- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.821
Aynı araştırmayı ben de yapmıştım.nurgül Yeşilçay da tüp bebek ile hamile kalmışKızlar Ebru Destan'ın anne olma macerasını okurken ünlülere bakıyım dedim. İleri yaşta anne olan çok var.
Demet Akalın 42 yaşındaydı.
Hande Ataizi 40 yaşındaydı.
Halle Berry 42 yaşında.
Gülben Ergen 37 yaşında.
Ece Erken, 37 yaşında.
Jennifer Lopez 39 yaşında.
Kate Winslet 38 yaşında.
Füsun Demirel 53 yaşında.
Mariah Carey 41 yaşında.
Monica Bellucci 46 yaşında doğurdu.
Salma Hayek 41 yaşında.
baktım tatlım:)ertnur cnm müsaitsen özeline bakabilir misin
bunların hep tüp bebek mi aceba?Aynı araştırmayı ben de yapmıştım.nurgül Yeşilçay da tüp bebek ile hamile kalmış
hakkında hayırlısı Cim demişse vardır bildiği aslında ne mutlu bize ki en önemlisi biz gibi herşeye inanan hastaları kandırmıyorlar güveniyorum ben bu adama sonuna kadar yaaa:)))) bir dahaki ay inşallah bol bol yumoşun olsun canım...He canım Cim Bey'in yanındaydım. Bu ayı da pas geçti. Yumurtalar tedaviye cevap vermemiş@Haremiz in gelişine sevinmem mi laan. Bu, ilk fırsatta yine taplanaceğiz anlamına geliyor. @hayatguzel2015 in de bu defa hiç kaçarı yok
Kesinlikle aynı fikirdeyim ve Cim Bey'i seçtiğim için şanslı sayıyorum. Sonuna kadar onunla devam inşallah.hakkında hayırlısı Cim demişse vardır bildiği aslında ne mutlu bize ki en önemlisi biz gibi herşeye inanan hastaları kandırmıyorlar güveniyorum ben bu adama sonuna kadar yaaa:)))) bir dahaki ay inşallah bol bol yumoşun olsun canım...
inşallah canım oğlumuz olursa göbek adını Cem takarız:)))) benim olursa doğumuda onunla istiyorum çünkü inşallahKesinlikle aynı fikirdeyim ve Cim Bey'i seçtiğim için şanslı sayıyorum. Sonuna kadar onunla devam inşallah.
Moralim düzeldi, sağol valla. Bu listeyi duvarimdaki panoya mı assamKızlar Ebru Destan'ın anne olma macerasını okurken ünlülere bakıyım dedim. İleri yaşta anne olan çok var.
Demet Akalın 42 yaşındaydı.
Hande Ataizi 40 yaşındaydı.
Halle Berry 42 yaşında.
Gülben Ergen 37 yaşında.
Ece Erken, 37 yaşında.
Jennifer Lopez 39 yaşında.
Kate Winslet 38 yaşında.
Füsun Demirel 53 yaşında.
Mariah Carey 41 yaşında.
Monica Bellucci 46 yaşında doğurdu.
Salma Hayek 41 yaşında.
Evet o kızdaki sorunu çok merak ediyorum. Gencecik ve güzeller güzeli bir kız. Allah yardımcısı olsun.Beren Doğulu da çok uğraştı ama olmadı sanırım. 35 diye biliyorum yaşını
82 zannediyordum 84luymus. Klasik Türk toplumu yaklaşımı oldu seninki direk kadın kusurlu. Belki sorun eşinde.Evet o kızdaki sorunu çok merak ediyorum. Gencecik ve güzeller güzeli bir kız. Allah yardımcısı olsun.
Omepa da koenzim q10 ve omega3 bir arada imiş sanırım. Cim beyin hastalarıArkadaşlar çoğumuz sebepsiz infertilite ile savaş vermiyoruz. Genelimiz yaşla ilgili sıkıntılardan dolayı bu mücadele içine girdik.
Kimimiz çocuk kararını erteledi. Kimimiz geç evlendi. Kimimiz hala bekar vs vs. Ama burada gerçek olan "konu başlığı esas olan" yaş ile ilgili sıkıntıdan bu mücadele içine giriyoruz.
Bu sebeple bu yaş ile ilgili mücadeleyi bedenimizi kandırarak vermemiz gerekiyor. Yani beslenmeden, spora, vitaminlere varana kadar bir süreç içinde olmamız gerekiyor.
Bu mücadelemiz mesela bana "Kartalın Yeniden Doğuş Hikayesi'ni" aklıma getiriyor. Sizinle de paylaşayım.
“Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır.
Kartalın yaşı 40'a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Tüyleri kartlaşır, kalınlaşır ve kanatlarına takılmaya başlar.
Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır.
Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir.
Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır.
Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler.? Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar.
5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.”
Çok etkileyici değil mi?
Bizde bedenimizi yeniden üretken hale getirmek için mücadele etmemiz gerekiyor. Pes etmek yok. Rabbim o gücü versin yeterki bize maddi ve manevi.
Ben yürüyüşlere başladım. Sigarayı azalttım. Yeşil çay içiyorum günde 1 bardak. Adaçayı içiyorum yanında. Sonra Arı sütünden daha önce belirttiğim vitaminleri alıyorum. Bu arada Q10 vitamini yanında Balık Yağı içilmesi gerekiyormuş emilimi çok daha güçlü oluyormuş. Her gün bir bilgi okuyorum. Tabi elimden gelen bu. Fazlası gelmiyor ama umut ediyorum.
Allah büyük diyorum.
Yaşayacağız o muhteşem duyguyu inşallah hep beraber.
Eşinde veya kendinde bilemiyorum. Allah yardımcısı olsun.82 zannediyordum 84luymus. Klasik Türk toplumu yaklaşımı oldu seninki direk kadın kusurlu. Belki sorun eşinde.
Hepimizin inşallah. Onların işi daha zor herkesin gözü üstlerinde.Eşinde veya kendinde bilemiyorum. Allah yardımcısı olsun.
Evet canım omepa q10 . hem koenzim hem de balık yağı içeriyorOmepa da koenzim q10 ve omega3 bir arada imiş sanırım. Cim beyin hastalarıertnur ve iki prensesin annesi kullanıyordu.
Ben de çok merak ediyorum .84 doğumlu .Evet o kızdaki sorunu çok merak ediyorum. Gencecik ve güzeller güzeli bir kız. Allah yardımcısı olsun.
Ben de New Life kullanıyorum yanınada Efa balık yağı alıyorum.Ben de Q10 kullanıyorum kızlar yani Quenzim. Ama marka olarak kesinlikle New Life alın derim.diğetlerine göre vücutta emilimi 2 kat fazla neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?