Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynı araştırmayı ben de yapmıştım.nurgül Yeşilçay da tüp bebek ile hamile kalmış

hakkında hayırlısı Cim demişse vardır bildiği aslında ne mutlu bize ki en önemlisi biz gibi herşeye inanan hastaları kandırmıyorlar güveniyorum ben bu adama sonuna kadar yaaa:)))) bir dahaki ay inşallah bol bol yumoşun olsun canım...

Kesinlikle aynı fikirdeyim ve Cim Bey'i seçtiğim için şanslı sayıyorum. Sonuna kadar onunla devam inşallah.

Moralim düzeldi, sağol valla. Bu listeyi duvarimdaki panoya mı assam

Arkadaşlar çoğumuz sebepsiz infertilite ile savaş vermiyoruz. Genelimiz yaşla ilgili sıkıntılardan dolayı bu mücadele içine girdik.
Kimimiz çocuk kararını erteledi. Kimimiz geç evlendi. Kimimiz hala bekar vs vs. Ama burada gerçek olan "konu başlığı esas olan" yaş ile ilgili sıkıntıdan bu mücadele içine giriyoruz.
Bu sebeple bu yaş ile ilgili mücadeleyi bedenimizi kandırarak vermemiz gerekiyor. Yani beslenmeden, spora, vitaminlere varana kadar bir süreç içinde olmamız gerekiyor.

Bu mücadelemiz mesela bana "Kartalın Yeniden Doğuş Hikayesi'ni" aklıma getiriyor. Sizinle de paylaşayım.

“Kartal, kuş türleri içinde en uzun yaşayanıdır. 70 yıla kadar yaşayan kartallar vardır. Ancak bu yaşa ulaşmak için, 40 yaşlarındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorundadır.

Kartalın yaşı 40'a dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle de beslenmesini sağladığı avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşır ve göğsüne doğru kıvrılır. Tüyleri kartlaşır, kalınlaşır ve kanatlarına takılmaya başlar.

Artık kartalın uçması iyice zorlaşmıştır.

Dolayısıyla kartalın burada iki seçimden birisini yapması gerekir. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini göğüsleyecektir. Bu yeniden doğuş süreci 150 gün kadar sürecektir.

Bu yönde karar verirse kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kaya duvarda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde yuvasında kalır.

Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler.? Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar.

5 ay sonra kartal, kendisine 20 yıl veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur yeniden doğuş uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.”

Çok etkileyici değil mi?

Bizde bedenimizi yeniden üretken hale getirmek için mücadele etmemiz gerekiyor. Pes etmek yok. Rabbim o gücü versin yeterki bize maddi ve manevi.
Ben yürüyüşlere başladım. Sigarayı azalttım. Yeşil çay içiyorum günde 1 bardak. Adaçayı içiyorum yanında. Sonra Arı sütünden daha önce belirttiğim vitaminleri alıyorum. Bu arada Q10 vitamini yanında Balık Yağı içilmesi gerekiyormuş emilimi çok daha güçlü oluyormuş. Her gün bir bilgi okuyorum. Tabi elimden gelen bu. Fazlası gelmiyor ama umut ediyorum.
Allah büyük diyorum.

Yaşayacağız o muhteşem duyguyu inşallah hep beraber.

Omepa da koenzim q10 ve omega3 bir arada imiş sanırım. Cim beyin hastaları ertnur ve iki prensesin annesi kullanıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…