Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın aslinda 2 opu pespese sonra 1 ay ara veriyor doktor.zaten tarlusal ilacla ilk opudan, 10 gun sonra adet olup gidiyorsun 2. Gunu.yine 4 5 6 yumurta gormusse 2. Opuya basliyorsun.yine tarlusal ilacla, regl pek gecikmeden oluyorsun.dr.a gittiginde vucut iyi calısmissa o ay yumurta cikmayabiliyor 1 ay dinlenelim diyor.4 ayda 3 opuyu olup cıkmıştım ben.her opu 4.100 tl. Havuz yöntemi diyor verdikleri kagıtta.havuz cok iyidir.biriktirirsin.

Canım çok sevindim. Yumurta sayın çok güzel 41 kere maşallah. İnşallah güzelce büyürler. Eşin işten ayrılmış nasip kısmet bir kapı kapanır diğeri açılır. Söylememekle iyi yapmışsınız hem tedavi kısmı hem dediğin kısım seni yorardı. Rabbim yüzümüze gülsün inşallah..

Gunaydin masallah sayılar cok iyi ben opuyu hangi gun oldum dollendi gibi her onemli buldugumu telefon takvimine not aliyorum.kafeinsiz kahve mi vardi aa transfer sonrasi bu bilgi cok isime yarayacak.esine gecmis olsun.insallah en kisa zamanda daha iyi yerlere baslayacaktır.demek huylarimız benziyor ki boyle konuları sende yansitmiyorsun.bende olsam öyle yapardim, iyi yapmissin.bir yandan da sabırli bir kızsın benim gibi esin cok sanslı oldugunu biliyordur ama demeden gecemeyecegim cok sanslı.bende aileme kotu konusmam, pek yansıtmamaya calışirım olumsuz birsey olursa.genelde iyiyiz hosuz, yapiyoruz birseyler derim.

Merhba hanimlar.. sizlere sorum olacak. Ben gecen ay 3 gun bu ayda 6 gun erken regl oldum tedavi goruyordum ve doktra kizip biraktim..klomen ve femera kullanmistim.. neden erken adet olmus olabilirim bilen eden var mi acaba?
Canım erken olman kullandığın ilaçlarla ilgili olabilir. Endişe etme. Hem gecikmeler hem erken olmalar olabiliyor. Yeni adet Yen'i umuttur. Hayırlı olsun adet'in. Yeni yumurtalar gelir güzel güzel inşallah.

Tedavi icin 3 yumurta olmasini istiyor doktorlar diye biliyorum.4 dedim ama o iyi sayı dr. Bile seviniyor 4 u görünce.

Tedavi icin 3 yumurta olmasini istiyor doktorlar diye biliyorum.4 dedim ama o iyi sayı dr. Bile seviniyor 4 u görünce.
4 iyi olmaz olur mu ben 7 ayda yaptım 4 yumurta :)))))
Tep tek tek ilerledim. Hatta bi tedavimde 0 yani hiç yumurta olmadan başladık. Uyarınca çıkar diye :)

Canım erken olman kullandığın ilaçlarla ilgili olabilir. Endişe etme. Hem gecikmeler hem erken olmalar olabiliyor. Yeni adet Yen'i umuttur. Hayırlı olsun adet'in. Yeni yumurtalar gelir güzel güzel inşallah.
tedaviniz hayırlı olsun kızlar , ben daha hiç birseye başlamadım ( 2 aydır bal polen karisimi yiyiyorum onun dışında ne doktora gittim ne değerlerime baktirdim , adetim azaldı gün geçtikçe , doktordan duyacaklarima hic hazır değilim malesef ki .şimdi adetliyim gidip gitmeme konusunda kararsızım, diğer adette Tatilde olurum ,off kafam çok karışık ya ,
En son gittiğimde yumurta görmemişti ondan bu kadar tedirginim bir de adetim en fazla 2 gün sürüyor , sizin adetler nasıl kizlar

Biraz icimi ferahlattiniz sagolun..bir kac yerde okudum.. menepozdan bir kac sene evvel sureler kisalirmis sonra uzarmis. Yoksa dedim birden mi girecegim degerlrimde sadece amh dusuktu. Sizde yasadiniz mi hic boyle seyler?

Amin canım inşallah o kadar içten geçiriyorum ki öyle bir inanıyorum ki Rabbim bizi yanıltmasın

Mrb arkadaşlar, bugün son kontrolüm vardı pazartesi opu var.yalnız ben çok korkuyorum çünkü daha önce hiç anestezi almadım .kolay geçiyor mu.bana dua edin ...
Canım tedavinin en güzel kısmı opu hiç korkma. Verilen narkoz zaten en hafifi ve bebek gibi uyuyorsun. Onca iğne ve ultrasondan sonra bir ödül gibi :) hiç korkma. Şimdiden hayırlı olsun.

Canıcım sabırlı olmayınca birşey olmuyor ki yıkıp duruyorsun yaptığın kaleleri... yeni öğrendim aslında... inşallah foliküller doludur da döllenir bendeki sorunu biliyorsunuz hep elde kalıyor bir... neyse ona da şükür... ben de eve gidip şöyle bir aklımı toplayıp evraklara bakıp geçmiş şistesi yapacağım... yanlış anlaşılma olmasın kahve işini doktor söylemedi ben kendim kafeinsize başlayayım dedim

Biraz icimi ferahlattiniz sagolun..bir kac yerde okudum.. menepozdan bir kac sene evvel sureler kisalirmis sonra uzarmis. Yoksa dedim birden mi girecegim degerlrimde sadece amh dusuktu. Sizde yasadiniz mi hic boyle seyler?
amh değerine takılma canım ultrasonda yumurtan varsa ve tek gün bile adet olsan hormonlar çalışıyor demektir.

Canım benim yaşım genç ama rezerv azlığım var ve en fazla 2 embriyom oluşuyor bu değerlere rağmen... onlar da tutunmuyor... neyse adetim normal o konuda sana yardımcı olamayacağım ama lütfen kalk ve doktora git. Her ay farklı çalışıyor bünyemiz bir ay olmazsa diğer ay oluyor her ay adetliyken baktır. Yanlış anlama birşey yapmadan kendi kendine üzülmekle olmaz ki tedavi yaptıramıyorsan da en azından durumunu görürsün. Korkunun ecele faydası mı var... poppy33 bilir ona da hep kontrole git en azından her ay. Bünyeni kontrol et diyorum

Mrb arkadaşlar, bugün son kontrolüm vardı pazartesi opu var.yalnız ben çok korkuyorum çünkü daha önce hiç anestezi almadım .kolay geçiyor mu.bana dua edin ...
Mis gibi. Ben bir damar yolu takılırken huysuzlaşıyorum aneztesiden önce de bir heyecan oluyor sonra da bir bakmışsın küt diye girmişsin sonra da uyanıyorsun bu kadar hiçbir zorluğu yok

hayırlı olsun canim çok sevindim senin adına , inşallah sonu da güzel olur ,zeki beye mi gittin

Sağolun kızlar inşallah . Kafeinsiz kahve olayını ben de düşünmüştüm ama vazgeçtim .çünkü çok fazla kimyasal işlemden geçtiği için tavsiye edilmiyor .bir de ne yapılırsa yapılsın içinde mutlaka biraz kafein oluyormuş

eşimle çok yıprandık aslında biraz da zamana bırakalım belki bir mucize olur dedik 5 tüp 2 iptal var sonuçta 3.5 yılda , artik bir şeyi zorlamayla da elde edemeyeceğimizi öğrendik aslında , bitki kürleri , çaylar , polenler , folikler hepsini kullanıyorum ara vermedim zaten , 37 yaşındayım zaman geçiyor psikolojim iyi değil ki tedaviye aslında bu moralle de başlamak istemiyorum .

Psikolojin düzelmeden başlama bence de cnm .çünkü zaten ilaçlar ve o süreç normal insanı bile bunalıma sokuyor.ben de psikolojim bozuk başlamıştım ve ilaçların da etkisiyle resmen depresyona girdim .berbat bir süreç oldu Benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…