- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.901
hayırlı olsun canım ne güzel başlamışsın işte:))) süperBu arada kızlar, transfer sonrası deli gibi kararlar almıştım ya. İkisini hayata geçirebildim:). Pazartesiden itibaren rejime başladım, bu hormon iğneleri biliyorsunuz göbek möbek önde gidiyor, kilo da almıştım. Ve vejetaryen hayatıma da başladım.
36 saat sonra alıyorlar canım. hayırlı olsun şimdiden. İnşallah güzel sonuçlansın.Kızlar nasılsınız bakalım bu gün? ben dün gece saat 2'de çatlatma iğnemi vurdum yarın kısmetse 1 de işlem olacak normalde kaç saat sonra yapılıyor sanki az gibi geldi bana.. ilkini hatırlayamadım da.. bu arada inşallah yarın güzel haberler alırım ne olur enerjinizi bana gönderin:)))) dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...ilki kadar olmasa da heyecan var yine de.. bir de geçen seferden daha iyi dedikten sonra sanki beklentilerim çoğaldı:))))
Amin inşallah canım benim o zaman doğru oluyor sanırım:)))36 saat sonra alıyorlar canım. hayırlı olsun şimdiden. İnşallah güzel sonuçlansın.
Canım şimdiden geçmiş olsun su gibi aksın zaman ve hepsi güzel güzel döllensinler inşalalh 41 kere maşallah şimdiden.Kızlar nasılsınız bakalım bu gün? ben dün gece saat 2'de çatlatma iğnemi vurdum yarın kısmetse 1 de işlem olacak normalde kaç saat sonra yapılıyor sanki az gibi geldi bana.. ilkini hatırlayamadım da.. bu arada inşallah yarın güzel haberler alırım ne olur enerjinizi bana gönderin:)))) dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...ilki kadar olmasa da heyecan var yine de.. bir de geçen seferden daha iyi dedikten sonra sanki beklentilerim çoğaldı:))))
çok sağol güzel dileklerin için inşallah çok çok sağol... ne güzel inşallah en kısa zamanda hayallerin olur bizde eşimle çok istiyoruz ama iş hayatı işte malesef emekli olmadan zor kendi işi olunca ama zaten yaşadığmız yer biraz merkezden uzak şimdilik idare ediyoruz ama her istanbullu gibi bizimde hayalimiz bu:)))))Canım şimdiden geçmiş olsun su gibi aksın zaman ve hepsi güzel güzel döllensinler inşalalh 41 kere maşallah şimdiden.
Bu arada B.Çekmece taraflarında canım. İstanbul merkezinde bulmak öyle bir yer çok zor. Ama bu taraflarda var.
Kızlar nasılsınız bakalım bu gün? ben dün gece saat 2'de çatlatma iğnemi vurdum yarın kısmetse 1 de işlem olacak normalde kaç saat sonra yapılıyor sanki az gibi geldi bana.. ilkini hatırlayamadım da.. bu arada inşallah yarın güzel haberler alırım ne olur enerjinizi bana gönderin:)))) dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...ilki kadar olmasa da heyecan var yine de.. bir de geçen seferden daha iyi dedikten sonra sanki beklentilerim çoğaldı:))))
Ah canım beni de unutmamış.. Allah razı olsun canım cümlemizin müjdeli haberleri olsun inşallah...illusive unuttum kusura bakma müjdeli haberlerin olsun guzel haberler bekliyorum ismini sayamadıklarim da bu mujdeyi bekliyorum kusura bakmasın
çok sağol canım inşallah o zaman benim normal saat 1de alacaklar bende erken sandım bir an hesaplayınca sonra çok sağol.. dediğin gibi tek derdimiz bu olsun.. inşallah yarın güzel haberler alırım.. dün gece vuruldum zaten yarın alacaklar.. o heyecandan aklıma hiç bir şey gelmiyor..ertnur masallah tedavin cok güzel gidiyor.tabi beklentiler artacak ki sonucu gelsin insallah sonuna kadar müjdeli haberler al öpüyorum.catlatma benim de bir kez gece 2 de oldu.ertesi gün evdeydim.ikinci gün sabah 10 du sanırım, opu oldum. senin de saatlerin bana normal geldi.neysem tek takıntımiz saat sayısı olsun. gece 2 de basarılar.dua ederek yapabilirsin hz ibrahimin duası iyi geliyor.Rabbi hebli mines salihin.
Canım sen hemenntransfer mi isticeksin. Havuz mu? Genetik yaptırtacak mısın? Unutmuşum kusura bakma:)çok sağol canım inşallah o zaman benim normal saat 1de alacaklar bende erken sandım bir an hesaplayınca sonra çok sağol.. dediğin gibi tek derdimiz bu olsun.. inşallah yarın güzel haberler alırım.. dün gece vuruldum zaten yarın alacaklar.. o heyecandan aklıma hiç bir şey gelmiyor..
Gidişata bağlı hemen transfer olmayacak bu kesin ama 5. Günü konuşacağız gnetik için bakalım yarınki duruma ve embriyoların gidişatına bağlıCanım sen hemenntransfer mi isticeksin. Havuz mu? Genetik yaptırtacak mısın? Unutmuşum kusura bakma:)
Arkadşaım senden ümitliyim içini rahat ttut dualarımız seninleKızlar nasılsınız bakalım bu gün? ben dün gece saat 2'de çatlatma iğnemi vurdum yarın kısmetse 1 de işlem olacak normalde kaç saat sonra yapılıyor sanki az gibi geldi bana.. ilkini hatırlayamadım da.. bu arada inşallah yarın güzel haberler alırım ne olur enerjinizi bana gönderin:)))) dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...ilki kadar olmasa da heyecan var yine de.. bir de geçen seferden daha iyi dedikten sonra sanki beklentilerim çoğaldı:))))
Allahım senin enerjin ne güzel. Teşekkür ederim canımhayatguzel2015 tedavin bence de cok iyi gidiyor senin de haberlerin hep müjdeli olsun Haremiz bülent traşta tedavin cok güzel gecer inş. Müjdeli haberlerin olsun. @denizkaplan sen ne yapiyon lan baslayacak mişsın son okuduğum.senin ve poppy73 ünde müjdeli haberleri olsun.isyerim icin egitimdeyim gundüz pek yazamıyorum.aksam da ev hanimiyız malum hadi artık kızlar, bebegime de sesleniyorum bebegim hadi laan
canim hangi testleri sordun ücret nekadardi ve nekadar indirim yaptilar cvp verirsen sevinirimyazmana gerek kalmadı canım, aradım istediğim testleri yapıyorlarmış. hem de yarı fiyatına.... harika oldu bu, yaşasın
İnşallah canım çok sağolArkadşaım senden ümitliyim içini rahat ttut dualarımız seninle
Bol şans canım. Cim Bey genetiği şart tutuyor bildiğim kadarıyla, sende nasıl, konuştunuz mu?Gidişata bağlı hemen transfer olmayacak bu kesin ama 5. Günü konuşacağız gnetik için bakalım yarınki duruma ve embriyoların gidişatına bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?