Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana merional 150, Puregon 150, femara 2*5 gün olarak verildi. 5 yumutadan ikisi olgunluk açısından diğerlerinden çok daha önde olduğu için çatlatma iğnesinden bir gün önce merional ile birlikte Orgalutran da kullanmaya başladım. Çatlatma iğnesini yaptığım gün de dahil 2 Orgalutran kullanmış oldum.

Vitamini yazmayı unuttum. Daha önceki tedavimden kalan Folio vardı. Doktoruma sordum. Devam edebilirsin dedi. İçinde folik asit, vitamin B12 ve iyot var.

Vitamini yazmayı unuttum. Daha önceki tedavimden kalan Folio vardı. Doktoruma sordum. Devam edebilirsin dedi. İçinde folik asit, vitamin B12 ve iyot var.
Anladım canım, sağol. Ben ve buradaki arkadaşların bazıları folik asit e ilave omepa q10 ve biesteron da kullanıyoruz. Bir de yaklaşık 10 gün önce doktorumun verdiği pretiv positive var. Ahhh tabii bir de olmazsa olmazımız arı sütü tabii. Anam bunlar varya bize hep basen , göbek ve simit olarak geri dönüyor laann

[/QUOTE]
Maşallah arkadaşım allah nazardan korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Birde bana kızıyorlar maşşalah hemencik olmuş

Kızlar yaaa geçen gün bir makale okudum omega 3 35 yaş üstü gebelikte önemli mutlaka kullanılmalı diyordu , aranızda kullanan var mı ?
Benim annem kullanıyor ama gebe kalmak için değil , diz ağrısı ve unutkanlık için bayagı iyi geldi

Hayırlı olsun ve hoşgeldin canım

Kullanıyorum canım ben 1 yıldır.

olsun devam edecektir doktorun dediği gibi, benim de bir tedavimde öyle olmuştu ve o ay iki embriyom olmuştu

ben kullanıyorum canım kiril oil olanından baya uzun süreden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…