- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.221
Bugün bende alıp başlayayım.Kullanıyorum canım ben 1 yıldır.
Bende alıp başlıcam , peki faydasını gördün mü etkisi nasıl.ben kullanıyorum canım kiril oil olanından baya uzun süreden beri
Ne demek güzel değil dua et hayırlısı ile bebeğine kavuş inşallah . Benimde 1 adet yumurtam oluyor ve doktorum hep moral bozmak yok önemli olan altın yumurta olması diyor . Topla kendini dua etmeye başla .Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Yaa benim her iki follup tüpüm tıkalı bunu doktorum biliyor, ben normal yolla hamile kalma şansım yok dediğimde , doktorum hep diyor bu işler hiç belli olmaz sakın bu şekilde moralini bozma biz neler görüyoruz diyor , hiç moralimi bozmama izin vermiyor . Evet henüz tedavi tam başlamadı ama vücudunu gebeliğe hazırlıyoruz sabırlı ol diye uyarıyor stres yapma bizim en büyük düşmanımız stres diyor .Tabi gelecekler. Biz hep doktorların tedavi ettiği, istatistiklere giren hastaları biliyoruz. Yani yok şu yaşta olmaz, bu yaşta riskli bla bla bla bla bla.
Peki ya kendiliğinden hamile kalanlar? Tedavi olmadan hamile kalanlar? Menopoza girip hamile kalanlar?
MUCİZELERİN İSTATİSTİĞİNİ KİM TUTUYOR?
Kızlar yaaa geçen gün bir makale okudum omega 3 35 yaş üstü gebelikte önemli mutlaka kullanılmalı diyordu , aranızda kullanan var mı ?
Benim annem kullanıyor ama gebe kalmak için değil, diz ağrısı ve unutkanlık için bayagı iyi geldi
Canım bugün mü opu oldun? Endişe etme benden de 1 tane toplandı yalnız değilsin. Ama bir tane olsun bizim olsun, sağlıklı olsun..Benden pek güzel haber yok kızlar. Opu oldum ve 1 tane toplandı. Allah büyük. Umarım şansımı denediğime pişman olmam.
Yaa benim her iki follup tüpüm tıkalı bunu doktorum biliyor, ben normal yolla hamile kalma şansım yok dediğimde , doktorum hep diyor bu işler hiç belli olmaz sakın bu şekilde moralini bozma biz neler görüyoruz diyor , hiç moralimi bozmama izin vermiyor . Evet henüz tedavi tam başlamadı ama vücudunu gebeliğe hazırlıyoruz sabırlı ol diye uyarıyor stres yapma bizim en büyük düşmanımız stres diyor .
Haklısın canım. Dualarla gelecek o bebişler inşallahNe demek güzel değil dua et hayırlısı ile bebeğine kavuş inşallah . Benimde 1 adet yumurtam oluyor ve doktorum hep moral bozmak yok önemli olan altın yumurta olması diyor . Topla kendini dua etmeye başla .
Hep biz mecburuz yaa, mecburiyet hep kadınlara. Dediğin gibi cefayı biz çekelim , sefayı erkekler sürsün. Eşim de bugün sperm odasından çıktı geldi surat bir karış. Nooldu dedim, neymiş efendim tv deki film baya kısaymış da, az daha uzun olsaymış olmaz mıymış. o zaman işi daha kolay olurmuşmuş. Ben, serum için damar yolunu bulamayan uyuz hemşirenin beceriksizliği yüzünden acıdan kıvranırken adamdaki derde bakın yaa, neredeyse utanmasa odaya çay kahve söyleyecek film seyrederken. Ayy hani sevmesem ve o an işime yaramayacak olsa bak git diyecektimCanım moralimizi bozsakta kime ne zararı veya faydası var. Olan yine bize oluyor.
Biz kadınların çilesi bitmiyor..
Burada sayfa sayfa şeyler okuyoruz, alim olacağız neredeyse bu bilgilerle, eczaneye aktara gidiyoruz, acı ve tatsız tutsuz şeyleri bile şifa olsun diye yiyoruz. Sonra o muayenelerde ultrasona giderken kırklanıyor paklanıyoruz her seferinde, sonra o iğneleri vuruyoruz göbeğimize, sonra opu da o ameliyat ortamında bacakları açık bi halde artık utanmayı falan bırakıp narkoz almadan hatimler indiriyoruz.
Sonra umut ediyoruz dua ediyoruz. Yani anne olmak için mücadeleye bak. Dün onu düşündüm. Bütün işlem sonunda eşim sadece keyifli bi odada sperm verdi.
Yani biz kadınlar çok fedakarız. Eşim o doktoru beklerken bile oflayıp pufluyor hep ben sakinleştiyorum onu aman kavga çıkarmasın diye.
Erkekler çok sabırsız ve mücadeleci değiller bizim gibi. O yüzden yine morali kendi kendimize vereceğiz bunca şeyi yapıyoruz geriye bir tek kafaya takmamak kalıyor. Tabi dile kolay ama mecburuz :)
Evet canım opu bugündü. Ama doktorum bu ayı pas geçmek istemesine rağmen benim ısrarımla devam ettik. İnşallah embriyocuk sağlıkla devam eder de genetikten de mutlu haberlerle gelirCanım bugün mü opu oldun? Endişe etme benden de 1 tane toplandı yalnız değilsin. Ama bir tane olsun bizim olsun, sağlıklı olsun..
Mutlaka fayda görmüşümdür ama o kadar çok şey alıyorum ki hangisi faydalı oluyor ayırtedeniyorumBende alıp başlıcam , peki faydasını gördün mü etkisi nasıl.
Hislerime tercüman oldunHep biz mecburuz yaa, mecburiyet hep kadınlara. Dediğin gibi cefayı biz çekelim , sefayı erkekler sürsün. Eşim de bugün sperm odasından çıktı geldi surat bir karış. Nooldu dedim, neymiş efendim tv deki film baya kısaymış da, az daha uzun olsaymış olmaz mıymış. o zaman işi daha kolay olurmuşmuş. Ben, serum için damar yolunu bulamayan uyuz hemşirenin beceriksizliği yüzünden acıdan kıvranırken adamdaki derde bakın yaa, neredeyse utanmasa odaya çay kahve söyleyecek film seyrederken. Ayy hani sevmesem ve o an işime yaramayacak olsa bak git diyecektim
evet o markayı bir doktor günde iki defa olmak üzere tavsiye etmiş.ben daha önce Q10 kullanıyordum, sonra burda arkadaşlar yazınca gördüm, omega3 ve q10 birarada olan formu varmış, ondan aldım ve başladım. 3 gün oldu henüz. ama koenzim q10 i omega 3 ile birlikte almak daha iyiymiş diye okudum bir yerlerde.
geçen aşılamamda benim eşim de sperm vereceğini duydu ya başladı of pof demeye. bana bak dedim ben elalemin adamına oramı buramı kurcalattırıyorum neredeyse senden çok görüyor adam oramı buramı, iğneleri yiyip orası burası moraran kiloları alıp sapıtan ben üstüne bir de senin bu triplerini çekecek değilim diye çıkıştım.Canım moralimizi bozsakta kime ne zararı veya faydası var. Olan yine bize oluyor.
Biz kadınların çilesi bitmiyor..
Burada sayfa sayfa şeyler okuyoruz, alim olacağız neredeyse bu bilgilerle, eczaneye aktara gidiyoruz, acı ve tatsız tutsuz şeyleri bile şifa olsun diye yiyoruz. Sonra o muayenelerde ultrasona giderken kırklanıyor paklanıyoruz her seferinde, sonra o iğneleri vuruyoruz göbeğimize, sonra opu da o ameliyat ortamında bacakları açık bi halde artık utanmayı falan bırakıp narkoz almadan hatimler indiriyoruz.
Sonra umut ediyoruz dua ediyoruz. Yani anne olmak için mücadeleye bak. Dün onu düşündüm. Bütün işlem sonunda eşim sadece keyifli bi odada sperm verdi.
Yani biz kadınlar çok fedakarız. Eşim o doktoru beklerken bile oflayıp pufluyor hep ben sakinleştiyorum onu aman kavga çıkarmasın diye.
Erkekler çok sabırsız ve mücadeleci değiller bizim gibi. O yüzden yine morali kendi kendimize vereceğiz bunca şeyi yapıyoruz geriye bir tek kafaya takmamak kalıyor. Tabi dile kolay ama mecburuz :)
kıyamam ay canım seninde mi damar zor bulundu ah beni bu sefer maf ettiler 3 gün ağrısı geçmedi:))))Hep biz mecburuz yaa, mecburiyet hep kadınlara. Dediğin gibi cefayı biz çekelim , sefayı erkekler sürsün. Eşim de bugün sperm odasından çıktı geldi surat bir karış. Nooldu dedim, neymiş efendim tv deki film baya kısaymış da, az daha uzun olsaymış olmaz mıymış. o zaman işi daha kolay olurmuşmuş. Ben, serum için damar yolunu bulamayan uyuz hemşirenin beceriksizliği yüzünden acıdan kıvranırken adamdaki derde bakın yaa, neredeyse utanmasa odaya çay kahve söyleyecek film seyrederken. Ayy hani sevmesem ve o an işime yaramayacak olsa bak git diyecektim
inşallah olacak yaaa bu seferEvet canım opu bugündü. Ama doktorum bu ayı pas geçmek istemesine rağmen benim ısrarımla devam ettik. İnşallah embriyocuk sağlıkla devam eder de genetikten de mutlu haberlerle gelir
ayyy benim kocam zavallı daha tecrübesiziz bu konularda, urfada aptal bir devlet hastanesinde ilk spermiyogramını yaptırmaya gittik. garibimin eline bir bardak tutuşturup tuvaleti gösterdiler. bir an bana baktı ama vaz geçmedi sağolsun. ben de o gittikten sonra biraz çıkıştım görevliye. bu ne aptal iş ya dedim hayvan mı bunlar ne biçim hastane burası bu iş için bir oda ayırmak çok mu zor dedim. eee devlet hastanesi sonuçta ne bekliyorduk ki. Eşim çıktı daha ağzını açmadan bir daha bu hastanenin kapısından adım dahi atmayacağız hayatım merak etme dedim.sonrakinde tıp fakültesinin o steril ferah özel odası ona cennet gibi geldi garibim.Hep biz mecburuz yaa, mecburiyet hep kadınlara. Dediğin gibi cefayı biz çekelim , sefayı erkekler sürsün. Eşim de bugün sperm odasından çıktı geldi surat bir karış. Nooldu dedim, neymiş efendim tv deki film baya kısaymış da, az daha uzun olsaymış olmaz mıymış. o zaman işi daha kolay olurmuşmuş. Ben, serum için damar yolunu bulamayan uyuz hemşirenin beceriksizliği yüzünden acıdan kıvranırken adamdaki derde bakın yaa, neredeyse utanmasa odaya çay kahve söyleyecek film seyrederken. Ayy hani sevmesem ve o an işime yaramayacak olsa bak git diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?