Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bence de ekeceksiniz bizi, kız diyor uçağım 17:00'de, sen diyorsun 14:00. 16:00'da havaalaninda olması lazım. Burası İstanbul
Laannn ben espri yaptıydım. ( Filmdeki çocukları eken kızların cümlesiydi : Saat 2 de Taksim' de ) O zaman kahvaltı için yine Kadıköy de buluşalım, oradan da Havaş 'ın servisiyle geçer havaalanına. Daha kolay olur.

vallahi ben İstanbul'a çok fransızım. Siz beni yönlendireceksiniz saat ve ulaşım konusunda.

çok sağol canım bu arada E2 587 olmuş bakalım cumaya kadar daha ne kadar yükselecek...
Ayyy ben bu e2 yi birtürlü anlamıyorum regli de kontrolde fazla çıkınca tedavi yarım kalıyor , ama yumurta lar büyürken fazla çıkınca normal sayılıyor. Opu için ne kadar olması gerekiyor e2 nin.

Ayyy ben bu e2 yi birtürlü anlamıyorum regli de kontrolde fazla çıkınca tedavi yarım kalıyor , ama yumurta lar büyürken fazla çıkınca normal sayılıyor. Opu için ne kadar olması gerekiyor e2 nin.
yumurta sayısına göre canım. benim 3 yumurta ile 460 çıkmıştı.... yumurta daha fazlaysa 500 üstü çıkabiliyor.

Haremiz hayırlı olsun güzel sonucların olsun insallah.hemen geliyorsun demek kalma isini ne yaptın

evet canım. 1 gece konaklamak durumundayım. bakacağım. hastanenin misfirhanesi var diye duydum. Öyle ise çok güzel olur. Değilse de bir otel falan ayarlarım.:)
Hastaneye en yakın arkadaşın evinde de kalabilirsin.ben ankarada olsaydın gelmeni cok isterdim.bizim kızlarda teklif etmisti istanbul grubu biliyorsun

Kızlar ben bu sabah transfer oldum .2 tane 3. Gün embriyosu konuldu .kalan 3 embriyonun gelişimi izleniyor
Şuan annemdeyim 1 hafta burada kalıcam.
Peki kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Progestan olarak sadece sabahları 1 kez crinone jele devam edeceğim . Estrofem hap günde 2 tane, 1 tane prednol, bebek aspirini ve folik asit .
Kızlar günde 1 jel yeterli mi progestan için .
Bir de hiç transferden sonra kanda e2 ölçülmeden estrofeme devam mı edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…