- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.861
O kadar iyi geldin ki arkadaşım sağolasınmerhaba kizlar, haftalardir ilk defa goz atmak istedim... bebegimden ve isten dolayi aklima bile gelemiyor. biraz baktim yazilara hic yabanci gelmedi, tek degisen sey nickler... ayni seyleri bizlerde yuzlerce kez konusmustuk. cogunlugun bebegi oldu, diger arkadaslarinda olacak ins.. hic pes etmeden sonuna kadar caba gosterin cunku sonuc dunyalara bedel... yas hic onemli degil, kucagina alinca hersey unutuluyor mutlu gunler basliyor.
hepinize pozitif beta hcg ler dilerim...
İstanbul da veya Ankara'da iseniz düzen lab.öneririmMemorialda yaptıracağım yetişmez buna herhalde
Bu konuda en başarılı doktor Kaan AYDOS.belki duymuşsunuzdur .dna hasarı varsa tüp tutmaz diyor .ama sperm eğer sağlıklıysa hasar yoksa ,sperm sayısı düşük olsa bile doğal gebelik olur diyor.biz gitmiştik kendisine gerçekten mükemmel bir doktor ,çok açıklayıcıbiz iki defa üst üste tup yaptırdık.kimse bu testten bahsetmedi.taki sizin gibi arkadaşlardan duydum.yok hayır yapmadık daha görünürde hiç bir sıkıntımız yok.amma velakin labaratuvara kadar gelince isler degisiyor.ya dollenme olmuyor yada kaliteli bölünme iki tupte iptal oldu.doktorumuz bidaha denemeyin deyince iyice ne saldik. hasar testini bayramdan sonra yapacağız.bi umudum o kaldı.baska da yapicak bişey yok.arada sizleri takip ediyorum .maşallah embiriyolariniza inşallah kaliteli bolunurler
İstanbuldayım düzen ankarada değil miİstanbul da veya Ankara'da iseniz düzen lab.öneririm
İstanbul'da da var düzenİstanbuldayım düzen ankarada değil mi
Sitesine baktım ama bulamadımİstanbul'da da var düzen
Bizde eaime sperm testlerimizi orada yaptırdik. Mecidiyekoy cevahirin arksinda duzen lab. CanimSitesine baktım ama bulamadım
Buldum yarın telefon edip fiyat alayım.teşekkürler herkeseBizde eaime sperm testlerimizi orada yaptırdik. Mecidiyekoy cevahirin arksinda duzen lab. Canim
Çok teşekkürler uğraştırdım siZi
aslında biz kaan hocaya mail atmayı düşünüyoruz.ya kısacası ben hiç bu süreci bilmiyorum o mu çağırıyor biz mi direk gidiyoruz.hasar testinin ücreti nekadar acaba?bilginiz varmiBu konuda en başarılı doktor Kaan AYDOS.belki duymuşsunuzdur .dna hasarı varsa tüp tutmaz diyor .ama sperm eğer sağlıklıysa hasar yoksa ,sperm sayısı düşük olsa bile doğal gebelik olur diyor.biz gitmiştik kendisine gerçekten mükemmel bir doktor ,çok açıklayıcı
Bugün arasanız bile randevuyu eylül ekimden önceye vermez çok yoğun.ama bu testi yaptırıp sonuç çıkınca internet sitesinden test sonuçlarını yollarsanız 15 gün içinde dönüş yapıyor ve kullanılacak ilaçları söylüyoraslında biz kaan hocaya mail atmayı düşünüyoruz.ya kısacası ben hiç bu süreci bilmiyorum o mu çağırıyor biz mi direk gidiyoruz.hasar testinin ücreti nekadar acaba?bilginiz varmi
Hasar testi de Kaan hoca çok ayrıntılı bir DNA panel testi istiyor fiyatı 850 şuan.aslında biz kaan hocaya mail atmayı düşünüyoruz.ya kısacası ben hiç bu süreci bilmiyorum o mu çağırıyor biz mi direk gidiyoruz.hasar testinin ücreti nekadar acaba?bilginiz varmi
kaan bey ücret istemeden mi cevap veriyor, muayeneye gitmesek bile mi?Bugün arasanız bile randevuyu eylül ekimden önceye vermez çok yoğun.ama bu testi yaptırıp sonuç çıkınca internet sitesinden test sonuçlarını yollarsanız 15 gün içinde dönüş yapıyor ve kullanılacak ilaçları söylüyor
Çok güzel bir mesajdı, teşekkür ederiz..merhaba kizlar, haftalardir ilk defa goz atmak istedim... bebegimden ve isten dolayi aklima bile gelemiyor. biraz baktim yazilara hic yabanci gelmedi, tek degisen sey nickler... ayni seyleri bizlerde yuzlerce kez konusmustuk. cogunlugun bebegi oldu, diger arkadaslarinda olacak ins.. hic pes etmeden sonuna kadar caba gosterin cunku sonuc dunyalara bedel... yas hic onemli degil, kucagina alinca hersey unutuluyor mutlu gunler basliyor.
hepinize pozitif beta hcg ler dilerim...
ben hem fish hem detunnel+maturasyon testi yapıracağım. dna panel testi farklı test mi? bana bunlar dedilerHasar testi de Kaan hoca çok ayrıntılı bir DNA panel testi istiyor fiyatı 850 şuan.
Ever cnm en son öyleydi .ama cevap süreleri uzun .yine de randevu alın bencekaan bey ücret istemeden mi cevap veriyor, muayeneye gitmesek bile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?