- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.501
öyle yapmaya çalışıyorum ama zaman da aleyhimize işliyor, bu tatili kendime ayırıp eylülde allahın izniyle başlayacağımPsikolojin düzelmeden başlama bence de cnm .çünkü zaten ilaçlar ve o süreç normal insanı bile bunalıma sokuyor.ben de psikolojim bozuk başlamıştım ve ilaçların da etkisiyle resmen depresyona girdim .berbat bir süreç oldu Benim için
Hayırlı olsun. Canım inşallah dediğin gibi bu günlerimizi kahkahalarla anarız en yakın zamanda... bu arada aile konusunda haklısın bizde sadece ikimiz eşimle ama bazen zor oluyor saklamakta dün olduğu gibi farkında olmadan sorular gelince insan üzülüyor karşındakinin neler yaşadığını bilmeden ahkam kesmek kolay... senin adına sevindim inşallah ilaçlara cevap verirler... mutlu huzurlu haftasonlarıGünaydınlar ben de foktora geldim, bir tarafta 4 bir tarafta 2 gördü ama bakalım ilaca nasıl cevap verecekler. Galiba bir önceki denemeye göre sayılar iyi. Artık herşey karıştı hangi denemede ne kadar folikül vardı hatırlamıyorum... gerçi önemli olan ilaca cevap vermeleri. Kafeini bırakıyorum sonunda, kendime gidip kafeinsiz kahve alacağım şimdi:) ama son bir kez starbucksa gidip güzel bir kahve içeceğim şimdi.... hepimiz için bu günler geçecek ve ileride iyi ki uğraşmışız diyeceğiz. Umutsuzluğa kapıldığımız olacak ama geçecek bir cocuk gülüşü görünce. Çevrenize takılmamaya çalışın bu kişi canınız olan annneniz bile olsa. Kimsenin enerjinizi yemesi düşürmesine gerek yok açık açık suratlarına söyleyin olmadı konuşmayın bir zaman sonra rahat edeceksiniz. Benim de ne yazık ki eşim işten ayrılmak zorunda kaldı dün... ailelerimize söylemeyeceğiz. Benimkiler bıdı bıdı yok senin eline mi bakacak der, onunkiler her gün arar depresyona girer bir de onları avutmak zorunda kalırız... o yüzden herşeyinizi de anlatmamanızı öneririm büyüklere... düşüncesiz oluyor bazen insanoğlu çinkü canımdan kanından bile olsa.... hepinizi öpüyorum güzel bir haftaosnu olsun
Yaaa günde beş bardak içiyorum ben ama:)Sağolun kızlar inşallah . Kafeinsiz kahve olayını ben de düşünmüştüm ama vazgeçtim .çünkü çok fazla kimyasal işlemden geçtiği için tavsiye edilmiyor .bir de ne yapılırsa yapılsın içinde mutlaka biraz kafein oluyormuş
Sağol canım evet bakalım neler olacak havuzu sorunca dur bakalım dedi neye bakacaksa sanki 10 tane yumurtam oluyorda.. neyse bakıcaz artık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahGünaydın aslinda 2 opu pespese sonra 1 ay ara veriyor doktor.zaten tarlusal ilacla ilk opudan, 10 gun sonra adet olup gidiyorsun 2. Gunu.yine 4 5 6 yumurta gormusse 2. Opuya basliyorsun.yine tarlusal ilacla, regl pek gecikmeden oluyorsun.dr.a gittiginde vucut iyi calısmissa o ay yumurta cikmayabiliyor 1 ay dinlenelim diyor.4 ayda 3 opuyu olup cıkmıştım ben.her opu 4.100 tl. Havuz yöntemi diyor verdikleri kagıtta.havuz cok iyidir.biriktirirsin.
Çok fazla bende yürk kahvesi en az 2 tane içerdim ama tedavi öncesi bıraktım etkisi nr kadar bilmiyorum ama zararlı olduğunu duymam yettiSigara da İçiyorsun o zaman genelde kahve tiryakileriYaaa günde beş bardak içiyorum ben ama:)
Sanırım bizim yaşa göre 4 gayet iyi sayı benim dr Cem bey 3 yumurtaya gayet iyi demişti.. ben baya üzülmüştüm bakalım bu sefer inşallah daha fazla ve kaliteli olurTedavi icin 3 yumurta olmasini istiyor doktorlar diye biliyorum.4 dedim ama o iyi sayı dr. Bile seviniyor 4 u görünce.
Merhaba canım anesteziden hiç korkma ben normal muayenelerim için bile anestezi alan biri olarak ben giriyorsam eminim herkes girer.. şöylr söylim ben damar yolu ararlarken. Bile korkarken artık gülerek giriyorum ameliyathaneye zaten beni gördüklerinde aynı anesteziciyse aaa bizimki gelmiş özledin mi bizi diyip dalga geçer oldukKorkma zaten dr içeri girip merhaba nasılsınız derken onlar o anda damardan veriyor sen bir uyanıyorsn odanda yataktasın oldu bitti pazartesi yine gideceğim heyecan hep var ama korkma Allaha emanet zaten çok az veriyorlar 15 dk lık işlemen fazlaMrb arkadaşlar, bugün son kontrolüm vardı pazartesi opu var.yalnız ben çok korkuyorum çünkü daha önce hiç anestezi almadım .kolay geçiyor mu.bana dua edin ...
Şimdi hatırladım canım seni ben de 38 yaşındayım 2 düşük 3 negatif 1 iptal var benzer hikayeler ama sen 3 deneme daha yapmışsın.... Allahım bize sabır versin arkadaşım moral çok önemli gerçekten.eşimle çok yıprandık aslında biraz da zamana bırakalım belki bir mucize olur dedik 5 tüp 2 iptal var sonuçta 3.5 yılda , artik bir şeyi zorlamayla da elde edemeyeceğimizi öğrendik aslında , bitki kürleri , çaylar , polenler , folikler hepsini kullanıyorum ara vermedim zaten , 37 yaşındayım zaman geçiyor psikolojim iyi değil ki tedaviye aslında bu moralle de başlamak istemiyorum .
Sigarayı düşüklerden sonra bıraktım 1,5 sene oldu. Bazen iki ayda bir içiyorumÇok fazla bende yürk kahvesi en az 2 tane içerdim ama tedavi öncesi bıraktım etkisi nr kadar bilmiyorum ama zararlı olduğunu duymam yettiSigara da İçiyorsun o zaman genelde kahve tiryakileri
Aaaaa, hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun. Aileler bize bizden bile daha duygusal yaklaştıkları ve bunu da bize yansıttıkları için hem kendimiz hem onlar için üzülmek zorunda kalıyoruz.Günaydınlar ben de foktora geldim, bir tarafta 4 bir tarafta 2 gördü ama bakalım ilaca nasıl cevap verecekler. Galiba bir önceki denemeye göre sayılar iyi. Artık herşey karıştı hangi denemede ne kadar folikül vardı hatırlamıyorum... gerçi önemli olan ilaca cevap vermeleri. Kafeini bırakıyorum sonunda, kendime gidip kafeinsiz kahve alacağım şimdi:) ama son bir kez starbucksa gidip güzel bir kahve içeceğim şimdi.... hepimiz için bu günler geçecek ve ileride iyi ki uğraşmışız diyeceğiz. Umutsuzluğa kapıldığımız olacak ama geçecek bir cocuk gülüşü görünce. Çevrenize takılmamaya çalışın bu kişi canınız olan annneniz bile olsa. Kimsenin enerjinizi yemesi düşürmesine gerek yok açık açık suratlarına söyleyin olmadı konuşmayın bir zaman sonra rahat edeceksiniz. Benim de ne yazık ki eşim işten ayrılmak zorunda kaldı dün... ailelerimize söylemeyeceğiz. Benimkiler bıdı bıdı yok senin eline mi bakacak der, onunkiler her gün arar depresyona girer bir de onları avutmak zorunda kalırız... o yüzden herşeyinizi de anlatmamanızı öneririm büyüklere... düşüncesiz oluyor bazen insanoğlu çinkü canımdan kanından bile olsa.... hepinizi öpüyorum güzel bir haftaosnu olsun
Senin kaç gördü ilk kontrolde? 5'in altındaysa bence de havuz.Sanırım bizim yaşa göre 4 gayet iyi sayı benim dr Cem bey 3 yumurtaya gayet iyi demişti.. ben baya üzülmüştüm bakalım bu sefer inşallah daha fazla ve kaliteli olur
maşallah 38 e , 4e 2 yumurta çok iyi canim içini ferah tut ben 32 biliyordum seni , ben en son gittiğimde hic yumurta yok demişti ondan üzülüp gitmeye cekiniyorum , zaten adet de 1 en fazla 2 güne düştüŞimdi hatırladım canım seni ben de 38 yaşındayım 2 düşük 3 negatif 1 iptal var benzer hikayeler ama sen 3 deneme daha yapmışsın.... Allahım bize sabır versin arkadaşım moral çok önemli gerçekten.
Cnm sorma benim günde 2 tane bazen daha fazla Türk kahvesi keyfim , aralarda nescafe bazen de ek olarak starbucks alışkanlığım vardı . Bıraktım maalesef ama Allah'ın izniyle şu pazartesi opu bitsin kendime kahve keyfi yapıcam.Yaaa günde beş bardak içiyorum ben ama:)
daha önce tedavilerinde genelde kaç tane oluyordu ilk muayenede pekiSigarayı düşüklerden sonra bıraktım 1,5 sene oldu. Bazen iki ayda bir içiyorum
Değiştirdim derken??Cnm sorma benim günde 2 tane bazen daha fazla Türk kahvesi keyfim , aralarda nescafe bazen de ek olarak starbucks alışkanlığım vardı . Bıraktım maalesef ama Allah'ın izniyle şu pazartesi opu bitsin kendime kahve keyfi yapıcam.
Ama bende daha kötüsü var kızlar sigarayı hala bırakmadım . Sadece değiştirdim .
Yani çok hafif bi sigaraya geçtimDeğiştirdim derken??
katılıyorum size , benim şuanda dinlenmem doktora gitmemem bundan kaynaklanıyor , doktor olmuş ama adam olamamış bir çoğu , insani taraflarını törpülemişler malesefSaçma ama ne yapayım . Ya okuduğum kadarıyla hepiniz doktorlarınızdan memnunsunuz .ben o kadar araştırıp gittiğim klinikten ve doktOrdan zerre memnun kalmadım .bu iş bu kadar mekanik bir iş değil ,hastayı bu kadar metalaştırmamaları gerekir. Zaten doktorla olan iletişimsizlik bende asıl stresi yaratan şey oldu .ilk görüşmede o kadar sevdiğim adamdan şuan nefret ediyorum .prof olmuşsun ama insan olamamışsın
Sigaranın hafifi olmaz arkadaşım, sigaranın içinde 40 çeşit kanserojen madde var ve bu da bizim anne olmamızı engelliyor. Zorla kendini sigarayı bırak. Bende eskiden kullanırdım evlenince eşim kullanmamı istemedi düğünün ertesi günü içmeyi bıraktım şimdi çok rahatım eğer çok canım isterse bir tane puro yakıyorum eşimde eşlik ediyor oda ayda yılda bir yani, zamanla nikotinden uzaklaşıyorsun.Yani çok hafif bi sigaraya geçtim
İlk tedavide beni bu hale getirmeyi başardılar sağolsunlar.inanın bir mucize olup sonucum pozitif olsa bile hiçbirine hakkımı helal etmiyorum .düşünün ki ben aklıma takılanları sormak için ,tedaviye devam mı yoksa iptal mi karar verebilmek için 2 gün önce başka bir doktora gittim . Yarım saat tüm sorularımı cevapladı Allah razı olsun ondan . Ve insan olduğumu hatırlattıkatılıyorum size , benim şuanda dinlenmem doktora gitmemem bundan kaynaklanıyor , doktor olmuş ama adam olamamış bir çoğu , insani taraflarını törpülemişler malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?