- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.781
Evet, önce gel bir görüş, sonra bizimle de görüşevet canım genetik konusu zaten bir muamma. yada şans bilemiyorum ki. Ama ben eşimle yakın derecede akraba olduğumuz için korkuyorum açıkçası ve bunu hoca ile görüşmem gerek muhakkak.
İşte merkez ile aynı şehirde olmanın avantajı bu. Buradaki doktorum tıpkı aşılama öncesi olduğu gibi iğne verecek. Yumurta oluşturacak. tahlilleri yapacak hazır olduğumda da istanbula yollayacak. eee peki sonra. İstanbul'un beni direk opu ya almaktan başka çaresi yok ki. Ne ön hazırlık olacak ne takviyeler ne de opu öncesi beni muayene falan edemeyecek. Buradaki doktorum nasıl yaparsa öyle olacak. Acaba diyorum ben burada muayene öncesi Bülent hocaya gitsem konuşsam beni muayene etse ona göre ilaç yada başka bir tedavi verse de Urfadaki doktoruma sadece takibim kalsa nasıl olur??
Oleeeeeyyy, ne zaman?Ben Acıbadem ile görüştüm. Eğer Bülent hocanın protokolü çerçevesinde ilerleyip Urfa daki doktorunuzun bu protokole göre hareket etmesini isterseniz önce buraya gelip Bülent hoca ile görüşmeniz gerekiyor ki biz oradaki doktorunuzu ona göre yönlendirelim dedi. Yok ben Urfadaki doktorumun tedavi şekline göre yol alacağım derseniz karar size kalmış dedi.
Bana İstanbul yolları göründü yani
canım ya kafam her zamanki gibi çok karıştı. Fikrinizi almak isterim. Buradaki doktorum oraya gitmene ne gerek var ki ben zaten takibini buradan yapıyorum herhangi bir olumsuzluk olduğunda seni illa transfere yollayacak değilim derse.??Oleeeeeyyy, ne zaman?
Benim fikrim İstanbul'daki doktorla görüşmen yönünde. Bugüne kadar yaptırdığın tahliller, filmlerinle birlikte hikayeni de anlatarak görüşme yapman. Hatta belki iki foktorla görüşme ayarlaman. Regl gününe denk getirmen o kadar önemli mi bilmiyorum, ona arkadaşlar yorum yapsın. Yani tedaviye başlamadan yaklaşık bir ay önce görüşmeyi yapman mantıklı. Sonra karar verir, hazırlanır ve tedaviye başlarsın. Biz de İstanbul'da olduğumuz halde ön görüşmeyi bir ay önce yapıyoruz. Hem foktorun öyle dedi diye de öyle mi yapacaksın? Ayrıca kuruyorsun, daha adam birşey dememiş:)).canım ya kafam her zamanki gibi çok karıştı. Fikrinizi almak isterim. Buradaki doktorum oraya gitmene ne gerek var ki ben zaten takibini buradan yapıyorum herhangi bir olumsuzluk olduğunda seni illa transfere yollayacak değilim derse.??
evet haklısın. Sanırım derdim buradaki foktora ayıp olur mu düşüncem. Ama önce kendimi düşünmem lazım.Benim fikrim İstanbul'daki doktorla görüşmen yönünde. Bugüne kadar yaptırdığın tahliller, filmlerinle birlikte hikayeni de anlatarak görüşme yapman. Hatta belki iki foktorla görüşme ayarlaman. Regl gününe denk getirmen o kadar önemli mi bilmiyorum, ona arkadaşlar yorum yapsın. Yani tedaviye başlamadan yaklaşık bir ay önce görüşmeyi yapman mantıklı. Sonra karar verir, hazırlanır ve tedaviye başlarsın. Biz de İstanbul'da olduğumuz halde ön görüşmeyi bir ay önce yapıyoruz. Hem foktorun öyle dedi diye de öyle mi yapacaksın? Ayrıca kuruyorsun, daha adam birşey dememiş:)).
aynen canım hayırlı değilse iyi bir mani çıkartsın, bizim mücadelemiz de buymuş bu dünyada diyorum, Allah bizi gücendirmesinhayırlısı ne ise ne zamansa öyle olsun. olmayacaksa da -allah korusun- allahım hoş bir mani çıkartsın, olacağı zamana kalsın.
canım bende artık en kalitelileri diye birşey yok, bir tane olursa seviniyoruz. şu an durum o... iki opu üst üste yaptırmayı belki denerim, ama emin değilim... valla son ana kadar düşüneceğim bakalım5. güne bekletecek misin peki? Bir de konuştuk ya hani, iki opu üst üste yaptırıp en kalitelileri transfer ettirme konusunda ne düşünüyorsun?
maşallah sende sorun neydi, sen neden kendini kötü hissediyordun, durumun iyiymiş, Allah nazarlardan saklasın maşallah.Kızlar aradılar 7 yumurtaya işlem görmüş , 5 İ döllenmiş yarın yine arıcaklar
zaten ilk denemenmiş hadi hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah sen de hamişim diye yazarsın buraya da bir hamişimiz daha olur. topikimizin hamişleri az ya bizi de sevindirirsin hemEvet ilk canım
bülent hoca çok iyiymiş merak etme bence dopru karar vermiş olursune ben de Aret hocadan vaz geçtim. Demenmiş denenmezmiş. gerçi denemedim ama ben aret, ahmet, mehmet bahane olduğuna inanıyorum. kaderimizde varsa bebek ahmet'e, Mehmet'e kim ise o anda bizim hayatımızda olan doktor ona mal edilecek muhakkak. Yine de tecrübelere de kulak vermek gerek.
Burada tedavi gördüğüm doktorumun Acıbadem Bülent Tıraş ile anlaşması var. Orayı denemeyi düşünüyorum. Belki kader beni bu yola, bu kişiye güzel şeyler olacağı için itmiştir kim bilir. belki senin acı tecrüben beni doğru kişiye yönlendirmiştir kim bilir...yaşanan her şey geleceğimizi şekillendiriyor biz bilmeden. Doğru insan doğru zaman ne ise kim ise ona doğru gidelim inşallah.
Adanada da Acıbadem varmış. Buradaki doktoruma onu da soracağım. Yok illa Bülent hoca derse deneyeceğim bakalım.
iki doktora baktırmak bence de kesimlikle önemli, ama adetliyken gerek yok bence. önceden yumurta takibi yaptırıldı ise ne kadar yumurta çıkıyor o ay bakıldı ise, bir geçmiş tuttu ise haremizcim, o zaman adetli iken görüşme yapmasına da gerek kalmaz... doktorlar durumu geçmişe bakarak anlayıp ona göre ilaç veriyor, tedavi sırasında da ilaç dozunu değiştirebiliyor...Benim fikrim İstanbul'daki doktorla görüşmen yönünde. Bugüne kadar yaptırdığın tahliller, filmlerinle birlikte hikayeni de anlatarak görüşme yapman. Hatta belki iki foktorla görüşme ayarlaman. Regl gününe denk getirmen o kadar önemli mi bilmiyorum, ona arkadaşlar yorum yapsın. Yani tedaviye başlamadan yaklaşık bir ay önce görüşmeyi yapman mantıklı. Sonra karar verir, hazırlanır ve tedaviye başlarsın. Biz de İstanbul'da olduğumuz halde ön görüşmeyi bir ay önce yapıyoruz. Hem foktorun öyle dedi diye de öyle mi yapacaksın? Ayrıca kuruyorsun, daha adam birşey dememiş:)).
İşte, zaten bir tane kalırsa belki bir opu daha olursun. Neyse bakalım, duruma göre karar verirsin.canım bende artık en kalitelileri diye birşey yok, bir tane olursa seviniyoruz. şu an durum o... iki opu üst üste yaptırmayı belki denerim, ama emin değilim... valla son ana kadar düşüneceğim bakalım
olur bence stresliyim dersinGenetik konusunda hiç bilgim Yok canım yaptırmam sanırım.aslında hemen transfer istemiyorum .çünkü biliyorsunuz ben tedavi sürecini çok aşırı stresli geçirdim .bir tatil yapıp ondan sonra transfer istiyorum aslında ama buna ben karar verebilir miyim böyle bir uygulama var mı bilmiyorum .isteğe bağlı olabiliyor mu
bu bilgi harika benim için illusive çok sağol.Bülent Traş'a arkadaşım tedavi oldu. Onun tüpleri tıkalıydı. Daha önce başka yerde 2 kere transfer oldu ama tutmadı 3. gün embriyoları. Hatta bir tanesinde 3 tane koydular ama olmadı. Yaşı 38 ama her seferinde 14 yumurta toplanıyordu kendisinden. Bülent Bey 9 tane 5. gün embriyosu dondurdu ama arkadaşımı neredeyse transfer öncesi 1,5 ay gebelik için hazırladı. İlaçlar, serumlar, iğneler, rahim'e çizik falan. Neyse 2 tane transfer edildi ve 1 tanesi tuttu. Şu an 2,5 aylık hamile. Ama genetik yapmadı arkadaşıma.
Yani madem 35 yaş üstü genetik önemliyse neden bazı hastalara illa yapın diyorlar ve diğerlerine yapmayın diyorlar. Bu arada arkadaşımda sigara içen bir bayan.
Çok iyi etmişsin bak ne güzel gelecek dinlenmek...harika bir program. Senden özendim bak yürüyüşü bıtakmıştım, tekrar başlayayım bugün
Teşekkür ederim canım , kesinlikle yürüyüş yap çok iyi geliyor birde müzik dinleyerek yap ney dinletisi yada reiki müzigi dinle ruhu nasıl dinlendiriyor inanamazsın .
tedav, devam ederken ilaçlar dewğişebiliyor, bülent bey takip etmek ister. ultrason bilgilerinin kendisine iletilmesini ister diye düşünüyorumevet canım genetik konusu zaten bir muamma. yada şans bilemiyorum ki. Ama ben eşimle yakın derecede akraba olduğumuz için korkuyorum açıkçası ve bunu hoca ile görüşmem gerek muhakkak.
İşte merkez ile aynı şehirde olmanın avantajı bu. Buradaki doktorum tıpkı aşılama öncesi olduğu gibi iğne verecek. Yumurta oluşturacak. tahlilleri yapacak hazır olduğumda da istanbula yollayacak. eee peki sonra. İstanbul'un beni direk opu ya almaktan başka çaresi yok ki. Ne ön hazırlık olacak ne takviyeler ne de opu öncesi beni muayene falan edemeyecek. Buradaki doktorum nasıl yaparsa öyle olacak. Acaba diyorum ben burada muayene öncesi Bülent hocaya gitsem konuşsam beni muayene etse ona göre ilaç yada başka bir tedavi verse de Urfadaki doktoruma sadece takibim kalsa nasıl olur??
demez bence haremizcanım ya kafam her zamanki gibi çok karıştı. Fikrinizi almak isterim. Buradaki doktorum oraya gitmene ne gerek var ki ben zaten takibini buradan yapıyorum herhangi bir olumsuzluk olduğunda seni illa transfere yollayacak değilim derse.??
bence de. büyük patronun kontrolünde olmak daha güvenli hissettirecek bana da.tedav, devam ederken ilaçlar dewğişebiliyor, bülent bey takip etmek ister. ultrason bilgilerinin kendisine iletilmesini ister diye düşünüyorum
bence sen bülent hoca ile devam etmeli, o ne derse onu yapmalısın, haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım. sonunda sen de tüpçü oldun bakbence de. büyük patronun kontrolünde olmak daha güvenli hissettirecek bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?