Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bizim ki de istanbul müdafai hukuk cemiyetine benzedi.istanbul terakkiperver cumhuriyet fırkası veya ben ankara müdafaı hukuk cemiyeti valla vatan savunmasına döndü bu iş ilmek ilmek ördük yani.

hayırlı uğurlu olsun misafirlerin. Sürekli yerleşsinler, zapt etsinler inşallah.

Canım hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur. 41 kere maşallah. İlaç kısımlarını bilmiyorum hiç İnan bilsem yazarım biliyorsun sayfa sayfa ama çok sevindim transferine.

yaa, gelir misin? gel lütfeeeeeeeeen.

evet evetttt yaa gel lütfennn ama lütfennn

Yaa benim aklımdaydı, dün İstanbul'da olduğunu yazmıştın. Evet, herkesi bekliyoruz:)

Şaka yapım size bir daha ki buluşma zamanında hepinizle tanışmayı çok isterim. Yarın doktora gideceğim yine adet oldum gelsin demiş hoca :) ne olur ne biter bilemiyorum şimdilik bakalım artık. Ama sizin böyle görüşmeniz, tanışmanız, dayanışmanız çok ama çok güzel

Hayırlı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunsunlar inşallah annelerine

Kızlar selam kusura bakmayın artık çok sık giremiyorum buraya ama bu günümden haberdar etmek istedim sizi nede olsa dualarınıza beni de alıyorsunuz Allah razı olsun hepinizden bu gün opu oldum ve ben bile şok oldum Allah nazardan korusun ama geçenkinde 3 yumurta olunca bu sefer çok korkuyordum 11 tane yumurta topalndı bakalım kaç tanesi döllenecek ve benimle kalıcak inşallah şansım olur Allaha sığınıyorum ama hu gün benim için güzel bir gündü inşallah devamı gelir, canlarım hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz sonunda o mucizelerimize kavuşacağız... snaırım bu ay kullandığım farklı hormon iğnesi çok işe yaradı birde bu sefer baya pozitiftim ve çok takmadım. O kadar ki ilk kontrolde sadec 7/8 folikül dedi olsun dedim.. bu gün kendime geldiğimde sormadım bile taki hemşire 11 yumurta tebrikler derken şaşırdım çok fazla şükür Bakalım yarın ararlar kaçı döllenecek Dr geldi ve bu sefer bakalım ama bu sayıyla mutlaka genetiğe yollayalım dedi inşallah yarısı bile kalsa iyi umarım güzel enerjinizi dualarınıza beni de eklersiniz çok çok öpüyorum... bu arada buluşma konusunda ctesi sabahtan bana uyar Haremiz hoşgelecen inşallah güzel bir başla gıç olsun... bu sefer biraz ağrım fazla bende anlamadım ama sayıdan öyürü mü bilmiyorum benden bu kadar haber hpinizi çok seviyorum sevgiler....

Buluşma yarın değilki gelmeni çok isterim

Maşallah nazar değmesin. Darısı bizlere olsun inşallah. Allah sonuna kadar yüzünü güldürsün arkadaşım. Yarın büyük gün. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım şimdi Opu hazırlığındasındır. Allah yardımcın olsun. Bugün hayırlı gün. İnşallah yumurtalar gelir bol bol kaliteli kaliteli..
Canım benim unutmamışsın tatlı dilli kader arkadaşım çok sağol evet opu yapıldı çok şükürİnşallah öyle olur

Maşallah nazar değmesin. Darısı bizlere olsun inşallah. Allah sonuna kadar yüzünü güldürsün arkadaşım. Yarın büyük gün. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin canım inşallahSevinmek için bitaz erken ama ne yapayım buraya kadar gelmek bile beni mutlu etti inşallah sonu güzel olur... inşallah darısı başınıza

Süper canım, maşallah 11 yumurta şahane:)). Evet kesin o yeni ilacın etkisi olmuş. Sayı fazla olunca şans çok artıyor. Ağrın büyük ihtimal fazla sayıda toplanmasindan olabilir, genelde çok toplananlarin ağrısı oluyor, öyle okuyorum forumlarda.

Evet öyle ilkinde hiç ağrım olmamıştı hatta gldiğimde evi süpürüp yemek yapmıştım bu gün çok fazla arabaya zor binip indim sanırım fazla geldi bana... sağol canım inşallah 6. Güne kadar benimle kalırlar

Canım hayırlı olsun bana hep progestan hap verildi vajinal kullandım seninkini bilmyiorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…