- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.661
Canım 3. gün embriyosumuydu acaba?Sormadılar da, tabi benim tercihim. Doktor böyle tercih etti, biz de bir şey demedik. Şu istatistiği daha önce görmüş olsaydım farklı yaklaşabilirdim olaya. Biraz da öyle gerekti. Yok, zaten tekrar onda denemeyi düşünmüyorum, hatta görüşme yapma konusunda bile kararsızım. Evet, yanlış bir laftı.
Ben de o 1 tane sağlıklıyı bir bulabilsem, 2. yi bulabilmek için opuya devam edicem. Yedekte olması lazım çünkü. Tutmama ihtimaline karşı. Ya da kardeş olarak kullanabilmek açısından.Emodex günde 2 tane içiyorum canım yaklaşık 6 aydan fazladır. Emodex ve Teatrio ve Q10 bunlar hücre yenileyici olduğu için benim doktorum da bunları önerdi. Neticede yumurta hücre ve yenilenmesi belli bir yaştan sonra azalıyor.
Yeni yumurta üretmek için bi ilaç olmasa bile en azından olacak yumurtaların biraz daha kaliteli olmasını sağlamak için. Ben bir etkisini görmedim açıkçası kötü anlamda. Ama tek bir yumurtam toplanmıştı ve döllendi ve 5.güne ve biopsiye dayandı ve sağlıklı raporunu aldık. Benim durumum için güzel bir başarı olduğunu söyledi doktorum hep. Diğerlerinde de 5. güne gidebildi ama rapor sağlıklı gelmedi.
hayırlısı bundan sonra daha temkinli olursun ben başta çok araştırdım dinlendirme dondurma işleminin başarısını ama öyle de düşünmemek lazım yazılmışsa olurdu yani keşke olsaydı acaba değişir miydi dememek lazım tüm dr'lar herşey vesile o gelecekse tedavi sırasında bile mucize olur gelir geçen anlattığım olay gibi.. ben kadere yazıya çok inanıyorum nasip kısmet inşallahSormadılar da, tabi benim tercihim. Doktor böyle tercih etti, biz de bir şey demedik. Şu istatistiği daha önce görmüş olsaydım farklı yaklaşabilirdim olaya. Biraz da öyle gerekti. Yok, zaten tekrar onda denemeyi düşünmüyorum, hatta görüşme yapma konusunda bile kararsızım. Evet, yanlış bir laftı.
İnşallah bulursun canım. Bu yaşta hemen ilk denemede yakalanmıyor ama mücadele eden, pes etmeyen hastalar için başarı oranı çok daha yüksek illa ki bulunuyor bir opuda. Bende 2. ciyi biriktirmek için koşturuyorum ne olur ne olmaz diye.Ben de o 1 tane sağlıklıyı bir bulabilsem, 2. yi bulabilmek için opuya devam edicem. Yedekte olması lazım çünkü. Tutmama ihtimaline karşı. Ya da kardeş olarak kullanabilmek açısından.
ah ah 1 taneyi buldukta 2. 'yi tabi ki gönül öyle ister inşallah canım yolumuz uzun mu yaaa bu gün bakıyorum ordaki insanlara hep farklı hikayeler.. kardeş olarak değilde şans için bende o şekilde isterdim inşallah:))) bu sefer yüzümüz güler senin kontrol ne zaman çarşamba ben ordayım yine belki görürüm seni:)))Ben de o 1 tane sağlıklıyı bir bulabilsem, 2. yi bulabilmek için opuya devam edicem. Yedekte olması lazım çünkü. Tutmama ihtimaline karşı. Ya da kardeş olarak kullanabilmek açısından.
İnşallah o başarılı neticelerin devamı gelir ve sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur yavrularını:)Emodex günde 2 tane içiyorum canım yaklaşık 6 aydan fazladır. Emodex ve Teatrio ve Q10 bunlar hücre yenileyici olduğu için benim doktorum da bunları önerdi. Neticede yumurta hücre ve yenilenmesi belli bir yaştan sonra azalıyor.
Yeni yumurta üretmek için bi ilaç olmasa bile en azından olacak yumurtaların biraz daha kaliteli olmasını sağlamak için. Ben bir etkisini görmedim açıkçası kötü anlamda. Ama tek bir yumurtam toplanmıştı ve döllendi ve 5.güne ve biopsiye dayandı ve sağlıklı raporunu aldık. Benim durumum için güzel bir başarı olduğunu söyledi doktorum hep. Diğerlerinde de 5. güne gidebildi ama rapor sağlıklı gelmedi.
Çarşamba ben de oradayım canım. Arayıp da saat vermezlerse 12:00 / 13:00 arası klinikte olucam kısmetseah ah 1 taneyi buldukta 2. 'yi tabi ki gönül öyle ister inşallah canım yolumuz uzun mu yaaa bu gün bakıyorum ordaki insanlara hep farklı hikayeler.. kardeş olarak değilde şans için bende o şekilde isterdim inşallah:))) bu sefer yüzümüz güler senin kontrol ne zaman çarşamba ben ordayım yine belki görürüm seni:)))
Bence bu durumu göğüsleyebilenler; eşleriyle sevgi bağı çok kuvvetli olanlar evliliği çok sağlam olup tam anlamıyla duygusal tatmin yaşayanlar.
Kendi adıma ben o kategoride değilim
Evet canım ya. Kendini daha iyi hissedeceğine eminim 2. si bulunduğunda. Rabbim fazla bekletmesin inşallahİnşallah bulursun canım. Bu yaşta hemen ilk denemede yakalanmıyor ama mücadele eden, pes etmeyen hastalar için başarı oranı çok daha yüksek illa ki bulunuyor bir opuda. Bende 2. ciyi biriktirmek için koşturuyorum ne olur ne olmaz diye.
normalde sabahtan bakıyorlar öğleden önce aslında ama ararlar kesin.. beni de yarın ararlar anestezi olacağı için:)))) belki denk geliriz senin ilk kontrol benim 2. aynı anda denk geldi bakalım ne sürprizler bizi bekliyor:))Çarşamba ben de oradayım canım. Arayıp da saat vermezlerse 12:00 / 13:00 arası klinikte olucam kısmetse
Ben yumurtlama günlerimde az silkeletmedim kendimi .boynumu kıracaktım.ertesi günlerde de belimin hamlaması cabasıLan ben de kendimi kafadan çatlak sanıyordum. Sen benden daha çatlak çıktın iyi mi ?Bu arada , o amuda kalkma olayını yumurtlama gününde ilişkiden sonra 15-20 dkk tavsiye ediyorlar. Gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Belki yaparsın diye söyleyivereyim didim
Ben yumurtlama günlerimde az silkelenmedim kendimi .boynumu kıracaktım.ertesi günlerde de belimin hamlaması cabası
Ağlanacak halimize gülüyoruz. Allah acısın hepimizeOha tabi
Canım benim 11 yumurtam çıkmıştı ama yine olmamıştı 9haftalıkken kalbi durdu bebeklerimin ,bir tane kaliteli embriyo hepsine bedel , ve sadece kadın faktörüde yetmiyor ,erkeğin durumuda çok önemli ,ne yap et o yumurtaları geliştir ve dondur...Zaten 10 yumurta veren bir hastada doktorun başarısı kesinlikle yoktur.embriyolog dölleme yapıyor ,yaptıkları tek şey transfer . Önemli olan biz gibileri gebe bırakmak
Sana katılıyorum kesinlikle üniversite hastaneleri en azından tercih sebebi olmalı,ben çapada doçent dr Ercan Baştu' dan çok memnun kalmıştımKesinlikle katılıyorum .ve bence bu özel tüp bebek merkezlerinin çoğu kapatılmalı mantar gibi türediler .isim yapana kadar Prof beyfendiler ilgileniyor kliniği açtıktan sonra 1 yıl falan .sonra da insanın yüzüne bakmıyorlar .sadece üniversite hastanelerinde yapılsın o Zaman bu iş. Zaten özel bir muamele gördüğümüz yok
ooooo maşallah canım. Yumurta sayın mükemmel yani olması gerektiği gibi zaten .ben daha 32 yaşındayım düşün...Canım benim 11 yumurtam çıkmıştı ama yine olmamıştı 9haftalıkken kalbi durdu bebeklerimin ,bir tane kaliteli embriyo hepsine bedel , ve sadece kadın faktörüde yetmiyor ,erkeğin durumuda çok önemli ,ne yap et o yumurtaları geliştir ve dondur...
aminnAğlanacak halimize gülüyoruz. Allah acısın hepimize
HAhah:)))) spora yatkınlığın yoksa eşin ayak bileklerinden havaya kaldırıp bekleyebilirLan ben de kendimi kafadan çatlak sanıyordum. Sen benden daha çatlak çıktın iyi mi ?Bu arada , o amuda kalkma olayını yumurtlama gününde ilişkiden sonra 15-20 dkk tavsiye ediyorlar. Gebe kalmayı kolaylaştırıyormuş. Belki yaparsın diye söyleyivereyim didim
Allah ım ne iyi eşler var . Çok şanslıyız çoookHAhah:)))) spora yatkınlığın yoksa eşin ayak bileklerinden havaya kaldırıp bekleyebilirdenenmiştir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?