Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok iyi etmişsin bak ne güzel gelecek dinlenmek...harika bir program. Senden özendim bak yürüyüşü bıtakmıştım, tekrar başlayayım bugün .

...Bende arayacaktım fırsat olmadı.gitmen iyi olur diyecektim.iyi yapmışsın iyi yolculuklar bol keyifli günlerin olsun.

olsun maşallah o dört taneye. İnşallah peş peşe gelişirler de hepsi de döllenir sağlıkla. Meraklı bir süreç başlıyor yine. İki aya bir böyle başa sarıp o heyecanı yaşamak ta yeni umut. Çok şükür yumurtamız oluyor hala. Allah umutlarımızı boşa çıkartmasın artık inşallah.

iyi yolculuklar canım. Kocan evin iyi gelecektir. Biraz ara vermek kafayı takmamak işe yarıyabiliyor. Bu arada kürlerini de uygularsın . ben de soğana başladım. sanırım 3. günde faydasını görmeye başladım gibi.
bayılma meselesinde de zaten ne ara ilaç veriliyor ne ara gidiyorum ben de anlayamıyorum ama yok böyle bir mutluluk rahatlık. Tabi ayılması ayrı bir çile. külçe gibi oluyorum. ben sessiz sakin uyanıyorum. hiç konuşmadan nedense. Adımı söylediklerini duyuyorum hadi uyanın artık diye:) bıraksalar akşama kadar uyuyacam da...

Canım iyi yolculuklar. Doktorun kocanı görmeni istemesi, sende doping etkisi yaratacağını bilmesindendir Benim de bugün meryem suresinde 24. günüm. 1+3+5+7+7+7+11 ( 1 haftada toplam 41 oluyor ) şeklinde iki hafta da fetih suresini okudum, tavsiye ederim. Duaların gücü umut veriyor insana, rahatlatıyor. Ama anestezinin yeri başka tabii. Yaklaşık 1 saat kuşlar kelebekler eşlik ediyor insana . Ohh misss

Canım şimdiden iyi yolculuklar ve Rabbim dualarını kabul etsin..

Canım 41 kere maşallah...4 Tane folikül demek, 4 bebek demek. İnşallah sağlıkla büyüler kaliteli olurlar, döllenip annesine gelirler...

Artık peşin sıra gelsin güzel haberler, nooolurrr Allah'ımm

Konuyu baştan okumaya çalışıyorum. Sonra kişilerin profillerine bakıyorum. Neler yaşamış insanlar. Duyguları, acıları, umutları ne kadarda aynı. Mücadeleci kadınlar. Annelik rütbesine bir çok doğuran kadından kat kat daha önce erişmiş ama yılmamış, acılara, hayal kırıklıklarına rağmen hep devam etmiş her biri..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kişiler farklı, hikayeler farklı ama yaşanan acılar, umutlar hep aynı.

Günaydın, hayırlısı olsun. Sağlam olsun, bizim olsun:). 4'ü de hep birlikte büyür ve kaliteli olur inşallah.

Çoğu amacına ulaşmış, di mi

Ben rüya gördüm bir de

poppy73 HANGİ MERKEZDE DEVAM EDECEĞİNE KARAR VERDİN Mİ? ertnur sen ne yaptın bugün kontrol vardı. @Birkendim haber geldi mi?
Yok valla, daha karar veremedim. Zaten daha var, Eylül Ekim. Gidip görüşülecek foktor sayısını ikiye indirmiştim. Tam da o esnada 3 ayrı yerden bizim de şöyle bir doktor tanıdığımız var bilgisi geldi. O foktorların kim olduklarını öğrenip ona göre ön görüşme yapacağım. Ama sanırım Eylül'e doğru.

Hayırlısı canım. Bu yolda kim vesile olacaksa en uygun zaman ne zamansa o olsun. Biz bilemiyoruz...

Günaydın, hayırlısı olsun. Sağlam olsun, bizim olsun:). 4'ü de hep birlikte büyür ve kaliteli olur inşallah.
Sağol canım inşallah, benim tüpte son iki olacak. Dondurma genetik olayına gieecektim ya, yine fikrim değişti, transfer etrirebilirim her an embriyo olursa... kafalar karışmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…