Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

5 . Günkü kontrolde keşke bıraksaydım tedaviyi çok pişmanım
Canım öyle deme nasip kısmet bu işler. Netice de 4 yumurtan var inşallah hepsi gelişir büyürler. Ölçüye takılma zaten iğnelerine başlıyorsun. İçini ferah tut. O yumurtayı senin bünyen büyütüyor neticede. Doktorlara takılma çok. Madem başladın devam ediyorsun kendine ve yumurtalarına güven herşey güzel olacak de. Azıcık rahatla lütfen kendine yazık etme.

Haklısın canım durumum öyle maalesef. Ama İnan bu doktorların ilgisizliğinden kaynaklandı.tedavinin başından beri 3 ayrı doktor muayene etti.doktora güven duygusu oluşmadı bende.

Benim yumurtalar 18 mm olunca çatlatma iğnesi yaptırmıştı acaba senin arkadan gelen yumurtalar daha küçük mü onlarımı doktorun bekliyor

O zaman iğneyi bugün yap yarın yapma. Nasıl olsa çatlatma iğnesi ile çatlayacaklar. Kendi kendine çatlamasın bari.

Peki cnm e2 ye göre o büyük yumurtanın çatlayıp çatlamıcağını bilirler mi
Onu bilmiyorum ama ben de geçen ay opu oldum. Son kontrolde en büyük yumurtam 19 mm idi. Doktora sordum, E2'ne bakılacak ona göre arayacaklar seni, E2'n yeterliyse opu için gün ve saat verecekler dedi. Yeterli degilse bekleyeceklerdi. Bu durumda tabi en büyük yumurtanın çatlama riskini göze alıyorlar muhtemelen. Bir de opu öncesi kontrol ediyorlar, eğer catladıysa iptal ediyorlar. Yani benim gittiğim yer öyle yapıyor.

Benim havuzla 2. Opuda onden giden 1 yumurta gördü foktor ve onu tedaviye engel olmasın kist olusturmasın diye adetin 2. Gunu daha başlangıçta icini bosalttı.opu gibi girdim narkoz olmadan icini söndürdü.senin foktörler anlamadı sanırım 1 i erken büyüdü. Birde "3 doktor gördü bu nedenle inancım oluşmadı " diyorsun ya cok haklısın.benim de foktörüm merkezden ayrıldı.3 tanede bende var.:) 3 ü ile cok yalnızım.keşke erbil bey olsaydı.:) yine icini ferah tut ammaa erbil beyi gorüyorsun adam isini layıkıyla yapıyor

Son düzenleme:
E2 ile beraber LH a da bakıyorlardı bizim merkezde. Hatta o değere göre sanırım çatlatma iğnesini değiştirmişlerdi son anda.
Benim de diğerleri 17 18 19 ken biri 21 di. Çatlatma iğnesi vurmadan önce.

Günaydın kızlar dün çok kasık ağrım vardı ve kasıklarım çok gergindi ve çok akıntı vardı .malum yumurtlama akıntısı .bugün bu ağrılar , gerginlik ve akıntı tamamen kesildi. Yumurtalar kendisi çatlamış olabilir .yarın yine başka bir doktora gidip baktırıcam.ona göre salı günü opuya giderim. Malum bizim klinikte opuya almadan önce bir kontrol yapılmıyor

Sen yumurta mı toplatıyordun?

Sigarayı buradaki arkadaşlar da bıraktı canım çok kötü sigara içmemelisin. Biliyorum strese birebir ama bir şekilde azaltıp bırakabilirsin

Benim bilgim yok ama çatlama önleyici iğneler engelliyor çatlamasını canım merak etme hayırlı olsun canım opun

Haklısın canım durumum öyle maalesef. Ama İnan bu doktorların ilgisizliğinden kaynaklandı.tedavinin başından beri 3 ayrı doktor muayene etti.doktora güven duygusu oluşmadı bende.
Ama tek doktor karar veriyordur o da baştaki prof biraz güvenmen lazım doktorlara. Onlar bizden daha iyi biliyorlar orası kesin arkadaşım. Ayrıca belki de bu ilerleyen sağlıklı bir yumruta değil nerden biliyorsun. Bütün yumurtalar kaliteli değil ki. Bırak akışına arkadaşım

daha önce tedavilerinde genelde kaç tane oluyordu ilk muayenede peki
Bilmiyorum canım dikkat etmemişim. İlk tedavimde resmen hiçbir şeyden haberim yoktu. Az ilaçla 3 yumurtam alındı ondan da 1 tane embriyo oldu. İkincisinde şunu hatırlıyorum. 2. Muayenemde doktor duruma şaşırmıştı. Belki folikül sayısı fazlayken sadece 4 tane büyüdü. 3. Tedavimde 7 8 vardı 5 alındı. 1 Embriyo oldu. Son tedavimde ise daha azdı 5 galiba 3 alındı. Yani benim bir 2 embriyom olsa havalara ucacağım

Haremiz im gecmis olsun.o gözyaşları oluyor. ister istemez sıkıntılı anlar yaşıyoruz.ilahi öyle güzel anlatmışsın ki yanındayım zannettim :) seni cok iyi anlıyorum devam insallah daha güzel günler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…