Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Durumun gayet iyi embriyon sağlıklı da gelmiş.ne zaman transfer olacaksın
Canım çok sağol. Ben hep bi tane daha yapabilsem derdine düştüm. Doktor %30-35 arası şans verdiği için. Çünkü benim erken menapoz durumum var. Ne zaman adet olacağım veya ne zaman yumurta olacağı belli değil. Eğer transfer olup tutmazsa benim için hem yıkım hem zaman kaybı olacak. Şöyle biraz daha kalan enerjim ve bünyemle koşturayım inşallah tekrar yumurtam olur ve denerim diyorum. Bende 1 tanecik oluyor hep yumurta. Yani 4-5 ay sonra düşünüyorum.

Masallah Allah gönlüne gore versin tüm forumculara da nasip etsin.ee sen cok bekleyeceksin.okey doktor ne diyor ?

en son amuda kalkmak da guzeldi.neler neler yapiyoruz
Valla ya. Ağlacak halimize gülüyoruz ama durumuz bu Yaşmayan ne bilsin bizim bu hallerimizi..
O yüzden Allah'ım duy dualarımızı. Bize hayırlısı ile güzeller güzeli, sağlıklı, evlatlar nasip et yarabbim.

Masallah Allah gönlüne gore versin tüm forumculara da nasip etsin.ee sen cok bekleyeceksin.okey doktor ne diyor ?
Amin canım cümlemize inşallah. Tek yumurtaya umut bağlamak çok zor.
Doktorum da ilk günden bu yana 2 tane olmasının en garanti olacağını söylüyor. O zaman oran %70'lere çıkar diyor. Acele etmemi istemiyor. Bir tane daha bulabiliriz ben inanıyorum diyor. Sayıya pek takılmıyor genelde. 14 tane topladığım oluyor 4 tanesi dölleniyor ama 1 tanesi 5. güne gidiyor diyor. Sende 1 tane topluyoruz o bi tane bütün badireleri atlatıyor diyor. Bakalım olursa şükür diyeceğiz olmazsa hamd olsun der deneriz o savaşcı embriyomla.

Ay ne mükemmel doktormuş maşallah

canim hangi doktora gidiyorsun bir tek yumurta icin bile bu kadar umutlu konuşuyor merak ettim .

Transfer de 2 embriyo mu yapacaksinız.benim 2 embriyo var tek tek transfer edilecek.2 transfer ederse mi %70, oysa saģlıklı gelen tek embriyo icin sans %70-75 veriliyordu

Transfer de 2 embriyo mu yapacaksinız.benim 2 embriyo var tek tek transfer edilecek.2 transfer ederse mi %70, oysa saģlıklı gelen tek embriyo icin sans %70-75 veriliyordu
Canım bana sağlıklı her embriyo için %30-35 dedi şans doktor. Ben tek tek yaptıracağım sanırım. Korkarım tek seferde şansımı kaybetmeye :) Senin embriyolar genetiğe gitti mi canım dondurulmuş dimi?

Evet, bana da ki iki prensesin annesi ve ertnur 'a da demiştir Cim Bey, eğer genetikten sağlıklı gelirse embriyo, şansın yüzde 60-70'e cikar dedi.

Evet, bana da ki iki prensesin annesi ve ertnur 'a da demiştir Cim Bey, eğer genetikten sağlıklı gelirse embriyo, şansın yüzde 60-70'e cikar dedi.
Allah Allah bana doktorum tek embriyo neden öyle dedi ki acaba? Tekrar görüşürüm ama ben başka doktorlara da danıştım ama.. Neyse onlar ne dese desin zaten Nasip te varsa oluyor. Yoksa 4 tane de olsa olmuyor.

Evet canım genetikten geldi dondurulmus :)

oh oh maşallah canım. Şansın çok yüksek o zaman ya... 41 kere maşallah Transfer ne zaman düşünüyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…