Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O kadar iyi geldin ki arkadaşım sağolasın

Bu konuda en başarılı doktor Kaan AYDOS.belki duymuşsunuzdur .dna hasarı varsa tüp tutmaz diyor .ama sperm eğer sağlıklıysa hasar yoksa ,sperm sayısı düşük olsa bile doğal gebelik olur diyor.biz gitmiştik kendisine gerçekten mükemmel bir doktor ,çok açıklayıcı

aslında biz kaan hocaya mail atmayı düşünüyoruz.ya kısacası ben hiç bu süreci bilmiyorum o mu çağırıyor biz mi direk gidiyoruz.hasar testinin ücreti nekadar acaba?bilginiz varmi

aslında biz kaan hocaya mail atmayı düşünüyoruz.ya kısacası ben hiç bu süreci bilmiyorum o mu çağırıyor biz mi direk gidiyoruz.hasar testinin ücreti nekadar acaba?bilginiz varmi
Bugün arasanız bile randevuyu eylül ekimden önceye vermez çok yoğun.ama bu testi yaptırıp sonuç çıkınca internet sitesinden test sonuçlarını yollarsanız 15 gün içinde dönüş yapıyor ve kullanılacak ilaçları söylüyor

kaan bey ücret istemeden mi cevap veriyor, muayeneye gitmesek bile mi?

Çok güzel bir mesajdı, teşekkür ederiz..

Kızlar Günaydın,

Dün eşimle bulunduğumuz semtte kiralık bir yer vardı ona bakmaya gittik. Oturduğumuz yer apartman dairesi benim hayalim hep ayaklarımın toprağa basacağı küçük bile olsa bir evdi uzun çokkk uzuuuun yıllardır.
İnternette gördük ve bakmaya gittik bu dediğim yeri. Oturduğumuz yerin biraz dışında ama 2 dönüm arsanın içinde bir ev. Bir site içinde ama ortak organik tarım alanı olan bi yer. Biraz ev bakımsız ama bahçesi ömre bedel. Dedim eşime artık hayallerimi ertelemek istemiyorum tutalım burayı. Yavaş yavaş adam ederiz. Allah büyük. Şimdi akşamdan bu yana bahçede bi taraftan tavukları, iki tane kuzuyu, bide yuvarlanan bebeğimi hayal ediyorum. İçim kıpır kıpır. Sanki oldu bitti her şey gibi. Bebeğimin alttan çıtçıtlı body'sini bile hayal ediyorum. Böyle yumru yumru bacaklarını falan :)) Ay sabah sabah garip bi neşe oldu içimde..
En azından hayallerim var ve umudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…