- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.201
ay maşallah darısıiki prensesin annesi ıma inşallah.
Masallah masallah cok sevindim boyle devam etsin guzel guzel :))Canım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
Demek Bahçeci Fulya he? Kusura bakmazsan buradaki arkadaşların da merak ettiğini tahmin ettiğim bişey sormak istiyorum. ( bu arada ben de bahçeci umut tüp bebek te tedavi görüyorum ) Bahçeci nin verdiği ilaçları iğneleri ve dozlarını merak ediyorum. Genelde tedavilerinde iğne kullanıyor. Mesala ben 41 yaşındayım havuz uygulanıyor. Toplamda 4 ambriyo genetiğe gitti ama hala sağlıklıyı bulamadık. Bugün de opu oldum ve toplanan o 1 yumurta 5. güne giderse o da genetiğe gidecek. Doktorum mutlaka merional 75, gona f 150, ve femara 2*5 gün olarak veriyor. Farklı olarak bu son opu için hormon iğnesi verdi ama adını hatırlamıyorum ( gerçi bende işe yaramadı ) Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve vitamin olarak aldıkların hangileri ?
Demek Bahçeci Fulya he? Kusura bakmazsan buradaki arkadaşların da merak ettiğini tahmin ettiğim bişey sormak istiyorum. ( bu arada ben de bahçeci umut tüp bebek te tedavi görüyorum ) Bahçeci nin verdiği ilaçları iğneleri ve dozlarını merak ediyorum. Genelde tedavilerinde iğne kullanıyor. Mesala ben 41 yaşındayım havuz uygulanıyor. Toplamda 4 ambriyo genetiğe gitti ama hala sağlıklıyı bulamadık. Bugün de opu oldum ve toplanan o 1 yumurta 5. güne giderse o da genetiğe gidecek. Doktorum mutlaka merional 75, gona f 150, ve femara 2*5 gün olarak veriyor. Farklı olarak bu son opu için hormon iğnesi verdi ama adını hatırlamıyorum ( gerçi bende işe yaramadı ) Sen hangi ilaçları kullanıyorsun ve vitamin olarak aldıkların hangileri ?
İnsallah iyi sonuçlar alırsın.senin su sağlıklıyı bulmanı cok istiyorum.Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Ayy inşallah canım yaİnsallah iyi sonuçlar alırsın.senin su sağlıklıyı bulmanı cok istiyorum.
Anladım canım, sağol. Ben ve buradaki arkadaşların bazıları folik asit e ilave omepa q10 ve biesteron da kullanıyoruz. Bir de yaklaşık 10 gün önce doktorumun verdiği pretiv positive var. Ahhh tabii bir de olmazsa olmazımız arı sütü tabii. Anam bunlar varya bize hep basen , göbek ve simit olarak geri dönüyor laannVitamini yazmayı unuttum. Daha önceki tedavimden kalan Folio vardı. Doktoruma sordum. Devam edebilirsin dedi. İçinde folik asit, vitamin B12 ve iyot var.
Fırsat buldukça bakmaya çalıştım affedin lütfen .Ohooo kese mi kaldı, doğuracak neredeyse. Sen bizi nasıl takip ediyosun ama yaaa ? Dimi @Kayseri-f
Fırsat buldukça bakmaya çalıştım affedin lütfen .O arada gebe kalmış ben ne yapayım ama yaaa .
[/QUOTE]Sağol canım ya nisanda tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oldu tabi 2 hafta süren bir kanama ne zaman regl olacağımı bile bilemiyordum illaki tedavinin olumsuz bir etkisi olacak diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif gebelik belirtisi de yok ramazan ayıydı oruç tutayım sonra doktora giderim dedim hashimoto hastasıyım ilaçlarımı ramazan dolayısıyla düzenli kullanamadım genel bir tahlil yaptırdım sonuç pozitif öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu doktora gittiğimde kalp atışı vardı şu anda 10 haftalık hareketlenmiş allah isteyen herkese nasip etsinkimseyi mahrum etmesin
İnşşallahhh altın yumurtadır canım hayırlısı olsun arkadaşım.Ben opu mu oldum tek yumurta ile. Benden önceki hastadan 29 toplanmış. Bayılacaktım duyduğumda. Embriyoskopa koydular. Yarın haber verecekler bakalım.
evet canım, embriyo sayım çok olsa da...çok yumurtan olsa da mı?
Rabbim korusunBenide bu saat oldu arayan yok hala. Geçen sefer çok ağlamıştım. Şimdi kötü haber veremiyorlar sanırım çekiniyorlar
Hayırlı olsun ve hoşgeldin canımHerkese merhabalar. Foruma yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım.
Bir süredir sizi takip ediyorum. Birbirinizi yüreklendirmeniz, destek olmanız çok hoşuma gitti ve ben de yazmalıyım dedim.
43 yaşındayım (yakında 44 olacağım) ve 2. tüp bebek tedavime başladım. Bu ay içinde opu yapıldı ve 5 yumurta toplandı. Bunlardan 3'ü döllendi. Ancak sadece 1 tanesi 5. güne kadar yoluna devam etti ve donduruldu. Şimdi pgt testinin sonuçlarını bekliyoruz. Transfer gelecek sonuca göre ağustos-eylül ayı gibi yapılacak.
Canım aradılar az önce. Olgunmuş yumurtam döllenme olmuş. 41 kere maşallah hamd olsun. Şimdi yarın gelişim için arayacaklar...
Kullanıyorum canım ben 1 yıldır.Kızlar yaaa geçen gün bir makale okudum omega 3 35 yaş üstü gebelikte önemli mutlaka kullanılmalı diyordu , aranızda kullanan var mı ?
Benim annem kullanıyor ama gebe kalmak için değil, diz ağrısı ve unutkanlık için bayagı iyi geldi
olsun devam edecektir doktorun dediği gibi, benim de bir tedavimde öyle olmuştu ve o ay iki embriyom olmuştuBiraz önce kontrolüm vardı, yumurtaların gelişimi geriden geliyor hala. "Bu kez biraz tembel çıktılar ama büyüyorlar endişe etme" dedi doktor. Cumartesi yeniden kontrolüm var, gelecek hafta belirleyecekleri bir gün de opu olacak.
ben kullanıyorum canım kiril oil olanından baya uzun süreden beriKızlar yaaa geçen gün bir makale okudum omega 3 35 yaş üstü gebelikte önemli mutlaka kullanılmalı diyordu , aranızda kullanan var mı ?
Benim annem kullanıyor ama gebe kalmak için değil, diz ağrısı ve unutkanlık için bayagı iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?