- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.921
hayırlı olsun inşallah bu atacağın son adim olur ve kavuşursun bebislerine :))) bizim icin yaptığın dualara da bin kere aminn.Günaydın güzel hanımlar:) cesur, inançlı, azimli arkadaşlarım benim.ben 4 Ağustos Cuma günü inşallah İstanbul da olacağım. Saat 11.30 da Maslak Acıbadem de randevum var. Bakalım şu meşhur "Bilent" hocayla bir tanışalım. Kimmiş neciymiş bi görelim opu muzu yapacak sonuçta dimi görmek lazım.
Ay inşallah güzel bir süreç yaşarım bu yolda sonucunda da inşallah mucizeme kavuşurum. Yeter artık yeterince bekledim.
İnşallah tüm tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarım emeklerinin mükafatını sevinçle alsınlar, kucaklar göbüşler dolsun inşallah. Allahım bu yolda yardımcımız olsun.
Önceki gece oturdum ve bebeğime mektup yazdım. "Oğlum, kızım......" diye başlayan bir mektup. Bir davet mektubuOnu ne kadar çok istediğimizi, özlemle nasıl beklediğimizi, onsuz bazı şeylerin eksik olduğunu, bizim için herşeyden daha kıymetli olduğunu, olacağını, babasını ve beni bi görse bizi beklettiği için çok üzüleceğini, bu yüzden hemen gelmesi gerektiğini anlattım. İnanıyorum ki yukarılardan bir yerlerden beni duydu.
amin canım, evet adet olmadan gideceğim. sadece kontrol ve tanışma olacağı için çok ta önemli değil dedim. herşeyi Urfadaki doktorum yürütecek.hayırlı olsun inşallah bu atacağın son adim olur ve kavuşursun bebislerine :))) bizim icin yaptığın dualara da bin kere aminn.
Bisey sorcam adet olmayı beklemeden mi gidiyon istanbula
Canım hayırlı olsun şimdiden görüşmen. Bülent bey yılların doktoru. Eminim güzel güzel gelişmeler sağlayacaksın.amin canım, evet adet olmadan gideceğim. sadece kontrol ve tanışma olacağı için çok ta önemli değil dedim. herşeyi Urfadaki doktorum yürütecek.
Tüm tahlil sonuçlarımı götüreceğim. Zaten bu ay kist için doğum kontrol ilacı kullandığım için yumurta falan da oluşmamıştır.
Canım şimdi Opu hazırlığındasındır. Allah yardımcın olsun. Bugün hayırlı gün. İnşallah yumurtalar gelir bol bol kaliteli kaliteli..çok sağol canım inşallah o zaman benim normal saat 1de alacaklar bende erken sandım bir an hesaplayınca sonra çok sağol.. dediğin gibi tek derdimiz bu olsun.. inşallah yarın güzel haberler alırım.. dün gece vuruldum zaten yarın alacaklar.. o heyecandan aklıma hiç bir şey gelmiyor..
canım bitkisel kür falan kullanıyıor muydun.Kızlar günaydın,
Hepinize Hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Ben Temmuz 7'de opu olup ertesi gün adet olmuştum. Dün akşam yeniden oldum. 13 gün donra.Neden acaba? Doktor'a gitsem mi bilemedim.
Yok canım kullanmıyordum aslan pençesi falan onları bıraktım. Sadece Yeşil çay falan içiyorum. Ama acaba ben oopu'dan önce cylco kullanıyordum bitmesine 4 tane kırmızı kalmıştı bir baktık yumurta büyüyor 15 mm biri diğeri 11 mm. Doktor ilacı kestirdi iğne verdi ve 4 gün sonra opu oldum.canım bitkisel kür falan kullanıyıor muydun.
ben de aynı süreci yaşadım. ilacın bitmesine 3 tane kala bıraktım. ama günümde adet oldum. hemen de iğneye başladım.Yok canım kullanmıyordum aslan pençesi falan onları bıraktım. Sadece Yeşil çay falan içiyorum. Ama acaba ben oopu'dan önce cylco kullanıyordum bitmesine 4 tane kırmızı kalmıştı bir baktık yumurta büyüyor 15 mm biri diğeri 11 mm. Doktor ilacı kestirdi iğne verdi ve 4 gün sonra opu oldum.
O zaman yumurta biri 18 diğeri 15 mm'di. 1 yumurta toplanmış.
Opudan hemen sonra adet oldum.
Acaba o 15 mm olan adette gitmedi sonra mı çatladı gitti. Bilemedim.
Günaydın, davet mektubu çok hoş bir fikir olmuş. Hoşgeliyorsun. Dönüş ne zaman?Günaydın güzel hanımlar:) cesur, inançlı, azimli arkadaşlarım benim.ben 4 Ağustos Cuma günü inşallah İstanbul da olacağım. Saat 11.30 da Maslak Acıbadem de randevum var. Bakalım şu meşhur "Bilent" hocayla bir tanışalım. Kimmiş neciymiş bi görelim opu muzu yapacak sonuçta dimi görmek lazım.
Ay inşallah güzel bir süreç yaşarım bu yolda sonucunda da inşallah mucizeme kavuşurum. Yeter artık yeterince bekledim.
İnşallah tüm tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarım emeklerinin mükafatını sevinçle alsınlar, kucaklar göbüşler dolsun inşallah. Allahım bu yolda yardımcımız olsun.
Önceki gece oturdum ve bebeğime mektup yazdım. "Oğlum, kızım......" diye başlayan bir mektup. Bir davet mektubuOnu ne kadar çok istediğimizi, özlemle nasıl beklediğimizi, onsuz bazı şeylerin eksik olduğunu, bizim için herşeyden daha kıymetli olduğunu, olacağını, babasını ve beni bi görse bizi beklettiği için çok üzüleceğini, bu yüzden hemen gelmesi gerektiğini anlattım. İnanıyorum ki yukarılardan bir yerlerden beni duydu.
dönüş cumartesi saat 17 uçağı ile:)Günaydın, davet mektubu çok hoş bir fikir olmuş. Hoşgeliyorsun. Dönüş ne zaman?
Hmm, o zaman bir buluşma ayarlayalım, değil midönüş cumartesi saat 17 uçağı ile:)
Kizlar akideniz donduu kendi sayfasinda hadi gelin hepinizi bekliyorum.uzun zamandir yokdumm biraz gonul kirginligi biraaz hayata kuskunluk biraz umutsuzlu be bebeksiz mutsuzluk ben tedaavi istemedim bir muddet oldumu yas 42 simdi gidcegim bir istanbula ver elini son sanssss
aa tabiki de. Sizleri görmeden gitmem valla. Artık organizasyon sanırım denizkaplan a ait mi dicez:))
Bence de ekeceksiniz bizi, kız diyor uçağım 17:00'de, sen diyorsun 14:00. 16:00'da havaalaninda olması lazım. Burası İstanbuleveetttt . 5 Ağustosta, saat 2 de Taksim de . Hepinize aynı yere randevu verecem ama ben gelmeyecem heheheee Hababam sınıfındaki kızlar gibi
hay sen çok yaşa :)) belki sabah birlikte kahvaltı yaparız bi yerlerde:)Bence de ekeceksiniz bizi, kız diyor uçağım 17:00'de, sen diyorsun 14:00. 16:00'da havaalaninda olması lazım. Burası İstanbul
Yes, it will be perfecthay sen çok yaşa :)) belki sabah birlikte kahvaltı yaparız bi yerlerde:)
yok ya. Sabiha gökçen e inip ordan bineceğim. O şekilde vardı uçuş.Sabiha mı, Atatürk müHaremiz ? Maslak'a gideceğine göre herhalde Atatürk'tür.
Bak, gördün mü,yok ya. Sabiha gökçen e inip ordan bineceğim. O şekilde vardı uçuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?