- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.621
O 7-8 inşallah dolu olur tek dileğim. bu arada progesteron 0,17 iken tedavinin 7. günü 0,6 olmuş bu ne için aceba??Canım 7-8 folikül harika 41 kere maşallah. e-2 değerin 7. güne göre iyi. 18 mm olan ve her olgunlaşan yumurta aşına e2 değeri 200-250 civari istenir. Seninde 7 günde katlanarak artar inşallah bu değer çünkü 7. gündesin daha.
Iyi yaptin biraz kafa dagınık hepimizde.daha artar E2 ben 630 hatırliyorum.cok güzel denilmisti.insallah güzelce buyüsün yumoslar sayılara takilma E2 ye yani 300 lerde de iyisin diyorlardı.yumurta sayın onemlimerhaba kızlar bu gün dr gittim, ilk kontrol çarşamba 2. kontrol ve opu gününe karar verilecek bu arada E2 değerim tedaviye başlamadan o gün 5 iken bu gün 7. gün 145,5 çıkmış konu hakkında bilgim yok ama 7-8 folikül var dedi hemşire dr Cem'de ilkine göre daha iyi sayı ve büyüklük yanlış duymadıysam 12,5 mm falan dedi.. tam emin olmamakla birlikte.. Bu E2 değer aratacak mı daha aceba? merakımdan tahlili de aldım dursun diye.. bakalım çarşambaya ne diyecek belki beni unutmuşsunuzdur diye kendimi hatırlatayım dedim:)))) sevgiler
artacaktır canım. her bir olgun yumurta için 200 civarı olacak değer. yani olmalı. bu e2 değeri ile yumurtanın ne zaman çatlayabileceğini de kestirebiliyorlar. benimki aşılamadan bir gün önce 650 idi sanırım.merhaba kızlar bu gün dr gittim, ilk kontrol çarşamba 2. kontrol ve opu gününe karar verilecek bu arada E2 değerim tedaviye başlamadan o gün 5 iken bu gün 7. gün 145,5 çıkmış konu hakkında bilgim yok ama 7-8 folikül var dedi hemşire dr Cem'de ilkine göre daha iyi sayı ve büyüklük yanlış duymadıysam 12,5 mm falan dedi.. tam emin olmamakla birlikte.. Bu E2 değer aratacak mı daha aceba? merakımdan tahlili de aldım dursun diye.. bakalım çarşambaya ne diyecek belki beni unutmuşsunuzdur diye kendimi hatırlatayım dedim:)))) sevgiler
yok bu sefer hiç bir şeye takılmıyorum o kadar rahatım ki bide böyle deneyeyim dedim:)Iyi yaptin biraz kafa dagınık hepimizde.daha artar E2 ben 630 hatırliyorum.cok güzel denilmisti.insallah güzelce buyüsün yumoslar sayılara takilma E2 ye yani 300 lerde de iyisin diyorlardı.yunurta sayın onemli
O 7-8 inşallah dolu olur tek dileğim. bu arada progesteron 0,17 iken tedavinin 7. günü 0,6 olmuş bu ne için aceba??
çok teşekkürler:))-Faliküler Faz: 0.2-1.4 ng/ml beklenendir.
çok güzel artmakta değerin canım. Endişe edecek bir durum yok.
Gelde Japonya'ya gitme işte40 yaşına kadar oranlar neredeyse aynı 40 tan sonra batmaya başlıyor hem de yarıdan bile fazla düşüyor oran. Pes!!
:)))))) gideceğim hem Japonlar bizim atalarımız sayılır Tatarız bizkültürlerine hayranım. Adam resmen beni kafaya aldı :) Halbuki ben ciddiydim
Böyle küstah doktorları dövmeyip de naapcaz:)))))) gideceğim hem Japonlar bizim atalarımız sayılır Tatarız bizkültürlerine hayranım. Adam resmen beni kafaya aldı :) Halbuki ben ciddiydim
progesteron benden de istemişti aşılamadan bir gün önce. benimki de 1.6 çıkmıştı. o neyin nesi bilmiyorum ama bunda bi yanlışlık var demişti. adetin 21. günü yapılan progesteron tahlilinde değer 5 in altında değilse yumurta tembelliği var denemez diyordu bir kaynakta da. bir dahakine sor bakalım doktoruna neyin nesiymiş.O 7-8 inşallah dolu olur tek dileğim. bu arada progesteron 0,17 iken tedavinin 7. günü 0,6 olmuş bu ne için aceba??
yok bu sefer hiç bir şeye takılmıyorum o kadar rahatım ki bide böyle deneyeyim dedim:)
:)) Doktorlar bir okusa burayı hepimizi fişleyeceklerBöyle küstah doktorları dövmeyip de naapcaz
lan napiiimm, gerçeğini bulana kadar sanalı ile idare edeyim dedim
Abdala malum olurmuş derler, belki kızım olur diye kız resmi koydum işteiki prensesin annesi anammm kim o yoksa denizcik mi:))
çokta tatlıymış bu pıtırcık yaaa:))))Abdala malum olurmuş derler, belki kızım olur diye kız resmi koydum işte
Hahahaa. Cim bey okumasın da, en azından benden umudu kesene kadar okumasın . Zaten geçmiş mesajlarımı bir okusa herşeyim cv gibi meydanda. Hiç kaçarım yok valla, direkt fişler beni. Ondan sonra da bir iyilik yapıp bir an önce anne olmama yardımcı olmaya kalkar mazallah:)) Doktorlar bir okusa burayı hepimizi fişleyecekler
Fişlesinler.ben zaten tedavi bitsin herşeyi söyleyeceğim:)) Doktorlar bir okusa burayı hepimizi fişleyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?