- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.001
İnşallah sağol canımertnur masallah cok iyiydi 11 olsun bu rakamı görmekte güzel.sayın yine guzel 4 masallah.guzel devam ediyor.beklemek merak zor oluyor.iyi sonuclar gelecek insallah.
Ah. Canım Allah yardımcın olsun inşallah seninde bu altın yumurtan olur...Kızlar ben temmuz 7 de opu olmuştum cyclo biterken 8 de adet oldum bahsetmiştim. 2 gün önce tekrar adet oldum doktora geldik. Doktor bunun bir kırılma adeti olduğunu söyledi. Oluşan hemen sonra adet oldum ya rahim inceldi ve ostrejen salgılamaya devam edince vücut rahim inceliğine karşı yeniden adet oluyormuş. Gelişen bi yumurtam var yine 16 mm olmuş. E2 verdim bakalım. Ben de tek yumurta ile mücadele veriyorum işte.
Lütfen bu düşünceleri çıkart kafandan 20 lik kızlar hamile kaldıklarında çok mu iyi annelik yapıyorlar hepsi.... hepimiz harika anneler olacağız emin ol. Herşeyi bir vakti var o kadarCanim ya cok sagol dualarin icin cok ihtiyacim var evet sabahtan beri bagira bagira aglamak neymis gordum eminim alt komsu sadirmistir ama elimde degil kendi kendimi susturamadim hayal kiriklgi iste kendimi sorguluyorum aceba iyi bir anne olamayacakmiyim ondan midir bilmiyorum ama tek bildigim Allah isterse hersey olur
Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıklıysa hayırlıysa olsun. Sabırlı olmamız lazım ben bunu anlıyorum metanetli de olmamaız lazımHerkeze merhaba ben 40 yaşindayim 2.çocuğuma hamileyim 3.yasinda bi.oglum var 7.tüp bebek denememizde sahip olduk 37 yaşimda İnşaallaahhh 2.kez anne olmak nasip olur.Allahim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin insaallaahhh.Amin...
Hasar testi ve genetik tarama yaptırdık bugün. Fish be tunnel birlikte çalışılıyormuş düzende ismi de hasar testi ve genetik tarama imiş. Soruna cevap verebildim mi bilmiyorumnasıl yani hasar testide bunların içinde oluyor mu?
Kaçıncı denemede yüzün güldü kusura bakma soruyorum birde yaş kaç hangi hastanede tedavi oldunuz
çok teşekkür ederim. açıklayıcı olmuş randevu falan nasil aldınız .kaan hocayla gorusebildinizmi fiyat daha yüksek bi mevlaydi sanirsam siz ya uyguna yapmışsınız.sonuçlar nezaman çıkar????? kusuruna bakma artık sürekli sorup duruyorum.damdan düşenin halini damdan düşen bilir..Hasar testi ve genetik tarama yaptırdık bugün. Fish be tunnel birlikte çalışılıyormuş düzende ismi de hasar testi ve genetik tarama imiş. Soruna cevap verebildim mi bilmiyorum
Randevusuz gidiliyor. Kaan hıca ile görüşmeyi düşündüm ama donuçlar çıksın düşüneceğim bir ay dediler kendi tüp bebek doktoruma göstereceğim ilk önceçok teşekkür ederim. açıklayıcı olmuş randevu falan nasil aldınız .kaan hocayla gorusebildinizmi fiyat daha yüksek bi mevlaydi sanirsam siz ya uyguna yapmışsınız.sonuçlar nezaman çıkar????? kusuruna bakma artık sürekli sorup duruyorum.damdan düşenin halini damdan düşen bilir..
Canım ya bu kadar harap etme kendini. Bize lazım olan 2 bilemedin 3 saağlıklı embriyo. Oda en fazla. Elinde iki tane kalsa bile çok şükür tamamdır işte bu diyeceksin. Dileyelim ki o 4 tanesi sağlıkla gelişsin.Var tatlim malesef 11 yumurtadan 5 tanesi olgunmus onunda 4 tanesi dollenmis sabahtan beri agliyorum sanirim o kadar dolmusum ki hayirlisi diyorum o dortten elimde ne kalir bilemiyorumanlayacagin sayiya takilmamak lazimmis dr bunu ilk gunden beri soyluyor tabi dayiyorlar hormon ilacini adet cok olsun diye valla bu satten sonra ne diyecegimi bilmiyorum ama en azindan 7/8 kalmasini beklemistim vardir bundada bir hayir insallah.. oaradaki bir hemsire bana dedi ki dusunsene hamilelikte 3 uz olunca cocuilar daha minik aslinda az yumurta daha iyi o an anlamadim ne demek istedigini ama bu gun anliyorum biliyorum daha sonuna gelmedim ama icimde hep 5 rakami vardi oylede oldu tabi elimde 4 kaldi pazartesi 3. Gun bakalim kaci saglam varfir Allahin bir bildigi esimde yoktu hickira hickira agladim icim dolmus rahatladim biraz sonrada ise daldim evi supur sil simdide yemek yapiyorum Allah verecekse 1 tanedenende verir... hakkimizda hayirlisi ben elimden geleni yaptim gelmek istiyorsa tum kalbimxle yeri hazir... Allah buyuk
Guzel birseyler yaptın sonucu merakla bekleyecegiz.bakalım ne olacak ?Randevusuz gidiliyor. Kaan hıca ile görüşmeyi düşündüm ama donuçlar çıksın düşüneceğim bir ay dediler kendi tüp bebek doktoruma göstereceğim ilk önce
Evet ben de merak ediyorum doğrusuGuzel birseyler yaptın sonucu merakla bekleyecegiz.bakalım ne olacak ?
Hadi hayırlısı canım. İğne kullanmış mıydın bu ay?Kızlar salı günü opu oluyorum yine
Sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı? Bazen hatta çoğunlukla görünmeyen sebep bu oluyor .dışardan normal görünen sperm aslında sağlıksız oluyor .tedavisi de var .
Sağol canım inşallah. Yok canım kendi büyüdü yine :)Hadi hayırlısı canım. İğne kullanmış mıydın bu ay?
Canım aynen sende de cok olay var.masallah gonlunce olsun guzel haberlerin olsunSağol canım inşallah. Yok canım kendi büyüdü yine :)
Maşallah hemde iğnesiz bence çok daha kaliteli olur kalbim seninle inşallah güzel haberler alırız bol şans canım:)))Kızlar salı günü opu oluyorum yine
Tedavin Hayırlı olsun vazgeçersen pişman olursun ilaç tedavisinin kaç gün süreceği yumurtalıkların ilaçlara verdiği tepkiye bağlı ultrason takibinde belli olur benim ki 14 gün sürmüştü folikuller geç büyüyordu inşallah sağlıklı yumoşların olurBayanlar yarın tedaviye başlıyorum. ALLAHIN izniyle.heyecan var vazgeçmek üzereyim. İlaç tedavisi kaç gün suruyor
Evet cnm tam adı bu.valla ne yalan söyleyim ben de tüp bebek merkezlerine hiç güvenmiyorum .keşke hiçkimse muhtaç kalmasa .Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesitam olarak adı bu mu? "sperm DNA hasar testi" mi yani? (tedavi gördüğüm merkezde cd56 testinden bahsettim, uzaylıymışım gibi baktı ve hurafe onlar dedi, bence ya testten bihaberdi ya da doğru ismi bu değildi. şimdi bu testten bahsettiğimde anlasın istiyorum doktorum neyden bahsettiğimi. )
standart uyguladıkları tedavi dışında hiçbirşey yapmıyorlar, hiç bir test yok, hiçbir araştırma yok. Diğerleri paragöz oldukları için gerekli gereksiz bir sürü test mi yapıyorlar, yoksa bizimkiler "nasılsa bir kısmını tutturuyoruz, ölen ölsün, kalan sağlar bizimdir" mantığıyla hareket ettiğinden mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?