- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.581
evet her şeyin bir bedeli varmış ya geç evlenip iyi eşleri beklememizin bedeli çocuksuzluk olmasın inşallah.Yapmayın kızlar , etmeyin. Gülüşleriniz de azalmasın keyfiniz de kaçmasın. Haa güne melankolik başlayabilirsiniz , izin veriyorum ama bunu gününüze hayatınıza mal etmeyin. Şükür etmemiz için onlarca sebep var. Bizi böyle beklettiğine göre Allah ın bir bildiği vardır. Bir Mevlana felsefesi der ki: ''Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir. '' Geç evlenmiş olmamız da bunun kanıtıdeğil mi sizce ? Farkındaysanız hepimiz en iyi eşlere sahibiz. Demek ki en iyisi için beklemişiz
Yapmayın kızlar , etmeyin. Gülüşleriniz de azalmasın keyfiniz de kaçmasın. Haa güne melankolik başlayabilirsiniz , izin veriyorum ama bunu gününüze hayatınıza mal etmeyin. Şükür etmemiz için onlarca sebep var. Bizi böyle beklettiğine göre Allah ın bir bildiği vardır. Bir Mevlana felsefesi der ki: ''Üzülme! Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir, ya da olmaması gerektiği içindir. '' Geç evlenmiş olmamız da bunun kanıtıdeğil mi sizce ? Farkındaysanız hepimiz en iyi eşlere sahibiz. Demek ki en iyisi için beklemişiz
Ahanda bu yaa, işte buÇok güçlü, sabırlı insanlar var, çok kötü şartlarda olup ama hala hayattan, yaşamaktan umudunu kesmeden yaşamaya devam eden. Beden özürlü olup hayata sıkı sıkı tutunan, kötü hastalıklara yakalanıp hala etraflarına ışık saçıp benim umudum var diyen.
Evlatlarını kaybedip, tekrar hayata sarılan insanlar var.
Savaşlar, ölümler, zulme uğrayanlar, açlıkla mücadele edenler vs. vs.
Bunlara görüp kendimize güç verip, bunun hayatın bir sonu değil sadece güzel bir mücadelesi olduğunu düşünerek, kendi kendimizi motive edip güçlü olmamız lazım.
Bu gücü size kendinizden başkası vermiyor. Yine o gücü verecek olan bizim ruhumuz.
Allah büyük, her yeni gün yeni bir umuttur. Bakarsınız 1 sene sonra bunların hepsi geride kalır.. KİM BİLİR..
Dua edip mücadele etmekten başka çaremiz yok ve GÜÇLÜ olmaktan..
Karşımıza geç çıkmakla bence asıl hatayı onlar yaptılar laaannnSağol canım benim. O iyi eşleri seçtik ama zamanlama hatası yaptık.
Sağol arkadaşım valla hepimiz şanslıyız öyle düşünelim. Bak geçen gün kaza yaşadım resmen kafam yarılabilirdi. Böyle düşünüp şükredip ayakta duruyorum hepimize Allahım sağlık güç versinEvet siz şanslı gruptansınız.zaten insanların enerjisinden belli oluyor
Aynen arkadaşım işte budur, bir gün buradan hepimiz sıramız geşdikçe güzel haberler vereceğizÇok güçlü, sabırlı insanlar var, çok kötü şartlarda olup ama hala hayattan, yaşamaktan umudunu kesmeden yaşamaya devam eden. Beden özürlü olup hayata sıkı sıkı tutunan, kötü hastalıklara yakalanıp hala etraflarına ışık saçıp benim umudum var diyen.
Evlatlarını kaybedip, tekrar hayata sarılan insanlar var.
Savaşlar, ölümler, zulme uğrayanlar, açlıkla mücadele edenler vs. vs.
Bunlara görüp kendimize güç verip, bunun hayatın bir sonu değil sadece güzel bir mücadelesi olduğunu düşünerek, kendi kendimizi motive edip güçlü olmamız lazım.
Bu gücü size kendinizden başkası vermiyor. Yine o gücü verecek olan bizim ruhumuz.
Allah büyük, her yeni gün yeni bir umuttur. Bakarsınız 1 sene sonra bunların hepsi geride kalır.. KİM BİLİR..
Dua edip mücadele etmekten başka çaremiz yok ve GÜÇLÜ olmaktan..
Evet, transfer sonrası zor bir süreç, anlıyorum seni. Ben de geçen hafta aynı durumdaydım, kötü bir psikolojodeydim. Bu hafta daha iyiyim derken işle ilgili olumsuz bir durum yaşadım. Hafta pek iyi başlamadı yanişu an yeni bir hayal kırıklığı yaşadığım için belkide böyleyim. Aslında çok ta takmıyordum ama...
Evet yeni oldugu icin cok zor.zamanla kendini toparlarsın inş.hepimiz bu duyguları yaşadık.ins. bundan sonra güzel haberini alırız.şu an yeni bir hayal kırıklığı yaşadığım için belkide böyleyim. Aslında çok ta takmıyordum ama...
işinle ilgili olumsuzluk düzelir inşallah canım. Bir de onun stresini yaşamazsın inşallah. Olmazsa da napalım. Allah bir kapıyı kapatıp diğerini açıyor çok şükür. İnşallah sana da bir çıkış yolu sunacaktır.Evet, transfer sonrası zor bir süreç, anlıyorum seni. Ben de geçen hafta aynı durumdaydım, kötü bir psikolojodeydim. Bu hafta daha iyiyim derken işle ilgili olumsuz bir durum yaşadım. Hafta pek iyi başlamadı yani. Ama söylemek istediğim şu: Geçiyor merak etme, yine yeni umutlarla devam ediyorsun. Zor bir süreç ama faydalı aynı zamanda da. Biliyorsun aydınlanmalar ya da farkındalıklar zor süreçlerden sonra olur. Bu süreç değişik noktalara da ulaştırabilir seni.
çok duygulandım sanki beni anlatmışsın , benim duygularımi allahım hepimize tez zamanda hayirlisindan nasip etsin inşallahGünaydın. ben bugün yine melankolik ve duygusalım. dün akşam eşim bilgisayarının başında ben de oturma odasındaydım. yanıma geldi ne yapıyorsun dedi. hiiç. dedim canım sıkılıyor, kendimi çok yalnız hissediyorum. bu elin memleketinde tek başımıza kaldık, bebeğimiz de olmuyor. Biz böyle tek başımıza yaşlanacağız diye ağlamaya başladım. Olmazsa olmasın napalım dünyanın sonu değil ya. elimizden geleni yapıyoruz işte. Biz ikimiz varız.çok şükür dedi. dedi ama gel de bana sor.
Artık ne bebekle ilgili bir umudum ne de bir sevincim var. Çocuksuz bir evlilik daha nasıl olabilir bunu tecrübe etmek falan istemiyorum. Çünkü biliyorum bu her ay büyüyecek bir yara olacak bende. Buna alışmak diye bir şey de yok bence. İçinde hep bir yara olarak kalacak bu duygu.İnsanlardan kendini soyutlayacaksın. Özellikle de çocuklu insanlardan.Çünkü her yeni bebek haberi, gördüğün her bebek bu yarayı daha da kanatacak biliyorum. Taa ki sen de bebek sahibi olana kadar...Allah yardımcımız olsun
sen 63? Urfa ile bir bağ var mı?çok duygulandım sanki beni anlatmışsın , benim duygularımi allahım hepimize tez zamanda hayirlisindan nasip etsin inşallah( emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah , ben de bu aralar bu ruh halindeyim
, çocuksuz bir evliliğe daha fazla nasıl dayanır yüreğim bilemiyorum .
Toplum içine çıkmak istemiyorum dediğin gibi hele ki çocuklu ailelerin yanina(
evet ilcesindeyim :)) valla fena bunalımdayım hele ki bu tatilde oturup düşünüyorum , boş baktım fazla kafayı yiyecem nerdeyse , dua edelim düşürmeyelim dilimizden ümidim var olacak , bizim de sınavımız bu ve elbette ki bitecek hayırlısıyla mutlu sonla.sen 63? Urfa ile bir bağ var mı?
ay ya ben kendimi anlatayım derken herkesi karamsarlığa mı ittim nedüzelecek inşallah. Denemeye devam edeceğiz.
Canım benim geçmiş olsun umuyorum kötü birşey yoktur. İnşallah hafta daha iyi geçer. KonuşuruzEvet, transfer sonrası zor bir süreç, anlıyorum seni. Ben de geçen hafta aynı durumdaydım, kötü bir psikolojodeydim. Bu hafta daha iyiyim derken işle ilgili olumsuz bir durum yaşadım. Hafta pek iyi başlamadı yani. Ama söylemek istediğim şu: Geçiyor merak etme, yine yeni umutlarla devam ediyorsun. Zor bir süreç ama faydalı aynı zamanda da. Biliyorsun aydınlanmalar ya da farkındalıklar zor süreçlerden sonra olur. Bu süreç değişik noktalara da ulaştırabilir seni.
Amin arkadaşım.evet ilcesindeyim :)) valla fena bunalımdayım hele ki bu tatilde oturup düşünüyorum , boş baktım fazla kafayı yiyecem nerdeyse , dua edelim düşürmeyelim dilimizden ümidim var olacak , bizim de sınavımız bu ve elbette ki bitecek hayırlısıyla mutlu sonla.
Uzüldüm islerin rast gitsinEvet, transfer sonrası zor bir süreç, anlıyorum seni. Ben de geçen hafta aynı durumdaydım, kötü bir psikolojodeydim. Bu hafta daha iyiyim derken işle ilgili olumsuz bir durum yaşadım. Hafta pek iyi başlamadı yani. Ama söylemek istediğim şu: Geçiyor merak etme, yine yeni umutlarla devam ediyorsun. Zor bir süreç ama faydalı aynı zamanda da. Biliyorsun aydınlanmalar ya da farkındalıklar zor süreçlerden sonra olur. Bu süreç değişik noktalara da ulaştırabilir seni.
Bebeğim yok diye üzülüp aglaysn arkadaşlar bu bir teselli mi bilmem size ama en azından evlisiniz .Benim yumurtalarımı bitmek üzere doktor olmaz dedi ve bekarım ve çabalıyorum umutsuzluğa kapılmayın. Çok ve oldu dimi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?