Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Daim olsun, sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğumla kucağına almak nasip olsun veeee bizim maskotumuz olsun inşallah.

Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
Hadi bol şans, 29'un birkaç tanesini yürütseydin, nasılsa anlamazlar, 29 yani, 25 deseler nolacak

[/QUOTE]
Allah mutlulukla kucağına versin vnm

Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşma
Insallah nasip olur kismet belki cocuklari gorustururuz mahallede bir parkta...

Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.

Bu yumurta o altın yumurta olsun umarım. bir kadınla tanıştım merkezde, her seferinde 20-25 yumurta toplanıyormuş, ama döllenemiyormuş çoğu, döllenebilenler de 5.güne gitmiyormuş. Yaşı da genç bize göre. Önemi yok yani 20'nin 30'un. Önemli olan annesine sımsıkı tutunacak o 1 taneyi bulabilmek. İnşallah seninki o 1 tanecik olacak.

Ne kadar çok erkek menapoz var şaşırdım 24 yasinda adet görmeyenler. Adet görüp yumurta kalmayanlar ben buna giriyorum.Bu işte bir terslik var ama nerde bilmem.
sorma ben de anlayamıyorum, çapa infertiliteye gitmiştim birkaç kez, herkes benden gençti... şok olmuştum...

günaydın kızlar opuya bir var, embriyom olursa inşallahhhhhh galiba sadece dondurmaya karar verdim, genetik yaptırmayacağım:) gerçi son dakikaya kadar yine fikrim değişebilir, bugün böyle uyandım :)
Yaptırma genetik arkadaşım ya.acemiyim nasıl oluyor bilmiyorum ama genetik zaman kaybı olur gibi geliyor.dollenmeden sonra transfer yapılsın. Allah büyüktür. Zaman kaybı kalite bozar dedi bana doktor

Günaydın bende esine katiliyorum 8-9 yumurta biriktirin bence.4 havuz icin az bu havuz degil mutlu ve hamile

Sen bizim mediha-ı iftiharimızsın zaten forumun havasıni pozitife cevirdin masallah sana ve bebeģine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…