Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin canım. Ne güzel 5. gün embriyon var. İnşallah sağlıklı gelir sonucun.

Gelecek inşallah, az sabır
Tabi gelecekler. Biz hep doktorların tedavi ettiği, istatistiklere giren hastaları biliyoruz. Yani yok şu yaşta olmaz, bu yaşta riskli bla bla bla bla bla.
Peki ya kendiliğinden hamile kalanlar? Tedavi olmadan hamile kalanlar? Menopoza girip hamile kalanlar?
MUCİZELERİN İSTATİSTİĞİNİ KİM TUTUYOR?

Hoşgeldin canım. Kızlaaarrr bir kanka daha edinmek üzereyiz ve onu da ilk fırsatta kendimize benzetiriz gibime geliyor

Hoşgeldin. Hayırlı olsun yeni tedavin. Eskisi nasıl sonuçlanmıştı? Hangi şehirdesin, merkez hangisi?
Ben Gaziantep'teyim.
İlk tüp bebek tedavim negatif. Adana'da Ankada tüp bebek merkezinde yaptırmıştım.
İkinci tedavim için Bahçeci Fulya'yı seçtik. Yıllık iznimden kullandım. Opuya kadar olan tedavi süresinde İstanbul'daydık.

Hoşgeldin canım. Ne güzel 5. gün embriyon var. İnşallah sağlıklı gelir sonucun.

teşekkür ederim. İnşallah

Hoşgeldin canım. Kızlaaarrr bir kanka daha edinmek üzereyiz ve onu da ilk fırsatta kendimize benzetiriz gibime geliyor

Teşekkür ederim

Demek Bahçeci Fulya he? Kusura bakmazsan buradaki arkadaşların da merak ettiğini tahmin ettiğim bişey sormak istiyorum. ( bu arada ben de bahçeci umut tüp bebek te tedavi görüyorum ) Bahçeci nin verdiği ilaçları iğneleri ve dozlarını merak ediyorum. Genelde tedavilerinde iğne kullanıyor. Mesala ben 41 yaşındayım havuz uygulanıyor. Toplamda 4 ambriyo genetiğe gitti ama hala sağlıklıyı bulamadık. Bugün de opu oldum ve toplanan o 1 yumurta 5. güne giderse o da genetiğe gidecek. Doktorum mutlaka merional 75, gona f 150, ve femara 2*5 gün olarak veriyor. Farklı olarak bu son opu için hormon iğnesi verdi ama adını hatırlamıyorum ( gerçi bende işe yaramadı ) Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve vitamin olarak aldıkların hangileri ?

beeeeenben tutuyorum vallahi. saçmasapan mucizeler çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…