Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkürler:). İnşallah hepimiz için..

Yüzde yüz katılıyorum foktorlarla ilgili yazdığına

Zaten öyle olsaydım eşde de problem olmadaydı mis gibi doğal gebe kalırdım .
Artık diyorum ki bu hasta Yakınlarından dayak yiyen doktorlar hakediyor

İNŞALLAH ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI MUCİZENİ KARŞINA ÇIKARTIR.

İNŞALLAH ALLAHIM TEZ ZAMANDA HAYIRLI MUCİZENİ KARŞINA ÇIKARTIR.

Zaten 10 yumurta veren bir hastada doktorun başarısı kesinlikle yoktur.embriyolog dölleme yapıyor ,yaptıkları tek şey transfer . Önemli olan biz gibileri gebe bırakmak
Bizim gibiler onlar için umutsuz vaka.. 2. başarısızlıkta görmek istemedikleri hasta grubu.

Çünkü oraya gelen yeni hastalarla bile sohbet etmenizi istemez.
Orada 2. veya 3. denemeniz olduğunun duyulmasını istemez.
Sizi her gördükçe kendini başarısız olarak görmek istemez. vs vs..

Uygulanan tedaviler asla kişiye göre değil. 10 yumurtası olana da ver Merional veya Ganolf veya başlarda femara sonra ver olgunlaşma ver çatlatma haydii oldu bitti. Olursa maşallah, olmazsa hastanın yumurtası kalitesizdi..!!! Olay bu.

Kesinlikle öyle canım.daha neler neler ne muhabbetler dönüyordur kim bilir bizim bilmediğimiz .benim merkezde bi bayanın ilk transferi yapılmıştı tutmadı .görüşmeye gittiğinde dedikleri laf: üzülmene gerek Yok, dondurulmuş 6 embriyon var bu da bizim için en az 3 deneme demek .demişler. Bakış açısının rezilliği .kız da demiş biz deneme tahtası mıyız

bak işte sinirlenmeyeyim diyorum da...vay salak lafa bak ya. ne yapacaksın japonyaya mı gideceksinmiş. siz öylece oturun gelsin müşteriler gelsin paracıklar. Bi haltta yapmayın. Hala neden gebelik oluşmuyor bunun açıklamasını bile yapamadan paraları cukka yapıyorsunuz.
zaten ben tüp bebek sektörüne bu kadar para kazandırmak için insanların bilinçli olarak kısırlaştırılıp sonrada bu sektörden köşeyi dönmece işinin yapıldığına inanıyorum. Tıpkı önce ilacını üret sonra kanseri icat et ve köşeyi dön taktiği...

Kesinlikle katılıyorum .ve bence bu özel tüp bebek merkezlerinin çoğu kapatılmalı mantar gibi türediler .isim yapana kadar Prof beyfendiler ilgileniyor kliniği açtıktan sonra 1 yıl falan .sonra da insanın yüzüne bakmıyorlar .sadece üniversite hastanelerinde yapılsın o Zaman bu iş. Zaten özel bir muamele gördüğümüz yok

Aynen canım zaten burada harcadıklarımla oraya giderdim ki yani ne kadar tutabilir ki en fazla. Ama bakış açıları bu doktorların. Ama ben hala bunu araştırıyorum. Bir ara yumurtalıklara gençlik aşısı vardı. Onu direk doktoruna sordum kaldırmışlar. Kök hücre zaten farelerde başardılar ama insanlarda henüz araştırmada ve bize ulaşması zor. Bu yöntemse anladığım kadarıyla yumurtalıklardan parça alıp onları keserek yumurta hücreleri elde ediyorlar. Artık neleri araştırır olduk ama dediğin gibi yumurta rezervi ve menapoz giderek yaş 35'e düştü. Yediklerimiz, içtiklerimiz ve her şey buna etken.

Birde taze transfer yerine dondurulmuş transfer başarısı 2012'de aşağıda yayımlanmış. Dikkat ederseniz dondurulmuş embriyo başarısı daha yüksek.

Taze embriyolarla IVF başarı oranları – 2012
  • 35 yaş altı kadınlar:% 47.1
  • 35-37 yaşında:% 37,9
  • 38-40 yaşında:% 28.5
  • 41-42 yaşında:% 16.3
  • 42 yaşında: 6.1%
Dondurulmuş embriyolarla IVF başarı oranları – 2012
  • 35 yaş altı kadınlar:% 42,4
  • 35-37 yaşında: 39,8%
  • 38-40 yaşında: 33,9%
  • 41-42 yaşında:% 26,4
  • 42 yaşında: 17.8%
Bu istatistiklerde 2012'den bu yana bir değişik veya gelişme yok sanırım. Bana doktorum tek sağlıklı embriyo için başarı oranımı %35 verdi 2017'de :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu gün dr gittim, ilk kontrol çarşamba 2. kontrol ve opu gününe karar verilecek bu arada E2 değerim tedaviye başlamadan o gün 5 iken bu gün 7. gün 145,5 çıkmış konu hakkında bilgim yok ama 7-8 folikül var dedi hemşire dr Cem'de ilkine göre daha iyi sayı ve büyüklük yanlış duymadıysam 12,5 mm falan dedi.. tam emin olmamakla birlikte.. Bu E2 değer aratacak mı daha aceba? merakımdan tahlili de aldım dursun diye.. bakalım çarşambaya ne diyecek belki beni unutmuşsunuzdur diye kendimi hatırlatayım dedim:)))) sevgiler

Evet okudum kışın biraz burada araştirmaya calıstık.o kadarla kalmıslar turkiyede . Japonya ya mı gideceksin illusive doktorun söyledigine gülüyorum.bence de gidilebilir Alla sen

Canım 7-8 folikül harika 41 kere maşallah. e-2 değerin 7. güne göre iyi. 18 mm olan ve her olgunlaşan yumurta aşına e2 değeri 200-250 civari istenir. Seninde 7 günde katlanarak artar inşallah bu değer çünkü 7. gündesin daha.

40 yaşına kadar oranlar neredeyse aynı 40 tan sonra batmaya başlıyor hem de yarıdan bile fazla düşüyor oran. Pes!!

Evet okudum kışın biraz burada araştirmaya calıstık.o kadarla kalmıslar turkiyede . Japonya ya mı gideceksin illusive doktorun söyledigine gülüyorum.bence de gidilebilir Alla sen
:)))))) gideceğim hem Japonlar bizim atalarımız sayılır Tatarız biz kültürlerine hayranım. Adam resmen beni kafaya aldı :) Halbuki ben ciddiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…