Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kesinlikle katılıyorum ama bence en en önemli olanı spor yapmak.

bence de. büyük patronun kontrolünde olmak daha güvenli hissettirecek bana da.

Ben yerinizde olsam bu tedavi süresince butun yumurta gelisim takiplerini bulent hocada yaptirirdim,urfada doktora kontrol ettirerek devam etmek yine kafanizda sorulara neden olabilir,varsa eger imkaniniz istanbulda2 hafta kalarak ya da bir iki gidis gelisle tedaviyi sonlandiririm,birisine tamamen guvenmek.ve teslim olmak en dogrusu sanirim,birde bruksel tup bebek merkezinde sanirim yucel kahraman var onunda cok basarili oldugu soyleniyor,ben bahceci fulya da tedavi oldum orayi da tavsiye ederim bol şansss...

olabilir ama üç hafta kalmam mümkün değil. Opu dan sonra da bir hafta istirahat etmem gerekecek. malesef hem madden hem manen mümkün değil.

Evet o kızdaki sorunu çok merak ediyorum. Gencecik ve güzeller güzeli bir kız. Allah yardımcısı olsun.

beren 2015 te başlamıştı sanırım tüp bebek tedavisine hala olmadı ne sorunu var açıkcası bende merak ediyorm yaşıda genç daha 33 hatta bi ara yurt dışında da tedavi mi oldu dediler başka bir şey mi tam olarak bilemiyorum nekadar doğru bayagı sıkıntısı var sanırım geçen bi fotoğrafını görmüştüm kız resmen çökmüş ya nerede eski beren dedim Allah yardımcısı olsun

ben bide kıvanç tatlıtuğ'un eşi başak dizeri merak ediyorum onunda yaşı 40'ın üstünde ama hala çocuk felan düşünmüyor ki eşi genç olabilir ama kendi yaşıda ortada
burada zaten çoğunun sıkıntısı yaştan kaynaklı hani ünlüler bile dışlarına nekadar estetik botox vs.. yapıp genç görünmeye çalışsalarda bazı şeyler için bunlar yeterli olmuyor

Beren i bende merak ediyorum. Sorun ne acaba hala olmadı

Ne de guzel anlatmissiniz gercekten..bu arada adacayi olasi gebelik halinde sorun yaratabilir diye biliyorum.. bi bakin isterseniz

bazen olmaması için hic bir sebeb gerekmiyor.mesala bizde herşey normal hatta normalin üstünde iyi ama hiç embiriyo oluşmadı transfere bir turlu gidemedik.yaşım 26 eşim 36bence nasip olmayınca yasmis rezevmis mış mış mış hepsi bahane Allahimin ol demesi gerekiyor.

Sağol canım iyi ki varsın. Nizimle paylaştığın için teşekkürler

Sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı? Bazen hatta çoğunlukla görünmeyen sebep bu oluyor .dışardan normal görünen sperm aslında sağlıksız oluyor .tedavisi de var .

Sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı? Bazen hatta çoğunlukla görünmeyen sebep bu oluyor .dışardan normal görünen sperm aslında sağlıksız oluyor .tedavisi de var .
biz iki defa üst üste tup yaptırdık.kimse bu testten bahsetmedi.taki sizin gibi arkadaşlardan duydum.yok hayır yapmadık daha görünürde hiç bir sıkıntımız yok.amma velakin labaratuvara kadar gelince isler degisiyor.ya dollenme olmuyor yada kaliteli bölünme iki tupte iptal oldu.doktorumuz bidaha denemeyin deyince iyice ne saldik. hasar testini bayramdan sonra yapacağız.bi umudum o kaldı.baska da yapicak bişey yok.arada sizleri takip ediyorum .maşallah embiriyolariniza inşallah kaliteli bolunurler

merhaba kizlar, haftalardir ilk defa goz atmak istedim... bebegimden ve isten dolayi aklima bile gelemiyor. biraz baktim yazilara hic yabanci gelmedi, tek degisen sey nickler... ayni seyleri bizlerde yuzlerce kez konusmustuk. cogunlugun bebegi oldu, diger arkadaslarinda olacak ins.. hic pes etmeden sonuna kadar caba gosterin cunku sonuc dunyalara bedel... yas hic onemli degil, kucagina alinca hersey unutuluyor mutlu gunler basliyor.
hepinize pozitif beta hcg ler dilerim...

Sebepsiz demişsiniz .sizd şunu söyleyim eğer hasar çıkar ve düzeltilirse sizde de problem yoksa doğal yoldan hamile kalabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…