- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.741
Çok iyi etmişsin bak ne güzel gelecek dinlenmek...harika bir program. Senden özendim bak yürüyüşü bıtakmıştım, tekrar başlayayım bugün .Selam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.
Ben yarın almanyaya gidiyorum aşırı gerildim kocamı evimi özledim, doktorum git bi kocanı gör gez dolaş 20 gün sonra gel bu stres bizim için tehlikeli dedi, bende doktorumun sözünü dinledim yarın uçuyorum. Eve gidince soğan kürü yapıcam ve kısmetse 41 yasin ve meryem suresini okucam bol bol ormanda yürüyüş yapıcam, kuş seslerini dinlemem meditasyon yapıcam inşallah.
Ben laporokopi olduğumda ilacı verdiler küt gittim ama ayılmam çok komik ara ara gözümü açıp eşime iyimisin sen diye sormuşum sürekli eşim sonra anlattı gülerek hemşire bile gülmüş bana
Selam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.
Ben yarın almanyaya gidiyorum aşırı gerildim kocamı evimi özledim, doktorum git bi kocanı gör gez dolaş 20 gün sonra gel bu stres bizim için tehlikeli dedi, bende doktorumun sözünü dinledim yarın uçuyorum. Eve gidince soğan kürü yapıcam ve kısmetse 41 yasin ve meryem suresini okucam bol bol ormanda yürüyüş yapıcam, kuş seslerini dinlemem meditasyon yapıcam inşallah.
Ben laporokopi olduğumda ilacı verdiler küt gittim ama ayılmam çok komik ara ara gözümü açıp eşime iyimisin sen diye sormuşum sürekli eşim sonra anlattı gülerek hemşire bile gülmüş bana
olsun maşallah o dört taneye. İnşallah peş peşe gelişirler de hepsi de döllenir sağlıkla. Meraklı bir süreç başlıyor yine. İki aya bir böyle başa sarıp o heyecanı yaşamak ta yeni umut. Çok şükür yumurtamız oluyor hala. Allah umutlarımızı boşa çıkartmasın artık inşallah.Günaydın kızlar bugün kontrol vardı 6 folikülden 4 tanesi cevap vermiş ilaca. Bakalım büyüyorlar bir tanesi önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir... napalım artık. Yapacak birşey yok. Olumlu düşünmeye sabretmeye devam
iyi yolculuklar canım. Kocan evin iyi gelecektir. Biraz ara vermek kafayı takmamak işe yarıyabiliyor. Bu arada kürlerini de uygularsın . ben de soğana başladım. sanırım 3. günde faydasını görmeye başladım gibi.Selam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.
Canım iyi yolculuklar. Doktorun kocanı görmeni istemesi, sende doping etkisi yaratacağını bilmesindendirSelam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.
Canım şimdiden iyi yolculuklar ve Rabbim dualarını kabul etsin..Selam kızlar herkes sanırım türkiyedeki borsa gibi sert inişler sert çıkışlar fırtına gibiyiz resmen.
Canım 41 kere maşallah...4 Tane folikül demek, 4 bebek demek. İnşallah sağlıkla büyüler kaliteli olurlar, döllenip annesine gelirler...Günaydın kızlar bugün kontrol vardı 6 folikülden 4 tanesi cevap vermiş ilaca. Bakalım büyüyorlar bir tanesi önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir... napalım artık. Yapacak birşey yok. Olumlu düşünmeye sabretmeye devam
Artık peşin sıra gelsin güzel haberler, nooolurrr Allah'ımmGünaydın kızlar bugün kontrol vardı 6 folikülden 4 tanesi cevap vermiş ilaca. Bakalım büyüyorlar bir tanesi önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir... napalım artık. Yapacak birşey yok. Olumlu düşünmeye sabretmeye devam
Günaydın, hayırlısı olsun. Sağlam olsun, bizim olsun:). 4'ü de hep birlikte büyür ve kaliteli olur inşallah.Günaydın kızlar bugün kontrol vardı 6 folikülden 4 tanesi cevap vermiş ilaca. Bakalım büyüyorlar bir tanesi önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir... napalım artık. Yapacak birşey yok. Olumlu düşünmeye sabretmeye devam
Çoğu amacına ulaşmış, di miKonuyu baştan okumaya çalışıyorum. Sonra kişilerin profillerine bakıyorum. Neler yaşamış insanlar. Duyguları, acıları, umutları ne kadarda aynı. Mücadeleci kadınlar. Annelik rütbesine bir çok doğuran kadından kat kat daha önce erişmiş ama yılmamış, acılara, hayal kırıklıklarına rağmen hep devam etmiş her biri..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kişiler farklı, hikayeler farklı ama yaşanan acılar, umutlar hep aynı.
Evet ulaştıklarını okudukça umudum artıyor.Çoğu amacına ulaşmış, di mi
Ben rüya gördüm bir deCanım iyi yolculuklar. Doktorun kocanı görmeni istemesi, sende doping etkisi yaratacağını bilmesindendirBenim de bugün meryem suresinde 24. günüm. 1+3+5+7+7+7+11 ( 1 haftada toplam 41 oluyor ) şeklinde iki hafta da fetih suresini okudum, tavsiye ederim. Duaların gücü umut veriyor insana, rahatlatıyor. Ama anestezinin yeri başka tabii. Yaklaşık 1 saat kuşlar kelebekler eşlik ediyor insana . Ohh misss
Yok valla, daha karar veremedim. Zaten daha var, Eylül Ekim. Gidip görüşülecek foktor sayısını ikiye indirmiştim. Tam da o esnada 3 ayrı yerden bizim de şöyle bir doktor tanıdığımız var bilgisi geldi. O foktorların kim olduklarını öğrenip ona göre ön görüşme yapacağım. Ama sanırım Eylül'e doğru.
Hayırlısı canım. Bu yolda kim vesile olacaksa en uygun zaman ne zamansa o olsun. Biz bilemiyoruz...Yok valla, daha karar veremedim. Zaten daha var, Eylül Ekim. Gidip görüşülecek foktor sayısını ikiye indirmiştim. Tam da o esnada 3 ayrı yerden bizim de şöyle bir doktor tanıdığımız var bilgisi geldi. O foktorların kim olduklarını öğrenip ona göre ön görüşme yapacağım. Ama sanırım Eylül'e doğru.
Hayırdır inşallah ???Ben rüya gördüm bir de
Sağol canım inşallah, benim tüpte son iki olacak. Dondurma genetik olayına gieecektim ya, yine fikrim değişti, transfer etrirebilirim her an embriyo olursa... kafalar karışmadan...Günaydın, hayırlısı olsun. Sağlam olsun, bizim olsun:). 4'ü de hep birlikte büyür ve kaliteli olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?