- 27 Aralık 2016
- 1.089
- 2.203
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #56.441
Allah razi olsunBaşın sağ olsun çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Ama umudunu kaybetme ne güzel doğal yoldan hamile kalmışsın demek ki yumurtaların sağlıklı demektir.
Ben senin yerinde olsam yaş risklerinin önüne geçmek için hemen tüp bebek merkezine gider tedavi olurdum genetik tarama ile olabilecek en azından genetik sorunların önüne geçerdim ve embriyo dondururdum.
Hayır, o benim, bu konudaki liderliği kimseye kaptırmam.Bana denk gelir böyle şeyler zaten. Mıknatıs gibi kadınım nerede enteresan bir durum var, nerede bi olmaz var gelir dank diye beni bulur. Şimdi bu sabah aramadılar bekliyorum bakalım ne diyecekler bu sefer.
Hiç de bile. O benim, nerede bir b.kluk var arar beni bulur . Asıl lider benim bikereHayır, o benim, bu konudaki liderliği kimseye kaptırmam.
Ne denir, bu üzüntü hangi kelimelerle anlatılır bilmiyorum. 39 haftalık dile kolay. Hiç olmaması o acıyı yaşamaktan bin kat daha iyidir . Allah bir daha size ve kimseye göstermesin inşallahSelamun aleykum
43 yasindayim sekiz ay once dogal yoldan hamile kaldigim evladim 39 haftalikke karnimda öldü...
Ikinci evliligim ve esimin cocugu yok benim bir oglum var ilk evliligimden
esim icin evladimi cok istemistim rabbim nasip etmedi...
nasil hamile kalacagim rabbim tekrar nasip edecekmi veya neler yapmaliyim tecrubesi olan varsa paylasabilir mi
Allaha siginiyorum duami eksik etmiyorum ama psikolojom cok bozuk bebegimi gunler vardi doguma kaybettim kuzumu;(
Bu durumda ne yapmaliyim ne onerirsiniz bana ;(
Evet canım bölünmüş. Bugün daha aramadılar henüz ne durumda biilmiyorum. Dün atak yapmış bölünmüş.Yani şu anda bölünüyor mu?
Normal seyrinde devam eder inşallah. Artık hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için üzülür, sevinir olduk .Bu ne güzel şey böyleEvet canım bölünmüş. Bugün daha aramadılar henüz ne durumda biilmiyorum. Dün atak yapmış bölünmüş.
Haha, hadi yarışalımHiç de bile. O benim, nerede bir b.kluk var arar beni bulur . Asıl lider benim bikere
Hadi inşallah, geriden gelir ama tam gelir belki:)Evet canım bölünmüş. Bugün daha aramadılar henüz ne durumda biilmiyorum. Dün atak yapmış bölünmüş.
Normal seyrinde devam eder inşallah. Artık hepimiz birimiz , birimiz hepimiz için üzülür, sevinir olduk .Bu ne güzel şey böyle
İkinize çok gülüyorum ben ama inanın benim de öyle bi çeken tarafım var ki artık şaşırmıyorum bile bişey olduğundaHaha, hadi yarışalım
İnşallah yaaaHadi inşallah, geriden gelir ama tam gelir belki:)
Cok sagolun cok haklisiniz bende oyle diyorum rabbim verecekse saglikli uzun omurlu versin insallah isteyen herkeseNe denir, bu üzüntü hangi kelimelerle anlatılır bilmiyorum. 39 haftalık dile kolay. Hiç olmaması o acıyı yaşamaktan bin kat daha iyidir . Allah bir daha size ve kimseye göstermesin inşallah
Yanlış mı anladım? Transferi tuttu ama şu an bebeğinin down teşhisi var, öyle mi ?İkinize çok gülüyorum ben ama inanın benim de öyle bi çeken tarafım var ki artık şaşırmıyorum bile bişey olduğundaBahtsız bedevi misali dolanıyorum çöllerde
İnşallah yaaa
Arkadaşıma moral veriyorum sabahtan bu yana bi taraftanda "kızım sen ne safsın" diyorum içimden.
Kadının 2. evliliği 3 çocuğu var. Dördüncüye hamile şu an 68/1 down çıktı telaşlarda. Aynı yaştayız yaaaOda tüp yaptırdı 14 yumurta toplandı 9 ü döllendi 5. güne gitti ve transferde tutu..
Vay benim halimeee.. Hangi taş büyükse gidip vurayım başımı taşlara
Transferi tuttu down sendromu değil. Hani belli bir oran tablosu varya ikili testte diyorlar ki işte 100/1 ihitmal 50/1 ihtimal arkadaşımda 68/1 ihtimal yani arkadaşım evham yapıyor. Zaten anne yaşı bu riski herhangi bir test olmasa bile veriyor oranı yani.Yanlış mı anladım? Transferi tuttu ama şu an bebeğinin down teşhisi var, öyle mi ?
seninki de survivor desene, Allahtan ümit kesilmez canımCanım dün beni aradılar döllenme oldu ama beklenen bölünme olmadı üzgünüz dediler kapattılar. Sonra aradan zaman geçti tekrar aradılar bölünme gerçekleşti dediler. Genelde bu durumlarda embriyo pek kaliteli olmaz ama şans verelim bekletelim dediler. Yani umudum yok ama önümüze bakacağız tabi. Ağlasak, zırlasak, tepinsek bile fayda yok. Ama işte insan tek yumurta ile onca zahmeti çekip birde olumsuz olunca çok üzülüyor ister istemez.
evet dimi çok sağol canımgünün en güzel haberi senden
canım o zaman normal bir hastaneye gidip devlet hastanesine yumurta takibine gitmen öncemli, rezervini kontrol ettirt mutlaka, adetin 2.3. günü gitmelisin. gerekirse doktor sana klomen vs. çatlatma iğnesi verir ve bir şekilde tedavilere başlarsın. para olmadan bu şekilde durumunu kontrol ettirebilirsin. ne durumda olduğunu bilmek önemli. devlet hastaneleri genetik testler de yapıyro. neden kaybettiniz bebeğinizi belli mi? bu arada çok çok geçmiş olsun Allah sabır versinAllah razi olsun
tup bebek icin gitmek istiyorum ama parasal sorunlarimiz var
Para bi engel hep uzulmekten kaybettim belki de kuzumu(((
Cok uzuluyorum
rabbime dua ediyorum kimseleri caresiz birakmasin insallah
ah canım ya çok haklısın geçmiş olsun evet bu sefer benimde çok oldu inan halen 1 hafta bu gün sanki yumurta büyümüş gibi basınç var anlamadımhem de nasıl ağrı oldu bu sefer, ağrı kesiciyi seruma dayadılar şükür:) sağ tarafımdan 5 toplandı işte orası beni mahvetti, 6 8 saat seni idare eder dediler. şu anda da ağrım yok, inşallah da olmaz. ilk defa kanama oldu ama fazla değil. var ya ağrırken ilk defa dedim Allahım neler çektiriyorsun, inşallah çektiklerimizin bir sebebi vardır, sonunda mukafatı vardır dedim....
geçmiş olsun sana da çok, bende bir de gaz var korkunç ayıptır söylemesiah canım ya çok haklısın geçmiş olsun evet bu sefer benimde çok oldu inan halen 1 hafta bu gün sanki yumurta büyümüş gibi basınç var anlamadım(( Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Yaa, aynı örnekler hepimizde var. Diyorum ya cevremde hamile kalmayan bir erkekler kaldı, yakında sıra onlara da gelecek, bana gelmeyecekİkinize çok gülüyorum ben ama inanın benim de öyle bi çeken tarafım var ki artık şaşırmıyorum bile bişey olduğundaBahtsız bedevi misali dolanıyorum çöllerde
İnşallah yaaa
Arkadaşıma moral veriyorum sabahtan bu yana bi taraftanda "kızım sen ne safsın" diyorum içimden.
Kadının 2. evliliği 3 çocuğu var. Dördüncüye hamile şu an 68/1 down çıktı telaşlarda. Aynı yaştayız yaaaOda tüp yaptırdı 14 yumurta toplandı 9 ü döllendi 5. güne gitti ve transferde tutu..
Vay benim halimeee.. Hangi taş büyükse gidip vurayım başımı taşlara
gençler embriyolog aradı, 6 yumiden 3 tanesi olgunmuş, microchip yönetmi ile sperm seçimi yapılmıştı bu sefer, 3 ü de döllenmiş. ilk defa tamamı dölleniyor, inanamıyorum, önümüzdeki günlere bakacağız, kaldı 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?