Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O 7-8 inşallah dolu olur tek dileğim. bu arada progesteron 0,17 iken tedavinin 7. günü 0,6 olmuş bu ne için aceba??

Iyi yaptin biraz kafa dagınık hepimizde.daha artar E2 ben 630 hatırliyorum.cok güzel denilmisti.insallah güzelce buyüsün yumoslar sayılara takilma E2 ye yani 300 lerde de iyisin diyorlardı.yumurta sayın onemli

artacaktır canım. her bir olgun yumurta için 200 civarı olacak değer. yani olmalı. bu e2 değeri ile yumurtanın ne zaman çatlayabileceğini de kestirebiliyorlar. benimki aşılamadan bir gün önce 650 idi sanırım.

Iyi yaptin biraz kafa dagınık hepimizde.daha artar E2 ben 630 hatırliyorum.cok güzel denilmisti.insallah güzelce buyüsün yumoslar sayılara takilma E2 ye yani 300 lerde de iyisin diyorlardı.yunurta sayın onemli
yok bu sefer hiç bir şeye takılmıyorum o kadar rahatım ki bide böyle deneyeyim dedim:)

O 7-8 inşallah dolu olur tek dileğim. bu arada progesteron 0,17 iken tedavinin 7. günü 0,6 olmuş bu ne için aceba??

-Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml beklenendir.

çok güzel artmakta değerin canım. Endişe edecek bir durum yok.

progesteron benden de istemişti aşılamadan bir gün önce. benimki de 1.6 çıkmıştı. o neyin nesi bilmiyorum ama bunda bi yanlışlık var demişti. adetin 21. günü yapılan progesteron tahlilinde değer 5 in altında değilse yumurta tembelliği var denemez diyordu bir kaynakta da. bir dahakine sor bakalım doktoruna neyin nesiymiş.

:)) Doktorlar bir okusa burayı hepimizi fişleyecekler
Hahahaa. Cim bey okumasın da, en azından benden umudu kesene kadar okumasın . Zaten geçmiş mesajlarımı bir okusa herşeyim cv gibi meydanda. Hiç kaçarım yok valla, direkt fişler beni. Ondan sonra da bir iyilik yapıp bir an önce anne olmama yardımcı olmaya kalkar mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…