- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.161
O doktor labaratuvarı kötü oldugu icin öyle söylüyor.parayı alıp 12 günde gönderebilmek icinde.Yaptırma genetik arkadaşım ya.acemiyim nasıl oluyor bilmiyorum ama genetik zaman kaybı olur gibi geliyor.dollenmeden sonra transfer yapılsın. Allah büyüktür. Zaman kaybı kalite bozar dedi bana doktor
Bilmem doğrudur belkide .O doktor labaratuvarı kötü oldugu icin öyle söylüyor.parayı alıp 12 günde gönderebilmek icinde.
terslik her şeyde canım. Doğal yaşamdan doğal beslenmeden uzaklaştıkça bu yaş daha da düşecek. Ben çocuklarımız için endişeleniyorum vallahi. Kısırlık had safhada olacak onların zamanında.Ne kadar çok erkek menapoz var şaşırdım 24 yasinda adet görmeyenler. Adet görüp yumurta kalmayanlar ben buna giriyorum.Bu işte bir terslik var ama nerde bilmem.
Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşma
. 2018 bu forumda bir çok hamiş olacağını hissediyorum inşallah o günleri de sağlıkla mutlulukla hep beraber. görürüzSen bizim mediha-ı iftiharimızsın zaten forumun havasıni pozitife cevirdin masallah sana ve bebeģine
Günaydın. Her gün yeni bir fikirle uyanıyoruzgünaydın kızlar opuya bir var, embriyom olursa inşallahhhhhh galiba sadece dondurmaya karar verdim, genetik yaptırmayacağım:) gerçi son dakikaya kadar yine fikrim değişebilir, bugün böyle uyandım :)
çok yumurtan olsa da mı?günaydın kızlar opuya bir var, embriyom olursa inşallahhhhhh galiba sadece dondurmaya karar verdim, genetik yaptırmayacağım:) gerçi son dakikaya kadar yine fikrim değişebilir, bugün böyle uyandım :)
Hmm, olsun, zaten bir tane bekliyordun. Sonuçta hep söylüyoruz, hep o birden oluyor her şey. Hatta Haziran tüp bebek forumunda bir kız var. Tek yumurtası bölündü, ikizlere hamile şu anda.Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
aaa deme öyle ama. bu işte olmaz dediklerimizin olduğunu olur dediklerimizin de olmadığını gördük dimi. İnşallah olacak olan o bir tane ile de olur. Bol şans o embriyo inşallah en sağlıklılardan biridir.Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Rabbim görsün duysun, emeklerini boşa çıkarmasın sapasağlam bir embriyon olsun inşallahBenden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Öyle demeyin, durun bakalım, isterseniz siz arayın dicemde...Benide bu saat oldu arayan yok hala. Geçen sefer çok ağlamıştım. Şimdi kötü haber veremiyorlar sanırım çekiniyorlar
Allah yardımcınız olsun sizinde, inşallah sağlıklı gelir embriyonuz pgt den,sonuç ne zaman hayırlısı ileHerkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım.
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.
Allah yardımcınız olsun sizinde, inşallah sağlıklı gelir embriyonuz pgt den,sonuç ne zaman hayırlısı ile
Canım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...Öyle demeyin, durun bakalım, isterseniz siz arayın dicemde...
Ahh aahh, o mucizelerden biri de bize denk gelmez mi Allah'ımHmm, olsun, zaten bir tane bekliyordun. Sonuçta hep söylüyoruz, hep o birden oluyor her şey. Hatta Haziran tüp bebek forumunda bir kız var. Tek yumurtası bölündü, ikizlere hamile şu anda.
Hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni tedavin. Eskisi nasıl sonuçlanmıştı? Hangi şehirdesin, merkez hangisi?Herkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım.
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.
Amiin canım amin, inşallahRabbim görsün duysun, emeklerini boşa çıkarmasın sapasağlam bir embriyon olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?