- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.241
ya sorma canım ya. Yeni mi başlamış, nedir. İlk kez gördüğüm, çocuk denecek yaşta bir hemşire. Önce koldan dayadı iğneyi, damarı açamayınca gitti anestezi doktorunu çağırdı. O da geldi elimin üstünden damar aradı. Bir iğne de o dayadı. Kısacası dayayan dayayana oldumkıyamam ay canım seninde mi damar zor bulundu ah beni bu sefer maf ettiler 3 gün ağrısı geçmedi:))))
ya sorma canım ya. Yeni mi başlamış, nedir. İlk kez gördüğüm, çocuk denecek yaşta bir hemşire. Önce koldan dayadı iğneyi, damarı açamayınca gitti anestezi doktorunu çağırdı. O da geldi elimin üstünden damar aradı. Bir iğne de o dayadı. Kısacası dayayan dayayana oldumkıyamam ay canım seninde mi damar zor bulundu ah beni bu sefer maf ettiler 3 gün ağrısı geçmedi:))))
ah kuzuuum allahım inşallah bu ızdırabımıza hayırlısı ile bir son versin artık. Yeter diyorum.ya sorma canım ya. Yeni mi başlamış, nedir. İlk kez gördüğüm, çocuk denecek yaşta bir hemşire. Önce koldan dayadı iğneyi, damarı açamayınca gitti anestezi doktorunu çağırdı. O da geldi elimin üstünden damar aradı. Bir iğne de o dayadı. Kısacası dayayan dayayana oldum
inşallah canım. genetiğe gidecek kadar iyiyse inşallah sağlam gelecek kadar da iyidir. allahım hayırlı ise versin diyelim.Merhaba Kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyorum ama minikte olsa benim için güzel bir haberi paylaşmak istedim bu gün benim embriyoların 5. günü idi ve 1 tane genetik için yolladılar.. birde 2 tanesi daha geriden geliyor yarını bekliyorlar pek umutlu değilim ama belli de olmaz.. Dr'a sordum genetik için uygun olmasa da 5. gün olarak transfer olmaz mı yarına bakıcaklar gelişim devam ederse dondururuz dedi.. benden şimdilik bu kadar şükürler olsun ki 1 tane genetik için bulduk.. inşallah genetikten de sağlam gelir şansım az tabi 1 tane var ama Allah Büyük inşallah o bir tane benim mucizemdir:)) sevgiler
İnanıyorum ki evet, o bir mucize olarak annesine geri gelecek. Hem İspanya'yı görmedim etmedim de demez.Merhaba Kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyorum ama minikte olsa benim için güzel bir haberi paylaşmak istedim bu gün benim embriyoların 5. günü idi ve 1 tane genetik için yolladılar.. birde 2 tanesi daha geriden geliyor yarını bekliyorlar pek umutlu değilim ama belli de olmaz.. Dr'a sordum genetik için uygun olmasa da 5. gün olarak transfer olmaz mı yarına bakıcaklar gelişim devam ederse dondururuz dedi.. benden şimdilik bu kadar şükürler olsun ki 1 tane genetik için bulduk.. inşallah genetikten de sağlam gelir şansım az tabi 1 tane var ama Allah Büyük inşallah o bir tane benim mucizemdir:)) sevgiler
evet orda bir genç var yeni başlamış belli ben ona aldırmadım dedim valla damar bulunmuyor ona göre vazgeçti kızı nasıl korkuttuysam benimki ameliyathanede oldu oradaki hemşire damar açtı hissetmedim ay dedim süpersin demez olaydım anestezi uzmanı Tülay Hanım baktı yok hava alıyor bu olmamış demez mi haydiiiiya sorma canım ya. Yeni mi başlamış, nedir. İlk kez gördüğüm, çocuk denecek yaşta bir hemşire. Önce koldan dayadı iğneyi, damarı açamayınca gitti anestezi doktorunu çağırdı. O da geldi elimin üstünden damar aradı. Bir iğne de o dayadı. Kısacası dayayan dayayana oldum
Vardır rabbimin bir bildiği . Biz de , olana elhamdülillah, olmayana eyvallah deriz .ah kuzuuum allahım inşallah bu ızdırabımıza hayırlısı ile bir son versin artık. Yeter diyorum.
inşallah canım. genetiğe gidecek kadar iyiyse inşallah sağlam gelecek kadar da iyidir. allahım hayırlı ise versin diyelim.
ay inşallah yaaaaa o gelsin ben onu nerelere götürceceğim ahhh:)))İnanıyorum ki evet, o bir mucize olarak annesine geri gelecek. Hem İspanya'yı görmedim etmedim de demez.
Ciddi misiniz ? E peki ben size anne diyebilir miyim ? Hem o nerelere de beni götürürsünüz . Alın size hazır çocuk işte. Nasıl fikiray inşallah yaaaaa o gelsin ben onu nerelere götürceceğim ahhh:)))
olmaz mı gel valla hazır meslek sahibi bide:)))) ah canım yaaa inşallah yüzümüz güzel artık seninde yarın güzel haberi alıcaz inşallah... ben inanıyorum o altın yumurta olacak annesi:)))Ciddi misiniz ? E peki ben size anne diyebilir miyim ? Hem o nerelere de beni götürürsünüz . Alın size hazır çocuk işte. Nasıl fikir
olmaz mı gel valla hazır meslek sahibi bide:)))) ah canım yaaa inşallah yüzümüz güzel artık seninde yarın güzel haberi alıcaz inşallah... ben inanıyorum o altın yumurta olacak annesi:)))Ciddi misiniz ? E peki ben size anne diyebilir miyim ? Hem o nerelere de beni götürürsünüz . Alın size hazır çocuk işte. Nasıl fikir
İnşallah canım o mucizeler bizi bulacak 41 kere maşallah.. İnşallah sağlıklı gelecek. Kalbini ferah tut.ay inşallah yaaaaa o gelsin ben onu nerelere götürceceğim ahhh:)))
Süper, maşallah. Bir İspanya yolcusu buldunuz bu sefer:). Merak ettik seni, aklımızdaydın. Umarım oralardan da sapasağlam gelir mucizen canımMerhaba Kızlar nasılsınız? uzun zamandır girmiyorum ama minikte olsa benim için güzel bir haberi paylaşmak istedim bu gün benim embriyoların 5. günü idi ve 1 tane genetik için yolladılar.. birde 2 tanesi daha geriden geliyor yarını bekliyorlar pek umutlu değilim ama belli de olmaz.. Dr'a sordum genetik için uygun olmasa da 5. gün olarak transfer olmaz mı yarına bakıcaklar gelişim devam ederse dondururuz dedi.. benden şimdilik bu kadar şükürler olsun ki 1 tane genetik için bulduk.. inşallah genetikten de sağlam gelir şansım az tabi 1 tane var ama Allah Büyük inşallah o bir tane benim mucizemdir:)) sevgiler
Ben hissetmiyorum vallahi. Ama son günlere doğru yani çatlamaya yakın yumurta fazla ise birazcık kasık ağrım oluyor. Sen devam et ilaçlara doktor sana yltrasonda söyler zaten. Ben de merak ediyorum gelişmeleri. Haberimiz olsun nolurTedavide 2 gün geçti ignelerimi yaptım. Busksam 3 gün iğnemi yapicam.Yumurta uretimi baslarsa Vücutta hissedilen bir şey oluyormu?
Ben kullaniyorum, sabah koenzim aksam omega 3...kiside s ile baslayan markanin...koenzimden cok memnunum bana kullanmaya basladigim andan itibaren enerji veriyor gibime geldi..omega 3 te kilo aldiriyor diyorlar ama ac karnina icince bisicik olmazmis..Kızlar yaaa geçen gün bir makale okudum omega 3 35 yaş üstü gebelikte önemli mutlaka kullanılmalı diyordu , aranızda kullanan var mı ?
Benim annem kullanıyor ama gebe kalmak için değil, diz ağrısı ve unutkanlık için bayagı iyi geldi
dr un cok iyi hicte foktor degil..once insan sonra dr...sekerpancari bunu begendi :))Yaa benim her iki follup tüpüm tıkalı bunu doktorum biliyor, ben normal yolla hamile kalma şansım yok dediğimde , doktorum hep diyor bu işler hiç belli olmaz sakın bu şekilde moralini bozma biz neler görüyoruz diyor , hiç moralimi bozmama izin vermiyor . Evet henüz tedavi tam başlamadı ama vücudunu gebeliğe hazırlıyoruz sabırlı ol diye uyarıyor stres yapma bizim en büyük düşmanımız stres diyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?