- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #55.981
Maşallah şekerim yumurta sayısı aydan aya değişiyor. Daha önce yumruta takibi yaptırdın mı bilmyiroum. Belki de o 3 yumrutalı ayın en düşük sayı olan ayydı. İnşallah hepsi döllenir sağlıklı bir şekilde ilerler canımKızlar selam kusura bakmayın artık çok sık giremiyorum buraya ama bu günümden haberdar etmek istedim sizi nede olsa dualarınıza beni de alıyorsunuz Allah razı olsun hepinizden bu gün opu oldum ve ben bile şok oldum Allah nazardan korusun ama geçenkinde 3 yumurta olunca bu sefer çok korkuyordum 11 tane yumurta topalndı bakalım kaç tanesi döllenecek ve benimle kalıcak inşallah şansım olur Allaha sığınıyorum ama hu gün benim için güzel bir gündü inşallah devamı gelir, canlarım hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz sonunda o mucizelerimize kavuşacağız... snaırım bu ay kullandığım farklı hormon iğnesi çok işe yaradı birde bu sefer baya pozitiftim ve çok takmadım. O kadar ki ilk kontrolde sadec 7/8 folikül dedi olsun dedim.. bu gün kendime geldiğimde sormadım bile taki hemşire 11 yumurta tebrikler derken şaşırdım çok fazla şükür Bakalım yarın ararlar kaçı döllenecek Dr geldi ve bu sefer bakalım ama bu sayıyla mutlaka genetiğe yollayalım dedi inşallah yarısı bile kalsa iyi umarım güzel enerjinizi dualarınıza beni de eklersiniz çok çok öpüyorum... bu arada buluşma konusunda ctesi sabahtan bana uyar @Haremiz hoşgelecen inşallah güzel bir başla gıç olsun... bu sefer biraz ağrım fazla bende anlamadım ama sayıdan öyürü mü bilmiyorum benden bu kadar haber hpinizi çok seviyorum sevgiler....
Hic yaptirnadim belkide sagol insallah canimMaşallah şekerim yumurta sayısı aydan aya değişiyor. Daha önce yumruta takibi yaptırdın mı bilmyiroum. Belki de o 3 yumrutalı ayın en düşük sayı olan ayydı. İnşallah hepsi döllenir sağlıklı bir şekilde ilerler canım
Ertnurcum var mı haberHic yaptirnadim belkide sagol insallah canim
Canim hic hatirlamiyorum 3/5 falan demistiertnur 'cuğum birşey soracağım. İlk kontrolünde folikul sayın 7-8'di, değil mi? Peki bir önceki tedavinde ilk kontroldeki folikul sayın kaçtı?
Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumErtnurcum var mı haber
Ahhh arkadşaım o kadar iyi anlıyorum ki benim de biliyorsun 5te 1 4te 1 oluyor bazen olmuyor. Senin için dua edeceğim arladaşım inşallah hepsi devam eder de 4 tane embriyon olur güzel güzel bebişlerim olurVar tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumanlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk
Yaaa, üzülme canım yaa, anlıyorum seni, insanı alıştırınca çok sayıya sonra hayal kırıklığı oluyor. Demek ki o ilaç, pek de kaliteyi artırmıyormuş. Ama olsun 4 de kötü bir rakam değil. Eğer 11'i bilmeseydin 4'e sevinirdin. Çünkü geçen sefer 3 olmuştu. Ben 3'ten 1'e bire düşünce çok uzülmüştüm. Ama en azindan senin 3'den 4'e yukselme var. Tabi bilemeyiz. Bu işi kimse bilmiyor. Hepimiz aciziz bu sistem karsisinda doktorlar da aciz. Sen olacagina inan, mucadeleni sürdür, elbet hayaline kavusacaksin. Sıkma canını.Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumanlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk
Haklisin sanirim boyle dusununce ama sonu onemli hayirlisi artik evrene yolladigim mesajlar ettigim dualar insallah bana geri doner guzellikle sagol canimYaaa, üzülme canım yaa, anlıyorum seni, insanı alıştırınca çok sayıya sonra hayal kırıklığı oluyor. Demek ki o ilaç, pek de kaliteyi artırmıyormuş. Ama olsun 4 de kötü bir rakam değil. Eğer 11'i bilmeseydin 4'e sevinirdin. Çünkü geçen sefer 3 olmuştu. Ben 3'ten 1'e bire düşünce çok uzülmüştüm. Ama en azindan senin 3'den 4'e yukselme var. Tabi bilemeyiz. Bu işi kimse bilmiyor. Hepimiz aciziz bu sistem karsisinda doktorlar da aciz. Sen olacagina inan, mucadeleni sürdür, elbet hayaline kavusacaksin. Sıkma canını.
Canim ya cok sagol dualarin icin cok ihtiyacim var evet sabahtan beri bagira bagira aglamak neymis gordum eminim alt komsu sadirmistir ama elimde degil kendi kendimi susturamadim hayal kiriklgi iste kendimi sorguluyorum aceba iyi bir anne olamayacakmiyim ondan midir bilmiyorum ama tek bildigim Allah isterse hersey olurAhhh arkadşaım o kadar iyi anlıyorum ki benim de biliyorsun 5te 1 4te 1 oluyor bazen olmuyor. Senin için dua edeceğim arladaşım inşallah hepsi devam eder de 4 tane embriyon olur güzel güzel bebişlerim olur
Canım lütfen ağlama. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden olduk. Neticede 4 tane döllenmiş ve olgun yumurtan var 41 kere maşallah. Zaten her ay 10 yumurta olsada içlerinden gelişen bi tane oluyor ama bak şimdi 4 bebecik var orada. İnşallah gelişimleri çok güzel olur. Güzel şeyler düşün ve güzel olsun sonuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Canim ya cok sagol dualarin icin cok ihtiyacim var evet sabahtan beri bagira bagira aglamak neymis gordum eminim alt komsu sadirmistir ama elimde degil kendi kendimi susturamadim hayal kiriklgi iste kendimi sorguluyorum aceba iyi bir anne olamayacakmiyim ondan midir bilmiyorum ama tek bildigim Allah isterse hersey olur
Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumanlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk
Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumanlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk
nasıl yani hasar testide bunların içinde oluyor mu?Dna hasar testi canım fish ve tunnel. 650 700 dediler
Burdayııımmmiki prensesin annesi canim arkadasim bu gun yanima kadar gelmen beni cok mutlu etti sagol varol canim Iyi ki varsin sesincikmiyor nerdesin
Oyle tabi haklisin insallah i 4 bebecik benimle kalir 2. Denemem ve gercektencok yiprandim umut edip beklemekten yoruldum hepiniz gibiCanım lütfen ağlama. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden olduk. Neticede 4 tane döllenmiş ve olgun yumurtan var 41 kere maşallah. Zaten her ay 10 yumurta olsada içlerinden gelişen bi tane oluyor ama bak şimdi 4 bebecik var orada. İnşallah gelişimleri çok güzel olur. Güzel şeyler düşün ve güzel olsun sonuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kaçıncı denemede yüzün güldü kusura bakma soruyorum birde yaş kaç hangi hastanede tedavi oldunuzBu iste rakamlarin hic onemi yok arkadasim b7nlarla uzme kendini bende de hwp 14 yumurta toplanirdi ama 5.gune ya 3 ya 4 kalirdi sonrada genetikten bir seferinde hic saglikli gelmedi birinde 3 taneden 1 i geldi simdi karnimda kizucugum,allahim buyuk o bilir,hiiic bozma moralini allaha emanet yumoslarin...
Hoşgeldin canım kader arkadaşım:)))Burdayııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?