- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.041
ağzından bal damlıyor, inşallah hepsi kalitelidir. allahım ne çok bilmediğimiz şey var
Hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ben bu sabah transfer oldum .2 tane 3. Gün embriyosu konuldu .kalan 3 embriyonun gelişimi izleniyor
Şuan annemdeyim 1 hafta burada kalıcam.
Peki kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Progestan olarak sadece sabahları 1 kez crinone jele devam edeceğim . Estrofem hap günde 2 tane, 1 tane prednol, bebek aspirini ve folik asit .
Kızlar günde 1 jel yeterli mi progestan için .
Bir de hiç transferden sonra kanda e2 ölçülmeden estrofeme devam mı edeceğim
Yok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.Asmin lena soğan kürüne başladı n mı? Herhangi bir değiliklik sezdin mi vücudunda?
Bayanlar yarın tedaviye başlıyorum. ALLAHIN izniyle.heyecan var vazgeçmek üzereyim. İlaç tedavisi kaç gün suruyor
hayırlısı olsun canım 41 kere maşallahhhhcanlar iyi bir hafta olsun, mutlu iç ferahlatıcı haberler alalım, bir ohh diyelim bu hafta
bugün kontrol vardı benim, 2. ultrasonda kaybolan yumişler tekrar ortaya çıktı. sağda 5 var, solda 3 :) ne üzülmüştüm geçen hafta 4 görünce doktor, nerede benim diğerleri demiştim, ağlamıştım.... ama şimdi gördük kalanları... en büyüğü 19 mm, en küçüğü 7 mm. ufaklar çok olsa da göründüler ya çok sveindim. ilaca cevap vermemişler diğerleri gibi.... neyse e2 değerim de hızlı ilerliyor diğer tedavilere göre, 847 olmuş bugün. içim rahatladı biraz. perşembe opu dedi hoca. gerçi e2ye bakıp haber verecekler hangi gün olacağına, ilaçlarıma...
illusive sana kesinlikle katılıyorum, tamamen nasip işi, elimizden geleni yapalım ama nasip değilse olmuyor... doktorların imkanları da bir yere kadar, sihirbaz değiller ki, transfer ediyorlar, sonrasına hiç müdahale imkanları yok...
ben bu arada ilaçtan yanayım, ama tabi 1 2 yumurtasına olana değil, o konuda da illusive sana katılıyorum. şöyle olur 10 tane ona ilaç verirsin, 1 den fazla oldun yumiş elde etmek için... veya artık son zamanlardır, o 1 tane de büyğmüyordur kendiliğinden o zaman verirsin. ama bence doktorlar bunları biliyorlar arkadaşlar. içiniz rahat olsun.
Tam bu surecte vardigim sonuç cnmValla bindik bi alamete işte bu tüp bebek işleri falan aslında öyle mucizevi bişey de değilmiş gördük bunu da.
Kimsenin elinde sihirli değnek yok.
Biz üretiyoruz o yumurtaları, doktorlar sadece uyarıp topluyor.
Buda işte nasip kısmet işi. Dünya ya bir can getirtmekten bahsediyoruz, araba almak ev almak gibi değil ki, bir ruh, bir var oluş.
Eğer o dünyaya gelecekse eğer doktorlarda bahane, bizde anne baba olarak birer aracız.
ben de bu ay kist için ilaç kullanıyorum. Dienille diye bir ilaç ve gebelikten tam koruyormuşYok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.
Aslında aklıma takılan bir konu var bu ay kist gitmediği için doktorum istemiyerekte olsa Doğum kontrol hapı verdi 21 günlük bu hap yumurta oluşumunu engeller mi ? Genelde Doğum kontrol hapı bebek olmaması için ama genelde içime kurt düştü . Doktoruma güveniyorum ama işte genede huzursuz oldum.ilacın ismi Ginera hiç duydun mu ?
Sen ne durumdasın ?
Masallah masallahcanlar iyi bir hafta olsun, mutlu iç ferahlatıcı haberler alalım, bir ohh diyelim bu hafta
bugün kontrol vardı benim, 2. ultrasonda kaybolan yumişler tekrar ortaya çıktı. sağda 5 var, solda 3 :) ne üzülmüştüm geçen hafta 4 görünce doktor, nerede benim diğerleri demiştim, ağlamıştım.... ama şimdi gördük kalanları... en büyüğü 19 mm, en küçüğü 7 mm. ufaklar çok olsa da göründüler ya çok sveindim. ilaca cevap vermemişler diğerleri gibi.... neyse e2 değerim de hızlı ilerliyor diğer tedavilere göre, 847 olmuş bugün. içim rahatladı biraz. perşembe opu dedi hoca. gerçi e2ye bakıp haber verecekler hangi gün olacağına, ilaçlarıma...
illusive sana kesinlikle katılıyorum, tamamen nasip işi, elimizden geleni yapalım ama nasip değilse olmuyor... doktorların imkanları da bir yere kadar, sihirbaz değiller ki, transfer ediyorlar, sonrasına hiç müdahale imkanları yok...
ben bu arada ilaçtan yanayım, ama tabi 1 2 yumurtasına olana değil, o konuda da illusive sana katılıyorum. şöyle olur 10 tane ona ilaç verirsin, 1 den fazla oldun yumiş elde etmek için... veya artık son zamanlardır, o 1 tane de büyğmüyordur kendiliğinden o zaman verirsin. ama bence doktorlar bunları biliyorlar arkadaşlar. içiniz rahat olsun.
maşallah. perşembeye kadar 1000 e yaklaşırsa 4 yumurta garanti demektir.:) hadi inşallah önemli olan sağlıklı olmaları tabi.canlar iyi bir hafta olsun, mutlu iç ferahlatıcı haberler alalım, bir ohh diyelim bu hafta
:)) selamm kist icin dogum kontrol hapı veriliyor.önümüzdeki ay tedaviye gecebilmen icin dogum kontrol hapı icilecek.yumurtayla su an isin yok aslinda direkt korundugun icin bence oyle.ari sutu ve polen yemeye devam et bol bol benceYok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.
Aslında aklıma takılan bir konu var bu ay kist gitmediği için doktorum istemiyerekte olsa Doğum kontrol hapı verdi 21 günlük bu hap yumurta oluşumunu engeller mi ? Genelde Doğum kontrol hapı bebek olmaması için ama genelde içime kurt düştü . Doktoruma güveniyorum ama işte genede huzursuz oldum.ilacın ismi Ginera hiç duydun mu ?
Sen ne durumdasın ?
Anladım canım doktorla konuşayım eğer bu ayda birşey olmayacaksa biraz daha kalayım Almanya'da sonraki ay gelirim izmire:)) selamm kist icin dogum kontrol hapı veriliyor.önümüzdeki ay tedaviye gecebilmen icin dogum kontrol hapı icilecek.yumurtayla su an isin yok aslinda direkt korundugun icin bence oyle.ari sutu ve polen yemeye devam et bol bol bence
Akıntı varsa içeri temizleniyor demek ki geçer işallah bende gyclo kullandım ama yeterli gelmedi kist küçüldü ama gitmedi o nedenle doğum kontrol başlandı .ben de bu ay kist için ilaç kullanıyorum. Dienille diye bir ilaç ve gebelikten tam koruyormuşGinera duymadım sadece gylo-progynova nın gebeliği engellemediğini biliyorum.
Ben de soğana başladım bir hafta oldu aşırı akıntım olmaya başladı ilk 3 günden sonra. iltihap olduğunu düşünüyorum. Gerçi renksiz ve kokusuz olmaya başladı ama bilmiyorum artık. Şu an günde 1 defa içebiliyorum oda akşam yemekten hemen önce. Bir kaç gündür de kasığımda ağrı oluyor nedense.
Yok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.
Sen ne durumdasın ?
Benim yumurtanın az olduğu ve dolayısıyla tedavinin pas geçtiği ayda doktorum bana Ginera vermişti. Yumurtlama olmasın ve rahim dinlensin diye dedi.Yok canım başlayamadım , eşimin oğlu bizde idi sürekli biryerlerde gittik ancak bugün akşam başlıcam yatmadan önce içicem. Gerçi kist için sabah için diyorlar ama sabah arı sütü ve ilaç içiyorum ondan dolayı akşam yatmadan önce içeyim ki diğer ilaçlarda ters etki yapmasın. Daha önce yaptığımda akıntım artmıştı bakalım şimdi nasıl olacak.
Sen ne durumdasın ?
Sağol canım senin transferin ne zaman planlaıyordu? Atlamışım ağustos muyduMasallah masallah847 nedir oyle cok iyi yumurtaların icinin dolu oldugunu gösteriyor.yumileri doktor görememiş demek senin bir sucun yok.perfect gidiyor Allah en güzelini versin ins.
Bunlar arı sütünün maharetleri mi acaba? Yoksa dhea veya hayıt suyu mu? O kadar çok şey yedim içtim ki geçen ay. Bu arada kilo da aldı başını gitti....maşallah. perşembeye kadar 1000 e yaklaşırsa 4 yumurta garanti demektir.:) hadi inşallah önemli olan sağlıklı olmaları tabi.
Sağol canımhayırlısı olsun canım 41 kere maşallahhhh
Denizkaplanım sende de iyi haberler vardır inşllahBenim yumurtanın az olduğu ve dolayısıyla tedavinin pas geçtiği ayda doktorum bana Ginera vermişti. Yumurtlama olmasın ve rahim dinlensin diye dedi.
Olsun olsun hepimiz aldık kilo. Bebekler gelsin de razıyım. Sonrasında keyifle veririz.Bunlar arı sütünün maharetleri mi acaba? Yoksa dhea veya hayıt suyu mu? O kadar çok şey yedim içtim ki geçen ay. Bu arada kilo da aldı başını gitti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?