Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet, önce gel bir görüş, sonra bizimle de görüş

Oleeeeeyyy, ne zaman?

Benim fikrim İstanbul'daki doktorla görüşmen yönünde. Bugüne kadar yaptırdığın tahliller, filmlerinle birlikte hikayeni de anlatarak görüşme yapman. Hatta belki iki foktorla görüşme ayarlaman. Regl gününe denk getirmen o kadar önemli mi bilmiyorum, ona arkadaşlar yorum yapsın. Yani tedaviye başlamadan yaklaşık bir ay önce görüşmeyi yapman mantıklı. Sonra karar verir, hazırlanır ve tedaviye başlarsın. Biz de İstanbul'da olduğumuz halde ön görüşmeyi bir ay önce yapıyoruz. Hem foktorun öyle dedi diye de öyle mi yapacaksın? Ayrıca kuruyorsun, daha adam birşey dememiş:)).

evet haklısın. Sanırım derdim buradaki foktora ayıp olur mu düşüncem. Ama önce kendimi düşünmem lazım.
Evet karar verince zaten bugün yarın gelmem iyi olacak. regl gününde gitmem çok ta önemli değilmiş. zaten kontrol olacak. Tüm belgelerimi istiyorlar evet.

5. güne bekletecek misin peki? Bir de konuştuk ya hani, iki opu üst üste yaptırıp en kalitelileri transfer ettirme konusunda ne düşünüyorsun?
canım bende artık en kalitelileri diye birşey yok, bir tane olursa seviniyoruz. şu an durum o... iki opu üst üste yaptırmayı belki denerim, ama emin değilim... valla son ana kadar düşüneceğim bakalım

bülent hoca çok iyiymiş merak etme bence dopru karar vermiş olursun

iki doktora baktırmak bence de kesimlikle önemli, ama adetliyken gerek yok bence. önceden yumurta takibi yaptırıldı ise ne kadar yumurta çıkıyor o ay bakıldı ise, bir geçmiş tuttu ise haremizcim, o zaman adetli iken görüşme yapmasına da gerek kalmaz... doktorlar durumu geçmişe bakarak anlayıp ona göre ilaç veriyor, tedavi sırasında da ilaç dozunu değiştirebiliyor...

canım bende artık en kalitelileri diye birşey yok, bir tane olursa seviniyoruz. şu an durum o... iki opu üst üste yaptırmayı belki denerim, ama emin değilim... valla son ana kadar düşüneceğim bakalım
İşte, zaten bir tane kalırsa belki bir opu daha olursun. Neyse bakalım, duruma göre karar verirsin.

olur bence stresliyim dersin

bu bilgi harika benim için illusive çok sağol.

tedav, devam ederken ilaçlar dewğişebiliyor, bülent bey takip etmek ister. ultrason bilgilerinin kendisine iletilmesini ister diye düşünüyorum

bence de. büyük patronun kontrolünde olmak daha güvenli hissettirecek bana da.
bence sen bülent hoca ile devam etmeli, o ne derse onu yapmalısın, haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım. sonunda sen de tüpçü oldun bak bizim hamişliğimizin yolu bu napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…