- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.081
canım ben iğnelerimi saat 7ye kadar vurdum, çok geçe kalmasını istemediler. daha önce de geç vurmadım hiç, bence doktoruna sormalısınİğneleri dün saat 22.00 de vurdum.çok mu geç aklıma takıldı akşam ol dedi hemşire.Misafir vardı. Gec vakte ksldi. Cuma günü de doktora gidecegim. 22.00 geç vakit mi.hep aynı saatte ol dediler.
hoşgeldin şekerim pancarım:) Sensiz grup eksikti vallahi. aldığın kilolara sevindim açıkçası kuş kadardın zaten:) Önemli olan o ortamdan uzaklaşıp azıcık ta olsa unutmak ve rahatlamak. Bunu başarabildiysen en güzel tatil odur.isteeeee geldim burdayimmmm ben bu iste ustayim diyen bulasik deterjanina rakibim....
canlarim cigerlerim sekerparelerim cokca dinlendim bolca kilo alarak (2 haftada 3 kilo ile bir rekora imza attim kendi capimda ) azerbaycan a isimin basina dondum.yani kurkcu dukkanina dondum buraya ancak bu giderdi..
baska bir rekorda kaldigim yerden baslayarak yaklasik 900 mesaji tek tek okumamdi...bunu haketmis olmaliyim.
elbette sizleri cok fazla ozledim..siz benim kader ortagim dert yoldasim bilimum hayati paylastiklarimsiniz.
14 gunde aslinda herkes ne cok yol katetmis masallah toptan okuyunca emin olun daha net goruyorsunuz...yuksek degerli betalarin paylasimina az kalmis bence
sabirla yumurta buyutenler, opu olup embriyolarinin hucre hucre her gece cogalmasini bekleyenler, transfer olup embriyosunu kaniyla caniyla besleyip tutunmasini dualarla bekleyenler .... Allah cumlenizin yar ve yardimcisi olsun.Allah hakkinizda hakkimizda en hayirlisi neyse onu versin.
yine bir istanbul bulusmasi ayarlanmis...bende katilicam valla anlamamcanli baglanti yapin banada canimiz yok mu bizim
hepimiz icin hersey yolunda gitsin az verip aratmasin cok verip simartmasin (zaten aslinda ben simarcagimizi pek dusunmuyorumda insan hali iste)
valla daha yazicamda okumaktan bunalirsiniz diye seyetmiyorum...yoksa sayfalarca yazarim biliyorsunuz az cok
hepinizi oper koklar yalar yutarim beybiler...
yaz yahu yaz :)))) neler yaptın, keyfin nasıl, sen de iyi ki varsın.yazicam duramiyorum yaaa beni kac senelik arkadaslarim bu kadar merak etmedi...ismimi zikreden dusunen arayan soran biriciklerim iyi ki varsiniz...iyikilerimdensiniz...cok sukur....
yok canım geç değil sanırım ancak her gün aynı saatte yapmaya özen göster. benim iğnem saat 18.30 daydı. Bir defasında misafirliğe davetliydik. İğnemi yanıma aldım ve lavaboda yapmıştım.:)İğneleri dün saat 22.00 de vurdum.çok mu geç aklıma takıldı akşam ol dedi hemşire.Misafir vardı. Gec vakte ksldi. Cuma günü de doktora gidecegim. 22.00 geç vakit mi.hep aynı saatte ol dediler.
Canım şu an 20 ve 13 mm olan 2 yumurta toplanacak, yarın sabah. Madem şansımızı deniyoruz küçük olanı da bu ay alıcam dedi Cim BeyDenizkaplanım sende de iyi haberler vardır inşllah
Salla gitsin canım. Hem kilo zenginliğin göstergesidir derlerBunlar arı sütünün maharetleri mi acaba? Yoksa dhea veya hayıt suyu mu? O kadar çok şey yedim içtim ki geçen ay. Bu arada kilo da aldı başını gitti....
Lan sen o reklamı nerden biliyon bakiiimmm? Daha senin yaşın kaç bacım? Ayrıca bizi ihmal etmeseydin 900 mesajı birden okumak zorunda kalmazdın. Bak biz öyle mi yapıyoruz. Her sabah gazete okur gibi, alıyoz çayımızı kahvemizi, geçiyoz ekran başına oku babam oku, ama günlük tabii . Ama bu defa tatilde oluşuna, mutlu oluşuna, kafayı dağıtışına veriyorum. Bi daaa olmasın , bizi bırakmaya hakkın yok taaam mııisteeeee geldim burdayimmmm ben bu iste ustayim diyen bulasik deterjanina rakibim....
canlarim cigerlerim sekerparelerim cokca dinlendim bolca kilo alarak (2 haftada 3 kilo ile bir rekora imza attim kendi capimda ) azerbaycan a isimin basina dondum.yani kurkcu dukkanina dondum buraya ancak bu giderdi..
baska bir rekorda kaldigim yerden baslayarak yaklasik 900 mesaji tek tek okumamdi...bunu haketmis olmaliyim.
elbette sizleri cok fazla ozledim..siz benim kader ortagim dert yoldasim bilimum hayati paylastiklarimsiniz.
14 gunde aslinda herkes ne cok yol katetmis masallah toptan okuyunca emin olun daha net goruyorsunuz...yuksek degerli betalarin paylasimina az kalmis bence
sabirla yumurta buyutenler, opu olup embriyolarinin hucre hucre her gece cogalmasini bekleyenler, transfer olup embriyosunu kaniyla caniyla besleyip tutunmasini dualarla bekleyenler .... Allah cumlenizin yar ve yardimcisi olsun.Allah hakkinizda hakkimizda en hayirlisi neyse onu versin.
yine bir istanbul bulusmasi ayarlanmis...bende katilicam valla anlamamcanli baglanti yapin banada canimiz yok mu bizim
hepimiz icin hersey yolunda gitsin az verip aratmasin cok verip simartmasin (zaten aslinda ben simarcagimizi pek dusunmuyorumda insan hali iste)
valla daha yazicamda okumaktan bunalirsiniz diye seyetmiyorum...yoksa sayfalarca yazarim biliyorsunuz az cok
hepinizi oper koklar yalar yutarim beybiler...
Bende sizleri cooook ozledimkiiiiYaaaaa, ozlemistik uleeennnnn, neredesin sen?? Sensiz başettik burada bir sürü şeyleEvet, gelistik, evrildik, hala hamilelik haberi olmasa da bir sürü sey ogrendik. Süzdük, gozden gecirdik, degerlendirdik, mutlaka her birimiz asama kaydetti. Ben kendi adıma düşünce olarak evrildim, cevrildim:)). Hosgeldin canimcim, gerçekten ozlenmistin. Bir daha bırakma bizi
burasi terapi benim icin..yazdikca iyi geliyor paylastikca sevincim cogaliyor uzuntum azaliyor...konusmadim akisina biraktim..tedavide ondan beklentim sadece sperm vermesi ve mudurumle konusmasi izin konusunda..onun baska bir yukumlulugu yok...bazi erkekeler iyi bir es olur bunu bilir goruruz ama nasil bir baba olacagini tahmin etmek oldukca guc...Bizde seni özledik.ayrıca burası bir destek programı gibi.paylaşımlarımız hepimize iyi geliyor.tatil iyi gecmistir sanırım.esinin ailesiyle konusacaktın.boyle bir konusma yaptın mı ilerleme vardır umarım
Hosbuldumhoşgeldin şekerim pancarım:) Sensiz grup eksikti vallahi. aldığın kilolara sevindim açıkçası kuş kadardın zaten:) Önemli olan o ortamdan uzaklaşıp azıcık ta olsa unutmak ve rahatlamak. Bunu başarabildiysen en güzel tatil odur.
haydi o zaman mücadeleye devam. Hoşgeldin tekrar:)
keyfim yerindeyaz yahu yaz :)))) neler yaptın, keyfin nasıl, sen de iyi ki varsın.
hadi bakalim insallah o kucuk mucuk umulmadik olabilir birden ataga gecebilir biraz daha buyuyebilir..bunlar hep biz uyurken opu sirasinda ortaya cikiyor...insallah guzel olacak iyi olacakCanım şu an 20 ve 13 mm olan 2 yumurta toplanacak, yarın sabah. Madem şansımızı deniyoruz küçük olanı da bu ay alıcam dedi Cim Bey
ahahhahahLan sen o reklamı nerden biliyon bakiiimmm? Daha senin yaşın kaç bacım? Ayrıca bizi ihmal etmeseydin 900 mesajı birden okumak zorunda kalmazdın. Bak biz öyle mi yapıyoruz. Her sabah gazete okur gibi, alıyoz çayımızı kahvemizi, geçiyoz ekran başına oku babam oku, ama günlük tabii . Ama bu defa tatilde oluşuna, mutlu oluşuna, kafayı dağıtışına veriyorum. Bi daaa olmasın , bizi bırakmaya hakkın yok taaam mıı
Merhaba, buranın eskilerindensin biliyorum. Son durumun ne, bahsetmedin galiba ya da bahsettiysen ben kaçırmış olabilirim.Biesteron olabilir mi bahsettiğin? Gittiğim doktorlardan biri yumurta kalitesini etkileyen tek ilaç demişti. En az 3 ay kullanmak gerekiyormuş etkisini görmek için. Ama ben larginine, q10, solgarın multivitaminini kullandım, şimdi bir de arı sütü başladım.
Günaydın şeker. Düşündüm de, ne alaka diyeceksiniz, içimden geldi. 5610. sayfadayız ya, her iki haftada bir 100 sayfa eskitiyoruz, o halde 6000'ci sayfaya en az iki hamile bekliyorum ona göreeeeee hadi gunaydin o zaman benim deniz kokulu havuz manzarali alli gullu cicekli pur nese yoldaslarim arkadaslarim...
aaa ben 5555. sayfada hatırlatma yapacaktım.Günaydın şeker. Düşündüm de, ne alaka diyeceksiniz, içimden geldi. 5610. sayfadayız ya, her iki haftada bir 100 sayfa eskitiyoruz, o halde 6000'ci sayfaya en az iki hamile bekliyorum ona göre. Yani 400 sayfa var, o da 8 hafta, yani 2 ay eder. Ekim başına kadar vaktiniz var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?