Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım 3. gün embriyosumuydu acaba?

Ben de o 1 tane sağlıklıyı bir bulabilsem, 2. yi bulabilmek için opuya devam edicem. Yedekte olması lazım çünkü. Tutmama ihtimaline karşı. Ya da kardeş olarak kullanabilmek açısından.

hayırlısı bundan sonra daha temkinli olursun ben başta çok araştırdım dinlendirme dondurma işleminin başarısını ama öyle de düşünmemek lazım yazılmışsa olurdu yani keşke olsaydı acaba değişir miydi dememek lazım tüm dr'lar herşey vesile o gelecekse tedavi sırasında bile mucize olur gelir geçen anlattığım olay gibi.. ben kadere yazıya çok inanıyorum nasip kısmet inşallah

Ben de o 1 tane sağlıklıyı bir bulabilsem, 2. yi bulabilmek için opuya devam edicem. Yedekte olması lazım çünkü. Tutmama ihtimaline karşı. Ya da kardeş olarak kullanabilmek açısından.
İnşallah bulursun canım. Bu yaşta hemen ilk denemede yakalanmıyor ama mücadele eden, pes etmeyen hastalar için başarı oranı çok daha yüksek illa ki bulunuyor bir opuda. Bende 2. ciyi biriktirmek için koşturuyorum ne olur ne olmaz diye.

ah ah 1 taneyi buldukta 2. 'yi tabi ki gönül öyle ister inşallah canım yolumuz uzun mu yaaa bu gün bakıyorum ordaki insanlara hep farklı hikayeler.. kardeş olarak değilde şans için bende o şekilde isterdim inşallah:))) bu sefer yüzümüz güler senin kontrol ne zaman çarşamba ben ordayım yine belki görürüm seni:)))

İnşallah o başarılı neticelerin devamı gelir ve sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur yavrularını:)
Çoook teşekkür ederim içeyim ben de gönül rahatlığı ile o zaman. Biz sadece arı sütü ampullerinden kullanıyoruz ona itiraz etmiyor sabah ilk iş kendi hazırlayıp içiyor.

Çarşamba ben de oradayım canım. Arayıp da saat vermezlerse 12:00 / 13:00 arası klinikte olucam kısmetse

Bence bu durumu göğüsleyebilenler; eşleriyle sevgi bağı çok kuvvetli olanlar evliliği çok sağlam olup tam anlamıyla duygusal tatmin yaşayanlar.
Kendi adıma ben o kategoride değilim

Ben cokda öyle dusunmuyorum aslinda,yaşanan hicbir duygusal tatmin bebek istegini bastirabilecek gücte degil sanirim,ozelliklede kadinin fitratinda var tedaviden sonraki süreclerde hizli yikimlar yaşamak, Haremiz arkadasimizin esiyle dialogunda kirdugu cumleler o kadar tanidikki,birkac ay oncesine kadar ayni hisleri paylasiyordum,ama vazgecmeyelim gucumuz paramiz oldugu muddetce yalnizca sabira ihtoyacimiz var ve guclu olmaya,insallah hepimiz tadicaz bu duyguyu allahin izniyleee...

Evet canım ya. Kendini daha iyi hissedeceğine eminim 2. si bulunduğunda. Rabbim fazla bekletmesin inşallah

Çarşamba ben de oradayım canım. Arayıp da saat vermezlerse 12:00 / 13:00 arası klinikte olucam kısmetse
normalde sabahtan bakıyorlar öğleden önce aslında ama ararlar kesin.. beni de yarın ararlar anestezi olacağı için:)))) belki denk geliriz senin ilk kontrol benim 2. aynı anda denk geldi bakalım ne sürprizler bizi bekliyor:))

Ben yumurtlama günlerimde az silkeletmedim kendimi .boynumu kıracaktım.ertesi günlerde de belimin hamlaması cabası

Zaten 10 yumurta veren bir hastada doktorun başarısı kesinlikle yoktur.embriyolog dölleme yapıyor ,yaptıkları tek şey transfer . Önemli olan biz gibileri gebe bırakmak
Canım benim 11 yumurtam çıkmıştı ama yine olmamıştı 9haftalıkken kalbi durdu bebeklerimin ,bir tane kaliteli embriyo hepsine bedel , ve sadece kadın faktörüde yetmiyor ,erkeğin durumuda çok önemli ,ne yap et o yumurtaları geliştir ve dondur...

Sana katılıyorum kesinlikle üniversite hastaneleri en azından tercih sebebi olmalı,ben çapada doçent dr Ercan Baştu' dan çok memnun kalmıştım

ooooo maşallah canım. Yumurta sayın mükemmel yani olması gerektiği gibi zaten .ben daha 32 yaşındayım düşün...
Yani cnm işlem yapılmasın opu dan sonra dondurayım mı

HAhah:)))) spora yatkınlığın yoksa eşin ayak bileklerinden havaya kaldırıp bekleyebilir denenmiştir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…