Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hayırlı olsun inşallah bu atacağın son adim olur ve kavuşursun bebislerine :))) bizim icin yaptığın dualara da bin kere aminn.
Bisey sorcam adet olmayı beklemeden mi gidiyon istanbula

hayırlı olsun inşallah bu atacağın son adim olur ve kavuşursun bebislerine :))) bizim icin yaptığın dualara da bin kere aminn.
Bisey sorcam adet olmayı beklemeden mi gidiyon istanbula
amin canım, evet adet olmadan gideceğim. sadece kontrol ve tanışma olacağı için çok ta önemli değil dedim. herşeyi Urfadaki doktorum yürütecek.
Tüm tahlil sonuçlarımı götüreceğim. Zaten bu ay kist için doğum kontrol ilacı kullandığım için yumurta falan da oluşmamıştır.

Canım hayırlı olsun şimdiden görüşmen. Bülent bey yılların doktoru. Eminim güzel güzel gelişmeler sağlayacaksın.

Canım şimdi Opu hazırlığındasındır. Allah yardımcın olsun. Bugün hayırlı gün. İnşallah yumurtalar gelir bol bol kaliteli kaliteli..

Kızlar günaydın,

Hepinize Hayırlı Cumalar. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Ben Temmuz 7'de opu olup ertesi gün adet olmuştum. Dün akşam yeniden oldum. 13 gün donra. Neden acaba? Doktor'a gitsem mi bilemedim.

canım bitkisel kür falan kullanıyıor muydun.
Yok canım kullanmıyordum aslan pençesi falan onları bıraktım. Sadece Yeşil çay falan içiyorum. Ama acaba ben oopu'dan önce cylco kullanıyordum bitmesine 4 tane kırmızı kalmıştı bir baktık yumurta büyüyor 15 mm biri diğeri 11 mm. Doktor ilacı kestirdi iğne verdi ve 4 gün sonra opu oldum.
O zaman yumurta biri 18 diğeri 15 mm'di. 1 yumurta toplanmış.
Opudan hemen sonra adet oldum.
Acaba o 15 mm olan adette gitmedi sonra mı çatladı gitti. Bilemedim.

ben de aynı süreci yaşadım. ilacın bitmesine 3 tane kala bıraktım. ama günümde adet oldum. hemen de iğneye başladım.
zannetmem ondan olacağını. o alınmayan yumurta çatlamadıysa o mu yapıyor acaba. Bir baktırsana.

Günaydın, davet mektubu çok hoş bir fikir olmuş. Hoşgeliyorsun. Dönüş ne zaman?

Rabbim sizinde tüm isteyenlerde yardımcısı olsun tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…