Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlı olsun canım ne güzel başlamışsın işte:))) süper

Kızlar nasılsınız bakalım bu gün? ben dün gece saat 2'de çatlatma iğnemi vurdum yarın kısmetse 1 de işlem olacak normalde kaç saat sonra yapılıyor sanki az gibi geldi bana.. ilkini hatırlayamadım da.. bu arada inşallah yarın güzel haberler alırım ne olur enerjinizi bana gönderin:)))) dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...ilki kadar olmasa da heyecan var yine de.. bir de geçen seferden daha iyi dedikten sonra sanki beklentilerim çoğaldı:))))

36 saat sonra alıyorlar canım. hayırlı olsun şimdiden. İnşallah güzel sonuçlansın.

Canım şimdiden geçmiş olsun su gibi aksın zaman ve hepsi güzel güzel döllensinler inşalalh 41 kere maşallah şimdiden.
Bu arada B.Çekmece taraflarında canım. İstanbul merkezinde bulmak öyle bir yer çok zor. Ama bu taraflarda var.

çok sağol güzel dileklerin için inşallah çok çok sağol... ne güzel inşallah en kısa zamanda hayallerin olur bizde eşimle çok istiyoruz ama iş hayatı işte malesef emekli olmadan zor kendi işi olunca ama zaten yaşadığmız yer biraz merkezden uzak şimdilik idare ediyoruz ama her istanbullu gibi bizimde hayalimiz bu:)))))

ertnur masallah tedavin cok güzel gidiyor.tabi beklentiler artacak ki sonucu gelsin insallah sonuna kadar müjdeli haberler al öpüyorum.catlatma benim de bir kez gece 2 de oldu.ertesi gün evdeydim.ikinci gün sabah 10 du sanırım, opu oldum. senin de saatlerin bana normal geldi.neysem tek takıntımiz saat sayısı olsun. gece 2 de basarılar.dua ederek yapabilirsin hz ibrahimin duası iyi geliyor.Rabbi hebli mines salihin.

hayatguzel2015 tedavin bence de cok iyi gidiyor senin de haberlerin hep müjdeli olsun Haremiz bülent traşta tedavin cok güzel gecer inş. Müjdeli haberlerin olsun. @denizkaplan sen ne yapiyon lan baslayacak mişsın son okuduğum.senin ve poppy73 ünde müjdeli haberleri olsun.isyerim icin egitimdeyim gundüz pek yazamıyorum.aksam da ev hanimiyız malum hadi artık kızlar, bebegime de sesleniyorum bebegim hadi laan

Son düzenleme:
çok sağol canım inşallah o zaman benim normal saat 1de alacaklar bende erken sandım bir an hesaplayınca sonra çok sağol.. dediğin gibi tek derdimiz bu olsun.. inşallah yarın güzel haberler alırım.. dün gece vuruldum zaten yarın alacaklar.. o heyecandan aklıma hiç bir şey gelmiyor..

Canım sen hemenntransfer mi isticeksin. Havuz mu? Genetik yaptırtacak mısın? Unutmuşum kusura bakma:)

Arkadşaım senden ümitliyim içini rahat ttut dualarımız seninle

Allahım senin enerjin ne güzel. Teşekkür ederim canım

Günaydın güzel hanımlar:) cesur, inançlı, azimli arkadaşlarım benim. ben 4 Ağustos Cuma günü inşallah İstanbul da olacağım. Saat 11.30 da Maslak Acıbadem de randevum var.Bakalım şu meşhur "Bilent" hocayla bir tanışalım. Kimmiş neciymiş bi görelim opu muzu yapacak sonuçta dimi görmek lazım.
Ay inşallah güzel bir süreç yaşarım bu yolda sonucunda da inşallah mucizeme kavuşurum. Yeter artık yeterince bekledim.
İnşallah tüm tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarım emeklerinin mükafatını sevinçle alsınlar, kucaklar göbüşler dolsun inşallah. Allahım bu yolda yardımcımız olsun.
Önceki gece oturdum ve bebeğime mektup yazdım. "Oğlum, kızım......" diye başlayan bir mektup. Bir davet mektubu Onu ne kadar çok istediğimizi, özlemle nasıl beklediğimizi, onsuz bazı şeylerin eksik olduğunu, bizim için herşeyden daha kıymetli olduğunu, olacağını, babasını ve beni bi görse bizi beklettiği için çok üzüleceğini, bu yüzden hemen gelmesi gerektiğini anlattım. İnanıyorum ki yukarılardan bir yerlerden beni duydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…