Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel:). İstanbul'da mısın?

Benim de hayalimdeki hayat bu....aynen bu.Allah nasip eder inşallah

Ne güzel:). İstanbul'da mısın?
Evet İstanbul'da canım. Ben toprak sevenlerdenim. Apartmanda boğuluyorum. Sıkılıyorum. Bana ver toprağı başka bir şey istemem. Ben hayvanları çok seviyorum. Köpeklerim var biri 15 yaşında oldu diğeri 12. İş yerinde duruyorlar onlar. Onlarda yaşlandı benimle birlikte. Tek hayalim bahçeli bir ev..

İsim olarak bilemedim cnm aynı mı ama mesela içinde sperm üzerindeki oksidatif stres miktarı falan vardı.sonucu eşimin mailine gönderdiler yoksa bakar yazardım cnm
yazmana gerek kalmadı canım, aradım istediğim testleri yapıyorlarmış. hem de yarı fiyatına.... harika oldu bu, yaşasın

Ben de köy hayatı hastasıyım , hayvanlara aşığım .çıcukken yazları köyde kalırdık uzun uzun .canım anneanneciğim çocukluğumun en güzel günlerini onun sayesinde yaşadım kuzenlerimle .tek başına 30 yıl o düzeni sürdürdü Bizler için .ama dayımın vefatına dayanamadı ve 4 ay önce 8 Mart'ta kaybettik onu.canım benim mekanı cennet olsun...şimdi köye gitmek acı veriyor hiçbirşey eskisi gibi değil ,olmayacak .ama orada 2 tane kedim var. Munisim ve koca kafalı oğluşum.onlarınçok özledim ve gideceğim kısmetse .

Biz de İstanbul'u terk etme planları ve hayalleri olan gruptanız:). Çevremizde var yavaş yavaş bırakıp giden. Biz de inşallah 4-5 yıl sonra gitmeyi düşünüyoruz. Ben de köpek istiyorum yaaaa. Ama bir iş durumum var, o yüzden erteledik yine.

Allah rahmet eğlesin canım. Mekanı cennet olsun. Evet artık kayıplar yaşıyoruz yaş ilerledikçe. Hiç bişey eskisi gibi olmuyor. Artık sen anne olunca gider, çocuklarına kendi yaşadığın çocukluğu yaşatırsın inşallah. Rabbim sayımızı eksiltmeden hayırlısı ile hep arttırsın inşallah..

Canım bişey söyleyeceğim ama ne kadar anlaşılır dediğim bilemem ama inan bana bu tedavilerde tek iyi gelen şey, bana sorgusuz, sualsiz sevgisini sunan köpeklerim oldu. Onların elektiriğinin bana iyi geldiği kadar başka hiç bir dünyevi şey iyi gelmiyor. Statik elektiriğini tamamen alıyorlar insanın. Hele yaşlandı bi tanesi. Tüyler beyazladı, ayaklar aksıyor falan ama hala beni görsün o aksayan ayaklarla bi iki zıp zıp yapmaya çalışıyor sevinçten. Sonra kapı paspası gibi yatıyor tüm gün :) Ama insanlardan çok onlarla olmak bana her daim huzur veriyor.. Rabbim kalbine göre versin. İnşallah 4-5 yıl sonra bebekte 2-3 yaşlarında olur hep beraber ailecek gidersiniz..

Evet yaa, ben de eşim de köpekleri çok seviyoruz. Bence melek onlar, biz insanlar için dünyaya gönderilmiş. Biz insanlar hayvanları bizlerden aşağı canlılar olarak görüyoruz ne yazık ki, bizim gibi konuşmadıkları, bizim gibi yaşamadıkları için küçük görüyoruz ama aslında küçük olan bizleriz.

Evet canım onlar "dilsiz melekler" tek istedikleri sevgi.. Onların kullandığı lisanın adı "SEVGİ".
Eğer bu lisan ile konuşabilirsen onlarla, sana bir yığın insanın veremeyeceği huzuru verirler.

Ulan senin rejimlik neren var laaannn manken gibi kızsın. Görmesek yutacaz yani. Nispet mi yapıyon lan bize heeee ???

maşallah ne güzel hayaller, inşallah en kısa zamanda hepsi gerçekleşir canım yaaa nasılda güzel umut oldukça hepsi zamanı gelince olur elbette.. nerede bu baktığınız ev semt olarak yani merak ettim bir bahçe toprak organik düşkünü olarak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…