- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.181
Hoşgeldin canım. Ne güzel 5. gün embriyon var. İnşallah sağlıklı gelir sonucun.Herkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım.
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.
Süper, tebrikler, inşallah devamı gelirCanım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
İnşallah canım benim..Süper, tebrikler, inşallah devamı gelir
Gelecek inşallah, az sabırAhh aahh, o mucizelerden biri de bize denk gelmez mi Allah'ım
Maaşallah canım, güzel haberlerinin devamı gelsin inşallahCanım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
Tabi gelecekler. Biz hep doktorların tedavi ettiği, istatistiklere giren hastaları biliyoruz. Yani yok şu yaşta olmaz, bu yaşta riskli bla bla bla bla bla.Gelecek inşallah, az sabır
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.Maaşallah canım, güzel haberlerinin devamı gelsin inşallah
Hoşgeldin canım. Kızlaaarrr bir kanka daha edinmek üzereyiz ve onu da ilk fırsatta kendimize benzetiriz gibime geliyorHerkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım.
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.
Tabi gelecekler. Biz hep doktorların tedavi ettiği, istatislere giren hastaları biliyoruz. Yani yok şu yaşta olmaz, bu yaşta riskli bla bla bla bla. bla.
Peki ya kendiliğinden hamile kalanlar? Tedavi olmadan hamile kalanlar? Menapoza girip hamile kalanlar?
MUCİZELERİN İSTATİSTİĞİNİ KİM TUTUYOR?
Neden olmasınHoşgeldin canım. Kızlaaarrr bir kanka daha edinmek üzereyiz ve onu da ilk fırsatta kendimize benzetiriz gibime geliyor
Ben Gaziantep'teyim.Hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni tedavin. Eskisi nasıl sonuçlanmıştı? Hangi şehirdesin, merkez hangisi?
Hoşgeldin canım. Ne güzel 5. gün embriyon var. İnşallah sağlıklı gelir sonucun.
Hoşgeldin canım. Kızlaaarrr bir kanka daha edinmek üzereyiz ve onu da ilk fırsatta kendimize benzetiriz gibime geliyor
Demek Bahçeci Fulya he? Kusura bakmazsan buradaki arkadaşların da merak ettiğini tahmin ettiğim bişey sormak istiyorum. ( bu arada ben de bahçeci umut tüp bebek te tedavi görüyorum ) Bahçeci nin verdiği ilaçları iğneleri ve dozlarını merak ediyorum. Genelde tedavilerinde iğne kullanıyor. Mesala ben 41 yaşındayım havuz uygulanıyor. Toplamda 4 ambriyo genetiğe gitti ama hala sağlıklıyı bulamadık. Bugün de opu oldum ve toplanan o 1 yumurta 5. güne giderse o da genetiğe gidecek. Doktorum mutlaka merional 75, gona f 150, ve femara 2*5 gün olarak veriyor. Farklı olarak bu son opu için hormon iğnesi verdi ama adını hatırlamıyorum ( gerçi bende işe yaramadı ) Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve vitamin olarak aldıkların hangileri ?Ben Gaziantep'teyim.
İlk tüp bebek tedavim negatif. Adana'da Ankada tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.
İkinci tedavim için Bahçeci Fulya'yı seçtik. Yıllık iznimden kullandım. Opuya kadar olan tedavi süresinde İstanbul'daydık.
teşekkür ederim. İnşallah
Teşekkür ederim
ay maşallah darısıCanım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
Canım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
ay maşallah darısıCanım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
beeeeenTabi gelecekler. Biz hep doktorların tedavi ettiği, istatistiklere giren hastaları biliyoruz. Yani yok şu yaşta olmaz, bu yaşta riskli bla bla bla bla bla.
Peki ya kendiliğinden hamile kalanlar? Tedavi olmadan hamile kalanlar? Menopoza girip hamile kalanlar?
MUCİZELERİN İSTATİSTİĞİNİ KİM TUTUYOR?
Amiin amin amin, bin kere amin1 tane olsun, bebek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?