- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.521
Şu anda bırakamıyorsan tütün bir alternatif olabilir. Hem daha az içiyorsun, hem içinde sigaradaki kanserojen maddeler yok, hem de bırakmak daha kolay oluyor. Hem de daha ucuz.Yani çok hafif bi sigaraya geçtim
Kim o foktorlar? Memnun kaldığın ve kalmadığın..İlk tedavide beni bu hale getirmeyi başardılar sağolsunlar.inanın bir mucize olup sonucum pozitif olsa bile hiçbirine hakkımı helal etmiyorum .düşünün ki ben aklıma takılanları sormak için ,tedaviye devam mı yoksa iptal mi karar verebilmek için 2 gün önce başka bir doktora gittim . Yarım saat tüm sorularımı cevapladı Allah razı olsun ondan . Ve insan olduğumu hatırlattı
Özeline bak cnmKim o foktorlar? Memnun kaldığın ve kalmadığın..
Allaha sukur adet oluyorum sadece amh dusuk maalesrf o da cikolata kisti ameliyati sonrasi oldu sanirim.. 4 ay tedavi oldum bir kez kimyasal gebelik yadadim.yiprandim ve tukendigimi hissettim bitaktim bu isleri bir sureligine..en son femera almistim ve yumurtam olusmadi. Yeter diyip biraktim. Pek umidim kalmadi desem yeri..insallah senin oluramh değerine takılma canım ultrasonda yumurtan varsa ve tek gün bile adet olsan hormonlar çalışıyor demektir.
Ben de merak ettimKim o foktorlar? Memnun kaldığın ve kalmadığın..
Neye bakacaksınız kiSağol canım evet bakalım neler olacak havuzu sorunca dur bakalım dedi neye bakacaksa sanki 10 tane yumurtam oluyorda.. neyse bakıcaz artık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ozelden yazdıBen de merak ettim
Hayırlısı olsun canım. Enteresan birşey bu süreç gerçekten. Yaa bu kistin oluşup oluşmadığını nasıl anlıyorsunuz? Yani sen tahlil yaptırıp anlamışsın da, anlamanın başka yolu var mı? Mesela oluşuyor da biz farketmiyor muyuz?Kızlar eve yeni geldim yok tahlil yok muayene derken anca işte. Kliniğe girer girmez tüm çalışanlar ne oldu aşılaman diye sordular tutmadı dedim. Hayırlısı olsun dediler. Sonra bekleme salınunda beni bir ağlama tuttu. Sanki gerçekle o an yüzleşmişim gibi lan benim aşılamam tutmadı aaaa zavallı beeen, diye diye ağlayasın tuttu:)iki hafta önce ne umutla gelmiştim buraya dedim. Sağlık olsun artık.
Tahlil istedi malesef e2 159 çıktı yani kist oluşmuş. Bu ay kist için ilaç verdi onu kullanacağım yani boş geçecek. Olsun ben tüpe hemen hazır değildim zaten bu ay. Şu kistimi falan bi temizleyeyim öyle. Bu arada soğan kürüne başlıyorum.yeni bir vitamin öğrendim onu da kullanacağım.. Artık talihe kalmış gerisi.
Ben farketmiştim canım hatta yazmıştım burdan. Bende sancı oluyor. Yumurtladıktan sonra çalışmalar bittiğinde falan o tarihlerde yani daha adete bir haftadan fazla varken sanki adet olacakmışım gibi sürekli, her gün gün içinde ara ara sancım oluyor. Sanki orda bir şey var vucut onu istemiyor. Ben iki ayki kistimi böyle anladım.demekki 4 yumurtamın biri büyümüş ancak çatlayamamış yada arkadan gelen küçük büyüyememiş ve kiste dönüşmüş.Hayırlısı olsun canım. Enteresan birşey bu süreç gerçekten. Yaa bu kistin oluşup oluşmadığını nasıl anlıyorsunuz? Yani sen tahlil yaptırıp anlamışsın da, anlamanın başka yolu var mı? Mesela oluşuyor da biz farketmiyor muyuz?
Canım evet genelde 18-19 da başlanıyor ama 22 de ideal aslında. Çünkü doktorlar yumurtayı riske atmamak çatlamadan toplamak için 18 de işlem yapıyorlar. Doktor a sordun mu peki?Kızlar bugün son kontrolüm vardı demiştim ya. Yumurtalardan biri 22,5 mm idi sabah . Ve ben bugün ve yarın da iğneleri vurup yarın gece çatlatma iğnesi yapıcam. Bu yumurtanın boyutu çok fazla değil mi. 19 mm yi geçmemesi isteniyor bildiğim.bilgisi olan var mı
Geç gibi sankiKızlar bugün son kontrolüm vardı demiştim ya. Yumurtalardan biri 22,5 mm idi sabah . Ve ben bugün ve yarın da iğneleri vurup yarın gece çatlatma iğnesi yapıcam. Bu yumurtanın boyutu çok fazla değil mi. 19 mm yi geçmemesi isteniyor bildiğim.bilgisi olan var mı
Yok canım zaten bugün benim doktor yoktu en önemli son kontrolü oradaki kadın yaptı.Canım evet genelde 18-19 da başlanıyor ama 22 de ideal aslında. Çünkü doktorlar yumurtayı riske atmamak çatlamadan toplamak için 18 de işlem yapıyorlar. Doktor a sordun mu peki?
Arkadan gelen yumurtalar da biraz daha büyüsün toplanacak yumurta sayısı artsın diye geciktirirler. Zaten baskılayıcı kullanıyorsundur.Kızlar bugün son kontrolüm vardı demiştim ya. Yumurtalardan biri 22,5 mm idi sabah . Ve ben bugün ve yarın da iğneleri vurup yarın gece çatlatma iğnesi yapıcam. Bu yumurtanın boyutu çok fazla değil mi. 19 mm yi geçmemesi isteniyor bildiğim.bilgisi olan var mı
Arkadaşım psikolojin gerçekten çok bozulmuş senin. Mesajlarına da yansıyor bu. Biraz iyi taraflarına bakman lazim durumunun. Daha yaşın genç bu çok önemli bir avantaj. Öyle insanlar okuyorum sana da denk geliyordur eminim. Bi tane 26 yaşında her ay gidiyor kontrole 6 ay boyunca tek yumurtası olmuyor. Düşün. Şimdi bırakmış olsan emin ol aradan bi süre geçtikten sonra deli gibi bunun pişmanlığını yaşayacaksın. Tabi eger çocuk istiyorsan. Bir daha 4 yumurta da olsa görebileceğine garantin var mı? Bu negatif enerjini atmadan sakın transfer yaptırma ve topla kendini bir an önce.5 . Günkü kontrolde keşke bıraksaydım tedaviyi çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?