Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bu gün çok yoğunlardı ona rağmen Cem Bey yüzü gülüyordu doktorumuza laf yok... anne olana kadar bize lazım!!

ŞİDDET HİÇBİR ŞEYİN ÇÖZÜMÜ DEĞİLDİR
Bak yaaaa öyle mi dersin? Bunu bir sonraki buluşmamızda etraflıca tartışalım istersen . Hem Dostoyevski ne demiş : ''Kumandayı dizime vurarak çalıştırdığım günden beri, kimse beni şiddetin çözüm olmadığına inandıramadı''

Aaa, çok ilginç. 35 yaş üstünde dondurulmuş transferde başarı oranı artarken, 35 yaş altında düşüyor. Ve 42 yaş üstünde çok anlamlı bir artış var. Yüzde 6 ilen yüzde 18'e çıkmış. Kendi icinde yüzde 300'luk bir fark. Yuhhhhh, niye o zaman bana taze transfer yaptılar

kızlar bu hafta bizde tatil planı yaptık:) o zamana denk gelecek bir şey yok diye birde Dr'a sordum, sanırım moral olacak bana eşim sağolsun ama onlara kızıyoruz bazen de iyi ki varlar bir kez daha dedim:)) biz bu sene tatil yapmayacaktık aslında ama bana güzel bir sürpriz yapmış... Cem Bey'de harika moral olur o arada zaten belki genetikten güzel haber alırız ve dönüşü inşallah transfer olur dedik Rabbim'in izniyle... tabi plan yapmıyorum her şey olacağına varır.. kısmet

sen baya baya Dostoyevski'nin laflar falan harikaymış bu arada!!!

aslında o senin tercihin oluyor normalde sormuyorlar mı? bence sen aretin kapısından bile uğrama derim.. hele ki o deniyoruz deniyoruz deniyoruz lafı beni benden aldı o derece yani((

-Bak kabak çekirdeği iyi geliyor ye biraz. -Heee öyle mi tamam hemen yiyeyim çit çit..
-Bak Arı Sütü iyi geliyormuş ye biraz. -Heee öyle mi tamam hemen yiyeyim.
-Bak Avakado bire bir miş günde bi tane yiiii. -Heee öyle mi hemen yiyeyim öğrrrkkk.
-Bak Keçi boynuzu iyi geliyormuş iç biraz.. -Hee öyle mi kavanoz kavanoz içeyim..
-Bak İncir Kürü iyi geliyor muş bol bol iç kaynatıp.. -Heee öyle mi hemen kaynatayıp.. Şapır şupur... lüpp.
-Bak Aslan pençesi, Hayıt suyu, Meryem Otu, Civan Perçemi, Zerdaçal, Zencefil, Tarçın, Bal iyi geliyormuş.. -Heee hemen aktar'ı alayım ben bi koşuda.
Bak Vitaminler al emodex Q10 teatrio,d3, b12, e vitamini, folic asid, melotonina, falan hep al.. Hee öyle mi hemen koşayım eczaneye alayım.
-Bak günde 3 kere amuda kalkarak 10 dakika dur.. -Heee öyle mi hemen gideyim durayım.. Deseler ona bile acaba? işe yarar mı? kan dolaşımı falan için mi? diye düşünmeden yapacak konumdayım

Dövmek çare olsa kafa göz dalardım yani

kesinlikle hepimiz aynı durumdayız güler misin ağlar mısın halimize bak okuyunca birden afalladım( Allah yüzümüzü güldürsün inşallah bu yol uzun stresli gerçekten zor çeken bilir dedikleri bu olsa gerek...sonu güzel olacak inşallah

Lan ben de kendimi kafadan çatlak sanıyordum. Sen benden daha çatlak çıktın iyi mi ? Bu arada , o amuda kalkma olayını yumurtlama gününde ilişkiden sonra 15-20 dkk tavsiye ediyorlar. Gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Belki yaparsın diye söyleyivereyim didim

Dostoyevski mi, Mostoyevski mi? Kumanda var mıymış onun zamanında:). Tartışalım canım açık oturum yapalım:)

hahahahah valla mantık bi ara devreden çıkmıştı :) bak amuda kalkmayı bile bi yerinden yakalamışım desene

aslında o senin tercihin oluyor normalde sormuyorlar mı? bence sen aretin kapısından bile uğrama derim.. hele ki o deniyoruz deniyoruz deniyoruz lafı beni benden aldı o derece yani((
Sormadılar da, tabi benim tercihim. Doktor böyle tercih etti, biz de bir şey demedik. Şu istatistiği daha önce görmüş olsaydım farklı yaklaşabilirdim olaya. Biraz da öyle gerekti. Yok, zaten tekrar onda denemeyi düşünmüyorum, hatta görüşme yapma konusunda bile kararsızım. Evet, yanlış bir laftı.

Emodex i eşim için sipariş vermiştim Kaan Aydos genelde onu öneriyor diye. Eşim bir kaç gün kullanıp ters etki yapıyor diye içmedi sonra. Zorlamakla da olmuyor sen içmezsen ben kendim içerim dedim ama içime de şüphe düşüyor. Sen kullandın mı kadınlara da öneriliyor mu?

Emodex günde 2 tane içiyorum canım yaklaşık 6 aydan fazladır. Emodex ve Teatrio ve Q10 bunlar hücre yenileyici olduğu için benim doktorum da bunları önerdi. Neticede yumurta hücre ve yenilenmesi belli bir yaştan sonra azalıyor.
Yeni yumurta üretmek için bi ilaç olmasa bile en azından olacak yumurtaların biraz daha kaliteli olmasını sağlamak için. Ben bir etkisini görmedim açıkçası kötü anlamda. Ama tek bir yumurtam toplanmıştı ve döllendi ve 5.güne ve biopsiye dayandı ve sağlıklı raporunu aldık. Benim durumum için güzel bir başarı olduğunu söyledi doktorum hep. Diğerlerinde de 5. güne gidebildi ama rapor sağlıklı gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…