Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İğneleri dün saat 22.00 de vurdum.çok mu geç aklıma takıldı akşam ol dedi hemşire.Misafir vardı. Gec vakte ksldi. Cuma günü de doktora gidecegim. 22.00 geç vakit mi.hep aynı saatte ol dediler.

İğneleri dün saat 22.00 de vurdum.çok mu geç aklıma takıldı akşam ol dedi hemşire.Misafir vardı. Gec vakte ksldi. Cuma günü de doktora gidecegim. 22.00 geç vakit mi.hep aynı saatte ol dediler.
canım ben iğnelerimi saat 7ye kadar vurdum, çok geçe kalmasını istemediler. daha önce de geç vurmadım hiç, bence doktoruna sormalısın

hoşgeldin şekerim pancarım:) Sensiz grup eksikti vallahi. aldığın kilolara sevindim açıkçası kuş kadardın zaten:) Önemli olan o ortamdan uzaklaşıp azıcık ta olsa unutmak ve rahatlamak. Bunu başarabildiysen en güzel tatil odur.
haydi o zaman mücadeleye devam. Hoşgeldin tekrar:)

yok canım geç değil sanırım ancak her gün aynı saatte yapmaya özen göster. benim iğnem saat 18.30 daydı. Bir defasında misafirliğe davetliydik. İğnemi yanıma aldım ve lavaboda yapmıştım.:)

Lan sen o reklamı nerden biliyon bakiiimmm? Daha senin yaşın kaç bacım? Ayrıca bizi ihmal etmeseydin 900 mesajı birden okumak zorunda kalmazdın. Bak biz öyle mi yapıyoruz. Her sabah gazete okur gibi, alıyoz çayımızı kahvemizi, geçiyoz ekran başına oku babam oku, ama günlük tabii . Ama bu defa tatilde oluşuna, mutlu oluşuna, kafayı dağıtışına veriyorum. Bi daaa olmasın , bizi bırakmaya hakkın yok taaam mıı

Bende sizleri cooook ozledimkiiiievrilmek degismek ileri hep ileri atilmak ama arada bir beklemeye almakta iyidir hostur...insallah birlikte mucadeleye devam..hosbuldum cancagizim...firtina oncesi sessizlik hamilelik haberleri arka arkaya gelecek herkes pusuda

Bizde seni özledik.ayrıca burası bir destek programı gibi.paylaşımlarımız hepimize iyi geliyor.tatil iyi gecmistir sanırım.esinin ailesiyle konusacaktın.boyle bir konusma yaptın mı ilerleme vardır umarım
burasi terapi benim icin..yazdikca iyi geliyor paylastikca sevincim cogaliyor uzuntum azaliyor...konusmadim akisina biraktim..tedavide ondan beklentim sadece sperm vermesi ve mudurumle konusmasi izin konusunda..onun baska bir yukumlulugu yok...bazi erkekeler iyi bir es olur bunu bilir goruruz ama nasil bir baba olacagini tahmin etmek oldukca guc...
paket bir seyahat oldu gorusemedik aklim kaldi sende...affet..

Hosbuldumvalla kilo aldim nasilsa veririm diye..burada biliyorsunuz cok iyi dengeli beslenemiyorum.cok sukur tatilin kotusu olmuyor..darisi tatile gitmek isteyen herkese olsun insallah

yaz yahu yaz :)))) neler yaptın, keyfin nasıl, sen de iyi ki varsın.
keyfim yerinde cok sukur,depoladigim serotonini kullanicam bu surecte...cok gezdim cok gordum ve de cok fazla yiyip ictim..onume gelen hicbir seye yok yiyemem demedim..hepsini luplettim....ankara-nevsehir (avanos)-fethiye oludeniz-marmaris-ankara ve kurkcu dukkani en sonunda...operim kucaklarim

Canım şu an 20 ve 13 mm olan 2 yumurta toplanacak, yarın sabah. Madem şansımızı deniyoruz küçük olanı da bu ay alıcam dedi Cim Bey
hadi bakalim insallah o kucuk mucuk umulmadik olabilir birden ataga gecebilir biraz daha buyuyebilir..bunlar hep biz uyurken opu sirasinda ortaya cikiyor...insallah guzel olacak iyi olacak

ahahhahahneden bilmeyeyim o reklami....yas nufus kagidinda yaziyor sadece...yoksa hicbiriniz hicbirimiz yasimizi gostermiyoruz bence....bencede birakmaya hakkim yok...cok haklisin....ozurlerimi belirtir sizleri yazarak biktiracagima soz veririm...

Merhaba, buranın eskilerindensin biliyorum. Son durumun ne, bahsetmedin galiba ya da bahsettiysen ben kaçırmış olabilirim.

eeeee hadi gunaydin o zaman benim deniz kokulu havuz manzarali alli gullu cicekli pur nese yoldaslarim arkadaslarim...
Günaydın şeker. Düşündüm de, ne alaka diyeceksiniz, içimden geldi. 5610. sayfadayız ya, her iki haftada bir 100 sayfa eskitiyoruz, o halde 6000'ci sayfaya en az iki hamile bekliyorum ona göre. Yani 400 sayfa var, o da 8 hafta, yani 2 ay eder. Ekim başına kadar vaktiniz var kızlar

aaa ben 5555. sayfada hatırlatma yapacaktım.
inşallah canım ya Ekim'de hepimiz hamile olalım inşallllllaaaaaahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…