Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Asmin lena soğan kürüne başladı n mı? Herhangi bir değiliklik sezdin mi vücudunda?
Yok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.
Aslında aklıma takılan bir konu var bu ay kist gitmediği için doktorum istemiyerekte olsa Doğum kontrol hapı verdi 21 günlük bu hap yumurta oluşumunu engeller mi ? Genelde Doğum kontrol hapı bebek olmaması için ama genelde içime kurt düştü . Doktoruma güveniyorum ama işte genede huzursuz oldum.ilacın ismi Ginera hiç duydun mu ?

Sen ne durumdasın ?

Bayanlar yarın tedaviye başlıyorum. ALLAHIN izniyle.heyecan var vazgeçmek üzereyim. İlaç tedavisi kaç gün suruyor
hayırlı olsun canım.bu bir yol karşımıza hayırlı olanlar cıksın inş.bende aynı yollardan gecen biri olarak cok istedigimiz bebeklerimize kavuşmak umidiyle ins. yalnız degilsin

hayırlısı olsun canım 41 kere maşallahhhh

Tam bu surecte vardigim sonuç cnm

ben de bu ay kist için ilaç kullanıyorum. Dienille diye bir ilaç ve gebelikten tam koruyormuş Ginera duymadım sadece gylo-progynova nın gebeliği engellemediğini biliyorum.
Ben de soğana başladım bir hafta oldu aşırı akıntım olmaya başladı ilk 3 günden sonra. iltihap olduğunu düşünüyorum. Gerçi renksiz ve kokusuz olmaya başladı ama bilmiyorum artık. Şu an günde 1 defa içebiliyorum oda akşam yemekten hemen önce. Bir kaç gündür de kasığımda ağrı oluyor nedense.

Masallah masallah 847 nedir oyle cok iyi yumurtaların icinin dolu oldugunu gösteriyor.yumileri doktor görememiş demek senin bir sucun yok.perfect gidiyor Allah en güzelini versin ins.

maşallah. perşembeye kadar 1000 e yaklaşırsa 4 yumurta garanti demektir.:) hadi inşallah önemli olan sağlıklı olmaları tabi.

:)) selamm kist icin dogum kontrol hapı veriliyor.önümüzdeki ay tedaviye gecebilmen icin dogum kontrol hapı icilecek.yumurtayla su an isin yok aslinda direkt korundugun icin bence oyle.ari sutu ve polen yemeye devam et bol bol bence

:)) selamm kist icin dogum kontrol hapı veriliyor.önümüzdeki ay tedaviye gecebilmen icin dogum kontrol hapı icilecek.yumurtayla su an isin yok aslinda direkt korundugun icin bence oyle.ari sutu ve polen yemeye devam et bol bol bence
Anladım canım doktorla konuşayım eğer bu ayda birşey olmayacaksa biraz daha kalayım Almanya'da sonraki ay gelirim izmire

Akıntı varsa içeri temizleniyor demek ki geçer işallah bende gyclo kullandım ama yeterli gelmedi kist küçüldü ama gitmedi o nedenle doğum kontrol başlandı .

Arkadasim Saracoglunun kist icin olan kuru adet bitiminin 3.gunu baslaniyor ve sabah ve aksam yemeklerden once yapilmasi tavsiye ediliyor ilk ay 15 gun ikinci ay 10 gun olacak sekilde,benimde cok yapmisligim var ,ama tabiki kulanilan ilaclarla etkilesimini bilemem elbette,gonlune gorw olsun hersey insallah en kisa zamanda...

Benim yumurtanın az olduğu ve dolayısıyla tedavinin pas geçtiği ayda doktorum bana Ginera vermişti. Yumurtlama olmasın ve rahim dinlensin diye dedi.

maşallah. perşembeye kadar 1000 e yaklaşırsa 4 yumurta garanti demektir.:) hadi inşallah önemli olan sağlıklı olmaları tabi.
Bunlar arı sütünün maharetleri mi acaba? Yoksa dhea veya hayıt suyu mu? O kadar çok şey yedim içtim ki geçen ay. Bu arada kilo da aldı başını gitti....

Bunlar arı sütünün maharetleri mi acaba? Yoksa dhea veya hayıt suyu mu? O kadar çok şey yedim içtim ki geçen ay. Bu arada kilo da aldı başını gitti....
Olsun olsun hepimiz aldık kilo. Bebekler gelsin de razıyım. Sonrasında keyifle veririz.
Valla arı sütü herkese farklı etki ediyo sanırım ama ben kaliteye etkisi olduğuna inanıyorum hatta polenin de en az arı sütü kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…