- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.141
Daim olsun, sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğumla kucağına almak nasip olsun veeee bizim maskotumuz olsun inşallah.Sağol canım ya nisanda tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu tabi 2 hafta süren bir kanama ne zaman regl olacağımı bile bilemiyordum illaki tedavinin olumsuz bir etkisi olacak diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif gebelik belirtisi de yok ramazan ayıydı oruç tutayım sonra doktora giderim dedim hashimoto hastasıyım ilaçlarımı ramazan dolayısıyla düzenli kullanamadım genel bir tahlil yaptırdım sonuç pozitif öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu doktora gittiğimde kalp atışı vardı şu anda 10 haftalık hareketlenmiş allah isteyen herkese nasip etsinkimseyi mahrum etmesin
Hadi bol şans, 29'un birkaç tanesini yürütseydin, nasılsa anlamazlar, 29 yani, 25 deseler nolacakBen opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
Aman amin aminAllah acısın halimize, başka diyecek bişey yok. Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz canım. Sabır ve dua ile bekliyoruz.
[/QUOTE]Sağol canım ya nisanda tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu tabi 2 hafta süren bir kanama ne zaman regl olacağımı bile bilemiyordum illaki tedavinin olumsuz bir etkisi olacak diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif gebelik belirtisi de yok ramazan ayıydı oruç tutayım sonra doktora giderim dedim hashimoto hastasıyım ilaçlarımı ramazan dolayısıyla düzenli kullanamadım genel bir tahlil yaptırdım sonuç pozitif öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu doktora gittiğimde kalp atışı vardı şu anda 10 haftalık hareketlenmiş allah isteyen herkese nasip etsinkimseyi mahrum etmesin
Hadi bol şans, 29'un birkaç tanesini yürütseydin, nasılsa anlamazlar, 29 yani, 25 deseler nolacak
Geçmiş olsun ben senin bu tekten ümitliyim hadi bakalımAklıma gelmedi değil
Insallah nasip olur kismet belki cocuklari gorustururuz mahallede bir parkta...Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşma
iyi haberler almak umidiyle...Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
sorma ben de anlayamıyorum, çapa infertiliteye gitmiştim birkaç kez, herkes benden gençti... şok olmuştum...Ne kadar çok erkek menapoz var şaşırdım 24 yasinda adet görmeyenler. Adet görüp yumurta kalmayanlar ben buna giriyorum.Bu işte bir terslik var ama nerde bilmem.
Insallah nasip olur kismet belki cocuklari gorustururuz mahallede bir parkta...
Ooo aaa eee valla sık sık opu oluyorsun maşallah bacım.gecmiß olsun mutlu sevincli haberlerle inş.Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
Yaptırma genetik arkadaşım ya.acemiyim nasıl oluyor bilmiyorum ama genetik zaman kaybı olur gibi geliyor.dollenmeden sonra transfer yapılsın. Allah büyüktür. Zaman kaybı kalite bozar dedi bana doktorgünaydın kızlar opuya bir var, embriyom olursa inşallahhhhhh galiba sadece dondurmaya karar verdim, genetik yaptırmayacağım:) gerçi son dakikaya kadar yine fikrim değişebilir, bugün böyle uyandım :)
Günaydın bende esine katiliyorum 8-9 yumurta biriktirin bence.4 havuz icin az bu havuz degilEvet ilk tedavimde daha yüksek doz ilaç kullanılmıştı ve 4 yumurta toplanmıştı. doktorum bir dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsiniz demişti. Ama ikincide 2 folikül gördü, tedaviye başlamak bile istemedi, ben ısrar edince düşük dozla başladı tedaviye (nasılsa iptal olacak diye düşündüğü içinmiş düşük doz, sonra söyledi) Ama sonuç onu da şok etti. Bu kez pgt yaptırmadığımız için ikinci kez yumurta toplamak istedik. Malum zaman aleyhe işliyor ve belki de bu 4 yumurtanın 4ü de sağlıksız... o yüzden çok geç kalmadan 1 kez daha yumurta toplayalım istedik. Yoksa doktorumuz da yeniden yumurta toplama yapmayalım, 4 zaten benim havuz yapacak olsam ulaşmayı isteyeceğim rakam dedi. Ama eşim bu konuda ısrarcı. Gecikmeden yeterince embriyo olışsun ki içinden hiç olmazsa biri sağlıklı çıksın istiyor. Ben de tamam dedim. Deniyoruz bakalım. İnşallah yarın yumurtaların ilaca cevap verdiklerini görürüz. İlk kontrolünde neredeyse hiç büyüme yoktu
Sen bizim mediha-ı iftiharimızsın zaten forumun havasıni pozitife cevirdin masallah sana ve bebeģineİyiyim canım sen nasılsın Çok şükür bir sıkıntım yok yaşamadığım bir deneyim alışmaya çalışıyorum 10 hafta oldu kontroller de iyi bakalım rabbim en kısa zamanda sizlerin de kucaklarını sağlıklı bebişlerle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?