Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ooooo maşallah canım. Yumurta sayın mükemmel yani olması gerektiği gibi zaten .ben daha 32 yaşındayım düşün...
Yani cnm işlem yapılmasın opu dan sonra dondurayım mı
Bekarsın diye algılamıştım yanılıyormuyum başka biriyle karıştırdım sanırım iyi takip edemiyorum artık:) evliysen hiç bekleme transfer ettir zaman kaybetme

amin inşallah , katılıyorum eşini sevmeyen zaten bu kadar çocuk arayışına girmez. biz de eşimiz de sevgi bağını kurduk ki her yıkımdan sonra pes etmeden tekrar ayağa kalkıyoruz , ama bu öyle bir duygu ki ne dindirebilir ne söndürebilirsin , içimizi kavuruyor ve sadece bizi bizden başka kimse anlamaz ne yazık ki, eşlerimizden de öyle büyük anlayışlar beklemeyelim çünkü babalık sonradan öğreniliyor çok fazla empati kuramazlar bizimle .

Ben de araştırdım ancak senin de dediğin gibi bu işin temkini ya da eğrisi doğrusu olmuyor ne yazık ki. O yüzden bazen foktorların da elinden birşey gelmiyor. Kısmet ne diyeyim, öyle olması gerekiyormuş, öyle olmuş. Biz ne kadar plan yaparsak yapalım en fazla Tanrı'yı güldürüyoruz.

Canım daha öncede sormuştum sanırım öyleyse özür dilerim ama taze transfer bizim yaşlarda uygulanmıyor pek. Hem öncesinde çok fazla işlem gerekiyor anne adayına. Rahim'e çizik atılmasından, kalınlaşmasından, gebelik serum ve aşısından bir çok şey. Ama doktor eğer embriyo eğer 5. güne gidemeyecekse o embriyoya şans verip deniyor.
Ama bunu hastaya açıklama yaparak yapmalı. Sebeplerini söylemeli.

Kızlar opudan önce rahim kalınlığı kaç olmalı, opudan sonra inceliyor mu tekrar ,ay ne bilgisizim...benim son kontrolde 13 mm idi.yani opudan 3 gün önce

evet tatil harika olur. iyi tatiller, planlarıñ olacaktır kafanı dagıtıp cok iyi gelecek.esini tebrik ederim hep boyle olsun

5. güne gitmeyecektik biz, evet. Benim foktor dondurmanın da risk olduğunu söyledi. Öyle denedik. Klasikçi biraz. E, arkadaşım 40 yaş üstü o da aynı foktorda taze transferle ikizlere hamile kaldı. Bu isler belli olmuyor. Herkesin zamanı var.

en son amuda kalkmak da guzeldi.neler neler yapiyoruz

Nasip, kısmet tabi. Biz olmayınca acabalardayız hep işte.

Zaten yazmıştım daha önce. Benim tek embriyom olmuştu. Ya onu transfer ettirip şans verecektik ya da bir opu daha olacaktım. Ancak bu foktorda bir opu daha olmayı istemedim. O yüzden öyle gerçekleşti.

Durumun gayet iyi embriyon sağlıklı da gelmiş.ne zaman transfer olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…