- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.801
valla olsun da sağlıkla tüp doğalgaz fark etmiyor artık:)bence sen bülent hoca ile devam etmeli, o ne derse onu yapmalısın, haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım. sonunda sen de tüpçü oldun bakbizim hamişliğimizin yolu bu napcaz
He canım Cim Bey'in yanındaydım. Bu ayı da pas geçti. Yumurtalar tedaviye cevap vermemişPşşşştttt,iki prensesin annesi neredesin? Cim Bey'in yanında mı? Bak, Haremiz geliyor, sevinmedin mi??
Amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur inşallah.Canım şimdiden iyi yolculuklar ve Rabbim dualarını kabul etsin..
maşallah çok çok ,iyi:)))) darısı başıma inşallahKızlar aradılar 7 yumurtaya işlem görmüş , 5 İ döllenmiş yarın yine arıcaklar
İnşallaaahhmaşallah çok çok ,iyi:)))) darısı başıma inşallah
Amin canım inşallah hepimizin duaları kabul olur inşallah.Canım şimdiden iyi yolculuklar ve Rabbim dualarını kabul etsin..
Ohhhh ohhhh maşallah 41 kere maşallah rabbim kucagîna almayı nasip etsin inşallah.Günaydın kızlar bugün kontrol vardı 6 folikülden 4 tanesi cevap vermiş ilaca. Bakalım büyüyorlar bir tanesi önden gidiyor, inşallah diğerleri de yetişir... napalım artık. Yapacak birşey yok. Olumlu düşünmeye sabretmeye devam
Sagol canım inşallah iyi gelir . Sen ne durumdasın transfer tarihin belli mi ? Merakla bekliyorum ....Bende arayacaktım fırsat olmadı.gitmen iyi olur diyecektim.iyi yapmışsın iyi yolculuklar bol keyifli günlerin olsun.
Benimki hibrit olsunvalla olsun da sağlıkla tüp doğalgaz fark etmiyor artık:)
Oooo, ne çabuk oldu lan, yoksa bana mı öyle geldi:)selam canım, evet kontrolüm vardı çok şükür 18,5 mm olmuşlar 6-7 folükül var dedi inşallah içi doludur diye umuyorum cuma saat 1'de opu yapılacak inşallah hayırlısı olur:)))
selam canım, evet kontrolüm vardı çok şükür 18,5 mm olmuşlar 6-7 folükül var dedi inşallah içi doludur diye umuyorum cuma saat 1'de opu yapılacak inşallah hayırlısı olur:)))
çabukluğunu gelde bana sor pazartesi ilk kontroldü 7. gün yani 11. günde opu normal bence:)Oooo, ne çabuk oldu lan, yoksa bana mı öyle geldi:)
çok sağol canım bu arada E2 587 olmuş bakalım cumaya kadar daha ne kadar yükselecek...ne güzel haber hayırlısî olsun arkadaşım.
maşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.selam canım, evet kontrolüm vardı çok şükür 18,5 mm olmuşlar 6-7 folükül var dedi inşallah içi doludur diye umuyorum cuma saat 1'de opu yapılacak inşallah hayırlısı olur:)))
İnşallah canımmaşallah çok çok ,iyi:)))) darısı başıma inşallah
allahtan beni havaalanından yada otogardan alacakmış merkez:)) muayeneden sonra görüşürüz ben de akşama biner dönerim artık bakıcaz.He canım Cim Bey'in yanındaydım. Bu ayı da pas geçti. Yumurtalar tedaviye cevap vermemişHaremiz in gelişine sevinmem mi laan. Bu, ilk fırsatta yine taplanaceğiz anlamına geliyor. hayatguzel2015 in de bu defa hiç kaçarı yok
inşallah canım sağolmaşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallah.
Ne zaman olacak bunlar, sen tez canlısın, geliverirsin hemen şimdi:)allahtan beni havaalanından yada otogardan alacakmış merkez:)) muayeneden sonra görüşürüz ben de akşama biner dönerim artık bakıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?