- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.721
Aynen canım. Cim Bey aynısını söyledi. Genetikten sağlam gelenin şansı yüzde 70, ama yüzde 30 kısmı da var dedi. Hayalimin içine etmese günaha girer sankiEvet, bana da kiiki prensesin annesi ve @ertnur'a da demiştir Cim Bey, eğer genetikten sağlıklı gelirse embriyo, şansın yüzde 60-70'e cikar dedi.
Sana da 41 kere masallah aynıyız zaten.senin de şansın yüksek.benim agustos 15 gibi olur sanırım.cd56 testim temiz geldi.rahim embriyoyu yabancı madde olarak görüyor mu testiydi.era testi sonucu bekliyorum.ona da baglı transfer günü.Allah Allah bana doktorum tek embriyo neden öyle dedi ki acaba? Tekrar görüşürüm ama ben başka doktorlara da danıştım ama.. Neyse onlar ne dese desin zaten Nasip te varsa oluyor. Yoksa 4 tane de olsa olmuyor.
oh oh maşallah canım. Şansın çok yüksek o zaman ya... 41 kere maşallah Transfer ne zaman düşünüyorsun peki?
günaydınn En az 8 gün en fazla 12 gün sürdü yumurtanın büyümesine göre.genelde toplamda 12 günde opu oluyor diye biliyorumİlaç tedavisi kaç gün sürüyor
Ay ay az kalmış canım meleklerine kavuşmana.. çok heyecan verici böyle beklemek. İnşallah meleklerimiz bize sıkı sıkı tutunurlar...Sana da 41 kere masallah aynıyız zaten.senin de şansın yüksek.benim agustos 15 gibi olur sanırım.cd56 testim temiz geldi.rahim embriyoyu yabancı madde olarak görüyor mu testiydi.era testi sonucu bekliyorum.ona da baglı transfer günü.
Temmuz ortasında yağmur çizmesi giymek zorunda kalmış olmanın mutluluğunu yaşıyorumİstanbullu arkadaşlar herkes iyi mi? İşe yüzerek giden var mı?
Çok geçmiş olsun canım. Kaliteli yumoşlar olsun inşallah. Azestezi nasıl geçti , korkmaya gerek yokmuş dimiKızlar ben çıktım .hafif ağrım var.8 yumurta dediler ama tabii kaçı olgun olur bilmem öğleden sonra arıcaklar
Girene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi.Çok geçmiş olsun canım. Kaliteli yumoşlar olsun inşallah. Azestezi nasıl geçti , korkmaya gerek yokmuş dimi
Dimi yaaa. Keşke dünyayı anestezi alarak yaşama imkanı olsa. O biçim yaniGirene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi.Gerginlikten esneyemefim, sonra baktım ilacı vermeye başlamış. Hafif gözüm kararır gibi oldu.ben gidiyorum dedim ve çat.sonra birkendim hanım yatağa geçin sola doğru Uzan'ın dediklerini hatırlıyorum sonrada ayıldım, gerçekten rahattı. Bulantı vs hiç olmadı.hafif ağrı vardı parol içtim
Bakalım sonuç nasıl olcak hayırlısı
Dimi yaaa. Keşke dünyayı anestezi alarak yaşama imkanı olsa. O biçim yaniGirene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi.Gerginlikten esneyemefim, sonra baktım ilacı vermeye başlamış. Hafif gözüm kararır gibi oldu.ben gidiyorum dedim ve çat.sonra birkendim hanım yatağa geçin sola doğru Uzan'ın dediklerini hatırlıyorum sonrada ayıldım, gerçekten rahattı. Bulantı vs hiç olmadı.hafif ağrı vardı parol içtim
Birkendim hanım inşallah kaliteli embriyoların olsun. Hayırlı haberlerle...Girene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi.Gerginlikten esneyemefim, sonra baktım ilacı vermeye başlamış. Hafif gözüm kararır gibi oldu.ben gidiyorum dedim ve çat.sonra birkendim hanım yatağa geçin sola doğru Uzan'ın dediklerini hatırlıyorum sonrada ayıldım, gerçekten rahattı. Bulantı vs hiç olmadı.hafif ağrı vardı parol içtim
Sağol canım bundan sonrası Allah a kaldı ,can versin inşallahBirkendim hanım inşallah kaliteli embriyoların olsun. Hayırlı haberlerle...
Valla en güzel kısmı o bayılma kısmı. :) inşallah kaliteli yumurtaların olur hepsi birlikte. Geçmiş olsun.Girene kadar öldüm canım. Sonra ameliyathaneye aldılar. Yatırdılar.dedim ki bi dakika esnemem Laz'ım , anestezist tamam esne dedi.Gerginlikten esneyemefim, sonra baktım ilacı vermeye başlamış. Hafif gözüm kararır gibi oldu.ben gidiyorum dedim ve çat.sonra birkendim hanım yatağa geçin sola doğru Uzan'ın dediklerini hatırlıyorum sonrada ayıldım, gerçekten rahattı. Bulantı vs hiç olmadı.hafif ağrı vardı parol içtim
Afiyet olsun Birkendim hanımBugün Türk kahvesi içtim üstüne de starbucksa gittim
Ohhhh missss en sevdiğimBugün Türk kahvesi içtim üstüne de starbucksa gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?