Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yani ben Bebegimhadi ile ertnur dan bir atraksiyon bekliyorum açıkçası.

Merhaba, buranın eskilerindensin biliyorum. Son durumun ne, bahsetmedin galiba ya da bahsettiysen ben kaçırmış olabilirim.
Yok bahsetmedim hakikaten. İlk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Kromozom incelemesi yapılan sağlıklı bir embriyoyu ama tutmadı. Onun üstüne bahçeciye gittik görüştük güvenç beyle. Maliyet hesabı yaptık ve 1 kez daha kendi şehrimizde, antalyada denemeye bu kez havuz yaptırmaya karar verdik, olmazsa istanbul düşüneceğiz yeniden. İstanbula gittiğimde @Bebegimhadi ile tanıştık, çok keyifli bi sohbet ettik, dönüşte biraz gecikmeyle de olsa arı sütüne başladım :) burada başka bir tüp bebek merkezine de gidip konuştum ama yine eski yerde bir kez daha denemeye karar verdik eşimle. İlk önce kist oluştuğu için bekledik 1 ay, doğum kontrol hapı kullandım, geçti çok şükür. sonraki ay tedaviye başlayalım diye gittim, doktorum yumırtan çok az istersen gelecek ay başlayalım dedi, yok dedim ben var olanla şansımı denemek istiyorum. Bana düşük doz ilaç verdi, tedavinin sonunda nasılsa bu tedavi iptal olur siye düşük söz ilaç vermiştim dedi. Ama bir mucize oldu ve 15 yumurta toplandı, 11i döllendi ve 4ü 5.güne gelebildi. Bu kez pgt yaptırmadım. Burada pgt embriyo başına 500$. 2000 $ ile pgt yaptırmak yerine 1 ya da 2 kez daha yumurta toplatırız dedik. Zaten ilkinde pgt yapılan sağlıklı embriyom da tutunamamıştı. İkinci tedavime başladık, bu kez yumurta sayım az olduğu için 5. gün tedavi iptal oldu. Ardından bir ay daha bekledik ve bu ay yeniden tedaviye başladık. İlaçların dozunu arttırdılar bu kez ama ilginç olan lu ilaç dozu arttırıldığı halde yumurtaların gelişimi daha öncekilere göre çok yavaş. Yarın yine kontrolüm var, yumurtalar ilaca cevap veriyor mu bakılacak. Bende durum bu özetle :) ayrıca mümkün olduğunca takip etmeye çalıştım sizi, az çok biliyorum herkesin aşamasını. Ara ara @Bebegimhadi ile de konuştuk. ama o kadar yoğun geçti ki bu son dönem, buraya yazamadım. Bu arada araya bir düğün ve balayı sıkıştırdım

aaa ben 5555. sayfada hatırlatma yapacaktım.
inşallah canım ya Ekim'de hepimiz hamile olalım inşallllllaaaaaahhhhhh
Aaaa, evet, bak o da güzel. Ancak geçmiş canımcım. 6666'ya kaldık. O da 4 ay daha yapar. Yani Şubat başına kadar buradaki herkesi hamile göreceğim ona göre

Bu yazdıkların özet miydi şimdi

İğneleri dün saat 22.00 de vurdum.çok mu geç aklıma takıldı akşam ol dedi hemşire.Misafir vardı. Gec vakte ksldi. Cuma günü de doktora gidecegim. 22.00 geç vakit mi.hep aynı saatte ol dediler.

Ben de bu tedavimde çok düzensiz yaptım. Bazen 21.30a kaldı. Genelde 19.30da yapmaya çalışıyorum ama geciktiğim de oldu. Son gidişimde doktora sordum önemli değil dedi ama daha önceki doktorum akşam 8i geçirme ve her akşam aynı saatte olmasına dikkat et demişti. Demek ki saati kaçırmak iyi değil, ama korkunç sonuçları da yok diye düşündüm ben de bu iki ayrı yanıtın üzerine.

Hayırlısı olsun canım. Genetik incelemesi yaptırdığın merkez neresiydi, Bahçeci değil mi? Bir de maşallah, 15 yumurta, 4 tane 5. gün embriyosu, neden havuz yapıyorsun ki, yeteri kadar oluşmuş. Vaaayyyyyy, Bebegimhadi bizlerden habersiz buluşmalar haa, bak hiç söylüyor mu?

Yok o buluşma muhtemelen sizlerin buluşmalarından önceydi. İlk buluşma olabilir sonrasında da istanbula gitmedim ben zaten.

Kromozom incelemesini antalyada tedavi olduğum merkezin anlaşmalı olduğu laboratuarda yaptırdık. Anlaşmalı olduğumuz laboratuar diyorlar ama orası da onlara aitmiş zaten, sonra öğrendim.

Ben sana birşey demedim, Bebegimhadi 'ye laf attım:))

Evet ilk tedavimde daha yüksek doz ilaç kullanılmıştı ve 4 yumurta toplanmıştı. doktorum bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsiniz demişti. Ama ikincide 2 folikül gördü, tedaviye başlamak bile istemedi, ben ısrar edince düşük dozla başladı tedaviye (nasılsa iptal olacak diye düşündüğü içinmiş düşük doz, sonra söyledi) Ama sonuç onu da şok etti. Bu kez pgt yaptırmadığımız için ikinci kez yumurta toplamak istedik. Malum zaman aleyhe işliyor ve belki de bu 4 yumurtanın 4ü de sağlıksız... o yüzden çok geç kalmadan 1 kez daha yumurta toplayalım istedik. Yoksa doktorumuz da yeniden yumurta toplama yapmayalım, 4 zaten benim havuz yapacak olsam ulaşmayı isteyeceğim rakam dedi. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Gecikmeden yeterince embriyo olışsun ki içinden hiç olmazsa biri sağlıklı çıksın istiyor. Ben de tamam dedim. Deniyoruz bakalım. İnşallah yarın yumurtaların ilaca cevap verdiklerini görürüz. İlk kontrolünde neredeyse hiç büyüme yoktu

Evet yaaa Bebegimhadi ne demek oluyor bu şimdi? Lan bizim buluşmayı Cim Bey dahil cümle alem biliyor da biz neden sizin buluşmayı bilmiyoruz laaannn, ne işe anlayalım ??

Evet, tabi, bu da bir yaklaşım, önceden çok sayıda yumurta biriktirmek. Bol şans diliyorum sana, haber ver yarın. Bu ay bayağı yumurta toplatan var grupta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…