorular sanırım.. umarım her yolunda gider senin içinde bir an önce toparlarsın inşallah ama yeni bir tedavi için kafanda tarih belirlemek belki sana iyi gelir bazen belirsizlik kötü oluyor..Boşver takılma, sakin ol. Ya da isterseniz söyleyin, anlatın durumu, belki rahatlarsın. Anlayışlı bir kadına benziyordu. Valla benim kararlar zırt pırt değişiyor, gel gitler, zihinsel fırtınalar, zor bir süreç oldu. Bugün biraz daha iyiyim. Saçımı daha kestirmedim.
den geldiğince yapacağız. gerisi şansa bahta kalmış. En azından uğraşmadık demeyiz.Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.
evet harika bir söz!Dostoyevski ne demiş ?? Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum.
Bayılıyorum bu söze
evet elimizden geleni elimizden geldiğince yapacağız. gerisi şansa bahta kalmış. En azından uğraşmadık demeyiz.Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.
evet elimizden geleni elimizden geldiğince yapacağız. gerisi şansa bahta kalmış. En azından uğraşmadık demeyiz.Güçlüyüz biz, bize birşey olmaz:)). Ben de bir haftada işte toparlamaya başladım yavaştan.
öyle daha ne yapalım gerçekten kolay değilmiş işin içine girince insan anlıyor maddi olayı geçtim manevi olarak çok yıpratıcı Allah inşallah verdiğimiz bu emeğin mükafatını verir bizeevet elimizden geleni elimizden geldiğince yapacağız. gerisi şansa bahta kalmış. En azından uğraşmadık demeyiz.
öyle daha ne yapalım gerçekten kolay değilmiş işin içine girince insan anlıyor maddi olayı geçtim manevi olarak çok yıpratıcı Allah inşallah verdiğimiz bu emeğin mükafatını verir bizeevet elimizden geleni elimizden geldiğince yapacağız. gerisi şansa bahta kalmış. En azından uğraşmadık demeyiz.
Bazı şeyler var, onlar netleşsin, ona göre belirleyeceğim, henüz hazır değilim de, biraz ara vermeye ihtiyacım var.yok ya söylemek istemiyorum kendi ailemde kimse bilmiyor ben bide insanların sorularını kaldıramayacağım sanırım bu yük bana yetiyor, ama bunlarda bitmeyecek sorular sanırım.. umarım her yolunda gider senin içinde bir an önce toparlarsın inşallah ama yeni bir tedavi için kafanda tarih belirlemek belki sana iyi gelir bazen belirsizlik kötü oluyor..
amin. Ben kayınvalidemlere söyledim valla. Olmuyor benim yaşımdan dolayı oğlunuzun da değerleri pek iyi sayılmaz tüp yaptıracağız dedim. üzüldüler tabiki. eşim tek çocukları ve çok geç evlendi. Onların hep dileğiymiş çocuklarının evlendiğini torunlarını görmek. şimdi arada bir müjde var mı diye sorarlar sadece. Yok deyince olur inşallah der susarlar sağolsunlar. kayınvalidem de çocuk için çok uğraşmış. Bir tane doğurabilmiş o yüzden beni anlıyor.öyle daha ne yapalım gerçekten kolay değilmiş işin içine girince insan anlıyor maddi olayı geçtim manevi olarak çok yıpratıcı Allah inşallah verdiğimiz bu emeğin mükafatını verir bize
Sagol canım, eşim ısrarla gel 15 gün sonra birlikte gidelim diyor. sen bana lazımsın seninle yaşlanıcam kendini yıpratmanı istemiyorum biraz kafan dağılsın bu kadar ilaç aldın tedavi boşa gitmesin diye söylüyor. Eşimin yanımda olmamasıda tabi beni yıpratıyor, eee işler var bırakıp uzun süre kalamıyor hafta sonu düşünücem gidip gelme konusunuHmm, hayırlısı olsun. Sen bilirsin, gidip tekrar gelme şansın var mı?
http://www.aribilim.com/gebelik-ari-sutu-polen.htmlBugün doktoruma arı sütünü sordum arı sütü vucut direnci için iyi yemeğe devam et dedi, yumurta rezervinin yada kalitesini etkiliyor diye birşey yok dedi. Arı sütü sağlığın için faydalı yemeğe devam et dedi. Ben internette bazı araştırma konularında okumuştum onlarda aynı şekilde yazıyordu sağlık açısından faydalı diyor doğurganlıkta faydası henüz kanıtlanmış öyle yazıyor.
Opu ücreti 4.100 tl değil mi?Merhaba kızlar şimdi bahçecinin verdiği evraklara bakıyordumda havuz çok daha uygun aslında daha mantıklı ara vermeden mi hemen opudna sonra ilk ay ki reglede mi başlıyor yine tedavi? Birde bana verdikleri kağıttaiki prensesin annesi 2. Deneme biraz düşmüşler fiyatı bunu pazartesi netleştireceğim ama sonuçta 2. Deneme transfer olsada olmasa da yani....
Bende dun regl oldum ama tedavi yok maalesefEvet yaa, ben regl'yim.ertnur ve iki prensesin annesi da öyle, tedaviye başladılar. Asmin lena , o da başlıyor sanırım bugün. Başka kim var?
Dilerim bu tesadüf devam ederde daha güzel mutluluklara... hepimiz aynı anda güzel haberler alsak:)))Bende dun regl oldum ama tedavi yok maalesef.Kizlar gercekten de hepimiz ayni zaman da regl oluyoruz
Ne yazık ki benim bilgim yok arkadaşımMerhba hanimlar.. sizlere sorum olacak. Ben gecen ay 3 gun bu ayda 6 gun erken regl oldum tedavi goruyordum ve doktra kizip biraktim..klomen ve femera kullanmistim.. neden erken adet olmus olabilirim bilen eden var mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?