Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Maşallah şekerim yumurta sayısı aydan aya değişiyor. Daha önce yumruta takibi yaptırdın mı bilmyiroum. Belki de o 3 yumrutalı ayın en düşük sayı olan ayydı. İnşallah hepsi döllenir sağlıklı bir şekilde ilerler canım

Hic yaptirnadim belkide sagol insallah canim

Ertnurcum var mı haber
Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorum anlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk

Ahhh arkadşaım o kadar iyi anlıyorum ki benim de biliyorsun 5te 1 4te 1 oluyor bazen olmuyor. Senin için dua edeceğim arladaşım inşallah hepsi devam eder de 4 tane embriyon olur güzel güzel bebişlerim olur

Yaaa, üzülme canım yaa, anlıyorum seni, insanı alıştırınca çok sayıya sonra hayal kırıklığı oluyor. Demek ki o ilaç, pek de kaliteyi artırmıyormuş. Ama olsun 4 de kötü bir rakam değil. Eğer 11'i bilmeseydin 4'e sevinirdin. Çünkü geçen sefer 3 olmuştu. Ben 3'ten 1'e bire düşünce çok uzülmüştüm. Ama en azindan senin 3'den 4'e yukselme var. Tabi bilemeyiz. Bu işi kimse bilmiyor. Hepimiz aciziz bu sistem karsisinda doktorlar da aciz. Sen olacagina inan, mucadeleni sürdür, elbet hayaline kavusacaksin. Sıkma canını.

Haklisin sanirim boyle dusununce ama sonu onemli hayirlisi artik evrene yolladigim mesajlar ettigim dualar insallah bana geri doner guzellikle sagol canim

Ahhh arkadşaım o kadar iyi anlıyorum ki benim de biliyorsun 5te 1 4te 1 oluyor bazen olmuyor. Senin için dua edeceğim arladaşım inşallah hepsi devam eder de 4 tane embriyon olur güzel güzel bebişlerim olur
Canim ya cok sagol dualarin icin cok ihtiyacim var evet sabahtan beri bagira bagira aglamak neymis gordum eminim alt komsu sadirmistir ama elimde degil kendi kendimi susturamadim hayal kiriklgi iste kendimi sorguluyorum aceba iyi bir anne olamayacakmiyim ondan midir bilmiyorum ama tek bildigim Allah isterse hersey olur

Canım lütfen ağlama. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden olduk. Neticede 4 tane döllenmiş ve olgun yumurtan var 41 kere maşallah. Zaten her ay 10 yumurta olsada içlerinden gelişen bi tane oluyor ama bak şimdi 4 bebecik var orada. İnşallah gelişimleri çok güzel olur. Güzel şeyler düşün ve güzel olsun sonuda. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar ben temmuz 7 de opu olmuştum cyclo biterken 8 de adet oldum bahsetmiştim. 2 gün önce tekrar adet oldum doktora geldik. Doktor bunun bir kırılma adeti olduğunu söyledi. Oluşan hemen sonra adet oldum ya rahim inceldi ve ostrejen salgılamaya devam edince vücut rahim inceliğine karşı yeniden adet oluyormuş. Gelişen bi yumurtam var yine 16 mm olmuş. E2 verdim bakalım. Ben de tek yumurta ile mücadele veriyorum işte.

ertnur masallah cok iyiydi 11 olsun bu rakamı görmekte güzel.sayın yine guzel 4 masallah.guzel devam ediyor.beklemek merak zor oluyor.iyi sonuclar gelecek insallah.

Bu iste rakamlarin hic onemi yok arkadasim b7nlarla uzme kendini bende de hwp 14 yumurta toplanirdi ama 5.gune ya 3 ya 4 kalirdi sonrada genetikten bir seferinde hic saglikli gelmedi birinde 3 taneden 1 i geldi simdi karnimda kizucugum,allahim buyuk o bilir,hiiic bozma moralini allaha emanet yumoslarin...

Oyle tabi haklisin insallah i 4 bebecik benimle kalir 2. Denemem ve gercektencok yiprandim umut edip beklemekten yoruldum hepiniz gibi(( inşallah sonu güzel olur Allah senelerce uğraşanlara mükafatını versin cidden ben şurda bir kaç ayfır uğraşıyorum onları çok daha iyi anlıyorum ama o kadar sabır tebrik ediyorum azimlerini... sonu güzel olsun inşallah

Kaçıncı denemede yüzün güldü kusura bakma soruyorum birde yaş kaç hangi hastanede tedavi oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…