Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ah. Canım Allah yardımcın olsun inşallah seninde bu altın yumurtan olur...

Lütfen bu düşünceleri çıkart kafandan 20 lik kızlar hamile kaldıklarında çok mu iyi annelik yapıyorlar hepsi.... hepimiz harika anneler olacağız emin ol. Herşeyi bir vakti var o kadar

Allah tamamına erdirsin canım. Sağlıklıysa hayırlıysa olsun. Sabırlı olmamız lazım ben bunu anlıyorum metanetli de olmamaız lazım

Kaçıncı denemede yüzün güldü kusura bakma soruyorum birde yaş kaç hangi hastanede tedavi oldunuz

Hiç kisura bakmam merak etme,nisan ayinda 43 oldum,37nin sonunda evlendim 4.transferimde bulduk kuzumuzuaalinda 5 tedavi oldu ama birinde gemetikten saglikli gelmeyince iptal edilmisti transfer,,yani takilma bunlara,bugün bi tv kanalinda recai pabuccu vardi,3.gunden sonra devam edemeyen wmbriyolar yuksek ihtimalle sperm kaynaklidir diyordu yani dna hasarlarina filan bakilmasini ve 5.gune gelse bile embriyo ileri yaş tedavileeinde mitlaka genetik tarama yapilmadi diyordu,son donemki adı ngs ,dualarini eksik etm,allahtan hep hayirlisini ve sagliklisini dileyelim,rabbim buyuk sevindirecektir insallah ,)

Hasar testi ve genetik tarama yaptırdık bugün. Fish be tunnel birlikte çalışılıyormuş düzende ismi de hasar testi ve genetik tarama imiş. Soruna cevap verebildim mi bilmiyorum
çok teşekkür ederim. açıklayıcı olmuş randevu falan nasil aldınız .kaan hocayla gorusebildinizmi fiyat daha yüksek bi mevlaydi sanirsam siz ya uyguna yapmışsınız.sonuçlar nezaman çıkar????? kusuruna bakma artık sürekli sorup duruyorum.damdan düşenin halini damdan düşen bilir..

Randevusuz gidiliyor. Kaan hıca ile görüşmeyi düşündüm ama donuçlar çıksın düşüneceğim bir ay dediler kendi tüp bebek doktoruma göstereceğim ilk önce

Canım ya bu kadar harap etme kendini. Bize lazım olan 2 bilemedin 3 saağlıklı embriyo. Oda en fazla. Elinde iki tane kalsa bile çok şükür tamamdır işte bu diyeceksin. Dileyelim ki o 4 tanesi sağlıkla gelişsin.

Sperm DNA hasar testi yaptırdınız mı? Bazen hatta çoğunlukla görünmeyen sebep bu oluyor .dışardan normal görünen sperm aslında sağlıksız oluyor .tedavisi de var .

tam olarak adı bu mu? "sperm DNA hasar testi" mi yani? (tedavi gördüğüm merkezde cd56 testinden bahsettim, uzaylıymışım gibi baktı ve hurafe onlar dedi, bence ya testten bihaberdi ya da doğru ismi bu değildi. şimdi bu testten bahsettiğimde anlasın istiyorum doktorum neyden bahsettiğimi. )
standart uyguladıkları tedavi dışında hiçbirşey yapmıyorlar, hiç bir test yok, hiçbir araştırma yok. Diğerleri paragöz oldukları için gerekli gereksiz bir sürü test mi yapıyorlar, yoksa bizimkiler "nasılsa bir kısmını tutturuyoruz, ölen ölsün, kalan sağlar bizimdir" mantığıyla hareket ettiğinden mi bilmiyorum.

Bayanlar yarın tedaviye başlıyorum. ALLAHIN izniyle.heyecan var vazgeçmek üzereyim. İlaç tedavisi kaç gün suruyor
Tedavin Hayırlı olsun vazgeçersen pişman olursun ilaç tedavisinin kaç gün süreceği yumurtalıkların ilaçlara verdiği tepkiye bağlı ultrason takibinde belli olur benim ki 14 gün sürmüştü folikuller geç büyüyordu inşallah sağlıklı yumoşların olur

Evet cnm tam adı bu.valla ne yalan söyleyim ben de tüp bebek merkezlerine hiç güvenmiyorum .keşke hiçkimse muhtaç kalmasa .Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…