- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.121
Ben tam tersi biliyorum, sağlıklı zayıflık zenginliğin göstergesiymişSalla gitsin canım. Hem kilo zenginliğin göstergesidir derler
Harika yerler, offff kıskandım vallakeyfim yerindecok sukur,depoladigim serotonini kullanicam bu surecte...cok gezdim cok gordum ve de cok fazla yiyip ictim..onume gelen hicbir seye yok yiyemem demedim..hepsini luplettim.... ankara-nevsehir (avanos)-fethiye oludeniz-marmaris-ankara ve kurkcu dukkani en sonunda...operim kucaklarim
Ahahahhaha ben elimden geleni yapıyorum valla iki ayda bir tüp, tüpçü geldieyyeyyyyGünaydın şeker. Düşündüm de, ne alaka diyeceksiniz, içimden geldi. 5610. sayfadayız ya, her iki haftada bir 100 sayfa eskitiyoruz, o halde 6000'ci sayfaya en az iki hamile bekliyorum ona göre. Yani 400 sayfa var, o da 8 hafta, yani 2 ay eder. Ekim başına kadar vaktiniz var kızlar
Maşallah canım, tek opuda 4 embriyon olmuş, hayırlısı olsun. İnşallah bu seferde de embriyo sayın yüksek olur:)Yok bahsetmedim hakikaten. İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Kromozom incelemesi yapılan sağlıklı bir embriyoyu ama tutmadı. Onun üstüne bahçeciye gittik görüştük güvenç beyle. Maliyet hesabı yaptık ve 1 kez daha kendi şehrimizde, antalyada denemeye bu kez havuz yaptırmaya karar verdik, olmazsa istanbul düşüneceğiz yeniden. İstanbula gittiğimde @Bebegimhadi ile tanıştık, çok keyifli bi sohbet ettik, dönüşte biraz gecikmeyle de olsa arı sütüne başladım :) burada başka bir tüp bebek merkezine de gidip konuştum ama yine eski yerde bir kez daha denemeye karar verdik eşimle. İlk önce kist oluştuğu için bekledik 1 ay, doğum kontrol hapı kullandım, geçti çok şükür. sonraki ay tedaviye başlayalım diye gittim, doktorum yumırtan çok az istersen gelecek ay başlayalım dedi, yok dedim ben var olanla şansımı denemek istiyorum. Bana düşük doz ilaç verdi, tedavinin sonunda nasılsa bu tedavi iptal olur siye düşük söz ilaç vermiştim dedi. Ama bir mucize oldu ve 15 yumurta toplandı, 11i döllendi ve 4ü 5.güne gelebildi. Bu kez pgt yaptırmadım. Burada pgt embriyo başına 500$. 2000 $ ile pgt yaptırmak yerine 1 ya da 2 kez daha yumurta toplatırız dedik. Zaten ilkinde pgt yapılan sağlıklı embriyom da tutunamamıştı. İkinci tedavime başladık, bu kez yumurta sayım az olduğu için 5. gün tedavi iptal oldu. Ardından bir ay daha bekledik ve bu ay yeniden tedaviye başladık. İlaçların dozunu arttırdılar bu kez ama ilginç olan lu ilaç dozu arttırıldığı halde yumurtaların gelişimi daha öncekilere göre çok yavaş. Yarın yine kontrolüm var, yumurtalar ilaca cevap veriyor mu bakılacak. Bende durum bu özetle :) ayrıca mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım sizi, az çok biliyorum herkesin aşamasını. Ara ara @Bebegimhadi ile de konuştuk. ama o kadar yoğun geçti ki bu son dönem, buraya yazamadım. Bu arada araya bir düğün ve balayı sıkıştırdım
Sorma benim için en zor süreç transfwrden sonraki süreç... çalışmıyor musun? Çalışmak iyi geliyorBekleme süreci çok zor kızlar.hAftaya Çarşamba test günüm.sonucu öğrenmeye yüreğim nasıl dayanır bilmiyorum .zaman geçmiyor .sigara da içmiyorum onun gerginliği de var .çay kahve zaten yasak
Sorma benim için en zor süreç transfwrden sonraki süreç... çalışmıyor musun? Çalışmak iyi geliyor
ben de eşinle aynı düşüncedeyim. Ben de olsam öyle yapardım. Önce vakit varkeen biriktirir sonra transfer yada pgt yaptırırdım.Evet ilk tedavimde daha yüksek doz ilaç kullanılmıştı ve 4 yumurta toplanmıştı. doktorum bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsiniz demişti. Ama ikincide 2 folikül gördü, tedaviye başlamak bile istemedi, ben ısrar edince düşük dozla başladı tedaviye (nasılsa iptal olacak diye düşündüğü içinmiş düşük doz, sonra söyledi) Ama sonuç onu da şok etti. Bu kez pgt yaptırmadığımız için ikinci kez yumurta toplamak istedik. Malum zaman aleyhe işliyor ve belki de bu 4 yumurtanın 4ü de sağlıksız... o yüzden çok geç kalmadan 1 kez daha yumurta toplayalım istedik. Yoksa doktorumuz da yeniden yumurta toplama yapmayalım, 4 zaten benim havuz yapacak olsam ulaşmayı isteyeceğim rakam dedi. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Gecikmeden yeterince embriyo olışsun ki içinden hiç olmazsa biri sağlıklı çıksın istiyor. Ben de tamam dedim. Deniyoruz bakalım. İnşallah yarın yumurtaların ilaca cevap verdiklerini görürüz. İlk kontrolünde neredeyse hiç büyüme yoktu
İyiyim canım sen nasılsın Çok şükür bir sıkıntım yok yaşamadığım bir deneyim alışmaya çalışıyorum 10 hafta oldu kontroller de iyi bakalım rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursunSercembenim Nasılsın, hamileliğin nasıl gidiyor, yazmadın pek, her şey yolunda mı?
Ben de iki kez izinliydim ama çok yaramadı bana. İki üç gün rapor alıp işe döneceğim kafam dağılır diyeYok canım izinliyim
Cok önce ki bir buluşmaydı.mart olabilir gnowedoktor araştırması sırasındaHayırlısı olsun canım. Genetik incelemesi yaptırdığın merkez neresiydi, Bahçeci değil mi? Bir de maşallah, 15 yumurta, 4 tane 5. gün embriyosu, neden havuz yapıyorsun ki, yeteri kadar oluşmuş. Vaaayyyyyy,Bebegimhadi bizlerden habersiz buluşmalar haa, bak hiç söylüyor mu?
Evet yaaaBebegimhadi ne demek oluyor bu şimdi? Lan bizim buluşmayı Cim Bey dahil cümle alem biliyor da biz neden sizin buluşmayı bilmiyoruz laaannn, ne işe anlayalım ??
Sagol
hay masallah o nasil bir hesap yaaaGünaydın şeker. Düşündüm de, ne alaka diyeceksiniz, içimden geldi. 5610. sayfadayız ya, her iki haftada bir 100 sayfa eskitiyoruz, o halde 6000'ci sayfaya en az iki hamile bekliyorum ona göre. Yani 400 sayfa var, o da 8 hafta, yani 2 ay eder. Ekim başına kadar vaktiniz var kızlar
supermis 2 de kardes...bu tatlilarin sana simsiki tutunsunda onlarda kardes kardes beklesinler insallah...Toplamda 5 embriyo oluşmuştu .2 tanesi transfer edildi .Kalan 3 taneyi izlicez dediler .dün aradılar .2 tanesi 5. Güne gelmiş donduruldu canım
evet benim dr umda saat 8 i gecirmemek ve ayni saatte uyarilmalari icin ayni saatte yapilmasinin onemli oldugunu belirtmisti..antibiyotik gibi dusunmustum o sira.Ben de bu tedavimde çok düzensiz yaptım. Bazen 21.30a kaldı. Genelde 19.30da yapmaya çalışıyorum ama geciktiğim de oldu. Son gidişimde doktora sordum önemli değil dedi ama daha önceki doktorum akşam 8i geçirme ve her akşam aynı saatte olmasına dikkat et demişti. Demek ki saati kaçırmak iyi değil, ama korkunç sonuçları da yok diye düşündüm ben de bu iki ayrı yanıtın üzerine.
darisi daha guzel yerlerde gezmek tozmak sizlerede nasip olsun insallahhhhHarika yerler, offff kıskandım valla
Nasıl yani ben bunu kaçırmışım Kayseri-f hamilemisin ? Ayyyy 41 kere maşallah normal gebişlik mi yoksam tüp mü yaptırdın ? Ayyyyy çok mutlu oldum keseyi gördünüz mü ?İyiyim canım sen nasılsın Çok şükür bir sıkıntım yok yaşamadığım bir deneyim alışmaya çalışıyorum 10 hafta oldu kontroller de iyi bakalım rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun
Ohooo kese mi kaldı, doğuracak neredeyse. Sen bizi nasıl takip ediyosun ama yaaa ? DimiNasıl yani ben bunu kaçırmışım Kayseri-f hamilemisin ? Ayyyy 41 kere maşallah normal gebişlik mi yoksam tüp mü yaptırdın ? Ayyyyy çok mutlu oldum keseyi gördünüz mü ?
Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşmaburasi terapi benim icin..yazdikca iyi geliyor paylastikca sevincim cogaliyor uzuntum azaliyor...konusmadim akisina biraktim..tedavide ondan beklentim sadece sperm vermesi ve mudurumle konusmasi izin konusunda..onun baska bir yukumlulugu yok...bazi erkekeler iyi bir es olur bunu bilir goruruz ama nasil bir baba olacagini tahmin etmek oldukca guc...
paket bir seyahat oldu gorusemedik aklim kaldi sende...affet..
Sağol canım ya nisanda tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu tabi 2 hafta süren bir kanama ne zaman regl olacağımı bile bilemiyordum illaki tedavinin olumsuz bir etkisi olacak diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif gebelik belirtisi de yok ramazan ayıydı oruç tutayım sonra doktora giderim dedim hashimoto hastasıyım ilaçlarımı ramazan dolayısıyla düzenli kullanamadım genel bir tahlil yaptırdım sonuç pozitif öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu doktora gittiğimde kalp atışı vardı şu anda 10 haftalık hareketlenmiş allah isteyen herkese nasip etsinNasıl yani ben bunu kaçırmışım Kayseri-f hamilemisin ? Ayyyy 41 kere maşallah normal gebişlik mi yoksam tüp mü yaptırdın ? Ayyyyy çok mutlu oldum keseyi gördünüz mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?