Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet, bana da ki iki prensesin annesi ve @ertnur'a da demiştir Cim Bey, eğer genetikten sağlıklı gelirse embriyo, şansın yüzde 60-70'e cikar dedi.
Aynen canım. Cim Bey aynısını söyledi. Genetikten sağlam gelenin şansı yüzde 70, ama yüzde 30 kısmı da var dedi. Hayalimin içine etmese günaha girer sanki

Sana da 41 kere masallah aynıyız zaten.senin de şansın yüksek.benim agustos 15 gibi olur sanırım.cd56 testim temiz geldi.rahim embriyoyu yabancı madde olarak görüyor mu testiydi.era testi sonucu bekliyorum.ona da baglı transfer günü.

Ay ay az kalmış canım meleklerine kavuşmana.. çok heyecan verici böyle beklemek. İnşallah meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar...

Çok geçmiş olsun canım. Kaliteli yumoşlar olsun inşallah. Azestezi nasıl geçti , korkmaya gerek yokmuş dimi
Girene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi. Gerginlikten esneyemefim,sonra baktım ilacı vermeye başlamış. Hafif gözüm kararır gibi oldu.ben gidiyorum dedim ve çat.sonra birkendim hanım yatağa geçin sola doğru Uzan'ın dediklerini hatırlıyorum sonrada ayıldım, gerçekten rahattı. Bulantı vs hiç olmadı.hafif ağrı vardı parol içtim
Bakalım sonuç nasıl olcak hayırlısı

Dimi yaaa. Keşke dünyayı anestezi alarak yaşama imkanı olsa. O biçim yani

Dimi yaaa. Keşke dünyayı anestezi alarak yaşama imkanı olsa. O biçim yani

Birkendim hanım inşallah kaliteli embriyoların olsun. Hayırlı haberlerle...

Günaydın kızlar
Valla en güzel kısmı o bayılma kısmı. :) inşallah kaliteli yumurtaların olur hepsi birlikte. Geçmiş olsun.

Selam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.

Ben yarın almanyaya gidiyorum aşırı gerildim kocamı evimi özledim, doktorum git bi kocanı gör gez dolaş 20 gün sonra gel bu stres bizim için tehlikeli dedi, bende doktorumun sözünü dinledim yarın uçuyorum. Eve gidince soğan kürü yapıcam ve kısmetse 41 yasin ve meryem suresini okucam bol bol ormanda yürüyüş yapıcam, kuş seslerini dinlemem meditasyon yapıcam inşallah.

Ben laporokopi olduğumda ilacı verdiler küt gittim ama ayılmam çok komik ara ara gözümü açıp eşime iyimisin sen diye sormuşum sürekli eşim sonra anlattı gülerek hemşire bile gülmüş bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…