Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Harika yerler, offff kıskandım valla

Ahahahhaha ben elimden geleni yapıyorum valla iki ayda bir tüp, tüpçü geldieyyeyyyy

Maşallah canım, tek opuda 4 embriyon olmuş, hayırlısı olsun. İnşallah bu seferde de embriyo sayın yüksek olur:)

Bekleme süreci çok zor kızlar.hAftaya Çarşamba test günüm.sonucu öğrenmeye yüreğim nasıl dayanır bilmiyorum .zaman geçmiyor .sigara da içmiyorum onun gerginliği de var .çay kahve zaten yasak
Sorma benim için en zor süreç transfwrden sonraki süreç... çalışmıyor musun? Çalışmak iyi geliyor

ben de eşinle aynı düşüncedeyim. Ben de olsam öyle yapardım. Önce vakit varkeen biriktirir sonra transfer yada pgt yaptırırdım.

Sercembenim Nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, yazmadın pek, her şey yolunda mı?
İyiyim canım sen nasılsın Çok şükür bir sıkıntım yok yaşamadığım bir deneyim alışmaya çalışıyorum 10 hafta oldu kontroller de iyi bakalım rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun

Cok önce ki bir buluşmaydı.mart olabilir gnowedoktor araştırması sırasında
Evet yaaa Bebegimhadi ne demek oluyor bu şimdi? Lan bizim buluşmayı Cim Bey dahil cümle alem biliyor da biz neden sizin buluşmayı bilmiyoruz laaannn, ne işe anlayalım ??
gnoweyle buluştugumuz mart gibiydi forumda yazdım.

Yani ben Bebegimhadi ile ertnur dan bir atraksiyon bekliyorum açıkçası.
Sagol iki prensesin annesi bende senden bir atraksiyon bekliyorum bu ayı pasmı gectiniz ? gnowede biz ilk yazarken vardııı hatirlar misın bende kendimden birseyler bekliyorum aslında umut etmeden olmaz.bakalım benim sağlıklı embriyo tutunacak mı sagliklı sağlıklı dediler.iyi sağlıklıyı aldik doktorun önüne koyduk.devamı insallah iyi olur. ertnur cok iyi gidiyor masallah bende ondan bekliyorum. hayatguzel2015 de tedavide iyi de gidiyor. böyle hamile ve gülümseyen kızlar bekliyorum valla gercek . Vizonteleden

hay masallah o nasil bir hesap yaaaama supermis 2 ,opsiyonlu 3 diyorum...var mi arttiraninsallah herkesin hcg lerini paylastigi yer olsun 6000 ler

evet benim dr umda saat 8 i gecirmemek ve ayni saatte uyarilmalari icin ayni saatte yapilmasinin onemli oldugunu belirtmisti..antibiyotik gibi dusunmustum o sira.

Nasıl yani ben bunu kaçırmışım Kayseri-f hamilemisin ? Ayyyy 41 kere maşallah normal gebişlik mi yoksam tüp mü yaptırdın ? Ayyyyy çok mutlu oldum keseyi gördünüz mü ?

Nasıl yani ben bunu kaçırmışım Kayseri-f hamilemisin ? Ayyyy 41 kere maşallah normal gebişlik mi yoksam tüp mü yaptırdın ? Ayyyyy çok mutlu oldum keseyi gördünüz mü ?
Ohooo kese mi kaldı, doğuracak neredeyse. Sen bizi nasıl takip ediyosun ama yaaa ? Dimi Sercembenim

Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşma

Sağol canım ya nisanda tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu tabi 2 hafta süren bir kanama ne zaman regl olacağımı bile bilemiyordum illaki tedavinin olumsuz bir etkisi olacak diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif gebelik belirtisi de yok ramazan ayıydı oruç tutayım sonra doktora giderim dedim hashimoto hastasıyım ilaçlarımı ramazan dolayısıyla düzenli kullanamadım genel bir tahlil yaptırdım sonuç pozitif öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu doktora gittiğimde kalp atışı vardı şu anda 10 haftalık hareketlenmiş allah isteyen herkese nasip etsin kimseyi mahrum etmesin[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…