- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.941
Laannn ben espri yaptıydım. ( Filmdeki çocukları eken kızların cümlesiydi : Saat 2 de Taksim' de ) O zaman kahvaltı için yine Kadıköy de buluşalım, oradan da Havaş 'ın servisiyle geçer havaalanına. Daha kolay olur.Bence de ekeceksiniz bizi, kız diyor uçağım 17:00'de, sen diyorsun 14:00. 16:00'da havaalaninda olması lazım. Burası İstanbul
OkLaannn ben espri yaptıydım. ( Filmdeki çocukları eken kızların cümlesiydi : Saat 2 de Taksim' de ) O zaman kahvaltı için yine Kadıköy de buluşalım, oradan da Havaş 'ın servisiyle geçer havaalanına. Daha kolay olur.
vallahi ben İstanbul'a çok fransızım. Siz beni yönlendireceksiniz saat ve ulaşım konusunda.Laannn ben espri yaptıydım. ( Filmdeki çocukları eken kızların cümlesiydi : Saat 2 de Taksim' de ) O zaman kahvaltı için yine Kadıköy de buluşalım, oradan da Havaş 'ın servisiyle geçer havaalanına. Daha kolay olur.
Ben seni öyle biyere götürecem ki, bir daha Urfa'ya dönmek istemiceksin yavruumm . Hem gazozu meşhur hem de şekerivallahi ben İstanbul'a çok fransızım. Siz beni yönlendireceksiniz saat ve ulaşım konusunda.
senden de zaten böyle bi atraksiyon beklemiyor değildim.Ben seni öyle biyere götürecem ki, bir daha Urfa'ya dönmek istemiceksin yavruumm . Hem gazozu meşhur hem de şekeri
Transfer de 2 embriyo mu yapacaksinız.benim 2 embriyo var tek tek transfer edilecek.2 transfer ederse mi %70, oysa saģlıklı gelen tek embriyo icin sans %70-75 veriliyordu
Ayyy ben bu e2 yi birtürlü anlamıyorum regli de kontrolde fazla çıkınca tedavi yarım kalıyor , ama yumurta lar büyürken fazla çıkınca normal sayılıyor. Opu için ne kadar olması gerekiyor e2 nin.çok sağol canım bu arada E2 587 olmuş bakalım cumaya kadar daha ne kadar yükselecek...
senden de zaten böyle bi atraksiyon beklemiyor değildim.seni coşkun seniii.
yaa, gelir misin? gel lütfeeeeeeeeen.Anladık grupsunuz tamam amainsan bi bizi de davet eder
yumurta sayısına göre canım. benim 3 yumurta ile 460 çıkmıştı.... yumurta daha fazlaysa 500 üstü çıkabiliyor.Ayyy ben bu e2 yi birtürlü anlamıyorum regli de kontrolde fazla çıkınca tedavi yarım kalıyor , ama yumurta lar büyürken fazla çıkınca normal sayılıyor. Opu için ne kadar olması gerekiyor e2 nin.
evet evetttt yaa gel lütfennn ama lütfennnyaa, gelir misin? gel lütfeeeeeeeeen.
Günaydın güzel hanımlar:) cesur, inançlı, azimli arkadaşlarım benim.ben 4 Ağustos Cuma günü inşallah İstanbul da olacağım. Saat 11.30 da Maslak Acıbadem de randevum var. Bakalım şu meşhur "Bilent" hocayla bir tanışalım. Kimmiş neciymiş bi görelim opu muzu yapacak sonuçta dimi görmek lazım.
Ay inşallah güzel bir süreç yaşarım bu yolda sonucunda da inşallah mucizeme kavuşurum. Yeter artık yeterince bekledim.
İnşallah tüm tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlarım emeklerinin mükafatını sevinçle alsınlar, kucaklar göbüşler dolsun inşallah. Allahım bu yolda yardımcımız olsun.
Önceki gece oturdum ve bebeğime mektup yazdım. "Oğlum, kızım......" diye başlayan bir mektup. Bir davet mektubuOnu ne kadar çok istediğimizi, özlemle nasıl beklediğimizi, onsuz bazı şeylerin eksik olduğunu, bizim için herşeyden daha kıymetli olduğunu, olacağını, babasını ve beni bi görse bizi beklettiği için çok üzüleceğini, bu yüzden hemen gelmesi gerektiğini anlattım. İnanıyorum ki yukarılardan bir yerlerden beni duydu.
Yaa benim aklımdaydı, dün İstanbul'da olduğunu yazmıştın. Evet, herkesi bekliyoruz:)Anladık grupsunuz tamam amainsan bi bizi de davet eder
evet canım. 1 gece konaklamak durumundayım. bakacağım. hastanenin misfirhanesi var diye duydum. Öyle ise çok güzel olur. Değilse de bir otel falan ayarlarım.:)
Hastaneye en yakın arkadaşın evinde de kalabilirsin.ben ankarada olsaydın gelmeni cok isterdim.bizim kızlarda teklif etmisti istanbul grubu biliyorsunevet canım. 1 gece konaklamak durumundayım. bakacağım. hastanenin misfirhanesi var diye duydum. Öyle ise çok güzel olur. Değilse de bir otel falan ayarlarım.:)
evet canım biliyorum. Ama kızlar çok ters taraftalar sanırım.Hastaneye en yakın arkadaşın evinde de kalabilirsin.ben ankarada olsaydın gelmeni cok isterdim.bizim kızlarda teklif etmisti istanbul grubu biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?