Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yaptırma genetik arkadaşım ya.acemiyim nasıl oluyor bilmiyorum ama genetik zaman kaybı olur gibi geliyor.dollenmeden sonra transfer yapılsın. Allah büyüktür. Zaman kaybı kalite bozar dedi bana doktor
O doktor labaratuvarı kötü oldugu icin öyle söylüyor.parayı alıp 12 günde gönderebilmek icinde.

Ne kadar çok erkek menapoz var şaşırdım 24 yasinda adet görmeyenler. Adet görüp yumurta kalmayanlar ben buna giriyorum.Bu işte bir terslik var ama nerde bilmem.
terslik her şeyde canım. Doğal yaşamdan doğal beslenmeden uzaklaştıkça bu yaş daha da düşecek. Ben çocuklarımız için endişeleniyorum vallahi. Kısırlık had safhada olacak onların zamanında.
geçen gün bir filmdeki diyalog çok hoşuma gitti. kadın kanser oluyor ve doktora sebebini soruyor yani neden bu kanseri oldum diye. doktor bilemiyoruz dedi. Kadın da, tabiki bilmezsiniz yoksa işsiz kalırsınız dimi dedi:))

Görüşemedik ama esinle planınız var pek yanından ayrılmakta olmuyor degil mi.ben bile yogundum ortada bir konu yok oysa.başka zaman yine olacaktır buluşma
Sen bizim mediha-ı iftiharimızsın zaten forumun havasıni pozitife cevirdin masallah sana ve bebeģine
. 2018 bu forumda bir çok hamiş olacağını hissediyorum inşallah o günleri de sağlıkla mutlulukla hep beraber. görürüz

günaydın kızlar opuya bir var, embriyom olursa inşallahhhhhh galiba sadece dondurmaya karar verdim, genetik yaptırmayacağım:) gerçi son dakikaya kadar yine fikrim değişebilir, bugün böyle uyandım :)
Günaydın. Her gün yeni bir fikirle uyanıyoruz

Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Hmm, olsun, zaten bir tane bekliyordun. Sonuçta hep söylüyoruz, hep o birden oluyor her şey. Hatta Haziran tüp bebek forumunda bir kız var. Tek yumurtası bölündü, ikizlere hamile şu anda.

Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
aaa deme öyle ama. bu işte olmaz dediklerimizin olduğunu olur dediklerimizin de olmadığını gördük dimi. İnşallah olacak olan o bir tane ile de olur. Bol şans o embriyo inşallah en sağlıklılardan biridir.

Benide bu saat oldu arayan yok hala. Geçen sefer çok ağlamıştım. Şimdi kötü haber veremiyorlar sanırım çekiniyorlar

Herkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım .
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.

Allah yardımcınız olsun sizinde, inşallah sağlıklı gelir embriyonuz pgt den,sonuç ne zaman hayırlısı ile

Hmm, olsun, zaten bir tane bekliyordun. Sonuçta hep söylüyoruz, hep o birden oluyor her şey. Hatta Haziran tüp bebek forumunda bir kız var. Tek yumurtası bölündü, ikizlere hamile şu anda.
Ahh aahh, o mucizelerden biri de bize denk gelmez mi Allah'ım

Hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni tedavin. Eskisi nasıl sonuçlanmıştı? Hangi şehirdesin, merkez hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…