Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah razi olsun
tup bebek icin gitmek istiyorum ama parasal sorunlarimiz var
Para bi engel hep uzulmekten kaybettim belki de kuzumu (((
Cok uzuluyorum
rabbime dua ediyorum kimseleri caresiz birakmasin insallah

Ne denir, bu üzüntü hangi kelimelerle anlatılır bilmiyorum. 39 haftalık dile kolay. Hiç olmaması o acıyı yaşamaktan bin kat daha iyidir . Allah bir daha size ve kimseye göstermesin inşallah

Evet canım bölünmüş. Bugün daha aramadılar henüz ne durumda biilmiyorum. Dün atak yapmış bölünmüş.
Normal seyrinde devam eder inşallah. Artık hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için üzülür, sevinir olduk .Bu ne güzel şey böyle

Normal seyrinde devam eder inşallah. Artık hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için üzülür, sevinir olduk .Bu ne güzel şey böyle

Haha, hadi yarışalım
İkinize çok gülüyorum ben ama inanın benim de öyle bi çeken tarafım var ki artık şaşırmıyorum bile bişey olduğunda Bahtsız bedevi misali dolanıyorum çöllerde
Hadi inşallah, geriden gelir ama tam gelir belki:)
İnşallah yaaa

Arkadaşıma moral veriyorum sabahtan bu yana bi taraftanda "kızım sen ne safsın" diyorum içimden.
Kadının 2. evliliği 3 çocuğu var. Dördüncüye hamile şu an 68/1 down çıktı telaşlarda. Aynı yaştayız yaaa Oda tüp yaptırdı 14 yumurta toplandı 9 ü döllendi 5. güne gitti ve transferde tutu..
Vay benim halimeee.. Hangi taş büyükse gidip vurayım başımı taşlara

Ne denir, bu üzüntü hangi kelimelerle anlatılır bilmiyorum. 39 haftalık dile kolay. Hiç olmaması o acıyı yaşamaktan bin kat daha iyidir . Allah bir daha size ve kimseye göstermesin inşallah
Cok sagolun cok haklisiniz bende oyle diyorum rabbim verecekse saglikli uzun omurlu versin insallah isteyen herkese

Yanlış mı anladım? Transferi tuttu ama şu an bebeğinin down teşhisi var, öyle mi ?

Yanlış mı anladım? Transferi tuttu ama şu an bebeğinin down teşhisi var, öyle mi ?
Transferi tuttu down sendromu değil. Hani belli bir oran tablosu varya ikili testte diyorlar ki işte 100/1 ihitmal 50/1 ihtimal arkadaşımda 68/1 ihtimal yani arkadaşım evham yapıyor. Zaten anne yaşı bu riski herhangi bir test olmasa bile veriyor oranı yani.

İkili testte sınır değer 1/250'dir...
"İkili test"de (double test) her iki biyokimyasal değer bilgisayar programında değerlendirilir ve ortaya bir risk oranı çıkar. Risk oranının 1/250’nin üzerinde olması durumunda test pozitiftir, yani down sendromu açısından riskli gruba giren hastanın ileri tetkiki gerektirir.

Sınır değer, eşik değer veya cut off olarak da geçmektedir.

İkili tarama testinin pozitif çıkması durumunda endişelenmeyin... Çünkü testi yaptıran her 30 gebenin birinde test pozitif sonuç vermektedir. Pozitif sonuç veren her 23 gebeden ise ancak birisi gerçekte down sendromlu bebek taşımaktadır.

Amerikan Obstetrisyenler ve Jinekologlar Birliği 35 yaşından büyük gebelere, ikili ve üçlü testleri yaptırmaları yerine direkt olarakamniyosentez veya koryon villus biyopsisi yaptırmalarınıönermektedir. Çünkü her iki tarama testi de sonuç olarak riskli grubu belirlemeye yaramakta ve kesin sonuç vermemektedir. Ayrıca 35 yaşından sonra gebelerde zaten yaş nedeni ile down sendromu ve kromozomal anomali riskleri artmaktadır.

Son düzenleme:
seninki de survivor desene, Allahtan ümit kesilmez canım

Allah razi olsun
tup bebek icin gitmek istiyorum ama parasal sorunlarimiz var
Para bi engel hep uzulmekten kaybettim belki de kuzumu (((
Cok uzuluyorum
rabbime dua ediyorum kimseleri caresiz birakmasin insallah
canım o zaman normal bir hastaneye gidip devlet hastanesine yumurta takibine gitmen öncemli, rezervini kontrol ettirt mutlaka, adetin 2.3. günü gitmelisin. gerekirse doktor sana klomen vs. çatlatma iğnesi verir ve bir şekilde tedavilere başlarsın. para olmadan bu şekilde durumunu kontrol ettirebilirsin. ne durumda olduğunu bilmek önemli. devlet hastaneleri genetik testler de yapıyro. neden kaybettiniz bebeğinizi belli mi? bu arada çok çok geçmiş olsun Allah sabır versin

ah canım ya çok haklısın geçmiş olsun evet bu sefer benimde çok oldu inan halen 1 hafta bu gün sanki yumurta büyümüş gibi basınç var anlamadım(( Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

ah canım ya çok haklısın geçmiş olsun evet bu sefer benimde çok oldu inan halen 1 hafta bu gün sanki yumurta büyümüş gibi basınç var anlamadım(( Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
geçmiş olsun sana da çok, bende bir de gaz var korkunç ayıptır söylemesi

Yaa, aynı örnekler hepimizde var. Diyorum ya cevremde hamile kalmayan bir erkekler kaldı, yakında sıra onlara da gelecek, bana gelmeyecek

Çok güzel haber . İnşallah 3'ü de 5. güne erişirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…